גם אני קראתי ברשת על שתי הנ"ל והתרשמתי בדיוק כמוך, דברים לכאן ולכאן.CCHAOSS כתב:הייתה ברשותי V10 ויש ברשותי כרגע V20 - גודל 50".
החלטתי ללכת בזמנו על אחד מהדגמים האלה כי תלת מימד פשוט לא עניין אותי.
אני יכול להגיד לך שמקריאה ברשת שביצעתי בזמנו ראיתי כי יש מעט יתרונות וחסרונות לכל אחד מהדגמים האלה בהשוואה זה לזה אבל בפועל - איכות התמונה בשתיהן הייתה מדהימה ולא נראה לי שתוכל לטעות או שבאמת תתאכזב מאחת מהן , שתיהן טלוויזית TOP OF THE LINE.
את סדרה S20 לא יצא לי לראות.
אני אישית לא חיפשתי לרכוש טלוויזיה עם תמיכה ב3D ואלה אולי הדגמים האחרונים שאפשר לקנות מסדרות גבוהות ללא פיצ'ר זה שאצלי לפחות לא היה מוצא ממש שימוש.
בקיצור - לדעתי לך על 58V10..בגלל הגודל שיתן לך חווית צפייה מדהימה, המחיר המעולה ביחס למחיר בו הייתה בהתחלה.. אני גם חושב שבגלל שבקרוב מגיעים דגמי 2011 תוכל להוריד את המחיר שלו מהכתוב בזאפ..שווה לנסות....
ובטוח, כדבריך, שלא אתאכזב מאף אחת מהן.
למזלך, לא הייתה לך הדילמה של התלת.
ללא זה הייתי בהחלט עושה כעצתך, דהיינו הולך על ה-58.
שאלתי קודם אם לאנשים יש שימוש נרחב בתלת ועד כמה הוא מעשיר את החוויה (כמובן שהנושא לא חדש עבורי, ראיתי לא מעט בקולנוע וגם בתצוגות של טלוויזיות, אבל לא יצא לי לשבת בבית שעות ולראות סרטים בכך ).
מישהי שאני מכיר, שחורשת על קולנוע בבית, הביעה דיעה שעדיף טלויזיה גדולה יותר, המעשירה את ההחוויה, גם בוויתור מסוים על איכות התמונה.
מסקרן אותי עד כמה הפלזמות של סמסונג ואל ג'י נחותות מהפנסוניק, כי הרי שם ניתן לקבל במחיר שפוי גם גודל וגם תלת.