כן המתקין אמר לי שהמקום ששמנו את הסנטר וה"חניקה" של הרסיבר לא אידיאלים אבל אין לי אופציה אחרת כרגע, ניסינו לשים את הסנטר איפה שהממיר אבל זה לא נכנס :/
בקשר לתליית הטלויזיה לא ראיתי מתקן תלייה שנראה טוב וגם נוח, כל המתקנים שראיתי שצמודים לקיר לא נוחים כי הגישה לחיבורים לא נוחה ואלה עם הזרועות דיי מכוערים.
אם למישהו יש המלצה למתקן תלייה שנראה טוב ונוח אני אשמח לשמוע!!
נבחרה מערכת! שאלה בקשר לרסיבר..
-
satlanovich
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
כמה פעמים אתה מחבר מכשיר ל-TV?!
עקרונית, ברגע שיש לך רסיבר, כל מה שאתה צריך זה לחבר את ה-TV לחשמל, ואת הרסיבר ל-TV בכבל HDMI אחד (בשביל כל החיבורים הדיגיטליים) ובשלישיית RCA (אדום/לבן/צהוב - בשביל כל החיבורים האנלוגיים), ויותר לא צריך להתעסק עם ה-TV, כל שאר החיבורים ילכו דרך הרסיבר..!
עקרונית, ברגע שיש לך רסיבר, כל מה שאתה צריך זה לחבר את ה-TV לחשמל, ואת הרסיבר ל-TV בכבל HDMI אחד (בשביל כל החיבורים הדיגיטליים) ובשלישיית RCA (אדום/לבן/צהוב - בשביל כל החיבורים האנלוגיים), ויותר לא צריך להתעסק עם ה-TV, כל שאר החיבורים ילכו דרך הרסיבר..!
- Andrey13
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
נראה מרשים מאד!!!
אחלה מערכת.

אחלה מערכת.
-
satlanovich
-
- חבר פעיל

epony- צודק (:
אנדריי - תודה!
אנדריי - תודה!
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
נראה מדהים
רק שאלה, למה BX5 ולא BX6?
רק שאלה, למה BX5 ולא BX6?
-
satlanovich
-
- חבר פעיל

תקציב.. זה עוד איזה אלף ומשהו שקל וה bx5 מספקים אותי מעל ומעבר אז לא ראיתי סיבה להוסיף כסף על משהו שמספק אותי בדיוק
וחוצמזה למה לא m4? או m6?
יש כל כך הרבה וריאציות טובות לבניית מערכת קולנוע ביתית ובסופו של דבר צריך להתמקד על משהו שמתאים לך מבחינת נתונים ותקציב וללכת על זה!
בהרבה מקרים בחיים זה ככה.. רכב, בית וכו'
יש כל כך הרבה וריאציות טובות לבניית מערכת קולנוע ביתית ובסופו של דבר צריך להתמקד על משהו שמתאים לך מבחינת נתונים ותקציב וללכת על זה!
בהרבה מקרים בחיים זה ככה.. רכב, בית וכו'
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
satlanovich כתב:תקציב.. זה עוד איזה אלף ומשהו שקל וה bx5 מספקים אותי מעל ומעבר אז לא ראיתי סיבה להוסיף כסף על משהו שמספק אותי בדיוק
בהרבה מקרים בחיים זה ככה.. רכב, בית וכו'...