ntk כתב:אם יש גולש חדש בפורום שלא מכיר אותו ורואה מישהו שעוסק בתחום יש יותר סיכוי שיפנה אליו מאשר שהוא יחשוה שהוא סתם איזה גולש בפורום שלוקח כסף בשביל כיול, ולא יודע מה רמת הידע שלו, לכן נראה לי שזה רק יכול לעזור לו ( אולי אני טועה אבל זאת דעתי )
...
לדעתי אתה טועה, ואני אסביר.
נניח שהיה עוסק כלשהו בתחום שתפקידו לכייל מערכת, וכל הידע שלך עליו הוא מפרסום בבאנר בו כתוב "יוסי, מכייל מערכות מקצועי, טלפון XXX " , ומצד שני אתה קורא על חבר פורום שכל שני וחמישי פותח/פותחים עבורו שרשור שבו נכתב על הכיול המדהים של המערכת שלו, איך שזה נשמע, וואו, הגורו של הקולנוע הביתי וכו'. כל תגובה של החבר הינה באורך הגלות עם הסברים מנומקים והפגנת ידע אדיר. יש לך אפשרות להיות מוזמן אליו הביתה כדי להתרשם, והוא מגיע אליך ומביע את דעתו וכן הלאה. ממי בדיוק הייתי מבקש שייתן לך שירות ?!
ohyaeli כתב:פשוט לא להאמין, אנשים מבוגרים מתקוטטים כמו ילדים. מה שלא מפתיע, זה תמיד אותם אנשים.
אני לא מגיב בקולנוע בייתי כי זה לא התחום שלי כל כך, אבל מי שמקבל כסף (או שכר בלשון אחרת) על עבודה אמור להיות עוסק. אם זה קשור לקולנוע בייתי (שזה תחום שהאתר מתעסק בו) אז הוא עוסק בתחום.
חוק זה חוק.
בעבר היו הודעות בגנות אדון 9000 ואדון איתי, כלפי כל אחד מהם נטען שהוא עוסק בתחום. אני חושב, בתוק קורא פאסיבי, שכדאי לשים סוף לסאגה הזו.
...
לגבי איתי, אני חושב שזה מתבצע ברגעים אלה, ע"י השרשור הזה.
לגבי 9000es , אני אישית מכיר אותו דרך חברותו בפורום. הוא עזר לי פעמים רבות, אם זה כרוך בכיול המסך, נסיעה איתי בלילה לנשר על מנת לבדוק מגבר, עזרת בסחיבת הרמקולים שלי (60 ק"ג ליחידה) מהמוכר בבת ים והבאתם לבית שלי בנתניה, ועוד ועוד, וכל זה מתוך היכרות בפורום ואהבה לתחום. בנוסף ידוע לי על לא מעט חברים בפורום שהוא הגיע אליהם ועזר להם בכיול המסך, כיוון מערכת וכו' , וכל זה כמובן ללא תמורה. כך שזה גם עושה סוף לטענה שהוא עוסק בתחום.