פנק אותנו בתמונות
D8000 אמריקאית-השלט המלא הפסיק להכניס אותיות לאחר עידכון ישירות מהטלויזיה
www.hometheater.co.il/vt145011.%D7%94%D ... 7%99%D7%AAyuria כתב:בשביל זה, תמיד כיף לעזור לחבר בפורום
פנק אותנו בתמונות...
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
קראתי את הפוסט וניסיתי להבין מה בדיוק כתב 9000es שלא היה ראוי.lirn8 כתב: תודה לכולם על התמיכה חוץ מ9000es כמובן!!!!...
לא מצאתי שום דבר כזה...
עם הותק שלך בפורום,כמות ההודעות הגדולה יחסית לותק,וההודעות שלך הפוגעניות ללא סיבה נגד 9000es ,
אני כמעט בטוח שאתה אחד ממורחקי הפורום שחזר בכינוי אחר.
mute, 1, 8, 2, POWERntk כתב:מה הקוד?lirn8 כתב:בתפריט טכנאי משהו שקשור לRF היה כבוי
עשיתי 1+1 שזה קשור לשלט כי השלט משתמש בRF גם
הפעלתי וזהו!!!
אורי סיפק לי את הקוד להיכנס לתפריט הטכנאי...
כנראה עידכון הקשוחה כיבה את זה......
כשהמסך כבוי. ייתכן שזה תקף רק לדגמים האמריקאים (יש לך מסך אמריקאי, אם אני זוכר נכון).
שים לב שייתכן שאפשר לגרום נזק למסך אם משחקים שם בהגדרות מסויימות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
הי... יופי של עזרה בין החברה .
אולי כדאי לסדר שרשורים מובנים (כמו WIKI) בנושאים כמו - כיולים , תקלות וכדומה
קוד טכנאים פותח חלון ענק להמון פרמטרים -צריך מאוד להיזהר מה עושים שם . טוב שיש אותו למקרה חירום.
אולי כדאי לסדר שרשורים מובנים (כמו WIKI) בנושאים כמו - כיולים , תקלות וכדומה
קוד טכנאים פותח חלון ענק להמון פרמטרים -צריך מאוד להיזהר מה עושים שם . טוב שיש אותו למקרה חירום.
תודה, כבר lirn8 שלח לי אותו, למרות שראיתי את זה באינטרנט אבל שכחתי שצריך לעשות את זה שהמסך מכובהMovieBit כתב:mute, 1, 8, 2, POWERntk כתב:מה הקוד?lirn8 כתב:בתפריט טכנאי משהו שקשור לRF היה כבוי
הפעלתי וזהו!!!
כשהמסך כבוי. ייתכן שזה תקף רק לדגמים האמריקאים (יש לך מסך אמריקאי, אם אני זוכר נכון).
שים לב שייתכן שאפשר לגרום נזק למסך אם משחקים שם בהגדרות מסויימות....
מסתבר שגם לי המקלדת לא עובדת, מקודם שדיווחתי שהיא עובדת בדקתי אותה דרך ההגדרות של ה-WIFI איפה שמכניסים קוד, בגלל שהאינטרנט שלי לא היה מחובר לטלוויזיה, אבל עכשיו אחרי שחיברתי את הטלוויזיה שוב לאינטרנט ניסיתי לכתוב משהו באחת האפליקציות והמקלדת לא עובדת, זה כמובן בעיית תוכנה ולא בעיה בשלט כי מחוץ לאפליקציות המקלדת עובדת, האמת שאני לא ממש צריך את זה כי המחשב מחחובר למסך ואני לא משתמש באפליקציות אבל בכל זאת אני אשלח לסמסונג מייל, כנראה שבאמת יש בעיה עם העדכון של הטלוויזיה הזאת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
תלוי לאיזו אפליקציה אתה מתכוון, אבל ככל הנראה זו לא תקלה. בחלק גדול מהאפליקציות שניתן להוריד, יוטיוב ביניהן, יש מימוש לא מוצלח להזנת טקסט, ואין כלל תמיכה במקלדת QWERTY מלאה, אלא רק דרך בחירת אותיות בודדות באמצעות ממשק על המסך. אני מקווה שזה ישודרג בהמשךntk כתב:תודה, כבר lirn8 שלח לי אותו, למרות שראיתי את זה באינטרנט אבל שכחתי שצריך לעשות את זה שהמסך מכובהMovieBit כתב:mute, 1, 8, 2, POWERntk כתב:מה הקוד?lirn8 כתב:בתפריט טכנאי משהו שקשור לRF היה כבוי
הפעלתי וזהו!!!
מסתבר שגם לי המקלדת לא עובדת, מקודם שדיווחתי שהיא עובדת בדקתי אותה דרך ההגדרות של ה-WIFI איפה שמכניסים קוד, בגלל שהאינטרנט שלי לא היה מחובר לטלוויזיה, אבל עכשיו אחרי שחיברתי את הטלוויזיה שוב לאינטרנט ניסיתי לכתוב משהו באחת האפליקציות והמקלדת לא עובדת, זה כמובן בעיית תוכנה ולא בעיה בשלט כי מחוץ לאפליקציות המקלדת עובדת, האמת שאני לא ממש צריך את זה כי המחשב מחחובר למסך ואני לא משתמש באפליקציות אבל בכל זאת אני אשלח לסמסונג מייל, כנראה שבאמת יש בעיה עם העדכון של הטלוויזיה הזאת...
אני יודע בקשר לאפליקציה של יוטיוב, בשום אפליקציה המקלדת לא עובדת יותר כולל הדפדפן ובחיפוש ( כבר ניסיתי את זה בעבר, הכל עבד טוב ) בדפדפן שאני לוחץ על אות במקלדת זה כותב אחד בשורת הטקסט על במסך וזהו לא עושה יותר כלוםMovieBit כתב:תלוי לאיזו אפליקציה אתה מתכוון, אבל ככל הנראה זו לא תקלה. בחלק גדול מהאפליקציות שניתן להוריד, יוטיוב ביניהן, יש מימוש לא מוצלח להזנת טקסט, ואין כלל תמיכה במקלדת QWERTY מלאה, אלא רק דרך בחירת אותיות בודדות באמצעות ממשק על המסך. אני מקווה שזה ישודרג בהמשךntk כתב:תודה, כבר lirn8 שלח לי אותו, למרות שראיתי את זה באינטרנט אבל שכחתי שצריך לעשות את זה שהמסך מכובהMovieBit כתב:mute, 1, 8, 2, POWERntk כתב:מה הקוד?lirn8 כתב:בתפריט טכנאי משהו שקשור לRF היה כבוי
הפעלתי וזהו!!!
מסתבר שגם לי המקלדת לא עובדת, מקודם שדיווחתי שהיא עובדת בדקתי אותה דרך ההגדרות של ה-WIFI איפה שמכניסים קוד, בגלל שהאינטרנט שלי לא היה מחובר לטלוויזיה, אבל עכשיו אחרי שחיברתי את הטלוויזיה שוב לאינטרנט ניסיתי לכתוב משהו באחת האפליקציות והמקלדת לא עובדת, זה כמובן בעיית תוכנה ולא בעיה בשלט כי מחוץ לאפליקציות המקלדת עובדת, האמת שאני לא ממש צריך את זה כי המחשב מחחובר למסך ואני לא משתמש באפליקציות אבל בכל זאת אני אשלח לסמסונג מייל, כנראה שבאמת יש בעיה עם העדכון של הטלוויזיה הזאת......
כן כמה פעמים לא עוזר, זה בעיה בתוכנה אמרתי שהשלט כן עובד מחוץ לאפליקציות, כמו בזמן שצריך להזין סיסמה לרשת הWIFI המקלדת עובדת בלי בעיה , לכן אני יודע שזה לא בעיה של קישור לטלווזיה או בעיה במקלדתMovieBit כתב:^ntk^,
ניסית את זה: http://youtu.be/86cVK92jEc8?t=1m41s ?...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מנצל"ש - בעלי הסמסונגים האמריקאיות - הן תומכות ב50 הרץ? אפשר לחבר לטלויזיה ממיר (DTT/יס/הוט, לא באמת משנה) וזה יעבוד בלי צורך במעבד באמצע?