צריך עזרה בהול!!! מסך פלזמה פיוניר 50 אינצ'- מתקלף
לי קרה אותו הדבר עם פלזמה של היטאצ'י , במקרה שלי זה התחיל מכתם קטן בפינה ולאט לאט התפשט לשליש מהמסך ושום חומר ניקוי לא נגע בו
כרגע אני במצב בו אני מעדיף פשוט להסיר את הציפוי כדי לקבל איזה שהיא אחידות
יש למישהו רעיון איך אני מסיר את הציפוי??
יש למישהו רעיון איך אני מסיר את הציפוי??
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
Re: שותף לאסון
אל תיגע במסך!liranh כתב:לי קרה אותו הדבר עם פלזמה של היטאצ'י , במקרה שלי זה התחיל מכתם קטן בפינה ולאט לאט התפשט לשליש מהמסך ושום חומר ניקוי לא נגע בו
יש למישהו רעיון איך אני מסיר את הציפוי??...
התופעה מוכרת לי, לנקות כזה מסך משתמשים אך ורק במטלית מיקרופייבר יבשה רכה כמו של משקפיים
במקרה של כתמים ניתן להשתמש בנוזל עדין לניקוי משפקיים, הנוזל שהצגתי חזק מידי לטעמי לניקוי המסך.
הציפוי שהמנקה הורידה הוא בעצם ציפוי אופטי בדומה לציפויים שעושים לעדשות משקפיים.
בזמן צפייה רגילה יהיה קשה לך להבחין בכתמים.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מטלית מיקרופייבר ומים מזוקקים בלבד.אז עם איזה ספריי כן אפשר לנקות ?
הנוזל התכלת הזה שנמכר בחנויות מחשבים בשם "נוזל לניקוי מסכי LCD" הוא תקין ? איתו כן אפשר להשתמש ?!...
...
קודם כל - תנחומי !!!avi1974 כתב:תודה על התשובות , המהירות , אם למישהו יש רעיון לפיתרון להציל את המצב העגום ,ואיך לבצע אותו אני אשמח
...
אני הייתי, לפני הכל, מתנקש בחיי המנקה
בתכלס הייתי מתחרפן עליה, זו הסיבה דרך אגב שבכל פעם שאני מחליף עוזרת, אני מבהיר בכל שפה שאני מכיר או חושב שהיא תבין - "הפלזמה, לא צריכה מנקה" (מלווה בתנועות ידיים של בשום אופן..)
שוב תנחומי....
אני דוקא מנקה את המסך שלי עם נוזל לחלונות ,כן כן אותו נוזל מפחיד עם אמוניה והמסך נראה מבריק להפליא ובלי שום שטויות כמו שאנשים כותבים פה. אולי אם אפשר להגיד את זה באתר התומך הזה של פיוניר,שהשם פיוניר זה לא מה שאנשים כאן ורק כאן באתר עושים ממנו !
ועל זה יאמר המסך של פיוניר מתקלף מחומר תמים של חלונות (אין בו שום חומר רעיל) אבל השחורים של המסך הזה מצדיקים להישאר אתו לכל החיים !
יחד עם זה צר לי בכנות שבעל המסך נפגע .
ועל זה יאמר המסך של פיוניר מתקלף מחומר תמים של חלונות (אין בו שום חומר רעיל) אבל השחורים של המסך הזה מצדיקים להישאר אתו לכל החיים !
יחד עם זה צר לי בכנות שבעל המסך נפגע .
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
shlomoreshlomore כתב:אני דוקא מנקה את המסך שלי עם נוזל לחלונות ,כן כן אותו נוזל מפחיד עם אמוניה והמסך נראה מבריק להפליא ובלי שום שטויות כמו שאנשים כותבים פה. אולי אם אפשר להגיד את זה באתר התומך הזה של פיוניר,שהשם פיוניר זה לא מה שאנשים כאן ורק כאן באתר עושים ממנו !
יחד עם זה צר לי בכנות שבעל המסך נפגע ....
בתור מרכיב משקפיים אני שומר על העדשות שלי כמה שיותר
בתור משתמש בטלביזה של פיוניר אני עושה בדיוק אותו הדבר
חומר ניקוי לחלונות לא מתאים לניקוי משקפיים ולכן גם לא לניקוי מסך עם ציפוי אופטי
רוב יצרני הטלביזות היום לא משקיעים בציפוי אופטי כזה כך שאין חשש להשתמש במנקה חלונות אבל ב KURU
זה ממש לא המקרה.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אם אינני טועה , למסך יש תחביב למשוך אליו אבק , משהו שקשור לחשמל סטטי או לאבק שאוהב פיונירBreezeNET כתב:בשביל מה יש צורך לנקות את המסך?
אף פעם לא ניקתי את המסך שלי והוא נראה כאילו הוא יצא עכשיו מהקרטונים![]()
יש לכם מסך עם יכולות Touch שאתם רואים צורך לנקות אותו
...
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
לא רלווטי לפלזמה או LCD היה כך במסכי CRT שהיו מייצרים חשמל סטטי.רונן כתב:אם אינני טועה , למסך יש תחביב למשוך אליו אבק , משהו שקשור לחשמל סטטי או לאבק שאוהב פיונירBreezeNET כתב:בשביל מה יש צורך לנקות את המסך?
......
- רונן
- חבר מכור קשה

תודה ,arotman כתב:לא רלווטי לפלזמה או LCD היה כך במסכי CRT שהיו מייצרים חשמל סטטי.רונן כתב:אם אינני טועה , למסך יש תחביב למשוך אליו אבק , משהו שקשור לחשמל סטטי או לאבק שאוהב פיונירBreezeNET כתב:בשביל מה יש צורך לנקות את המסך?
.........
אם כך , אין טעם לגעת במסך ...
נ.ב. נדמה לי שבמסך שלי צורפה מטלית קטנה לאביזרים ( כמו של משקפיים ) לנקות ( אולי את המסגרת ? )
לא מצדיק שום שחורים ושום כלום.shlomore כתב: אבל השחורים של המסך הזה מצדיקים להישאר אתו לכל החיים !
....
אני החלפתי PIONEER השבוע,והאמת היא שמעבר לשחורים המדוברים-אני בכלל לא מתגעגע לשום דבר שהיה מיוחד במסך בזמנו,אבל עכשיו כבר לא.
השחורים זה לא הכל.יש פרמטרים נוספים(מעבר לגודל-שהתקדמתי ב 5 אינט'ש ומתלת המימד כמובן) שאני נהנה מהם מאד ביחס למסך הישן.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
עם המטלית הזאת אפשר לנקות את המסך אם יש סימנים של אצבעות או סתם אבק שהועף על הטלביזיה במשך הזמן.רונן כתב:תודה ,arotman כתב:לא רלווטי לפלזמה או LCD היה כך במסכי CRT שהיו מייצרים חשמל סטטי.רונן כתב:אם אינני טועה , למסך יש תחביב למשוך אליו אבק , משהו שקשור לחשמל סטטי או לאבק שאוהב פיונירBreezeNET כתב:בשביל מה יש צורך לנקות את המסך?
.........
אם כך , אין טעם לגעת במסך ...
נ.ב. נדמה לי שבמסך שלי צורפה מטלית קטנה לאביזרים ( כמו של משקפיים ) לנקות ( אולי את המסגרת ? )...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
עוד סיפור מצוץ מהאצבע .gordi כתב:
לא מצדיק שום שחורים ושום כלום.
אני החלפתי PIONEER השבוע,והאמת היא שמעבר לשחורים המדוברים-אני בכלל לא מתגעגע לשום דבר שהיה מיוחד במסך בזמנו,אבל עכשיו כבר לא.
השחורים זה לא הכל.יש פרמטרים נוספים(מעבר לגודל-שהתקדמתי ב 5 אינט'ש ומתלת המימד כמובן) שאני נהנה מהם מאד ביחס למסך הישן....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
הפלזמה היא 50 אינצ' , זה הדגם של המדיה סנטר
PIONEER PDP-R06FE Plasma Tv Hdmi Multimedia
קישור לברושור פירסום http://files.pioneer.eu/files/brochures ... ull_EN.pdf
pdp 506fe זה דגם המסך
PIONEER PDP-R06FE Plasma Tv Hdmi Multimedia
קישור לברושור פירסום http://files.pioneer.eu/files/brochures ... ull_EN.pdf
pdp 506fe זה דגם המסך
חברים חשבתי על רעיון
לפתור את בעיית הציפוי של המסך חוו דעתכם, כיסוי חלונות כהים לרכב בולעים אור בין השאר, הם נצמדים ללא דבק וגורמים למסך להראות כהה יותר,אתם חושבים שזה ישפר את העניין או שיפגע קשות באיכות שידור המסך?
במקרה יש לי חלונות כההים הרכב , השאלה היא איך יראו....
במקרה יש לי חלונות כההים הרכב , השאלה היא איך יראו....
- רונן
- חבר מכור קשה

במחשבה ראשונה נראה רעיון נחמד, אך מה לגבי החום הנפלט מהמסך ? הרי הציפוי יחסום את החום הנפלט ... לא יודע מהן ההשלכות...avi1974 כתב:חברים חשבתי על רעיוןלפתור את בעיית הציפוי של המסך חוו דעתכם, כיסוי חלונות כהים לרכב בולעים אור בין השאר, הם נצמדים ללא דבק וגורמים למסך להראות כהה יותר,אתם חושבים שזה ישפר את העניין או שיפגע קשות באיכות שידור המסך?
במקרה יש לי חלונות כההים הרכב , השאלה היא איך יראו.......
- רונן
- חבר מכור קשה

בפלזמה רוב החום נפלט מקדימה .tvholic כתב:החום נפלט מאחורי המסך לא?
הזכוכית לא חמה...