premium
consumer
=
same ****
יותר חשוב לשים לב לעכבה.
אני חושב שאפשר לשמוע את כל הדגמים אצל היבואן, מרום כלי נגינה. אבל אצל אנטולי יהיה יותר כיף.

אנטולי לא גר בסביבתי לצערי ומרום מחזיק רק את דגמי הפרו (לפחות בכפר סבא).Ilyan כתב:2005 edition
premium
consumer
=
same ****
יותר חשוב לשים לב לעכבה.
אני חושב שאפשר לשמוע את כל הדגמים אצל היבואן, מרום כלי נגינה. אבל אצל אנטולי יהיה יותר כיף....
אם ההר לא בא אל מוחמד, נוחמד בא אל ההר...ey_cat כתב:אנטולי לא גר בסביבתי לצערי ומרום מחזיק רק את דגמי הפרו (לפחות בכפר סבא).Ilyan כתב:2005 edition
premium
consumer
=
same ****
יותר חשוב לשים לב לעכבה.
אני חושב שאפשר לשמוע את כל הדגמים אצל היבואן, מרום כלי נגינה. אבל אצל אנטולי יהיה יותר כיף.......

יש לי מפצל חשמל שלא משמיע כלום לצערי.Ilyan כתב:אם ההר לא בא אל מוחמד, נוחמד בא אל ההר...ey_cat כתב:אנטולי לא גר בסביבתי לצערי ומרום מחזיק רק את דגמי הפרו (לפחות בכפר סבא).Ilyan כתב:2005 edition
premium
consumer
=
same ****
יותר חשוב לשים לב לעכבה.
אני חושב שאפשר לשמוע את כל הדגמים אצל היבואן, מרום כלי נגינה. אבל אצל אנטולי יהיה יותר כיף.......
אני פעם מצאתי את עצמי נוסע לת"א כדי לשמוע מפצל חשמל......

טובות יותר מאיזו בחינה?anatoli15 כתב:שכח מהן, ה-900 הרבה יותר טובות (שמעתי את שתיהן ולדעתי אין מה להשוות בכלל)....

האם זה היה משמעותי מאוד? אם לא זו ניראת לי קנייה טובה כי זו פחות או יותר האוזנייה הכי מתאימה (שכלול של דיעות ברשת) לרוק מכל האוזניות שהוזכרו כאן בשרשור הזה.eyal1983 כתב:מה שלא אהבתי ב-900, ומאוד אהבתי אותן מוסיקאלית (היה לי אותן פעמיים), זה שהגריל קבוע הצליח לגעת לי באוזן ....

אבל הבעייה ידועה שאין בארץ יכולת לבדוק מראש.SoapSeller כתב:מציע לך למצוא זוג ולנסות(גם במימד הסאונד כדאי להקשיב לפני ששומעים), זה מאוד קשור לצורת הראש והאוזניים.
אישית ה-900 לא נגעו לי באוזניים(וה-2000 כן), כבר שמעתי על אנשים שגם ה-2000 לא נגעו להם באוזניים....