השאלה מה עדיף, רונאלדו אחד או פעמיים בניון (כשנחה עליו הרוח)?DorM כתב:ושני המסכים שתרכוש באיכות נמוכה יותר מהמסך הזהgordi כתב:מסך יקר מאד.במחיר הזה אני רוכש 2 מסכי HIGH END מחברות אחרות.......
שרשור תגובות: מסך טושיבה 55ZL800E מסדרת CEVO
- good__one
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 703
- kuku1000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
עופר
ניתן היה לראות את הריר שנזל מהפה שלך בזמן שבדקת את המסך ולאור התוצאות שלו.
זה אמיתי או שנסחפת קצת?
אחרי פנאסוניק וסמסונג אני די מופתע מהחזרה המהירה של טושיבה לתמונת מסכי הפרימיום.
בעידן המיזעור אני לא מצליח להבין למה אי אפשר להגיע למשקפיים נורמליות? כולה ג'וק פה וג'וק שם...
אחלה סקירה
ניתן היה לראות את הריר שנזל מהפה שלך בזמן שבדקת את המסך ולאור התוצאות שלו.
זה אמיתי או שנסחפת קצת?
אחרי פנאסוניק וסמסונג אני די מופתע מהחזרה המהירה של טושיבה לתמונת מסכי הפרימיום.
בעידן המיזעור אני לא מצליח להבין למה אי אפשר להגיע למשקפיים נורמליות? כולה ג'וק פה וג'וק שם...
אחלה סקירה
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
יש הרבה התקדמויות, תאורה אחורית ננו לד או oled שתאפשר להדליק או לכבות ברמה של פיקסל. דיפיוזרים חכמים של אור לפיזור טוב יותר. Oled כאמצעי צפיה ישיר. Led כאמצעי צפיה ישיר. שיפור חיבוריות - הכל סטרימינג ללא ממירים. תלת מימד ללא זליגה. תלת מימד ללא משקפיים, תצוגה ווליומטרית.
המסלול די ברור לעשור הקרוב.
המסלול די ברור לעשור הקרוב.
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
-
oferlaor
-
- מנהל

- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אכן המחירעופרפולק כתב:סם יש לך טעות טושיבה תמיד היו פה רק שפה תמיד אהבו פנסוניק ופיוניר . גם פלזמות וlcd של טושיבה גם ישנים לא נפלו מפנסוניק ואף עלו עליהם.עופר הפתעת גם אותי אם הטלויזה הזאת יופי של מאמר וסקירה . רק המחיר ........
לא מסכים איתך בנוגע למה שהיה לטושיבה להציע.
לא אין שום דבר נגד טושיבה, העבר היה לי מסך מעולה שלהם , בתקופת ה CRT.
אני ממש לא נעול על מותג. עובדה שכל מסך שהחלפתי , החלפתי גם מותג.
פשוט בכל ה]עמים האחרונות שבדקתי, לא היה להם משהו אטרקטיבי באיכויות.
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
אז כך יראה 3d בעתיד ....אני מבין ....יפה...oferlaor כתב:uris,
חפש ב-WIKIPEDIA......
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
עופר,
כל הכבוד. כרגיל סקירה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר
אני שמח לשמוע שהדגמים האלה מחזירים את טושיבה למרכז הבמה.
בעבר החזקתי מאוד מהחברה הזו, אבל מאז המעבר למסכים הדקים, אף אחד לא ממש ספר אותם.
לגבי המחיר, אישית, נראה לי כבר עדיף מקרן 3D איכותי.
יכול להיות שהתמונה תהיה פחות טובה, אבל הגודל, הגודל...
כל הכבוד. כרגיל סקירה מקצועית ברמה הגבוהה ביותר
אני שמח לשמוע שהדגמים האלה מחזירים את טושיבה למרכז הבמה.
בעבר החזקתי מאוד מהחברה הזו, אבל מאז המעבר למסכים הדקים, אף אחד לא ממש ספר אותם.
לגבי המחיר, אישית, נראה לי כבר עדיף מקרן 3D איכותי.
יכול להיות שהתמונה תהיה פחות טובה, אבל הגודל, הגודל...
-
oferlaor
-
- מנהל

bariko
אתה מכיר מקרן 3D שעולה כך ונותן תמונה טובה? חוץ מזה שאין מה להשוות בין מקרן לבין מסך רגיל, אלה שתי חיות שונות לחלוטין עם דרישות שונות מהצופה.
בזמנו בפורום אודיו וקולנוע ביתי בתפוז היו קוראים לנו, חובבי המסכים, אוספי בולים כי המסכים נראו להם קטנים כמו בולים ביחס למה שמקרן הוציא. מפליא שמרבית צרכני המקרנים הם רווקים או שמשתמשים הרבה פחות במקרן כאשר הם מקבלים מסך של 55" ומעלה.
אני אישית מאוד אוהב מקרנים (וכבר זמן רב מכין תקציב לאחד חדש) אבל באמת מדובר על חיה שונה לחלוטין.
אתה מכיר מקרן 3D שעולה כך ונותן תמונה טובה? חוץ מזה שאין מה להשוות בין מקרן לבין מסך רגיל, אלה שתי חיות שונות לחלוטין עם דרישות שונות מהצופה.
בזמנו בפורום אודיו וקולנוע ביתי בתפוז היו קוראים לנו, חובבי המסכים, אוספי בולים כי המסכים נראו להם קטנים כמו בולים ביחס למה שמקרן הוציא. מפליא שמרבית צרכני המקרנים הם רווקים או שמשתמשים הרבה פחות במקרן כאשר הם מקבלים מסך של 55" ומעלה.
אני אישית מאוד אוהב מקרנים (וכבר זמן רב מכין תקציב לאחד חדש) אבל באמת מדובר על חיה שונה לחלוטין.
- nirmv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1417
ביקורת מעולה.
לדעתי טושיבה צודקים כשהולכים לכיוון FULL LED בעוד רוב המתחרים מתפשרים. זה נותן להם ייחוד, ותמיד יש מי שישלם.
אני מסתכל על עצמי. יש לי כבר מסך 55" (B7000) בבית. לפני שנתיים 55" נחשב למסך ענק, אנשים חשבו שאני משוגע כשאני מכניס דבר כזה הביתה (כמעט שכנעו גם אותי).
היום - אם לשדרג אז לא בלי להגדיל. 55" כבר לא מספיק.
לדעתי טושיבה צריכה להגדיל את ההיצע ולספק גם מסכי LED בגדלים 60 ו-65 אינצ', כמו סמסונג, אחרת שוב תישאר מאחור.
לדעתי טושיבה צודקים כשהולכים לכיוון FULL LED בעוד רוב המתחרים מתפשרים. זה נותן להם ייחוד, ותמיד יש מי שישלם.
אני מסתכל על עצמי. יש לי כבר מסך 55" (B7000) בבית. לפני שנתיים 55" נחשב למסך ענק, אנשים חשבו שאני משוגע כשאני מכניס דבר כזה הביתה (כמעט שכנעו גם אותי).
היום - אם לשדרג אז לא בלי להגדיל. 55" כבר לא מספיק.
לדעתי טושיבה צריכה להגדיל את ההיצע ולספק גם מסכי LED בגדלים 60 ו-65 אינצ', כמו סמסונג, אחרת שוב תישאר מאחור.
-
oferlaor
-
- מנהל

nirmv
צריך לזכור שמספר היצרניות שמסוגלות לעלות מעל 55" כיום בפאנלים הוא קטן מאוד והם לרוב שומרות את הפאנלים הטובים לעצמן...
צריך לזכור שמספר היצרניות שמסוגלות לעלות מעל 55" כיום בפאנלים הוא קטן מאוד והם לרוב שומרות את הפאנלים הטובים לעצמן...
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
לשוק האמריקאי טושיבה כבר הכינה מסך cevo
בגודל 65 אינץ. שם הדגם z900 .
בגודל 65 אינץ. שם הדגם z900 .
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
סקירה מאוד מעניינת
האם היית אומר שבלי מגבלות תקציב, זהו מסך ה55 אינץ הטוב שבחנת/ראית
או שעדיין מדובר במצב של יתרונות לכאן ולכאן?
או שעדיין מדובר במצב של יתרונות לכאן ולכאן?
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
-
oferlaor
-
- מנהל

theezway
אני לא אוהב לדבר בטרמינולוגיה של "הכי טוב". כמו לכל מסך יש כאן יתרונות וחסרונות ואני חושב שהבהרתי מצויין את כל היתרונות והחסרונות שראיתי במודל הזה. כפי שכתבו כאן, יש גרסאות שונות ל-CEVO שיש להן יתרונות וחסרונות אחרות (למשל אפליקציות, ממשק ושלט אחרים).
אני לא אוהב לדבר בטרמינולוגיה של "הכי טוב". כמו לכל מסך יש כאן יתרונות וחסרונות ואני חושב שהבהרתי מצויין את כל היתרונות והחסרונות שראיתי במודל הזה. כפי שכתבו כאן, יש גרסאות שונות ל-CEVO שיש להן יתרונות וחסרונות אחרות (למשל אפליקציות, ממשק ושלט אחרים).
- gordi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 501
theezway -
הדגם שנבחן הוא הדגם הנחות מבין השניים שטושיבה ייצרה.
בדגם הבכיר יותר ששמו:ZL1 יש גם כונן להקלטה, מנגנון זיהוי פרצופים, שלט מעוצב, תמיכה משופרת באפליקציות ותוספות נוספות.
לפי ההבנה שלי זה אמור לשפר את הציון ביחס לדגם ZL800 בנושאים:
-חיבורים: יש שם מחברי 24 פינים(דגם אירופאי) שניתן לחבר לממירים ישנים של יס והוט
-טיונר אירופאי שניתן לקלוט דרכו את ערוצי עידן+ (ומשפר באופן דרסטי את איכות הערוצים הרגילים)
-שרותי תוכן מהרשת-יהיו בדגם הזה
-שלט מתקדם יותר(ישפר את הציון שניתן בנושא השלט)
וכנראה עוד שיפורים נוספים שלא נסקרו(אבל נכתב במאמר שיהיו בדגם המתקדם)
(את הידע שכתבתי שאבתי מהביקורת שבוצעה למסך באתר האינטרנט:dtown)
הדגם שנבחן הוא הדגם הנחות מבין השניים שטושיבה ייצרה.
בדגם הבכיר יותר ששמו:ZL1 יש גם כונן להקלטה, מנגנון זיהוי פרצופים, שלט מעוצב, תמיכה משופרת באפליקציות ותוספות נוספות.
לפי ההבנה שלי זה אמור לשפר את הציון ביחס לדגם ZL800 בנושאים:
-חיבורים: יש שם מחברי 24 פינים(דגם אירופאי) שניתן לחבר לממירים ישנים של יס והוט
-טיונר אירופאי שניתן לקלוט דרכו את ערוצי עידן+ (ומשפר באופן דרסטי את איכות הערוצים הרגילים)
-שרותי תוכן מהרשת-יהיו בדגם הזה
-שלט מתקדם יותר(ישפר את הציון שניתן בנושא השלט)
וכנראה עוד שיפורים נוספים שלא נסקרו(אבל נכתב במאמר שיהיו בדגם המתקדם)
(את הידע שכתבתי שאבתי מהביקורת שבוצעה למסך באתר האינטרנט:dtown)
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
עופר,
לפי מה שהסבירו לי, מרבית בעלי המקרנים, מחזיקים גם טלוויזיה, כלומר אחד לא בא על חשבון השני.
לי כרגע יש מסך 46 רגיל של סוני. בכדי ליהנות מתלת מימד, הייתי מעדיף כבר מקרן 3D, שיעניק את אפקט הגודל. גם אם ארכיב אצלי טלוויזיה בגודל 65, הקיר הריק שמאחור עדיין "יגמד" אפילו מסך עצום כזה.
זאת הייתה כוונתי.
כמובן שבינתיים הכול זה רק בתיאוריה, והאמת, אין לי כרגע תקציב לכך.
אבל מדיי פעם אני מציץ בפורום המקרנים, ולמיטב הבנתי באזור ה-30 אלף שקל, כבר אפשר להשיג מקרן 3D סביר.
כמובן שיש לקחת בחשבון גם עלות של מסך גלילה.
לפי מה שהסבירו לי, מרבית בעלי המקרנים, מחזיקים גם טלוויזיה, כלומר אחד לא בא על חשבון השני.
לי כרגע יש מסך 46 רגיל של סוני. בכדי ליהנות מתלת מימד, הייתי מעדיף כבר מקרן 3D, שיעניק את אפקט הגודל. גם אם ארכיב אצלי טלוויזיה בגודל 65, הקיר הריק שמאחור עדיין "יגמד" אפילו מסך עצום כזה.
זאת הייתה כוונתי.
כמובן שבינתיים הכול זה רק בתיאוריה, והאמת, אין לי כרגע תקציב לכך.
אבל מדיי פעם אני מציץ בפורום המקרנים, ולמיטב הבנתי באזור ה-30 אלף שקל, כבר אפשר להשיג מקרן 3D סביר.
כמובן שיש לקחת בחשבון גם עלות של מסך גלילה.
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
תודה על התשובה
גורדי - באופן אישי, פחות מעניינים אותי פיצ'רים של סטרימר וכד'. יש לי HTPC מחובר ולכן הנק' התייחסות הרלוונטית מבחינתי היא איכות צפייה נטו (לא בתלת מימד שכיום עדיין לא התרומם ולעניות דעתי יתפוס בצורה מסיבית רק כשלא יהיה צורך במשקפיים יותר, למעט כשמדובר בגיימרים).
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- gordi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 501
Re: תודה על התשובה
דעתי האישית היא שאם כבר משכיבים סכום כזה-רצוי שמלוא הפונקציות שטושיבה הקצתה לסידרה הזו-יהיו פעילות.theezway כתב:גורדי - באופן אישי, פחות מעניינים אותי פיצ'רים של סטרימר וכד'. יש לי HTPC מחובר ולכן הנק' התייחסות הרלוונטית מבחינתי היא איכות צפייה נטו (לא בתלת מימד שכיום עדיין לא התרומם ולעניות דעתי יתפוס בצורה מסיבית רק כשלא יהיה צורך במשקפיים יותר, למעט כשמדובר בגיימרים)....
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
Re: תודה על התשובה
gordi כתב:דעתי האישית היא שאם כבר משכיבים סכום כזה-רצוי שמלוא הפונקציות שטושיבה הקצתה לסידרה הזו-יהיו פעילות.theezway כתב:גורדי - באופן אישי, פחות מעניינים אותי פיצ'רים של סטרימר וכד'. יש לי HTPC מחובר ולכן הנק' התייחסות הרלוונטית מבחינתי היא איכות צפייה נטו (לא בתלת מימד שכיום עדיין לא התרומם ולעניות דעתי יתפוס בצורה מסיבית רק כשלא יהיה צורך במשקפיים יותר, למעט כשמדובר בגיימרים).......
- NBAFUN
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91