הורדה דרך טורנט
- fighter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1144
אוקי אוקי, אני יודע איך להגיע 30 מגה עם 1 מגה אפלוד
אתה יוצר טורנט על הסידבוקס ואז אתה היחיד שמתחבר אליו וככה חיסלת את הACKS ואתה מקבל את כל המהירות! גאוני לא?
אתה יוצר טורנט על הסידבוקס ואז אתה היחיד שמתחבר אליו וככה חיסלת את הACKS ואתה מקבל את כל המהירות! גאוני לא?
- b2k
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4709
מה השטות הזאת?fighter כתב:ה30 מגה בכלל יהיה מנוצל רק בהורדות ישירותntk כתב:לא ברור לי איך מישהו שאין לו מושג מה זה טורנט או מאיפה להוריד דברים עושה אינטרנט במהירות 30MB, לא חבל על הכסף ?matan5165 כתב:אולי בכל זאת ?
מישהו ?......
נראה לך שאתה יכול לנצל את כל המהירות הזאת עם אפלוד של 1 מגה? הACKS שנשלחים לכל הPEERS והOVERHEAD של החיבור יעצרו אותך הרבה לפני...
כן נראה לי שהוא יכול לנצל 30 מגה ב 1 מגה upload.
הכל תלוי במספר החיבורים.
והוא לא חייב להיות מחובר ל 500 מקורות כדי שהחיבור ייחנק.
גם במינימום של 5 מקורות הוא יכול לקבל מהירות של 30 מגה בהורדה.
- fighter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1144
הוא יכול, השאלה אם הם יתנו לו
בטראקר סגור בטח שיש מצב, אבל לך תעלה אתה את הכל חזרה עם 1 מגה
בטראקר סגור בטח שיש מצב, אבל לך תעלה אתה את הכל חזרה עם 1 מגה
- ntk
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
WTF?!!? חחח אנשים פה הזויים לגמרי, בכל אתר טורנטים טוב אפשר לנצל את כל המהירות, רק בשלושה ימים האחרונים הורדתי 400GB של סרטי בלוריי לטלוויזיה החדשה שלי, הבעיה היא שיקח לך שנים להעלות את ה-RATIO שלך בשביל שתוכל להוריד כל כך הרבה, אבל כמו שאמרתי יש דרכים אחרות, תחשבו לבדfighter כתב:אוקי אוקי, אני יודע איך להגיע 30 מגה עם 1 מגה אפלוד
אתה יוצר טורנט על הסידבוקס ואז אתה היחיד שמתחבר אליו וככה חיסלת את הACKS ואתה מקבל את כל המהירות! גאוני לא?...
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
b2k כתב:מה השטות הזאת?fighter כתב:ה30 מגה בכלל יהיה מנוצל רק בהורדות ישירותntk כתב:לא ברור לי איך מישהו שאין לו מושג מה זה טורנט או מאיפה להוריד דברים עושה אינטרנט במהירות 30MB, לא חבל על הכסף ?matan5165 כתב:אולי בכל זאת ?
מישהו ?......
נראה לך שאתה יכול לנצל את כל המהירות הזאת עם אפלוד של 1 מגה? הACKS שנשלחים לכל הPEERS והOVERHEAD של החיבור יעצרו אותך הרבה לפני...
הכל תלוי במספר החיבורים.
גם במינימום של 5 מקורות הוא יכול לקבל מהירות של 30 מגה בהורדה....
אתה צודק שעם 5 מקורות זה אפשרי, אבל זה לא יקרה, כל עוד ואתה מוריד מחול, session אחד לא יתן לך בחיים 6mbit.
אתה תצטרך 5 איש שכל אחד מעלה לך על 750KB בשביל לקבל את כל המהירות.
רק אם זה טורנט מהארץ, וכל מי שמעלה יש לו לפחות 10 מגה העלאה.
רק אז תקבל את זה
בכל אופן, אם היו נותנים לך מבזק העלאה של 2 מגה לחבילה של ה30 מגה, אז אתה תוכל להגיע למהירות הורדה של 30 בלי בעייה.
וNTK, אתה טועה בגדול.
זה כבר לא קשור לספק או לאתר טורנט, זה קשור אך ורק לתוכן שאתה צורך ולתשתית.
התשתית שלך לא מאפשרת את זה.
בגלל הACK ובגלל הOVERHEAD .
אתה יכול להגיע ל30 מגה כמעט בכל פרוטוקול אחר, אבל לא בטורנט עם מהירות העלאה של 1 מגה.
אתה מוזמן לבדוק את זה ולחזור אליי עם הבדיקה שעשית.....
נערך לאחרונה על ידי Class889 ב 11/06/2011 20:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ntk
-
- חבר ותיק

אבל אני אומר לך שיש לי 10 אתרים שכל אחד 5TB העלאה, יקח לי אולי 10 שנים להוריד 50 TBClass889 כתב:b2k כתב:מה השטות הזאת?fighter כתב:ה30 מגה בכלל יהיה מנוצל רק בהורדות ישירותntk כתב:לא ברור לי איך מישהו שאין לו מושג מה זה טורנט או מאיפה להוריד דברים עושה אינטרנט במהירות 30MB, לא חבל על הכסף ?matan5165 כתב:אולי בכל זאת ?
מישהו ?......
הכל תלוי במספר החיבורים.
גם במינימום של 5 מקורות הוא יכול לקבל מהירות של 30 מגה בהורדה....
אתה צודק שעם 5 מקורות זה אפשרי, אבל זה לא יקרה, כל עוד ואתה מוריד מחול, session אחד לא יתן לך בחיים 6mbit.
אתה תצטרך 5 איש שכל אחד מעלה לך על 750KB בשביל לקבל את כל המהירות.
רק אם זה טורנט מהארץ, וכל מי שמעלה יש לו לפחות 10 מגה העלאה.
רק אז תקבל את זה
בכל אופן, אם היו נותנים לך מבזק העלאה של 2 מגה לחבילה של ה30 מגה, אז אתה תוכל להגיע למהירות הורדה של 30 בלי בעייה....
- Class889
-
- חבר מביא חבר

אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל אני מדבר על משהו אחר לגמריי.
אני מדבר על זה שאם עכשיו יש לך את החבילה של בזק 30/1 מביט, וגם ספק באותו מהירות, ותרצה להוריד טורנט, אתה תנצל את כל הפס העולה מבלי שאתה לא מעלה לאף אחד, והמהירות הורדה לא תגיע ל30 מגה בגלל שכל הרוחב פס העולה מנוצל.
זה כל מה שאמרתי.
אני מדבר על זה שאם עכשיו יש לך את החבילה של בזק 30/1 מביט, וגם ספק באותו מהירות, ותרצה להוריד טורנט, אתה תנצל את כל הפס העולה מבלי שאתה לא מעלה לאף אחד, והמהירות הורדה לא תגיע ל30 מגה בגלל שכל הרוחב פס העולה מנוצל.
זה כל מה שאמרתי.
- b2k
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4709
תעלה אתה.fighter כתב:הוא יכול, השאלה אם הם יתנו לו
בטראקר סגור בטח שיש מצב, אבל לך תעלה אתה את הכל חזרה עם 1 מגה...
א- יש טורנטים פתוחים שגם בהם יש מהירות הורדה טובה בקבצים הפופולריים.
ב- יש תוכנת טורנט שמסדרת לך את העסק בפרטיים, רק שצריך לעבוד איתה חכם.
ואם תעבוד חכם...לא ימצאו אותך בתוך עשרות אלפים ששם כי אתה לא מעורר חשד ואי אפשר להוכיח כלום.
החוכמה זה להשתמש רב הזמן בתוכנה הרגילה,
וכשצריך להשתמש בתוכנה ה"מסדרת" לסדר את ratio.
וזאת אותה תוכנת טורנט - רק משופצרת.
הנה דוגמא למצב שלי באחד השרתים המוכרים מיני רבים:
Ratio: 0.869 Uploaded: 1.39 TB Downloaded: 1.61 TB
האם אתה חושב שבאמת העלתי לשם 1.39 טרה עם המהירות בארץ?
אני בטרקר הזה כבר 6 שנים.
אולי העליתי 100G.
לא בא להתרברב אבל מראה לך שאפשר להסתדר עם מהירות של 1 מגה העלאה בארץ...בשרתים פרטיים ולהרויד כאילו אין מחר.
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 11/06/2011 20:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ntk
-
- חבר ותיק

מה זה משנה אם אתה מעלה או לא מעלה, משנה מה ה-RATIO שלך, אם יש לך RATIO גבוהה אתה יכול להוריד גם 700מ טורנטים ביחד על מהירות של 30MB עד שה-RATIO שלך ירדClass889 כתב:אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל אני מדבר על משהו אחר לגמריי.
זה כל מה שאמרתי....
- ntk
-
- חבר ותיק

חחח עזוב הוא לא מבין כלוםb2k כתב:תעלה אתה.fighter כתב:הוא יכול, השאלה אם הם יתנו לו
בטראקר סגור בטח שיש מצב, אבל לך תעלה אתה את הכל חזרה עם 1 מגה...![]()
א- יש טורנטים פתוחים שגם בהם יש מהירות הורדה טובה בקבצים הפופולריים.
ב- יש תוכנת טורנט שמסדרת לך את העסק בפרטיים, רק שצריך לעבוד איתה חכם.
ואם תעבוד חכם...לא ימצאו אותך בתוך עשרות אלפים ששם כי אתה לא מעורר חשד ואי אפשר להוכיח כלום.
החוכמה זה להשתמש רב הזמן בתוכנה הרגילה,
וכשצריך להשתמש בתוכנה ה"מסדרת" לסדר את ratio.
וזאת אותה תוכנת טורנט - רק משופצרת.
הנה דוגמא למצב שלי באחד השרתים המוכרים מיני רבים:
Ratio: 0.869 Uploaded: 1.39 TB Downloaded: 1.61 TB
האם אתה חושב שבאמת העלתי לשם 1.39 טרה עם המהירות בארץ?
אני בטרקר הזה כבר 6 שנים.
אולי העליתי 100G.
לא בא להתרברב אבל מראה לך שאפשר להסתדר עם מהירות של 1 מגה העלאה בארץ...בשרתים פרטיים ולהרויד כאילו אין מחר....
- Class889
-
- חבר מביא חבר

תבין אני לא מדבר פה על רטיו בכלל, זה לא קשור לזה.ntk כתב:מה זה משנה אם אתה מעלה או לא מעלה, משנה מה ה-RATIO שלך, אם יש לך RATIO גבוהה אתה יכול להוריד גם 700מ טורנטים ביחד על מהירות של 30MB עד שה-RATIO שלך ירדClass889 כתב:אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל אני מדבר על משהו אחר לגמריי.
זה כל מה שאמרתי.......
אני מדבר פיזית שלא תוכל להוריד על 30 מגה עם חבילה של 30/1 בטורנט, לא משנה כמה טורנטים תשים.
האלפאוד שלך יחנק ולא יתן למהירות הורדה לעלות.
- ntk
-
- חבר ותיק

דיי דיי תעשה לי טובה מספיק.... זאת השטות הכי גדולה ששמעתי, לחבר שלי יש 30MB וגם אני מתכוון לשדרג עכשיו ל-30MB והוא מוריד מהטורנטים שלי 3.5 מגה לשניה! אז דיי לבלבל את המוחClass889 כתב:תבין אני לא מדבר פה על רטיו בכלל, זה לא קשור לזה.ntk כתב:מה זה משנה אם אתה מעלה או לא מעלה, משנה מה ה-RATIO שלך, אם יש לך RATIO גבוהה אתה יכול להוריד גם 700מ טורנטים ביחד על מהירות של 30MB עד שה-RATIO שלך ירדClass889 כתב:אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל אני מדבר על משהו אחר לגמריי.
זה כל מה שאמרתי.......
אני מדבר פיזית שלא תוכל להוריד על 30 מגה עם חבילה של 30/1 בטורנט, לא משנה כמה טורנטים תשים.
האלפאוד שלך יחנק ולא יתן למהירות הורדה לעלות....
- Class889
-
- חבר מביא חבר

אז תדע שאתה לא תקבל את זה....
יש לי רק בקשה, שיהיה לך 30, ותראה שאתה לא מגיע לא קרוב למהירות הזאת, תשלח לי הודעה פרטית שצדקתי ואתה טעית...
יש לי רק בקשה, שיהיה לך 30, ותראה שאתה לא מגיע לא קרוב למהירות הזאת, תשלח לי הודעה פרטית שצדקתי ואתה טעית...
- ntk
-
- חבר ותיק

אני אומר לך שחבר שלי מוריד עם החשבונות שלי, רוצה שהוא ישלח לך תמונת מסך ? לא רק שהוא מוריד הוא גם יכול להעלות, אתה ממש לא מנצל 1MB בשביל להוריד ב-30 אני לא יודע איך להגעת למסקנה הזאת, או שבחיים לא ניסיתי או שהורדת משרד מסריחClass889 כתב:אז תדע שאתה לא תקבל את זה....
יש לי רק בקשה, שיהיה לך 30, ותראה שאתה לא מגיע לא קרוב למהירות הזאת, תשלח לי הודעה פרטית שצדקתי ואתה טעית......
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
מה לעשות ש NTK צודק, ככל שה RATIO שלך גבוה יותר אתה מקבל יותר Download Slots ולכן יכול לנצל טוב יותר את מלוא רוחב הפס שלך ללא קשר ל UPLOAD.
כל זאת בהתניה שמדובר בטראקר פרטי שמודד RATIO ולא בטראקר פתוח לקהל.
כל זאת בהתניה שמדובר בטראקר פרטי שמודד RATIO ולא בטראקר פתוח לקהל.
- ntk
-
- חבר ותיק

( אני מקווה שהבנתי נכון ) אבל הוא התכוון לזה שהחיבורים (PEERS ) לכל המשתמשים בשביל להגיע למהירות כזאת התפסו לך את כל ה-UPLOAD ולא תצליח ( בלי שום קשר מה ה-RATIO שלך ) להגיע למספיק חיבורים בשביל מהירות כזאת, אם זה אכן מה שהוא התכוון זה פשוט שטויות, אני עם 15MB ו-UPLOAD של 800K לא 1M ואני גם מוריד על 1.8MB לשניה קבוע ( שזה הכי מהר שאני יכול להוריד ) וגם עוד יש לי המון UPLOAD פנוי בשביל להעלות, החיבורים האלה לא תופסים כמעט כלום מה-UPLOAD, חוץ מזה שכמו שאמרתי חבר שלי עם 30MB וגם הוא מגיע למהירות כזאת בטורנטים שלי בלי בעיה, אבל אני לא רוצה להתכווח, אין לי מושג מה המבירות של האינטרנט שלו ועל סמך מה הוא מבסס את מה שהוא אומר, אבל אני יודע מנסיון ככה שבאמת אין למה להיכנס לזה יותר ממה שכבר נכנסתי...kaplaey2 כתב:מה לעשות ש NTK צודק, ככל שה RATIO שלך גבוה יותר אתה מקבל יותר Download Slots ולכן יכול לנצל טוב יותר את מלוא רוחב הפס שלך ללא קשר ל UPLOAD.
כל זאת בהתניה שמדובר בטראקר פרטי שמודד RATIO ולא בטראקר פתוח לקהל....
- Class889
-
- חבר מביא חבר

אני על 30 מגה, אתה מוזמן לבקש מחבר שלך להוריד מצידי 10 טורנטים במקביל ותראה שהוא לא יגיע אפילו ל3MB\S כמה שיותר טורנטים הוא יוריד נמוך יותר, סביבות ה2 מגה.
תן לו טורנטים מטראקרים פתוחים, סגורים, מה שבא לך.... ותראה בעצמך שהוא לא יכול להגיע ל3.5 מגה לשניה בטורנט.....
תן לו טורנטים מטראקרים פתוחים, סגורים, מה שבא לך.... ותראה בעצמך שהוא לא יכול להגיע ל3.5 מגה לשניה בטורנט.....
- shayze
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2626
זה לא נכון. הורדתי במהירויות גבוהות בטורנט. יכול להיות שספק האינטרנט שלך עושה QOS לתעבורת טורנט.Class889 כתב:אני על 30 מגה, אתה מוזמן לבקש מחבר שלך להוריד מצידי 10 טורנטים במקביל ותראה שהוא לא יגיע אפילו ל3MB\S כמה שיותר טורנטים הוא יוריד נמוך יותר, סביבות ה2 מגה.
תן לו טורנטים מטראקרים פתוחים, סגורים, מה שבא לך.... ותראה בעצמך שהוא לא יכול להגיע ל3.5 מגה לשניה בטורנט........
בכל מקרה מהירות בהורדות ישירות הרבה יותר יציבה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- Class889
-
- חבר מביא חבר

מה המהירות חיבור שלך? ואיזה ספק אתה? והאם חבילת תעדוף? ולאיזה מהירות הגעת?
-
matan5165
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
אחלה דיון נוצר פה
רק דבר קטן, לבחור שכתב על זה שהוא לא מבין למה למישהו "שלא מבין" יש צורך בחיבור 30M
אז יש לי צורך, אני מוריד הרבה מאוד ומנצל את החיבור בצורה הכי טובה שיש.
אני מנוי ב 2 אתרים לאיחסון ומוריד קבצים בצורה קבועה מהרשת דרך אתרי אינטרנט.
אני מוריד 3.5M ומעלה לשניה ופשוט נהנה מהחיבור הזה.
מודה שאין לי נסיון בטורנטים אבל כמו שכבר אמרו, אני חושב שעם חיבור כזה אפשר לנצל אותו רק דרך הורדות מאתרים.
רק דבר קטן, לבחור שכתב על זה שהוא לא מבין למה למישהו "שלא מבין" יש צורך בחיבור 30M
אז יש לי צורך, אני מוריד הרבה מאוד ומנצל את החיבור בצורה הכי טובה שיש.
אני מנוי ב 2 אתרים לאיחסון ומוריד קבצים בצורה קבועה מהרשת דרך אתרי אינטרנט.
אני מוריד 3.5M ומעלה לשניה ופשוט נהנה מהחיבור הזה.
מודה שאין לי נסיון בטורנטים אבל כמו שכבר אמרו, אני חושב שעם חיבור כזה אפשר לנצל אותו רק דרך הורדות מאתרים.