AVR1311, ב-200 דולר בלבד! בשער הדולר הנכחי מדובר בפחות מ-700 שקלים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 690
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #41 

זה מאוד תלוי מי המאזין מה הרגלי האזנה שלו ,סוג התכנים שהוא שומע וצופה ,החלל שבו מותקנת המערכת שלו .
כמובן שחדר גדול מאוד או סלון גדול ידרוש מגבר חזק יותר עם רמקולים חזקים יותר ,אבל לחדר קטן בינוני הרסיבר הזה יעשה את העבודה ,כמובן עם הרמקולים המתאימים . אם אתה אודיופיל סביר להניח שרסיבר ברמה גבוהה יותר ,ייתן צלילים יותר מפורטים ועוצמה חזקה יותר ,אבל גם סכום גבוהה משמעותית ואז כמו שזאב ציין אולי עדיף לחסוך קצת ולקנות .
על הנייר הוא כמובן מבטיח הרים וגבהות אבל מבחן התוצאה הוא החשוב ביותר ,ועד שלא נתעדכן ממשהו שיש לו את הרסיבר או עד שייבחן פה בפורום לא ממש נדע .אני רק טוען שחברה כמו דנון בד"כ לא מאכזבת ושקשה להפסיד המון במחיר הזה .

spazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 271
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #42 

נראה דיל לא רע בכלל

הדנון בשילוב ה JBL - ב 400$ סט 5.1 + רסיבר 1.4 + 4 כניסות HDMI ותומך בפורמטים המתקדמים

אופציה אחרת לסטריאו היא בשילוב הרמקולים של פולק אודיו גם כן ב 400$

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #43 

Netstat כתב:זה מאוד תלוי מי המאזין מה הרגלי האזנה שלו ,סוג התכנים שהוא שומע וצופה ,החלל שבו מותקנת המערכת שלו .
כמובן שחדר גדול מאוד או סלון גדול ידרוש מגבר חזק יותר עם רמקולים חזקים יותר ,אבל לחדר קטן בינוני הרסיבר הזה יעשה את העבודה ,כמובן עם הרמקולים המתאימים . אם אתה אודיופיל סביר להניח שרסיבר ברמה גבוהה יותר ,ייתן צלילים יותר מפורטים ועוצמה חזקה יותר ,אבל גם סכום גבוהה משמעותית ואז כמו שזאב ציין אולי עדיף לחסוך קצת ולקנות .
על הנייר הוא כמובן מבטיח הרים וגבהות אבל מבחן התוצאה הוא החשוב ביותר ,ועד שלא נתעדכן ממשהו שיש לו את הרסיבר או עד שייבחן פה בפורום לא ממש נדע .אני רק טוען שחברה כמו דנון בד"כ לא מאכזבת ושקשה להפסיד המון במחיר הזה .
...

שאני חיפשתי רסיבר ובדקתי טוב את כל מה שהיה באותו רגע בשוק התאכזבתי מהרסיבר של דנון ברמות הכניסה והביניים, הסאונד היה אומנם מדוייק אבל מאוד מתכתי ומשעמם, הייתה חסרה לי דינמיות בהשוואה למתחרים, במיוחד בסטריאו (מצב שבו קל מאוד לבצע השוואה). אפשר להגיד שאני אודיופיל ושאני לא מתפשר אבל זה לא המצב, תיכנס לשירשורים הקודמים שאני השתתפתי בהם ותראה שאני יודע לזהות מציאות שאני רואה ושומע אותם ואני לא פעם המלצתי על ה5500 של לוגיטק על פני סטים אחרים ברמת המחיר שלהם ואף כפול ממה שהם עלו בגלל שסאונד נטו הפער באיכות היה גדול מאוד.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #44 

spazzz כתב:נראה דיל לא רע בכלל

הדנון בשילוב ה JBL - ב 400$ סט 5.1 + רסיבר 1.4 + 4 כניסות HDMI ותומך בפורמטים המתקדמים

אופציה אחרת לסטריאו היא בשילוב הרמקולים של פולק אודיו גם כן ב 400$
...
אתה בהחלט צודק לגבי הפולק.
תמיד אפשר גם בעתיד להוסיף לו אחורים וסנטר ולהנות מכל העולמות בזול...

SOUNDMAN_K
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 144
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #45 

איזה סט רמקולים עדיף???
pioneer 5.1 s-hs100 או
JBL CSC200

ואיזה סט מדובר יש בדיוטי פרי. ב200 דולר?

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #46 

כמו שנאמר :
תלוי מה התקציב
מה השאיפות
עלות למול תועלת
מהם שאר הרכיבים

בעבר רכשתי מוצרים של 200$ בדיוטי והאיכות הייתה שווה ל 200$ .

אני כעיקרון לא רוכש לפי מחיר ולבטח לא במחיר כזה , אך אנא, אל תסיקו שאני שחצן / מיליונר / מזלזל באחרים ,
פשוט , מנסיוני , כל המוצרים במחירים כאלה סופם שרכישתם הייתה בעיני טעות , אני מעדיף "לאסוף כסף" ולרכוש משהו רציני יותר ,

זה מזכיר לי שרכשתי אין ספור מברגות / מקדחות ואביזרים שונים בהום סנטר / ACE וכו' ולאחר זמן קצר היו בפח !!!!

הגעתי למסקנה כי מברגה / מקדחה וכו' של מוצר איכותי ויקר ( BOSCH ) לדוגמא , מצדיק את המחיר וההשקעה לאורך זמן,

ההשלכות לעיקרון זה לדעתי מתאימות לנושא השרשור.

SOUNDMAN_K
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 144
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #47 

זאת השוואה לא מדוייקת

כי המוצרים המדוברים הם של חברות מוכרות ואיכותיות.
אבל הם במחיר "מבצע" ולכן הם עולים 200 דולר.
המגבר עולה סביב ה 1000 - 1500 שקל.
הרמקולים בין 1200 ל 1500 שקלים.

לגבי המוצרים של הום סנטר. במבצעים של ה 100 שקל וכו..
אכן מדובר על המיץ של הזבל

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #48 

שאלה : אז רכשתי את הרסיבר ב 200 $ , השארתי אותו לשמירה , בחזרה לארץ יש להוסיף מיסים ומע"מ ?
האם ניתן לעבר במסלול הירוק במכס ?

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #49 

רונן כתב:שאלה : אז רכשתי את הרסיבר ב 200 $ , השארתי אותו לשמירה , בחזרה לארץ יש להוסיף מיסים ומע"מ ?
...
לא, זה כל הקטע בלקנות בדיוטי פרי... שאין מע"מ...

ואחרי שאתה נוחת אתה הולך לשמירה, מראה קבלה ודרכון ופשוט לוקח אותו..

אגורה יותר לא יקחו לך. (Y)

[אני גם רוצה אותוווו בעע, צריך למצוא מישהו שטס :\ ]

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #50 

רונן כתב:כמו שנאמר :
תלוי מה התקציב
מה השאיפות
עלות למול תועלת
מהם שאר הרכיבים

בעבר רכשתי מוצרים של 200$ בדיוטי והאיכות הייתה שווה ל 200$ .

אני כעיקרון לא רוכש לפי מחיר ולבטח לא במחיר כזה , אך אנא, אל תסיקו שאני שחצן / מיליונר / מזלזל באחרים ,
פשוט , מנסיוני , כל המוצרים במחירים כאלה סופם שרכישתם הייתה בעיני טעות , אני מעדיף "לאסוף כסף" ולרכוש משהו רציני יותר ,

זה מזכיר לי שרכשתי אין ספור מברגות / מקדחות ואביזרים שונים בהום סנטר / ACE וכו' ולאחר זמן קצר היו בפח !!!!

הגעתי למסקנה כי מברגה / מקדחה וכו' של מוצר איכותי ויקר ( BOSCH ) לדוגמא , מצדיק את המחיר וההשקעה לאורך זמן,

ההשלכות לעיקרון זה לדעתי מתאימות לנושא השרשור.
...
אתם יודעים מה ?

אני משנה את דעתי ובהחלט מתענין במוצר הזה ספציפית !

יש לי רסיבר ישן Yamaha RXV-795 שמחובר למערכת נפלאה .

אולי , במחיר כזה , יש טעם לשדרוג עד השדרוג הרציני הבא ...

:idea:

sagi-m
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #51 

רונן אני בהתלבטות זהה לשלך.
אח שלי טס לחו"ל ב17 לחודש, וברשותי כרגע ימהה 459.

מתלבט האם לקנות את הרסיבר הזה ב200$ או לחסוך לקנות כבר 1711 או 1911.

guyellen
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #52 

ממש מחיר המחריש אוזני אודיופילים...

אני גם בהתלבטות קשה האם לשדרג לרסיבר הזה או להשקיע ברסיבר יקר ואיכותי יותר אבל כשאני מנסה להשוות, אין פרופורציה בגלל המחיר. אני כבר משתוקק לראות סרט עם פורמטי הסאונד החדשים....

מעניין להשוות לדגם אחד או שניים מעליו שמחירם כבר מעל 1500 ש"ח ולראות באמת מה ההבדלים והאם זה רק פיצ'רים נחמדים כגון OSD,Auto calibration אך לא משפיעים בהרבה על איכות השמע.

היה מעניין לראות סקירה מקצועית גם על מוצר low-end שכזה אבל אני בספק אם מוצר עם תג מחיר כזה יעבור בפתח הדלת של עפר :wink:

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #53 

guyellen כתב:ממש מחיר המחריש אוזני אודיופילים...

אני גם בהתלבטות קשה האם לשדרג לרסיבר הזה או להשקיע ברסיבר יקר ואיכותי יותר אבל כשאני מנסה להשוות, אין פרופורציה בגלל המחיר. אני כבר משתוקק לראות סרט עם פורמטי הסאונד החדשים....

מעניין להשוות לדגם אחד או שניים מעליו שמחירם כבר מעל 1500 ש"ח ולראות באמת מה ההבדלים והאם זה רק פיצ'רים נחמדים כגון OSD,Auto calibration אך לא משפיעים בהרבה על איכות השמע.

היה מעניין לראות סקירה מקצועית גם על מוצר low-end שכזה אבל אני בספק אם מוצר עם תג מחיר כזה יעבור בפתח הדלת של עפר :wink:
...
באמת מעניין להשוות רסיבר כזה עם רסיבר ברמה גבוהה יותר , האם הפרש המחירים מוצדק לשמיעת פיצוצים מכל הרמקולים :wink:

yzafrir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
קיבל תודות: 0

שליחה #54 

לפני חודש וחצי בערך רכשתי בדיוטי פרי את ההרמן קרדון 142 יחד עם הסט של ה-JBL וזו פשוט אחת הרכישות הטובות שעשיתי .
נכון למוזיקה עדיף רמקולים ריצפתיים אבל בכל השאר (כולל חסכון במקום ואסטטיקה) זו עסקה מעולה . בסרטים טלוזיה וכו' שומעים פשוט מצויין ואנשים לא מאמינים לי שזה עלה רק 400$ כל הסט . במוזיקה תלוי בסגנון אבל שומעים סביר פלוס...

אני נוסע עוד שבוע שוב פעם ורוצה לקנות להורי גם כן סט כזה רק שעכשיו נכנס ה1311 לתמונה ואני מתלבט בינו להרמן 142 שלי (כמובן שאת הטוב מבינהם אני ישאיר אצלי..)
אני מבין שלדנון יש יותר פונקציות והוא מתאים יותר לפורמטים החדשים אבל איך הם מבחינת הסאונד ?
האם הוא עדיף על ה-142 ?

דבר נוסף , ראיתי שיש להם בלורי של LG ב-140 דולר , אני קניתי בזמנו את הדגם הפשוט יותר של LG גם כן בדיוטי ב-200 דולר , האם שווה לקנות אותו ולתת את הישן להורים ?
חייב לציין שאני מרוצה מהישן והוא שווה כל אגורה...

nizan_d
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #55 

Andrey13 כתב:
ofir-harlev כתב:אנשים לא מבינים משהו אחד חשוב.
נכון שיש לו את הפורמטים החדשים, ונכון שהמחיר הוא ממש זול,אבל צריך להבין שאיכות ההגברה של הרסיברים הזולים האלה {אני מתכוון לכל החברות}היא גרועה.
...
זה נכון, אבל עדיין, רסיברים של מותגים אחרים ברמת כניסה
עולים לפחות 1500 ש"ח, ורובם אפילו באזור ה 1800 - 1900 ש"ח.

לכן, עבור מי שמחפש חווית סראונד בסיסית בקולנוע ביתי, זה עסקה מאד משתלמת.
...
קראתי שיש לו יציאת preout אם הבנתי נכון, אז זה מעולה לחיבור למגבר סטריאו ונדיר למצוא במגבר רמת כניסה http://denon.co.uk/DocumentMaster/UK/AVR-1311.pdf זה הופך את המגבר לאטרקטיבי, לפחות לי.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 710 פעמים

שליחה #56 

תשאירו מלאי בדיוטי פרי.
אחותי טסה רק בעוד שבוע... :lol:

אגב האם יש הגבלה לגיל הקונה בדיוטי פרי לקניה ב 200$ ללא מיסים?
לאחותי יש 3 ילדים 12, 7 , 4
האם אפשר לקנות ב 600$ שם (כל מוצר עד 200$) על שמם כשה 200$ מתחלקים על כל אחד מהם או שיעשו בעיות..?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #57 

רונן כתב:שאלה : אז רכשתי את הרסיבר ב 200 $ , השארתי אותו לשמירה , בחזרה לארץ יש להוסיף מיסים ומע"מ ?
...
עד 200$ לא משלמים מיסים/מע"מ ואפשר להשאיר בארץ.

אם רכשת, אני מקווה שאתה יודע ואמרו לך שמדובר ב"עודפים".
זה גם פורסם בעיתוני סוף השבוע.
"עודפים" זה בדר"כ מוצר שהוחזר/מחודש/תצוגה/ללא אריזה/אריזה פתוחה/פגומה וכד'.

yzafrir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
קיבל תודות: 0

שליחה #58 

טל , אתה מדבר על הרסיברים שמוכרים בדיוטי ?
כמה ריסברים כאלו כבר הוחזרו וחודשו ??
הדגם הזה הוחלף ל-AVR1312 וכנראה שהם קנו סטוק גדול מאוד של עודפים מהדגם הישן ואחרי שיגמרו את המלאי שלו , לא יגיע סטוק חדש ממנו...
בכל מקרה , לשאלת השאלות , איזה עדיף ב-200$ הדנון או ההרמן קארדון 142 ...?
זה נראה שהדנון עדיף בגלל הפיטצ'רים שלו והוא מתאים כבר לטכנולוגיות היותר חדשות אבל מבחינת איכות סאונד איזה עדיף ?

sagi-m
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #59 

חזרתי מסיבוב השמעות ברחבי האיזור שלי ולהלן המסקנות:
המטרה שלי הייתה לבדוק האם ה1311 יעשה עבודה יותר טובה מהימהה 459 הזקן שלי והאם קיים הבדל בהגברה בין ה1311 ל1611.
קודם כל יש לציין שאינני אודיופיל ולכן אשתמש במונחים שלי ולא מונחים אודיופילים.

שמעתי את כל הרסיברים רק בסטריאו כאשר הם מחוברים לסט של וורפידל, דיאמונד 9.5, המקור היה סטרימר עם קבצי MP3 320KB.
כל הרסיברים נבחנו במצב DIRECT, ללא סאב כמובן.

ה1311 היה הראשון ששמעתי, צליל טוב, מאוזן ומפורט, קלע לטעם שלי.
לאחריו שמעתי את הימהה 467 (הנחתי שזה מה שיקרב אותי הכי הרבה למה שיש לי בבית) גם הוא נשמע מאד טוב ודי דומה לדנון (יחסית לאונקיו), היה בצליל משהו שונה שלא הצלחתי לשים עליו את האצבע, אבל ללא ספק העדפתי את הדנון.

אחריו הגיע האונקיו 309, צליל מאד מתכתי וחסר במיד הנמוך/ נמוכים, ישר עברתי הלאה.

אח"כ החלטתי לבדוק את הסוגייה שguyellen העלה, האם קיים הבדלים בין דגמי הבסיס השונים (1611, 1911, ימהה 567)
אחרי האזנה לשלושת הרסיברים הנוספים הגעתי למסקנה שאין הבדלי סאונד בין ה1311 ל1611 אבל כאשר עולים ל 1911 כבר שומעים טוב יותר, מתקבלת במה רחבה יותר והצליל פשוט נשמע טוב יותר.

בסופו של דבר קינחתי עם הימהה 567 ולדעתי הוא לוקח את כל שאר הרסיברים ששמעתי.

סאונד HD לא ניתן היה לשמוע (הוא טען שאין לו קובץ מתאים בHD) ולכן התאכזבתי קצת כי בסופו של דבר זו הסיבה שאני בכלל שוקל לשדרג.

אז.. 1311 ב200$ למשדרגים מרסיבר כניסה אחר וישן? לדעתי, כדאי!

בנתיים אני בודק אלטרנתיבות של להזמין מחו"ל 567 :)

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #60 

yzafrir כתב:לפני חודש וחצי בערך רכשתי בדיוטי פרי את ההרמן קרדון 142 יחד עם הסט של ה-JBL וזו פשוט אחת הרכישות הטובות שעשיתי .
נכון למוזיקה עדיף רמקולים ריצפתיים אבל בכל השאר (כולל חסכון במקום ואסטטיקה) זו עסקה מעולה . בסרטים טלוזיה וכו' שומעים פשוט מצויין ואנשים לא מאמינים לי שזה עלה רק 400$ כל הסט . במוזיקה תלוי בסגנון אבל שומעים סביר פלוס...

אני נוסע עוד שבוע שוב פעם ורוצה לקנות להורי גם כן סט כזה רק שעכשיו נכנס ה1311 לתמונה ואני מתלבט בינו להרמן 142 שלי (כמובן שאת הטוב מבינהם אני ישאיר אצלי..)
אני מבין שלדנון יש יותר פונקציות והוא מתאים יותר לפורמטים החדשים אבל איך הם מבחינת הסאונד ?
האם הוא עדיף על ה-142 ?

דבר נוסף , ראיתי שיש להם בלורי של LG ב-140 דולר , אני קניתי בזמנו את הדגם הפשוט יותר של LG גם כן בדיוטי ב-200 דולר , האם שווה לקנות אותו ולתת את הישן להורים ?
חייב לציין שאני מרוצה מהישן והוא שווה כל אגורה...
...
יופי שכתבת.
האם בסרטים סראונד שומעים מצוין\?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”