pixies כתב:בהקלטות מערוצים 2 ו-10, אתה תקבל בערך את אותה איכות שאתה מקבל בהורדת סדרות ישראליות מהרשת. רמזור עונה 3, למשל.
...
לא ציפיתי ממך לתגובה כזו.
אתה טועה ומטה.
החבר'ה מ-TvNetiL ועוד אתרים שמקליטים ומעלים לנו את התכנים לרשת בכלל לא מתקרב לאיכות DVDRIP שערוץ 2 ו-1 משדרים.
ערוץ 2 ו-1 שכבר התחיל לשדר ב-HD משדרים באיכות DVDRIP בדיוק כמו הסרטים באיכות DVDRIP שמועלים לרשת.
שלא תחשבו שבעתי לפגוע או לזלזל בידע שלך תאמין לי שאני מודע לידע הנרחב שלך ולכן לפני שכתבתי לך את התגובה כתבתי לך בתחילת התגובה "לא ציפיתי ממך לתגובה כזו".
pixies כתב:קודם כל ברוך הבא לפורום!
ערוץ 2 משדר באיכות DVDRIP? מצטער, אבל אתה זה שמטעה.
מה גם שאתה מוציא דברים מהקשרם. קרא את כל השרשור ולא רק משהו אחד שכתבתי.
...
אוקיי אם אתה טוען שאני מטעה אשמח לדעת באיזה איכות הם משדרים.
למה אני מוציא דברים מהקשרים?
קראתי את כל השרשור לפני שהגבתי ולא היה לי על מה להגיב עד שראתי את התגובה הזו.
בכל אופן לא משנה באיזה איכות ערוץ 2 משדר התכנים שמועלים לרשת בכלל לא מתקרבים לאיכות שערוץ 2 משדר. אני לא מבין איך אחד כמוך רושם כזה דבר.
זה כמו ב-MEGAVIDEO (רק שב-MEGAVIDEO זה יותר גרוע) שמעלים סרט באיכות DVDRIP אבל כשצופים בו בצפייה ישירה האיכות בכלל לא DVDRIP ויותר דומה לאיכות TS רק שאתה מוריד את הסרט מהשרת שלהם אז הוא באיכות DVDRIP.
אנסה לסכם את מה שכתבתי:
ערוץ 2 מעבירים סטרים דיגיטלי באיכות די גבוהה (לא מאוד... בכל זאת, SD) למשדרים של הרשות השנייה.
הסטרים הזה נדחס, מאבד קצת מאיכותו, ואז מועבר ללוויין ולשידורי עידן+.
הוט ויס עושים לשידורים עיבוד כלשהו נוסף ומעבירים אותו על התשתיות שלהם (DVB-C להוט, DVB-S מוצפן ודחוס עוד יותר ליס) - איבוד מסויים נוסף של איכות.
בחיבור S-Video לממיר של הוט/יס לכרטיס טלוויזיה אנלוגי (זה מה שפותח השרשור מעוניין לעשות), קבצי ה-MPEG2 (כ-2GB לשעה) הם באיכות הקרובה המאוד לאיכות המקור (יש הפסד קטן בגלל המרה מדיגיטלי לאנלוגי בממיר ואז שוב אנלוגי לדיגיטלי בכרטיס הטלוויזיה). כאשר דוחסים אותם ל-H.264 או Div-X, האיכות קצת יורדת עוד פעם.
בהקלטה עם כרטיס DVB-T (קליטה עם אנטנה משידורי עידן+), תקבל באופן ישיר קבצים באיכות הזהה למקור השידור של עידן+ (שהוא טיפה נמוך יותר מהסטרים המועבר אל הרשות השנייה בגלל דחיסה ל-H.264).
בהקלטה עם כרטיס DVB-S (קליטה ישירה מלוויין, בטרנספונדר של הרשות השנייה), תקבל את האיכות הכי גבוהה שאפשר לקבל היום כצרכן פרטי של שידורי ערוצים 2 ו-10, אבל הקבצים יהיו גדולים יחסית, כי הסטרים הוא ב-MPEG2.
אז כמו שאתה רואה, התשובה לא כל כך פשוטה ומוחלטת... ברור שאם תתחבר ישירות לסטרימים של ערוצים 2 ו-10 (מניח שזה איזשהו קו נל"ן בין אולפני השידור לבין מוקד הרשות השנייה), תקבל את האיכות הכי גבוהה האפשרית.
megavideo.com - לשם עולים כל הסרטים בצפייה ישירה..
ותגידו.. שמעתי על דבר כזה DVD מקליט.. הוא כן יכול להקליט באיכות גבוה?
והאם כמו שהבנתי את תפקידו.. האם DVD מקליט הוא מקליט תוכן מערוצי הוט/יס אל קובץ AVI בדיסק און קי?
עם DVD מקליט המתחבר ב-S-Video אל הממיר של הוט תקבל איכות דומה לזו שתתקבל ע"י מחשב וכרטיס טלוויזיה.
DVD מקליט צורב לך DVD-R-ים עם קבצים בפורמט MPEG2.
יש ממירים דיגיטליים הקולטים את שידורי עידן+ (לא הוט), המקליטים את השידור כמו שהוא (ללא עיבוד או דחיסה) בפורמט H.264. תקבל איכות זהה למחשב עם כרטיס טלוויזיה (פנימי או חיצוני USB) בעל מקלט DVB-T.