שרשור תגובות: ספינת הדגל החדשה של סמסונג - 55D8000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

לא תוכל.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748

שליחה

dgent כתב:
agnostic כתב:
kipikipod כתב:ביקורת ברמה גבוהה מאוד, כרגיל (Y)
אני חייב לציין שאכן התמונות נראות פחות מרשימות מאשר בביקורות אחרות, אם אני זוכר נכון, ציון 8.5 לתוכן HD זהו ציון נמוך שלא ראיתי בביקורות באתר מזה זמן-מה, בטח לא ציון הראוי למסך הדגל של סמסונג.
עושה רושם שסמסונג החליטה להתמקד בפיצ'רים מאשר ביעוד האמיתי של מסך הטלויזיה וחבל, הרי כמעט כל מי שקונה מסך כזה סביר להניח שיש לו כבר סטרימר או HTPC שבעל יכולות הזרמה פי כמה וכמה יותר טובות, אז מה הטעם להזניח את המסביב?
לגבי נושא העננות - לא ברור איך אנשים משקיעים כ20k על מסך עם חסרון כ"כ בולט.
ואדרבה, אם קיבלת את המסך מהתערוכה... לתערוכה עצמה לא יכלו לדאוג למסך עם קצת פחות עננות...? קצת אבסורד שזה מה שהם מציגים לקהל - או שזהו עניין של חסכון מצד היבואן או שפשוט הדגם הנ"ל לא מוצלח מהבחינה הזו.
דבר אחד אני חייב לציין - העיצוב הכי יפה שראיתי למסך, ללא ספק, אך הייתי מוכן להתפשר על יופי ולקבל יותר איכות.
תודה עופר.
...
קניתי את המסך בגרסא האירופאית, זאת לאחר שראיתי אותו במדיה מרקט בחו"ל מול כל מסכי הדגל האחרים.
מלבד העיצוב המדהים התמונה שלו הייתה הרבה הרבה יותר טובה מהמסכים האחרים.
ועל כן לדעתי אין התפשרות על איכות כנגד יופי בהשוואה למסכים אחרים, גם התמונה שלו הרבה יותר איכותית.
לגבי עננות - לא מורגש כלל אצלי, להפך התמונה פשוט מעולה גם במסך חצי שחור!
אגב- אצלי הוא מחובר דרך אונקיו 609.
...
בדיוק מה שרציתי לרשום , בדקתי יותר ממסך אחד פה (בסניפים שונים של מדיה מרקט ו SATURN ) ולא ראיתי עננות בכלל (כן למרות שזה היה בחנות...) ולא מבין למה אנשים מתעקשים להשמיץ את המסך הזה בגלל העננות... כאילו (או שלא) מחפשים בכוח סיבות פה לרדת על מסכים מפירמות שאין להם בבית.... , או שזה פשוט מה שמביאים לארץ , גם אופציה .
...
אף אחד לא מנסה "לרדת" על מסכים מפירמות שאין להם בבית...
בתמונה שעופר הציג, העננות של המסך צועקת, ואני (ועוד רבים בפורום) לא הייתי רוכש מסך כזה. נקודה.
יתכן שחלק מהמסכים יגיעו עם עננות מעטה (שגם איתה אני לא משלים) או ללא עננות, אבל אז כבר צריך להתחיל במסע החלפות עם החנות עד להגעת המסך המיוחל (לא לכולם יש את הסבלנות לזה ,ולא ניתן לעשות זאת עם כל חנות).

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293

שליחה

ride תודה על התשובה. את זה הצלחתי להבין בעצמי :)

לא הצלחתי להבין איך זה בדיוק מתמבטא על המסך? זאת אומרת בזמן שיש "עננות" מה אני רואה? מריחה? צבעים לא נכונים? תודה

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14370

שליחה

knazi כתב:ride תודה על התשובה. את זה הצלחתי להבין בעצמי :)

לא הצלחתי להבין איך זה בדיוק מתמבטא על המסך? זאת אומרת בזמן שיש "עננות" מה אני רואה? מריחה? צבעים לא נכונים? תודה
...
שום מריחות...גם אין קשר לצבעים.
אך ורק חוסר אחידות בגוון השחור במקום שאין בו תמונה במסך (כמו בפסים שחורים בצדדים).

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו

שליחה

הרבה זמן חיכינו לסקירה הזו

עופר תודה רבה (Y)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

אכן אחלה סקירה.

תודה רבה

ועכשיו לפלזמה שלהם... :-)
העם דורש..... כל מיני דברים

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617

שליחה

ofercohen כתב:
kipikipod כתב:ביקורת ברמה גבוהה מאוד, כרגיל (Y)

אני חייב לציין שאכן התמונות נראות פחות מרשימות מאשר בביקורות אחרות, אם אני זוכר נכון, ציון 8.5 לתוכן HD זהו ציון נמוך שלא ראיתי בביקורות באתר מזה זמן-מה, בטח לא ציון הראוי למסך הדגל של סמסונג.

עושה רושם שסמסונג החליטה להתמקד בפיצ'רים מאשר ביעוד האמיתי של מסך הטלויזיה וחבל, הרי כמעט כל מי שקונה מסך כזה סביר להניח שיש לו כבר סטרימר או HTPC שבעל יכולות הזרמה פי כמה וכמה יותר טובות, אז מה הטעם להזניח את המסביב?

לגבי נושא העננות - לא ברור איך אנשים משקיעים כ20k על מסך עם חסרון כ"כ בולט.
ואדרבה, אם קיבלת את המסך מהתערוכה... לתערוכה עצמה לא יכלו לדאוג למסך עם קצת פחות עננות...? קצת אבסורד שזה מה שהם מציגים לקהל - או שזהו עניין של חסכון מצד היבואן או שפשוט הדגם הנ"ל לא מוצלח מהבחינה הזו.

דבר אחד אני חייב לציין - העיצוב הכי יפה שראיתי למסך, ללא ספק, אך הייתי מוכן להתפשר על יופי ולקבל יותר איכות.

תודה עופר.
...
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
(לתגובה שלך)
ולא אוסיף יותר..
...
נורא נעלבתי, מזל שלא הוספת יותר.

LED זה LED, ואפשר לשפר את הטכנולוגיה בלי סוף, בסופו של דבר החסרונות שהן העננות והזווית צפיה ישארו, וכן,
אני לא הייתי משקיע 20K במסך שאם אני זז מטר לצד שמאל הצבעים נראים אחרת.
נערך לאחרונה על ידי kipikipod ב 07/07/2011 17:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
Utopia

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

חשוב לציין שהעננות ספציפית פר מכשיר, כלומר, לאו דווקא כל המסכים יסבלו מהתופעה. זה קשור בעיקר לעדינות שבה היא הובלה מהמפעל ועד לבית הלקוח.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7417

שליחה

מאמר מקיף ומעולה תלוי למי . לזה שיקנה את המסך הזה וגם 22000 שקל זה יקר .

קומפוזיט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874

שליחה

oferlaor כתב:חשוב לציין שהעננות ספציפית פר מכשיר, כלומר, לאו דווקא כל המסכים יסבלו מהתופעה. זה קשור בעיקר לעדינות שבה היא הובלה מהמפעל ועד לבית הלקוח.
...
קודם כל אומר תודה רבה על הסקירה (Y)
אם העננות תיגרם או תחמיר מהובלה שהיא קצת יותר אגרסיבית, זה באמת יוצר מצב אבסורדי שמונע מלקוחות פדנטים לרכוש מסך כזה. אתה אומר שהלקוח צריך להסתמך על שירותי ההובלה מהמפעל בקצה השני של היבשת ועד הבית בתקוה שיקבל טלביזיה אחת שהובלה בעדינות והפילטר לא זז. מנסיון שלי המובילים בישראל מובילים לך טלביזיה 55" עלידי מוביל אחד ומניח לך אותה על הריצפה לא בעדינות יתרה.
מי מבטיח לך טלביזיה עם עננות מתונה? זה יכול להטריף אדם פדנט שפשוט יחזיר טלביזיות אחת אחרי השניה וחייו יהפכו גיהנום. לא מומלץ!

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748

שליחה

oferlaor כתב:חשוב לציין שהעננות ספציפית פר מכשיר, כלומר, לאו דווקא כל המסכים יסבלו מהתופעה. זה קשור בעיקר לעדינות שבה היא הובלה מהמפעל ועד לבית הלקוח.
...
גם אני ציינתי את זה בתגובתי.
אבל בנוסף ציינתי שמי שמחפש מסך ללא עננות, צריך הרבה סבלנות,נכונות להחליף מסכים, ובעל חנות שיסכים להחלפות אלה.
וזה לא דרך לרכוש מסך!!!

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221

שליחה

sam22 כתב:אכן אחלה סקירה.

תודה רבה

ועכשיו לפלזמה שלהם... :-)
...
ראיתי בדיוק עכשיו את שני המסכים אחד ליד השני ובשניות הראשונות לא ידעתי שהפלזמה הוא פלזמה , ממש דק לדעתי .... , לצערי היה תוכן SD אז אני לא ממש יכול להגיד משהו לגבי האיכות.
ה 65VT30 עדיין המסך שגרם לי לרייר הכי הרבה בחנות ...
נערך לאחרונה על ידי dgent ב 07/07/2011 18:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

MovieBit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398

שליחה

ביקורת מקיפה ויסודית.
נהנתי לקרוא (Y)

lirn8
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449

שליחה

עופר תוכל בבקשה לשתף אותנו בערכי הכיול שהשתמשת בסקירה?

balfur
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54

שליחה

עופר, כל הכבוד על הסקירה המקצועית והמעניינת.
(Y) יופי שאתה מקדיש זמן יקר לטובת החברים בפורום.

בקשה קטנה אם אפשר, ביצוע סקירה גם לדגמים הפחות יקרים ולא רק לספינות הדגל, יעזרו מאוד. לדוגמא פלזמה D550 שלפי הפורום המון מתעניינים בה.

תודה

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

ביקורת איכותית ומקצועית ביותר . (Y) (Y) (Y)
ממסך למסך עופר משקיע יותר זמן כדי לסקור את כל הפיצ'רים של המסך .

היה פשוט כיף לקרוא את הסקירה. (Y)

לגבי נושא העננות וזליגות האור ראיתי את זה די בקלות בתערוכה . פשוט מאוד מעצבן שבמסך הדגל של סמסונג תופעת העננות לא נעלמת מה שבשאר המותגים האיכותיים היא כמעט לא קיימת .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303

שליחה

אני לא יודע מה כולם עושים כזה סיפור גדול, לי אין שום עננות, והתמונה נראת פשוט מדהימה, ואם קיבלתם טלוויזיה שנדפקה בדרך תחזירו אותה, יש לכם 14 יום, לא ירצו להחליף לכם קחו את הכסף

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181

שליחה

כרגיל ביקורת מעולה של עופר ,
נחכה בסבלנות לביקורת על ה-64D8000 (מסך הפלזמה)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2621

שליחה

טלHD כתב:
knazi כתב:ride תודה על התשובה. את זה הצלחתי להבין בעצמי :)

...
שום מריחות...גם אין קשר לצבעים.
אך ורק חוסר אחידות בגוון השחור במקום שאין בו תמונה במסך (כמו בפסים שחורים בצדדים).
...
לא מדוייק,
זה לא רק במקום שאין תמונה. הבעיה האקוטית היא שגם במקום שיש תמונה עם צבעים כהים קרי שחור או כחול העננות עוברת דרכם ואז שחור הוא לא שחור וכחול הוא לא כחול

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

Balance כתב:
לא מדוייק,
זה לא רק במקום שאין תמונה. הבעיה האקוטית היא שגם במקום שיש תמונה עם צבעים כהים קרי שחור או כחול העננות עוברת דרכם ואז שחור הוא לא שחור וכחול הוא לא כחול
...

תופעת העננות קיימת בכל מצב . מי שלא רואה אותה שיבושם לו .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”