Falling Skies - עונה 1
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הקיבעון של הפרק הראשון בנושא החיפוש אחרי אוכל מאוד אירוני כשחושבים על מצבם של הרבה אמריקאים. זה הזכיר לי מודעה של מכון כושר בארה"ב שעוררה סערת רוחות לפני כמה שנים. אותה מודעה בשינויים קלים שימשה אחר כך גם בבריטניה, אבל היות וספילברג אמריקאי הוא לא ראה צורך להפיק סידרה על אנשים רזים בבריטניה המחפשים אוכל באנגליה שנחרבה על ידי חייזרים.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
סיימתי את הפרק הרביעי והאחרון ששודר נכון להיום.
אני נהנה.
מיוחדת בכך שהסדרה דילגה על שלב הנחיתה שלהם , ומראה את הפולשים בבירור.
אני אוהב את דר קרטר ובסהכ סדרה טובה מאוד לדעתי.
אני נהנה.
מיוחדת בכך שהסדרה דילגה על שלב הנחיתה שלהם , ומראה את הפולשים בבירור.
אני אוהב את דר קרטר ובסהכ סדרה טובה מאוד לדעתי.
shuali כתב:blknom1 כתב:מספר דברים שהפריעו לי בפרק הראשון:
3, אנשים צריכים להפסיק לחפש מה לא בסדר בסדרות ולהתרכז במה שכן, אם אני רוצה אני מוצא לך פאקים בעלילה בכל סרט שיצא אי פעם... כולל ה"מושלמים" שביניהם, כולל כאלו שמבוססים על סיפור אמיתי...![]()
![]()
ובכל זאת הדבר שהכי מפריע לי זה ה"אמונה" , בסדר לדחוף את הדבר הזה בסדרות אחרות אבל כשזה מגיע ל SCIFI זה באמת גורם לבחילה קצת.....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני חייב לציין שה CGI של ה Mechs נראה פשוט רע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
לוקח ה מ ו ן זמן ל 1080 להשתחרר לרשת, מחר משוחרר פרק 5 ופרק 4 עדיין לא יצא 
- uris
- מורעל האתר

פרק 5 היה אחלה ! מעניין.
אין ספק שהתמכרתי לסדרה.....
הערת ספויילר קטנצי'ק בהמשך
למרות שאני לא מבין מה פתאום הילד שאבא שלו תלש לו את הריתמה חי....לא אמרו שזה גורם למוות?
למרות שאני לא מבין מה פתאום הילד שאבא שלו תלש לו את הריתמה חי....לא אמרו שזה גורם למוות?
כנראה בגלל שהורידו לו את זה כבר קודם אז לאuris כתב:פרק 5 היה אחלה ! מעניין.
למרות שאני לא מבין מה פתאום הילד שאבא שלו תלש לו את הריתמה חי....לא אמרו שזה גורם למוות?...
-
Huber
- חבר במועדון HT

למדנו כמה דברים מעניינים הפרק הזה:
1. החייזרים מתקשרים בגלי רדיו.
2. הילדים הרתומים מתייחסים ל"סקיטר" שמטפל בהם כמו לאם מאמצת ולהיפך (לפחות לפי כל מה שהילד ששוחרר מהריתמה אמר ולפי איך שה"סקיטר" התייחס לקבוצת ילדים שבה היה בן בסצנה בה שיחררו אותו). הם כנראה יוצרים קשר דו כיווני וכנראה קשר של "חיבה".
3. זו רק הנחה אבל די מבוססת - כנראה שילדים רתומים לא יכולים לשרוד בלי ה"סקיטר" המאמץ שלהם כל עוד הם רתומים. כנראה בגלל זה מצבם החל להידרדר עד שהורידו מהם את הריתמה. לילד של השחור זה לא קרה בגלל שה"סקיטר" המאמץ שלו היה עדיין חי, כנראה בגלל זה הוא רצה להחזיר לעצמו את הריתמה.
ד"א, שמתי לב סוף סוף מה מפריע לי בסידרה, הצילום. לעיתים נראה שהצילום נעשה ע"י חובבן ולא ע"י בעל מקצוע. שמתי לב לזה כמה וכמה פעמים לאורך הפרק, באחת הסצנות למשל המצלמה נעה אחורה וממש ראו את תנועת ההליכה של הצלם שהחזיק אותה. בסצנה אחרת הפוקוס שהיה צריך להיות על הדמות המדברת היה על הדמות המקשיבה. בסצנה נוספת הדמות שבסצנה לא הייתה לגמרי בתוך ה"שוט". בקיצור - לדעתי עושים עבודה די בינונית בצילום בסידרה הזו, לא יודע אם זה עקב צלמים בינוניים או עבודת בימוי לא מספקת.
מישהו הבין למה מתרגמי הסידרה החליטו לקרוא לחייזרים "רחפנים"? ממתי סקיטר באנגלית זה רחפן?
ד"א, נמאס לי לחכות ל 1080 שיצא ואז שיתורגם, חזרתי לראות את הפצות ה 720
הנה כמה שאלות משעשות ומעניינות שמישהו ברשת העלה לגבי הסידרה, כגון "האם ניתן לאכול סקיטר והאם יש לו טעם כמו לעוף?":
http://www.buddytv.com/articles/fallen- ... 40693.aspx
1. החייזרים מתקשרים בגלי רדיו.
2. הילדים הרתומים מתייחסים ל"סקיטר" שמטפל בהם כמו לאם מאמצת ולהיפך (לפחות לפי כל מה שהילד ששוחרר מהריתמה אמר ולפי איך שה"סקיטר" התייחס לקבוצת ילדים שבה היה בן בסצנה בה שיחררו אותו). הם כנראה יוצרים קשר דו כיווני וכנראה קשר של "חיבה".
3. זו רק הנחה אבל די מבוססת - כנראה שילדים רתומים לא יכולים לשרוד בלי ה"סקיטר" המאמץ שלהם כל עוד הם רתומים. כנראה בגלל זה מצבם החל להידרדר עד שהורידו מהם את הריתמה. לילד של השחור זה לא קרה בגלל שה"סקיטר" המאמץ שלו היה עדיין חי, כנראה בגלל זה הוא רצה להחזיר לעצמו את הריתמה.
ד"א, שמתי לב סוף סוף מה מפריע לי בסידרה, הצילום. לעיתים נראה שהצילום נעשה ע"י חובבן ולא ע"י בעל מקצוע. שמתי לב לזה כמה וכמה פעמים לאורך הפרק, באחת הסצנות למשל המצלמה נעה אחורה וממש ראו את תנועת ההליכה של הצלם שהחזיק אותה. בסצנה אחרת הפוקוס שהיה צריך להיות על הדמות המדברת היה על הדמות המקשיבה. בסצנה נוספת הדמות שבסצנה לא הייתה לגמרי בתוך ה"שוט". בקיצור - לדעתי עושים עבודה די בינונית בצילום בסידרה הזו, לא יודע אם זה עקב צלמים בינוניים או עבודת בימוי לא מספקת.
מישהו הבין למה מתרגמי הסידרה החליטו לקרוא לחייזרים "רחפנים"? ממתי סקיטר באנגלית זה רחפן?
ד"א, נמאס לי לחכות ל 1080 שיצא ואז שיתורגם, חזרתי לראות את הפצות ה 720
הנה כמה שאלות משעשות ומעניינות שמישהו ברשת העלה לגבי הסידרה, כגון "האם ניתן לאכול סקיטר והאם יש לו טעם כמו לעוף?":
http://www.buddytv.com/articles/fallen- ... 40693.aspx
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 12/07/2011 0:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ד"א, חשבתי על זה - יכול להיות שה"סקיטר" הן הנקבות והמכים הם הזכרים? אולי בגלל זה הם כ"כ שונים ובגלל זה הסקיטרים מאמצים/ות את הילדים?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 12/07/2011 0:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

shuali - הפועל לרחף משמעו להיות תלוי באוויר, לא ראיתי שום הצדקה לקרוא לסקיטר "רחפנים" עפ"י איך שהם נעים בסידרה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
- uris
- מורעל האתר

מה פתאום שיפט-דיליט ? סדרה טובה !truejoker כתב:בקיצור ולעניין , מה דעתכם ? כי הורדתי את הסדרה , אבל לא ראיתי אותה בכלל עדיין , שווה לראות או פשוט לעשות שיפט דילייט ?...
-
Huber
- חבר במועדון HT

כן, כשהם היו בבית החולים לשחרר את הילדים קלטתי שיש להם מוזיקת מעליות ברקע שנובעת מהםziv_r כתב:שמתם לב כי ה- Mechs מהמהמים בצורה מוזיקלית?...
דווקא די מדליק.