אם ככה נראה שכל פעם שאני יוצא עם הרכב (לא אציין פרטים מעבר להנעה אחורים ודיפרנציאל נעול בריתוך) למנחת בערד אני חולם.זאב_פורטנוי כתב:מה קשורה פה מקצועיות? ניסית את המעמד וראית שהוא לא עמיד מספק את הדרישות? כי על זה הכתבה ולא על כמה מקצועי תומר או כמה הוא נהג טוב.
אנחנו ניסינו ונהנים משימוש בו ולא צריך להיות "מקצוען" כמוך בשביל לדעת להעריך מעמד טוב. הכתבה נכתבה על המעמד ואתה שופט אותה לפי סגנון הנהיגה של הכתב ומדבר על הגאים ותנוחות ידיים שלא הומלץ בכתבה על דברים אלה או שאולי פספסתי. תנסה את המעמד ותראה שהוא מחזיק טוב מאוד אלא אם כן אתה נהג לא מנוסה שמושך ומסובב את ההגה בחוזקה בצורה לא נכונה שמין הסתם תגרום לו לצאת מהמעמד. בקיצור קח את זה בקלות, אף אחד לא טען שעם המעמד הזה נכנסים כנהגיי מבחן של הפורמולה 1 ואם אתה חושב שהנהיגה שאתה עושה היית מצליח גם באוטו אמיתי אתה חיי בסרט
...
אני התחלתי לנהוג לפני כשנתיים וחצי (במציאות) ויש לי ותק של בערך 5 שנים בLFS אז כשהתחלתי לנהוג היה לי טיפ טיפה ותק כבר בLFS.
השוני היחיד הקריטי במציאות זה להתרגל להגה גדול ולשלם 400 שקל כל 30-50 דקות של כיף על 2 צמיגים אחוריים חדשים ברמה נמוכה (וכמובן דלק).
אם תנהג בLFS או משהו ברמה טובה כמו GTR2 או DIRT2 שהוא כבר לא באותה רמה אבל לא רע כל כך, וההגה יזוז לך מהמקום ואתה רק תחזיק אותו עם הרגליים (את המעמד) אתה תעיף אותו לכל הרוחות.
ולבחור "גיימינג לא תחרותי", אתה תשלם 1500 שקל על הגה+משחק+מעמד כדי לנהוג במסלול ריק בלי לשים לב לזמן שלך או עם מכוניות אחרות ולהפסיד תמיד ?
נראה שלעולם לא שיחקת במשהו רציני כמו משחק FPS מולטי ששם התחרות קריטית ולא כמו בסינגל שאתה בוחר רמת קושי מתאימה ומסתדר בכיף ובנוחות איך שאתה רוצה. ואם כן אז אתה במצב הרבה הרבה יותר גרוע, אתה משקר כדי לחפות על תחושת החולשה שלך כאילו תרגיש טוב יותר אם יחשבו שאתה צודק כשאתה יודע שאתה לא.
ולמה אני כותב את כל זה? שלא תזרקו את הכסף שלכם + שלא תעריכו המלצה ממי שאין לו את הידע.