אוזניות Sennheiser ב- 20% הנחה.matzri כתב:יש אפשרות לרכישה בתצוגה?
יש מחירים מוזלים?...
הייתם בתערוכה? פרסמו כאן את רשמיכם
תערוכה
אתמות ביקרתי עם בני בן ה 8 בתערוכה .
יש לציין שהוא התלהב במיוחד ממשחקי הוידאו וטלוויות התלת מימד .
אני ציפיתי יותר לתצוגה של מערכות סאונד שונות וכמובן שהתאכזבתי מאוד מההיצע .
כמו כן הרעש היה גורם חזק מאוד ולא ניתן היה להתרשם מכלום בגללו .
חבל
מקווה שישתפר בפעם הבאה
יהודה
.
יש לציין שהוא התלהב במיוחד ממשחקי הוידאו וטלוויות התלת מימד .
אני ציפיתי יותר לתצוגה של מערכות סאונד שונות וכמובן שהתאכזבתי מאוד מההיצע .
כמו כן הרעש היה גורם חזק מאוד ולא ניתן היה להתרשם מכלום בגללו .
חבל
מקווה שישתפר בפעם הבאה
יהודה
.
זה לא חשש,זה ניסיון התאבדותguyz6471 כתב:האמת שגם אני הופתעתי לטובה,
למרות שזה לא היה הוגן להשוות מול הסמנסונג והפילפיס שהציגו בפרונט מכשירים שעלותם בכפולות של ה LG מאותו גודל...
אבל עדיין חושש לעבור ל LG מהסוני שלי.....
ביקרתי אתמול בתערוכה יחד עם אחי.
דבר ראשון התפעלנו מעצם הפקת האירוע ע"י אתר שעד לפני כמה שנים היה רק אתר נישה קטן. שאפו על היזמה והארגון.
עם זאת, כפי שצויין בשרשור כבר הייתה בעיה חמורה בבחירת המיקום (האנגר) לתצוגה שכזו. בכלל, שמתי לב שהיה דגש רב מאוד על ווידאו, והרבה פחות על אודיו.
הקומה השנייה הייתה מאוד מרשימה, למרות שלא אהבתי את הווליום הנורא שבה השמיעו מוזיקה מהשובפרים הגדולים הללו (הייתי מתקרב לראות של איזה יצרן, אבל באמת שפחדתי על השמיעה). לשמוע מוסיקה בווליום פסיכי עד חירשות אני יכול גם במועדון לילה, או ברמקולים הביתיים שלי. הקסם, לדעתי, ברמקולים היי-אנד, זה שהם נותנים את מלוא הנפח וההרגשה גם בעוצמות מעודנות יותר. הרעש בקומה השנייה לא איפשר להאזין לשום סט-אפ אחר....
מלבד היעדר שמות גדולים, ואני מבין שלא היה הדבר בשליטת מארגני הכנס, הייתה חסרה לי תצוגה והדגמה של רמקולים ורסיברים ברמות המיד-ריינג', שעבורי יותר אקטואליים בכל מקרה.
בסופו של דבר, מכל האלקטרוניקה המפוצצת, הדבר היחיד שבאמת יצר שם חשק לרכישה היה הכיסוי קרש גיהוץ (ובאמת קנינו), שזה די מצחיק. אולי בגלל שהנציג שם באמת התאמץ להציג ולהדגים כמו שצריך.
בסך הכל החוויה הייתה מעורבת, אבל בהחלט נחמדה. מקווה שבשנים הבאות הלקחים יופקו, וגם שהיבואנים הגדולים ירצו לקחת חלק ולהשתתף.
אחרי הכל נראה לי שחברי האתר הזה, גם אם מהווים חלק זעיר מהשוק - בסופו של דבר מהווים את אנשי המכירות הטובים ביותר לציוד A/V בארץ - אנחנו טוחנים את הנושא לחברים, מדגימים, משוויצים - ובד"כ גם מבינים יותר מהמוכר הממוצע....אני חושב שהשתתפות שלהם בכינוס שכזה היא השקעה די חכמה.
דבר ראשון התפעלנו מעצם הפקת האירוע ע"י אתר שעד לפני כמה שנים היה רק אתר נישה קטן. שאפו על היזמה והארגון.
עם זאת, כפי שצויין בשרשור כבר הייתה בעיה חמורה בבחירת המיקום (האנגר) לתצוגה שכזו. בכלל, שמתי לב שהיה דגש רב מאוד על ווידאו, והרבה פחות על אודיו.
הקומה השנייה הייתה מאוד מרשימה, למרות שלא אהבתי את הווליום הנורא שבה השמיעו מוזיקה מהשובפרים הגדולים הללו (הייתי מתקרב לראות של איזה יצרן, אבל באמת שפחדתי על השמיעה). לשמוע מוסיקה בווליום פסיכי עד חירשות אני יכול גם במועדון לילה, או ברמקולים הביתיים שלי. הקסם, לדעתי, ברמקולים היי-אנד, זה שהם נותנים את מלוא הנפח וההרגשה גם בעוצמות מעודנות יותר. הרעש בקומה השנייה לא איפשר להאזין לשום סט-אפ אחר....
מלבד היעדר שמות גדולים, ואני מבין שלא היה הדבר בשליטת מארגני הכנס, הייתה חסרה לי תצוגה והדגמה של רמקולים ורסיברים ברמות המיד-ריינג', שעבורי יותר אקטואליים בכל מקרה.
בסופו של דבר, מכל האלקטרוניקה המפוצצת, הדבר היחיד שבאמת יצר שם חשק לרכישה היה הכיסוי קרש גיהוץ (ובאמת קנינו), שזה די מצחיק. אולי בגלל שהנציג שם באמת התאמץ להציג ולהדגים כמו שצריך.
בסך הכל החוויה הייתה מעורבת, אבל בהחלט נחמדה. מקווה שבשנים הבאות הלקחים יופקו, וגם שהיבואנים הגדולים ירצו לקחת חלק ולהשתתף.
אחרי הכל נראה לי שחברי האתר הזה, גם אם מהווים חלק זעיר מהשוק - בסופו של דבר מהווים את אנשי המכירות הטובים ביותר לציוד A/V בארץ - אנחנו טוחנים את הנושא לחברים, מדגימים, משוויצים - ובד"כ גם מבינים יותר מהמוכר הממוצע....אני חושב שהשתתפות שלהם בכינוס שכזה היא השקעה די חכמה.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
בתור אחד שעדיין לא היה בשום תערוכה שהיתה עד עכשיו מצער אותי לשמוע שהרבה אנשים התאכזבו.
במיוחד מפריע לי נושא הרעש והדגש הוא על וידאו ותלת מימד שפחות מעניין אותי.
האם מישהו יכול לומר לי לגבי שלטים חכמים והאם יש מחירים מיוחדים לתערוכה?
מעבר לזה אני מגיע עם כיסא גלגלים ורציתי לדעת האם קל להתנייד בפנים מבחינת צפיפות.
תודה
במיוחד מפריע לי נושא הרעש והדגש הוא על וידאו ותלת מימד שפחות מעניין אותי.
האם מישהו יכול לומר לי לגבי שלטים חכמים והאם יש מחירים מיוחדים לתערוכה?
מעבר לזה אני מגיע עם כיסא גלגלים ורציתי לדעת האם קל להתנייד בפנים מבחינת צפיפות.
תודה
רשמים המהערוכה
בחצי שעה הראשונה היה ניכר על פני ההכזבה מהתערוכה.........באתי מהגולן,איפה כל המערכות ,הרמקולים? המשכתי להסתובב ונתקלתי בעופר מצוות המארגנים ושאלתי לפשר הדבר.
קיבלתי הסבר מנומק על הסיבות והרציונל לשנות את התערוכה למודל החדש שהיא בעצם חשיפה גדולה יותר למגוון האוכלוסייה ולא רק לקומץ מצומצם של אנשים שהיו הקהל שחזר והופיעה בכל התערוכות.
השתכנתי.........ובעצם מאותו הרגע ניגשתי לדוכנים בעניים אחרות.
עופר הוא בחור נמרץ עם דעה מגובשת לגבי יעוד האתר ואיך לדעתו יש להציג ולחשוף את המסר לציבור רחב יותר.
הנעימות של עופר בהצגת הדברים כבשה אותי ואני מאחל למארגנים הצלחה.
קיבלתי הסבר מנומק על הסיבות והרציונל לשנות את התערוכה למודל החדש שהיא בעצם חשיפה גדולה יותר למגוון האוכלוסייה ולא רק לקומץ מצומצם של אנשים שהיו הקהל שחזר והופיעה בכל התערוכות.
השתכנתי.........ובעצם מאותו הרגע ניגשתי לדוכנים בעניים אחרות.
עופר הוא בחור נמרץ עם דעה מגובשת לגבי יעוד האתר ואיך לדעתו יש להציג ולחשוף את המסר לציבור רחב יותר.
הנעימות של עופר בהצגת הדברים כבשה אותי ואני מאחל למארגנים הצלחה.
חבל שאני לא מתעניין בבולים זה היה יותר זול.
אני יצאתי די מאוכזב. הצפייה היתה להגיע לתערוכה מבוססת אאודיו ולא מסכי טלוויזיה.
התערוכה עסקה ברובה במסכי טלוויזיה ובתור חובב אאודיו ציפיתי להרבה יותר
מוצרים בתחום האאודיו כגון מגברים, נגנים, פטיפונים (מאוד חסר) ןכמובן רמקולים. כמו שציין
אחד מהכותבים, חסרו מאוד חדרי האזנה אינטימיים שבהם ניתן להתרשם כראוי מציוד.
אני רוצה לציין שאני לא מעביר ביקורת כי אני מתאר לעצמי שהיה קשה לשכנע
את יבואני האאודיו להציג בתערוכה.
התערוכה עסקה ברובה במסכי טלוויזיה ובתור חובב אאודיו ציפיתי להרבה יותר
מוצרים בתחום האאודיו כגון מגברים, נגנים, פטיפונים (מאוד חסר) ןכמובן רמקולים. כמו שציין
אחד מהכותבים, חסרו מאוד חדרי האזנה אינטימיים שבהם ניתן להתרשם כראוי מציוד.
אני רוצה לציין שאני לא מעביר ביקורת כי אני מתאר לעצמי שהיה קשה לשכנע
את יבואני האאודיו להציג בתערוכה.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
התערוכה הייתה מעניינת ומה ששלט בעיקר זה הטלויזיות התלת מימד.
הקומה השניה הייתה מוגזמת מדי לטעמי ( מערכת קולנוע ביתי בשווי של 2 מיליון ש"ח )....
אני יצאתי משם עם משהו אחד חשוב ---------- לרוץ ולקנות את הטלויזיה של סמסונג D8000 - מדהימה !!! ניתן לשלוט בטלויזיה ישירות מ-smart phone.
הקומה השניה הייתה מוגזמת מדי לטעמי ( מערכת קולנוע ביתי בשווי של 2 מיליון ש"ח )....
אני יצאתי משם עם משהו אחד חשוב ---------- לרוץ ולקנות את הטלויזיה של סמסונג D8000 - מדהימה !!! ניתן לשלוט בטלויזיה ישירות מ-smart phone.
השינוי של אופי התערוכה וקהל היעד ניכר בהחלט.
כאשר אתה יודע מראש שהתערוכה מתקיימת בהאנגר על בסיס הרעיון של OPEN SPACE ניתן להבין למה מצפים
לכן הרשמים בהחלט
המון השקעה בדוכנים ומיטב המוצרים מן השוק הבידורי (היו מס נישות של מוצרי בית כאלה ואחרים וזה גם נחמד מאוד)
אני דווקא בוחר להתמקד בסוג האוכלוסיה או יותר נכון לומר מגוון האוכלוסייה שהגיע...המסקנה שלי היא שהחשיפה נעשית המונית יותר ויותר מדי שנה (הייתי אומר שהגידול הוא אקספוננציאלי) וזה רק דבר טוב! חשוב שהקהל הישראלי יחשף.
שאפו על הארגון המדהים
שאפו על כמות הטכנולוגיה שהוצגה
אני ממש נהנתי.....
אני רוצה לציין לסיום שלמרות כל ה"באלגן" והרעש הצלחתי להאזין במערכת המטורפת למעלה לפינק פלוייד במשך 20 דקות בהנאה רבה!
אדם.
כאשר אתה יודע מראש שהתערוכה מתקיימת בהאנגר על בסיס הרעיון של OPEN SPACE ניתן להבין למה מצפים
לכן הרשמים בהחלט
המון השקעה בדוכנים ומיטב המוצרים מן השוק הבידורי (היו מס נישות של מוצרי בית כאלה ואחרים וזה גם נחמד מאוד)
אני דווקא בוחר להתמקד בסוג האוכלוסיה או יותר נכון לומר מגוון האוכלוסייה שהגיע...המסקנה שלי היא שהחשיפה נעשית המונית יותר ויותר מדי שנה (הייתי אומר שהגידול הוא אקספוננציאלי) וזה רק דבר טוב! חשוב שהקהל הישראלי יחשף.
שאפו על הארגון המדהים
שאפו על כמות הטכנולוגיה שהוצגה
אני ממש נהנתי.....
אני רוצה לציין לסיום שלמרות כל ה"באלגן" והרעש הצלחתי להאזין במערכת המטורפת למעלה לפינק פלוייד במשך 20 דקות בהנאה רבה!
אדם.
life is a game, play it.
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
מאד מאכזב.
תערוכה קטנה - וזה אחרי שיש דוכנים לקפה, לעיתונים ולמגזינים ולא כל השטחים מאוכלסים.
בלי אודיו כמעט - בעבר היה אפשר להאזין לאודיו בכמה וכמה חדרים.
אין כמעט מקרנים פרט לשניים שלושה של אפסון ולא הטובים שבהם - בכל מקרה לא ניתן להתרשם מהאיכות.
בעיקר טלויזיות (של LG, פנסוניק וסמסונג). אבל בשביל זה הייתי ממליץ ללכת לחנות כמו העולם הדיגיטלי ולהתרשם בנוחות מהטלויזיות ולקבל גם הסברים ברמה קצת יותר גבוהה ממה שהמוכרנים סיפרו לי שם.
ביתן אחד היה מאד מרשים לדעתי והוא הסטרטאפ של מרטין (פרט לשם אולי שלדעתי צריך עוד כמה סיבובים אצל הקופירייטר).
אני מקווה שלא יכוונו את המוצר גבוה מדי ושאנשים כמו רוב גולשי האתר וכמוני יוכלו לקנות אותו. זה פתרון כולל מא' ועד ת' לסיפור של טלוויזה ו DVR וסטרימר והרבה יותר מזה עם תמיכה בבית שלם ולא רק בעמדה אחת והכל בצורה שכל הדיוט יכול להפעיל ובגימור מקצועי לגמרי. כל הכבוד.
צריכים beta testers?
תערוכה קטנה - וזה אחרי שיש דוכנים לקפה, לעיתונים ולמגזינים ולא כל השטחים מאוכלסים.
בלי אודיו כמעט - בעבר היה אפשר להאזין לאודיו בכמה וכמה חדרים.
אין כמעט מקרנים פרט לשניים שלושה של אפסון ולא הטובים שבהם - בכל מקרה לא ניתן להתרשם מהאיכות.
בעיקר טלויזיות (של LG, פנסוניק וסמסונג). אבל בשביל זה הייתי ממליץ ללכת לחנות כמו העולם הדיגיטלי ולהתרשם בנוחות מהטלויזיות ולקבל גם הסברים ברמה קצת יותר גבוהה ממה שהמוכרנים סיפרו לי שם.
ביתן אחד היה מאד מרשים לדעתי והוא הסטרטאפ של מרטין (פרט לשם אולי שלדעתי צריך עוד כמה סיבובים אצל הקופירייטר).
אני מקווה שלא יכוונו את המוצר גבוה מדי ושאנשים כמו רוב גולשי האתר וכמוני יוכלו לקנות אותו. זה פתרון כולל מא' ועד ת' לסיפור של טלוויזה ו DVR וסטרימר והרבה יותר מזה עם תמיכה בבית שלם ולא רק בעמדה אחת והכל בצורה שכל הדיוט יכול להפעיל ובגימור מקצועי לגמרי. כל הכבוד.
צריכים beta testers?
- silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אז ככה...הייתי אתמול בצהריים באיזור 4 והדבר ה-1 שהגעתי למקום והתאכזבתי לעומת כפר המכביה זה עניין החנייה , בכפר המכביה עניין החנייה היה הרבה יותר נוח/פשוט (חניון מרוכז וחינימי) לעומת החנייה בנמל ששם זה עולה כסף וגם רוב הסיכויים שצריך לחנות רחוק מהמקום.
לגבי המקום עצמו , לא הבנתי מה הקשר של הבמוו בכניסה לתערוכה..
הקוביה של פיליפס מרשימה ובאמת תענוג להסתכל על המסכים , היה חסר לי בתערוכה לשמוע ולראות גם אוזניות בתחום הקולנוע הבייתי (5.1).
לגבי העמדה של אפסון התרשמתי לחיוב התצוגה יפה - היו שם ממש נחמדים ואפילו יצא לי לדבר עם אחד המציגים ששיתף אותי שהרבה אנשים שואלים כל הזמן על ה8350 ועניין המחיר ושהם עובדים על זה שהמחיר יהיה יותר אטרקטיבי...
המסכים של סמסונג/פנסוניק היו פשוט מדהימים ואהבתי את ההדגמות של התלת מימד במיוחד אצל פנסוניק עם התאים המופרדים , ההדגמות עם סרטי הדגים מתחת למים פשוט חוויה וממש מרגישים את תחושת העומק שכאילו עכשיו ממש נמצאים מתחת למים וצוללים
רק לא ניראה לי שעדיין זה נוח לשבת בבית עם המשקפיים זמן כל כך ממושך...
היה חסר בתערוכה את העמדה של פיוניר עם המגברים מקווה ששנה הבאה הם יהיו...
מאוד אהבתי בקומה השנייה את ההדגמה של הרמקולים המפלצתיים ביחד עם ההופעה של ביונסה...חוויה מדהימה לשבת במרכז הספה וממש להרגיש כאילו שאני בהופעה , הסאונד היה מ-ד-ה-י-ם !!!
היה חסר עוד עמדות האזנה כמו שבעבר היה בכפר המכביה....
בגדול ההרגשה במקום הייתה יותר כיריד ולא כתערוכה כי הרעש היה יותר מדי חזק שכל חברה כדי למשוך תשומת לב שמה בעמדה שלה רמקול של 300 וואט עם מוסיקה....
מקווה שיופקו לקחים לשנה הבאה
לגבי המקום עצמו , לא הבנתי מה הקשר של הבמוו בכניסה לתערוכה..
הקוביה של פיליפס מרשימה ובאמת תענוג להסתכל על המסכים , היה חסר לי בתערוכה לשמוע ולראות גם אוזניות בתחום הקולנוע הבייתי (5.1).
לגבי העמדה של אפסון התרשמתי לחיוב התצוגה יפה - היו שם ממש נחמדים ואפילו יצא לי לדבר עם אחד המציגים ששיתף אותי שהרבה אנשים שואלים כל הזמן על ה8350 ועניין המחיר ושהם עובדים על זה שהמחיר יהיה יותר אטרקטיבי...
המסכים של סמסונג/פנסוניק היו פשוט מדהימים ואהבתי את ההדגמות של התלת מימד במיוחד אצל פנסוניק עם התאים המופרדים , ההדגמות עם סרטי הדגים מתחת למים פשוט חוויה וממש מרגישים את תחושת העומק שכאילו עכשיו ממש נמצאים מתחת למים וצוללים
רק לא ניראה לי שעדיין זה נוח לשבת בבית עם המשקפיים זמן כל כך ממושך...
היה חסר בתערוכה את העמדה של פיוניר עם המגברים מקווה ששנה הבאה הם יהיו...
מאוד אהבתי בקומה השנייה את ההדגמה של הרמקולים המפלצתיים ביחד עם ההופעה של ביונסה...חוויה מדהימה לשבת במרכז הספה וממש להרגיש כאילו שאני בהופעה , הסאונד היה מ-ד-ה-י-ם !!!
היה חסר עוד עמדות האזנה כמו שבעבר היה בכפר המכביה....
בגדול ההרגשה במקום הייתה יותר כיריד ולא כתערוכה כי הרעש היה יותר מדי חזק שכל חברה כדי למשוך תשומת לב שמה בעמדה שלה רמקול של 300 וואט עם מוסיקה....
מקווה שיופקו לקחים לשנה הבאה
- tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: tovtovtov
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
הייתי הבוקר ומאוד נהנתי.
לא יודע למה ציפיתם אבל בגדול לראות את קידמת הטכנולוגיה בוידאו הכל תחת קורת גג אחת היה אחלה.
נכון, תחום הוידאו שלט במיוחד ה 3D, אבל קומת הגלריה עם ההופעה של ביונסה היתה חוויה מדהימה פשוט מליון דולר.
כל הכבוד למנהלים לחברי האתר ולמארגנים על יופי של תערוכה.
לא יודע למה ציפיתם אבל בגדול לראות את קידמת הטכנולוגיה בוידאו הכל תחת קורת גג אחת היה אחלה.
נכון, תחום הוידאו שלט במיוחד ה 3D, אבל קומת הגלריה עם ההופעה של ביונסה היתה חוויה מדהימה פשוט מליון דולר.
כל הכבוד למנהלים לחברי האתר ולמארגנים על יופי של תערוכה.
LG 65CX
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
בתור אחד שהיה בשתי התערוכות האחרונות (הנוכחית ובכפר המכביה) אני רוצה לציין שדי התאכזבתי הפעם וזאת מבלי לגרועה או לפגום בעבודה הקשה של מנהלי האתר ובכלל.
דבר ראשון הרגשתי שמדובר בתערוכה קטנה ביחס לשנים קודמות - זאת אולי בגלל שבכפר המכביה התערוכה התפרסה על מספר רב של בניינים.
בנוסף חלק מהיבואנים המובילים בארץ פשוט לא הופיעו (איפה אתם יבואני סוני? פיוניר? ועוד), דבר שפגם בצורה לא מועטה בחוויה לדעתי.
אם אתם זוכרים - בכפר המכביה היו הרצאות בנושאים שונים שנראה לי כדבר משמעותי שהוא חסר בתערוכה הנוכחית.
עם זאת יש לציין שהתרשמתי הכי הרבה מ-LG בכלל וממסך ה-LED 3D בפרט (משקפיים פסיביים) - נעים לעין הרבה יותר משאר מסכי ה-3D שצפיתי בהם בתערוכה (אולי מלבד כמה מסכי פנסוניק שגם הרשימו בביצועיהם).
דבר ראשון הרגשתי שמדובר בתערוכה קטנה ביחס לשנים קודמות - זאת אולי בגלל שבכפר המכביה התערוכה התפרסה על מספר רב של בניינים.
בנוסף חלק מהיבואנים המובילים בארץ פשוט לא הופיעו (איפה אתם יבואני סוני? פיוניר? ועוד), דבר שפגם בצורה לא מועטה בחוויה לדעתי.
אם אתם זוכרים - בכפר המכביה היו הרצאות בנושאים שונים שנראה לי כדבר משמעותי שהוא חסר בתערוכה הנוכחית.
עם זאת יש לציין שהתרשמתי הכי הרבה מ-LG בכלל וממסך ה-LED 3D בפרט (משקפיים פסיביים) - נעים לעין הרבה יותר משאר מסכי ה-3D שצפיתי בהם בתערוכה (אולי מלבד כמה מסכי פנסוניק שגם הרשימו בביצועיהם).
- m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
צריך כמובן לקחת בחשבון שהכניסה עולה רק 30 שקל .. סליחה 15 שקל למי שחבר באתר והדפיס שובר ... אה , שוב סליחה , כניסה זוגית חינם למי שקיבל כרטיס ממקורבים ...מעבר למסכים ספרו עוד מה יש לראות.
עד עכשיו שמעתי רק אכזבות לרוב...
אז בסה"כ יש תמורה לאגרה ... זה לא CES אבל מרשים בהחלט .
It's Five O'Clock Somewhere