?
טוב נו אולי לא 15,אבל לפחות מעל 10
אגב איך אני יודע כמה ק"מ אני מהמרכזיה ?

לפי מה שנראה אתה במרחק של 2300 מטר מהמרכזייה.l33cher כתב:Attainable Rate (Kbps): 15144 1180
?
טוב נו אולי לא 15,אבל לפחות מעל 10(כרגע על 8 ).
אגב איך אני יודע כמה ק"מ אני מהמרכזיה ?...

אם כך איזה גירסה יש לך של ה 841 ?Class889 כתב:מסכים איתך שהם 2 פלטפורמות שונות אבל אתה מדבר רק על גירסא 5 ו7, לעומת זאת גירסא 3 מגיעה עם אותה פלטפורמה AR9103.
אל תשכח שהנתב שלו נחנק בעיקר בגלל שהקושחה שלו לא מספיק קשוחה. הקשוחה של הנתב שיש לנו היא פשוט על הפנים, היו יכולים לעשות אותה הרבה יותר טובה אבל הם אפילו לא טורחים כי זה בזק...
l33cher- בזק לא בחרו להגביל, בADSL אתה מקבל עד 8 מגה בADSL2+ אתה מקבל עד 24. זה לא הגבלה, פשוט ככה הטכנולוגיה....

שעל פי הנתונים מכיל פלטפורמה חלשה יותר מה לעשותClass889 כתב:Router Model TP-Link TL-WR841ND v7...

http://blog.famzah.net/2009/11/24/bench ... rk-device/Class889 כתב:מסכים איתך לגביי העניין של ACK ב50 מגה, אבל זה לא 1 מגה העלאה, זה 1.5.
http://www.speedtest.net/result/1426176029.png
אם כך איזה נתבים עיסקיים במחירים שציינת אתה ממליץ? אשמח לדעת.
ולמה אצה מתכוון ב PACKETS PER SECOND?
איפה או איך מודדים דבר כזה?...

Class889Class889 כתב:אני אבדוק את הנתבים שאמרת, אגב אני פתחתי אשכול על איך בודקים ציוד, כי אני מעוניין לבדוק את הציוד שלי, אני אשמח אם תגיב שם....
כי לפי התגובה שלך נראה שאתה יודע איך לבדוק ציוד....

nitaynitay כתב:היי,
אחרי בעיות של ניתוקים מהאיטרנט ויציאה מסינכרון, הלחפתי לנטגיר נוסף ועדיין היו לי תקלות. החלפתי ל DLINK 6740 והוא אפילו יותר בעייתי, נתקע לעיתים קרובות ולא נגיש עד כיבוי והדלקה.
לא היו לי בעיות דומות לפני השידרוג ל-30מגה והחלפת הראוטר בעיקבותיו. בזק יבואו לבדוק שוב (טכנאי 3 במספר...), הפעם כדי לבדוק את הכרטיס בארון...
יש לי ראוטר נוסף של BELKIN מחובר, אך כמובן שה-DHCP מכובה והוא משמש כנתב אלחוטי נוסף בסלון, כשהוא מחובר פיזית לראוטר של DLINK (רשת פרוסה בבית...)
יש למישהו רעיון לבעיות אלו? חשוב לציין שהנטגיר מעולם לא נתקע, ותמיד היה זמין - רק יצא מסינכרון (למעט פעמיים שנתקע ממש עד כיבוי הדלקה). לעומתו הדי-לינק נתקע באופן תדיר.
אנסה לנתק את ה BELKIN ולראות אם עדיין ה-DLINK נתקע, אעדכן. אני מריץ BZ_2.55.
נתאי...