Almogc כתב:משהו התנסה עם המוצר של Iomega StorCenter ix4-200d NAS Server, 8.0TB ?
במידה וכן אשמח לקבל ביקורות\השוואה ל - Synology.
תודה.
...
אני בדיוק התקנתי כזה בבית, cloud edition, עוד לא שיחקתי יותר מדי עם המכשיר, אבל מבחינת הזרמת תכני HD הכל זורם חלק.
כמו כן, יש ממשק תוכנה והוראות הפעלה בעברית.
Ergot
חבר פעיל מאוד
תגובות: 125
שליחה
המממ....פה בטיוואן זה עולה 750 דולר...יש מכס על דברים כאלו?
zula כתב:איך אני מזמין אחד מאמאזון?
אני מקבל הודעה שהם לא שולחים לישראל...
...
שאלה מי זה "הם"? שים לב מי המוכר. נכון לעכשיו, AMAZON בעצמו מוכר רק קונפיגורציה 5X1 של הNAS הזה. DISKLESS נמכר על ידי ספק אחר. אני הזמנתי ב10 ליולי כשAMAZON היה הספק של הכול. יש מצב שנגמר להם המלאי אז הם חוזרים למכור גם DISKLESS כשמתחדש. או שהם לא מוכרים מוצר הזה בעצמם יותר, אז אתה צריך MUSTOP או USHOPS כדי לקבל את הNAS הביתה.
עכשיו בדקתי, אמאזון מוכר גם diskless, אבל במחיר של כמעט 100$ הפרש משאר הספקים.
יש רשימה של 17 ספקים סה"כ, השאלה היא אם צריך לעבור ולבדוק אותם אחד אחד... זה לוקח הרבה זמן.
בכל מקרה, אני חושב שעדיף לקנות DISKLESS היות וההפרש במחיר הדיסקים הוא קטן יחסית לארץ, ופה אני מקבל אחריות על הדיסקים.
אני חושב להכניס 3 דיסקים של 2TB כ"א בתור התחלה.
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46478
שליחה
כאשר קונים עם דיסקים המשקל של החבילה עולה וייתכן וכנראה שגם עלויות המשלוח.
חזר אליי בחור נחמד בשם עדי. הוא אומר שהסוכנות עדיין לא מוכנה, אבל הוא יכול להדגים לי את יכולות המכשירים בביתו, בקדימה. הוא מציע לי לשימוש ביתי את הדגם החדש שיצא לפני שבועיים לטענתו, לא את גרסת ה+.
ממה שראיתי באתר החברה מדובר במכשיר חדש, משתמש בddr3 במקום ddr2 בדגמים הישנים (כולל ה-1511).
האמת שאני די מבולבל לגבי ההבדלים.
קבעתי איתו להדגמה ביום חמישי בערב. אני אעלה רשמים מהפגישה. הוא אומר שיש לו מכשירים במלאי - את ה-411 החדש ואת ה-411+ הישן יותר, שעולה עדיין קצת יותר.
אשמח אם מישהו יאמר לי למה לשים לב בבדיקות שנעשה ביום חמישי.
השימושים שלי אמורים להיות:
הזרמת וידאו hd 1080 כולל bd ואולי לחבר מצלמות. כמובן- שמירת כל המדיה, הקבצים וכו' מכל מריעין בישין.
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46478
שליחה
zula,
היכולות של כל המאגרשות לבית Synology דומות למדי מכיוון שכולן עושות שימוש בגרסאות מערכת הפעלה דומה בשם DSM. תוכל לראות דוגמה של חלק מהיכולות בביקורות השונות. בביקורת שנערכה ל- +DS1511, תוכל לראות מבחני ביצועים השוואתים בינו לבין ה- +DS411 אותו ייתכן ואתה מתכוון לרכוש.
היום שמעתי צפצוף התרעה מה- NAS, מתברר כי אחד הכוננים היה תקול. ה- NAS המשיך לפעול כרגיל כמובן מכיוון שסוג היתרות שנבחר הינו SHR של Synology. הכונן הוחלף בחדש (ניתן להחליף בכונן אחר באותו גודל או יותר גדול) ועכשיו המערכת מריצה Repair על הכונן החדש.
כל התהליך של ההחלפה של הכונן בחדש ופעולת ה- Repair ב- Hot Swap, ללא כיבוי של ה- NAS וללא איבוד זמן עבודה.
גם ה- CPU של ה- NAS נדמה שלא מתאמץ יותר מידי, זוהי פעולה שיותר מאמצת את הכוננים הקשיחים.
מעניין בכמה זמן תהליך ה- Repair היה מתקצר אם הכוננים היו בנפח דומה מסוג SSD (מותר לחלום, לא?).
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
חיים
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
שליחה
SSD
זה באמת חלום
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
shayze
חבר ותיק
תגובות: 2626
שליחה
האם הכונן באמת תקול? או שמדובר בהתראת שווא? איזה כונן אם אפשר לשאול?
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.