פנאסוניק 42 LED E-30
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
מצרף תמונות. לצערי הפורום מגביל ל3 תמונות ולגודל של 640 פיקסלים בלבד, אבל אפשר לראות גם ככה.asaf23 כתב:קודם כל תתחדש.
אתה יכול לצרף תמונות? זליגה קיימת בהרבה מסכי LCD , צריך לראות אם זה חריג או לא....
התמונות צולמו בחושך וללא פלאש.
האם זה נראה טיבעי למישהו?
האם עלי לקבל את זה ככה? (אם כן אני חוזר לCRT
-
- שידור HD. במקרה נפלתי על הכתוביות של סוף סרט כלשהו. גם כאן כל הלבן שאתם רואים, אכן קיים. זה לא פלאש או השתקפות!
-
- שידור מערוץ 2. תסתכלו על הפינה הימנית התחתונה ועל צד ימין/אמצע על הכובע.
-
- התפריט של הXtreamer.
בוטה מאוד וברור - הזליגה ב"תפארתה". במיוחד בצד ימין למטה ובאמצע.
זה לא השתקפות (צולם בחושך מוחלט) ולא פלאש (כמובן).
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

איזה כיול? כל מה שניסיתי, זה נשאר ככה. הורדתי את הBACKLIGHT, BRIGHTNESS, CONTRAST ומה לא. כלום לא מוריד את הזליגה הזאת.sigamore כתב:![]()
![]()
לא בטוח שאני מבין מה אתה מתאר פה. אבל זה באמת נשמע כמו מסך תקול![]()
אין אצלי תופעות כאלו כלל !
באילו ערכי כיול אתה משתמש כרגע ?...
אז הוא תקול?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
אלו ערכי הכיול שאני משתמש איתם כעת (כיול בסיסי של מס' דקות - כאמור זהו מסך חדר שינה שאני כמעט ולא צופה בו ....)
רק לשם ההבהרה - תופעת עננות מסוימת קיימת (כמו במסכים רבים אחרים) אך זו מורגשת בעיקר במצבים בהם המסך מוחשך כולו - למשל בשלב של ההדלקה בו עוברות מס' שניות עד להצגת התמונה.
בכל מקרה התופעה לא מטרידה כלל.
אגב - התנצלותי על איכות התמונות .... מאז המעבר לדירה החדשה אני לא מוצא את מצלמת ה NIKON האהובה
רק לשם ההבהרה - תופעת עננות מסוימת קיימת (כמו במסכים רבים אחרים) אך זו מורגשת בעיקר במצבים בהם המסך מוחשך כולו - למשל בשלב של ההדלקה בו עוברות מס' שניות עד להצגת התמונה.
אגב - התנצלותי על איכות התמונות .... מאז המעבר לדירה החדשה אני לא מוצא את מצלמת ה NIKON האהובה
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על המשוב!sigamore כתב:אלו ערכי הכיול שאני משתמש איתם כעת (כיול בסיסי של מס' דקות - כאמור זהו מסך חדר שינה שאני כמעט ולא צופה בו ....)
אגב - התנצלותי על איכות התמונות .... מאז המעבר לדירה החדשה אני לא מוצא את מצלמת ה NIKON האהובה...
לפי התמונות ששלחת, אין לך את הבעיה שלי, אבל קשה להיות בטוח. אודה לך אם תוכל לצלם בלי פלאש. ההשתקפות של הפלאש הורסת את ייצוג המסך האמיתית.
לגבי הכיוון: כמו שאמרתי, ניסיתי כל כיוונון אפשרי, גם הורדת התאורה האחורית, בהירות, קונטרסט וכד'. שום דבר לא משפיע כהוא זה על הזליגה. הזליגה נמצאת בעוצמה קבועה כל הזמן, ללא קשר לכיוונים.
נראה לי שהמסך תקול. התקשרתי ליורוקום והם פתחו קריאה וישלחו אלי טכנאי. במידה והוא מאבחן שהוא תקול, אדרוש מסך אחר, חדש ובתול. לא אסכים לתיקון.
האם למשהו יש ניסיון בהתנהלות מול יורוקום?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זליגות אור /עננות הן אופייניות למסכי LED.Neter כתב:תודה על המשוב!sigamore כתב:אלו ערכי הכיול שאני משתמש איתם כעת (כיול בסיסי של מס' דקות - כאמור זהו מסך חדר שינה שאני כמעט ולא צופה בו ....)
אגב - התנצלותי על איכות התמונות .... מאז המעבר לדירה החדשה אני לא מוצא את מצלמת ה NIKON האהובה...
לפי התמונות ששלחת, אין לך את הבעיה שלי, אבל קשה להיות בטוח. אודה לך אם תוכל לצלם בלי פלאש. ההשתקפות של הפלאש הורסת את ייצוג המסך האמיתית.
לגבי הכיוון: כמו שאמרתי, ניסיתי כל כיוונון אפשרי, גם הורדת התאורה האחורית, בהירות, קונטרסט וכד'. שום דבר לא משפיע כהוא זה על הזליגה. הזליגה נמצאת בעוצמה קבועה כל הזמן, ללא קשר לכיוונים.
נראה לי שהמסך תקול. התקשרתי ליורוקום והם פתחו קריאה וישלחו אלי טכנאי. במידה והוא מאבחן שהוא תקול, אדרוש מסך אחר, חדש ובתול. לא אסכים לתיקון.
האם למשהו יש ניסיון בהתנהלות מול יורוקום?...
אצלך זה נראה מוגזם. אולי הדיפיוזר עבר חיים קשים בהובלה....
אתה זכאי להחלפה בשבועיים ראשונים ולא תיקון....גם אין ממש מה לתקן.
- sigamore
- חבר מביא חבר

אנסה לצלם שוב מאוחר יותר.
יורוקום בסה״כ בסדר גמור במקרים כאלו (בהנחה שהמסך אכן תקול). לפני שנה הייתה לי בעייה עם מסך V20 שהוחלף לחדש תכף ומיד.
יורוקום בסה״כ בסדר גמור במקרים כאלו (בהנחה שהמסך אכן תקול). לפני שנה הייתה לי בעייה עם מסך V20 שהוחלף לחדש תכף ומיד.
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

חשבתי שזה נחלת העבר עם הדור החדש של הLED.gadlavy כתב:אני אישית מעדיף פלזמה שמלבד אי אפשרות לשחק משקי מחשב או לעבוד בתור מסך מחשב היא עולה בכמה דרגות. הבעיה במסכי פנסוניק LCD זה מעין דוק לבן על
המסך אלא אם כן זה השתנה, וכמובן עננות וזליגות אור שזה משותף לכל ה LCD...
אני עדיין טוען שהמסך שלי תקול. אולי יש דוק לבן בקושי מורגש במסכי LCD אבל אצלי זה מוגזם.
הפלזמה אולי טכנולוגיה טובה יותר למסכים, אבל צורכת הרבה יותר חשמל ומפיצה חום. גם אורך החיים שלה מוגבל.
- sigamore
- חבר מביא חבר

מסכים לגבי נושא צריכת החשמל. החום הוא די נחלת העבר (ה V20 שלי ממש לא מתחמם). וכמובן אורך חיי המסך הממוצע לא שונה ממקבילים בעולם ה LCD.Neter כתב:חשבתי שזה נחלת העבר עם הדור החדש של הLED.gadlavy כתב:אני אישית מעדיף פלזמה שמלבד אי אפשרות לשחק משקי מחשב או לעבוד בתור מסך מחשב היא עולה בכמה דרגות. הבעיה במסכי פנסוניק LCD זה מעין דוק לבן על
המסך אלא אם כן זה השתנה, וכמובן עננות וזליגות אור שזה משותף לכל ה LCD...![]()
אני עדיין טוען שהמסך שלי תקול. אולי יש דוק לבן בקושי מורגש במסכי LCD אבל אצלי זה מוגזם.![]()
הפלזמה אולי טכנולוגיה טובה יותר למסכים, אבל צורכת הרבה יותר חשמל ומפיצה חום. גם אורך החיים שלה מוגבל.
...
לפלאזמה יתרונות וכמובן גם חסרונות אבל זה לא עניין השירשור הזה.
Neter - סתם מתוך עניין , המסך תלוי על הקיר? גובה המסך הוא בגובה העיניים כאשר אתה יושב וצופה בו ?
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

המסך יושב על התושבת שלו על המזנון שלנו, בגובה העינים. הזליגה נראית מכל כיוון וגובהsigamore כתב:מסכים לגבי נושא צריכת החשמל. החום הוא די נחלת העבר (ה V20 שלי ממש לא מתחמם). וכמובן אורך חיי המסך הממוצע לא שונה ממקבילים בעולם ה LCD.Neter כתב:חשבתי שזה נחלת העבר עם הדור החדש של הLED.gadlavy כתב:אני אישית מעדיף פלזמה שמלבד אי אפשרות לשחק משקי מחשב או לעבוד בתור מסך מחשב היא עולה בכמה דרגות. הבעיה במסכי פנסוניק LCD זה מעין דוק לבן על
המסך אלא אם כן זה השתנה, וכמובן עננות וזליגות אור שזה משותף לכל ה LCD...![]()
אני עדיין טוען שהמסך שלי תקול. אולי יש דוק לבן בקושי מורגש במסכי LCD אבל אצלי זה מוגזם.![]()
...
לפלאזמה יתרונות וכמובן גם חסרונות אבל זה לא עניין השירשור הזה.
Neter - סתם מתוך עניין , המסך תלוי על הקיר? גובה המסך הוא בגובה העיניים כאשר אתה יושב וצופה בו ?...
דבר ראשון לכול האנשים שטוענים שכול מסכי ה LCD\LED סובלים מזליגת אור ועננות - זה ממש לא נכון
לי יש מסך LED שאין לו עננות ולא זליגת אור.
מזל שראיתי את האשכול הזה, אני קונה טלויזיה לחדר ובגלל שלטלויזיה שבסלון אין את הבעיה הזאת בכלל היתי דיי רדום ושכחתי שזה קיים במסכי LCD\LED
עכשיו אני אבדוק גם את הנושא הזה לפני הקניה.
רציתי לקנות פנסוניק כמו של פותח האשכול אבל עכשיו אני לא כול כך בטוח...
לפותח האשכול
מקווה שהעניין מול יורקום יסתדר ואתה תקבל מסך חלופי שאינו סובל מזליגות אור ועננות
מזל שראיתי את האשכול הזה, אני קונה טלויזיה לחדר ובגלל שלטלויזיה שבסלון אין את הבעיה הזאת בכלל היתי דיי רדום ושכחתי שזה קיים במסכי LCD\LED
לפותח האשכול
מקווה שהעניין מול יורקום יסתדר ואתה תקבל מסך חלופי שאינו סובל מזליגות אור ועננות
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

אין לשפוט את המקרה הפרטי שלי לגבי כל המסכים של פנסוניק. לדעתי המסך שלי ספציפית תקול.דניאל1983 כתב:דבר ראשון לכול האנשים שטוענים שכול מסכי ה LCD\LED סובלים מזליגת אור ועננות - זה ממש לא נכון
לפותח האשכול
מקווה שהעניין מול יורקום יסתדר ואתה תקבל מסך חלופי שאינו סובל מזליגות אור ועננות...
עברתי הרבה כדי להגיע למסקנה שזה המסך הטוב ביותר לגודל והתקציב שלי (ושל רבים אחרים).
לדעתי, יבוא הטכנאי של יורוקום, יתנצל ויחליף לי למסך חדש אחר
כמובן שאעדכן את האשכול הזה לגבי התהליך. מבחינתי זה
אני ראיתי בעניים שלי סיפור דיי הזוי שקשור ליורקום :\Neter כתב:אין לשפוט את המקרה הפרטי שלי לגבי כל המסכים של פנסוניק. לדעתי המסך שלי ספציפית תקול.דניאל1983 כתב:דבר ראשון לכול האנשים שטוענים שכול מסכי ה LCD\LED סובלים מזליגת אור ועננות - זה ממש לא נכון
לפותח האשכול
מקווה שהעניין מול יורקום יסתדר ואתה תקבל מסך חלופי שאינו סובל מזליגות אור ועננות...
עברתי הרבה כדי להגיע למסקנה שזה המסך הטוב ביותר לגודל והתקציב שלי (ושל רבים אחרים).
לדעתי, יבוא הטכנאי של יורוקום, יתנצל ויחליף לי למסך חדש אחר![]()
כמובן שאעדכן את האשכול הזה לגבי התהליך. מבחינתי זהשיעבור (אני מקווה)...
...
לחבר יש איזה LCD דיי מעפנה של פנסוניק והוא פתאום התחיל לאכול סרטים שלא רואים בא טוב, באתי עליו מספר פעמים עם דיסקים לכיול והאמת שאני לא ראיתי שום בעיה
הוא הזמין תכנאי, בגלל שהוא לא מבין כולם בטלויזיות גם היתי איתו כאשר הטכנאי הגיע
הוא הסביר את הבעיה, הטכנאי אמר לו שאין שום בעיה עם המסך, אבל בשביל שהוא היה מרוצה הוא יחליף לו את המסך :\
הטכנאי גם ציין שהוא לא יראה שום הבדל כי המסך בסדר...
אני בעצמי לא ממש האמתי למה שהלך שם... היתי בטוח שיש שם איזה קומבינה שיתנו לו מסך משומש או משהו בסגנון
אבל לפי מה שראיתי הוא קיבל מסך חדש ארוז בקרטון
בכול מקרה בהצחה ותעדכן
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא מאלה שרוצים להחליף בכל מחיר. אני חושב שהבעייה שלי אמיתי. תסתכל על השרשור הזה, דף 3, פוסט #42, ותראה תמונות שצילמתי. אפילו באיכות הבינונית של התמונות אפשר לראות את הזליגה...דניאל1983 כתב:אני ראיתי בעניים שלי סיפור דיי הזוי שקשור ליורקום :\Neter כתב:אין לשפוט את המקרה הפרטי שלי לגבי כל המסכים של פנסוניק. לדעתי המסך שלי ספציפית תקול.דניאל1983 כתב:דבר ראשון לכול האנשים שטוענים שכול מסכי ה LCD\LED סובלים מזליגת אור ועננות - זה ממש לא נכון
לפותח האשכול
לדעתי, יבוא הטכנאי של יורוקום, יתנצל ויחליף לי למסך חדש אחר![]()
כמובן שאעדכן את האשכול הזה לגבי התהליך. מבחינתי זהשיעבור (אני מקווה)...
...
לחבר יש איזה LCD דיי מעפנה של פנסוניק והוא פתאום התחיל לאכול סרטים שלא רואים בא טוב, באתי עליו מספר פעמים עם דיסקים לכיול והאמת שאני לא ראיתי שום בעיה
הוא הזמין תכנאי, בגלל שהוא לא מבין כולם בטלויזיות גם היתי איתו כאשר הטכנאי הגיע
הוא הסביר את הבעיה, הטכנאי אמר לו שאין שום בעיה עם המסך, אבל בשביל שהוא היה מרוצה הוא יחליף לו את המסך :\
הטכנאי גם ציין שהוא לא יראה שום הבדל כי המסך בסדר...
אני בעצמי לא ממש האמתי למה שהלך שם... היתי בטוח שיש שם איזה קומבינה שיתנו לו מסך משומש או משהו בסגנון
אבל לפי מה שראיתי הוא קיבל מסך חדש ארוז בקרטון
בכול מקרה בהצחה ותעדכן...
כן ראיתי את התמונה והלכתי לבדוק בטלויזיה בסלון אם יש שם את אותה הבעיה
לא התעצלתי וגם צילמתי תמונה על אותו רקע של האקסטרימר כדי שתוכל לראות ולהשוות (צילמתי תמונה אחת אם פלש ואחת בלי)
לפי מה שאני רואה באמת זה ניראה שיש לך זליגות אור לא תקינות.
בקיצור הפחדת אותי, היתי כבר ממש לפני קניה של E30
כנראה שהקניה תחכה קצת... אם בכלל.
בכול מקרה עוד פעם בהצלחה !!
לא התעצלתי וגם צילמתי תמונה על אותו רקע של האקסטרימר כדי שתוכל לראות ולהשוות (צילמתי תמונה אחת אם פלש ואחת בלי)
בכול מקרה עוד פעם בהצלחה !!
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

איזה יופי! כזה שחור אני רוצהדניאל1983 כתב:כן ראיתי את התמונה והלכתי לבדוק בטלויזיה בסלון אם יש שם את אותה הבעיה
בכול מקרה עוד פעם בהצלחה !!...
אני עכשיו בטוח שהבעיה היא פרטית ושלחו לי מסך תקול! (מה גם שיש לי LG 32" LCD בחדר שינה, וגם שם אין שום זליגה!)
הרי חקרתי וראיתי את המסך הזה בחנויות. לא היה שום זליגה והפנסוניק הזה נראה הרבה יותר טוב מהאחרים!
לכן, אל תשלול כרגע. אם יש סבלנות, חכה לדיווחים שלי.