ביקור אצל איתי ..חוייה קולנועית גדולה מהחיים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
RamLevine
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87

שליחה

itay123 כתב:
niko כתב:איתי, אין כזה דבר מקרן 720 שמציג 1080 ולא משנה P,I......
זו הרזולוציה הטבעית שלו, תוכן 1080 עובר "הורדה" ל-720.
...
ע"פ המפרט של המקרן...
הרזולוציה המקסימלית שהמקרן יכול להוציא הוא 1280X1024...

למיטב הבנתי 720P הוא 1280X720...

הרזולוציה הטבעית שנקבתי של המקרן, מה בעצם היא אומרת...?
שהרזולוציה היא מעל 720P...?

בכל אופן, כמו שאמרתי, המקרן מראה על הצג שלו 1080i כאשר הוא מקבל סיגנל של 720P/1080P לא ממש משנה...
וכאשר הוא מקבל סיגנל מבלוריי, המקרן מראה על הצג שלו 1080 (ללא שום אינדקציה אם זה i או P)...

זה כאמור, מה שאני רואה במקרן אצלי...אשמח להסבר מלומד... (f)
...
עליך להבחין בין "רזולוצית עיבוד התמונה" לבין "רזולוצית ההקרנה"

הרסיבר שלך הוא 1280X720 וזה אומר שאם תתקרב למסך ההקרנה, לא חשוב מה יוקרן באותו הרגע, סרט של 1080I, 1080P, 640P או אפילו מסך כחול אחיד, עדיין התמונה תהיה מורכבת מ-1280 רבועים לאורך כפול 720 לרוחב. זהו!

בלי שום קשר, המקרן שלך מסוגל לקבל גם 1080I מכיוון שזה פורמט השידור של HD ועליו לדעת לקבל אותו אך עדיין כל מה שהוא לא יקבל הוא יהפוך ל-720P כי זו רזולוציית ההקרנה שלו.

ולגבי מה ש-sufgi כתב - אני חושב שכוונתו היתה לאנשים שמזמינים אנשים אליהם הביתה רק בכדי שיכתבו עליהם ביום המחר בפורום על מנת להאדיר את שמם. אנשים מסוג זה בדר"כ מבקשים זאת ישירות מאורחיהם לעשות זאת תוך כדי האירוח וגם מתקשרים לאורחים שלהם הביתה על מנת להאיץ בהם.

פאתטי! היו לי פעם כמה נסיונות כאילו בעבר וזה אחד מהסיבות שהתרחקתי לאחרונה מכל התחום........

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

ולגבי מה ש-sufgi כתב - אני חושב שכוונתו היתה לאנשים שמזמינים אנשים אליהם הביתה רק בכדי שיכתבו עליהם ביום המחר בפורום על מנת להאדיר את שמם. אנשים מסוג זה בדר"כ מבקשים זאת ישירות מאורחיהם לעשות זאת תוך כדי האירוח וגם מתקשרים לאורחים שלהם הביתה על מנת להאיץ בהם.

פאתטי! היו לי פעם כמה נסיונות כאילו בעבר וזה אחד מהסיבות שהתרחקתי לאחרונה מכל התחום........
...
אני רואה שחזרת danlior...

שיהיה לך יום מקסים (f)

8O (n)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

epony כתב:מה שחשוב כאן הוא לא המספרים אלא האותיות - במילים אחרות, שה-720 הוא p (כלומר Progressive Scan) וה-1080 הוא i (דהיינו Interlaced)...

לכל הדעות, p משמעותית יותר טוב מ-i (פי 2 מבחינה טכנית יבשה, ויש אומרים שאפילו יותר מכך בשל שיקולי הפרדה, בהירות וכיו"ב), ולכן כל עוד המקרן לא יודע להוציא 1080P, אזי עקרונית 720P זו דרך עדיפה להעביר את המקור מאשר 1080i.

בכל מקרה, אם העין של איתי מעדיפה את ה-1080i (בגלל הפיקסלים הנוספים מעבר ל-720 שמהקרן שלו מוציא), אז זה מה שקובע - זה הסלון שלו אחרי הכל :wink:
...
epony ידידי תודה על ההסבר... (f)
ידוע לי לגבי המונחים השונים,

פשוט אני תוהה לעצמי, שכאשר מתנגן בלוריי מקורי/RIP דרך הסטרימר (DUNE) המקרן מראה ב-display שלו 1080 (ללא שום אידיקציה איזה 1080)...ועל כן התהייה...
למרות שזה לא כ"כ משנה לי...סה"כ התמונה :wink: כרגע מספקת ועושה את העבודה.
הימים יגידו לאיזה כיוון אלך בכלך נוגע לעולם המקרנים שרק הולך ונעשה אטרקטיבי יותר ויותר...והאיכויות ששוות לכל כיס.. (Y)

שיהיה לנו שבוע טוב (f)

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396

שליחה

itay123 כתב:

...

שיהיה לך יום מקסים (f)

8O (n)
...
האם מתגובתך אפשר להבין שאתה עושה את זה ?! 8O (n)

אהה שכחתי ... (f)

yaronm37
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53

שליחה

sufgi123 כתב:
itay123 כתב:

...

שיהיה לך יום מקסים (f)

8O (n)
...

אהה שכחתי ... (f)
...
פשוט ביזיון מה שהולך פה (n)

סופגניה אתה צריך להתבייש לך (n) (n)

לקחתם שרשור מקצועי עם חוות דעת אישיות וכבוד למארח והמתארחים, והפכתם אותו לגועל נפש.

תתביישו לכם

איתי המלצתי לא להתייחס לטרולים האילו (n)

רק סכסוכים הם רוצים להביא לפורום

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

sufgi123 כתב:
itay123 כתב:

...

שיהיה לך יום מקסים (f)

8O (n)
...

אהה שכחתי ... (f)
...
סופגי, לאן אתה חותר?
אני מכיר את איתי בסה"כ 3 שעות או פחות וברור לי שהוא מעולם לא ביקש מאף אחד לסכם אירוע אצלו. בלי קשר לאיתי נשמע לי הזוי שמישהו (בלי אינטרסים עיסקיים) יבקש דבר כזה. אני כן יכול להבין שאנשים אוהבים להזמין אליהם אנשים כדי להשוויץ במערכת (אני כזה. אמנם את איתי אין לי מה להזמין. המערכת שלי שווה כעשירית משלו בסכום ובסאונד) אבל תמיד שמח לארח את החברים ה"רגילים" שלי שכל אחד מהם בפעם הראשונה נשאר המום. אני מנסה לחשוב מה האינטרס לבקש מאותם חברים שלי להפיץ את השמועה שיש לי מערכת משובחת. חוץ מאת הגנבים לא נראה לי שזה יביא מישהו לבית שלי או להאדיר את שמי.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

סופגי....
האם מתגובתך אפשר להבין שאתה עושה את זה ?!
...
אמרתי צרות עין?!

אמרו מודה ועוזב ירוחם

אבל אתה לא עוזב

כך שלטעמי אתה לא יכול לנסוע לירוחם

איתי... תן לו לעשור רעש ואתה תקשיב לרמקולים שלך.... הם בטוח מאפילים על הרעש של סופגי

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

חברי פורום יקרים,

בואו נפסיק עם השמצות
בואו נפסיק "לבקר" אחד את השני (לבקר במילים)
בואו נפסיק לחפש את מה לא טוב אצל האחר
בואו נפסיק עם וויכוחים\ריבים מהעבר
בואו נפרגן אחד לשני
בואו נלמד אחד מהשני
בואו נהיה סובלנים אחד כלפי השני
בואו נהיה אדיבים אחד כלפי השני
אפשר להמשיך ולהמשיך...

אני חושב שאם כל אחד ישמור לעצמו את הערות השליליות (טוב לא יכול לצאת מזה...) אז יהיה פחות מתח בשרשורים.
כל אחד יתנהל על פי הערכים שלו וההבנה שלו, אך לפני שלוחצים על "שליחה" כדאי לעבור עוד פעם על תוכן ההודעה ולראות האם מילותיי יכולות לפגוע או לחילופין אינם תורמות להתקדמות הדיון ואף יכולות להוביל לרמה נמוכה.
אני מאמין שלכולנו יש מספיק ביום יום על מה להוציא את האגרסיות ולדעתי הפורום הנ"ל הוא הבית של כולנו, הבית שמאחד את כולנו לתחביב המדהים הזה.

בואו נשמור על "הבית" הזה רגוע, נעים, מלמד וחברי.

אני גם באופן אישי לפעמים לא מתנהל על פי מה שכתבתי ולכן אני מתנצל אם פגעתי במשהו בעבר, לא זאת הייתה כוונתי.

בואו נרגע עם השיר הבא :wink:

שבוע מקסים לכולנו :happy:

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

sufgi123 כתב:
itay123 כתב:

...

שיהיה לך יום מקסים (f)

8O (n)
...

אהה שכחתי ... (f)
...
בטח, לא רק שאני עושה זאת, :lol:
אני גם אומר ורושם לחברים את הפוסטים בפורום... :lol: :lol:
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 22/05/2011 13:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

איתי המלצתי לא להתייחס לטרולים האילו (n)
...
ירון ידידי ראשית תודה על הפרגון, (f)
אני כבר מזמן לא סופר טרולים למינהם... 8)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

לפני שהחברים מגיבים כאן שוב בשרשור, נא לעשות זאת רק בנושא שלשמו נפתח השרשור. למי שלא זוכר, שיקרא שוב את הכותרת.
התקוטטויות תעשו בפורומים אחרים או אישית, יותר אפקטיבי.

shaked81
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47

שליחה

אנשים יקרים,

אני אמנם לא מרבה לכתוב כאן, אבל קורא המון המון המון... ומכיר את רובכם.

נכנסתי לטרד הזה כמו ילד קטן מתלהב לשמוע על חוות הדעת של החברים מהביקור אצל איתי, נהניתי מאוד לקרוא את התוכן בעמוד הראשון, ומייד קפצתי לעמוד 4 כדי לראות... אולי אולי יש גם תמונות...

אתם כבר יודעים מה אני מוצא... והכיוון שהטרד הזה הלך אליו הוא פשוט עצוב... למה לא להשאיר את ההתבטאויות תמימות כפי שלדעתי היתה הכוונה מלכתחילה...

פשוט מבאס.
חבר שרק התחיל - אהבתי...
רק 9 שנים פה באתר...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

ziv_r כתב:לפני שהחברים מגיבים כאן שוב בשרשור, נא לעשות זאת רק בנושא שלשמו נפתח השרשור. למי שלא זוכר, שיקרא שוב את הכותרת.
...
ותשלחו הזמנות לפני....

באמת.. מה נסגר איתכם?
הבנאדם אירח מכל הלב. נהנו. באו לרשום ולהודות

אתם אשכרה שוכחים שאנשים באים לכאן להנות ולתפוס כמה דקות של שקט

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

sam22 כתב:
ziv_r כתב:לפני שהחברים מגיבים כאן שוב בשרשור, נא לעשות זאת רק בנושא שלשמו נפתח השרשור. למי שלא זוכר, שיקרא שוב את הכותרת.
...
ותשלחו הזמנות לפני....

באמת.. מה נסגר איתכם?

...
(Y) כל מילה בסלע.
של ziv_r ושל sam22.

Sagims פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386

תודה לאלו שהרסו

שליחה

שלום חברים
בתור אחד שפתח את השרשור הזה ושותף לביקור המופלא הזה אצל איתי אני רוצה להודות לכל אלו שהרסו את השרשור זה
לאלו שלא יודעים לפרגן ואלו שתמיד יש להם מה להגיד ..
מקווה שאותם אנשים איכותיים ימשיכו להזמין אליהם חברים ימשיכו לעזור ולתמוך ולאלו שלא תמיד יש עוד פורומים בתחום הזה
שוב תודה לאלו שהרסו!!!!!! (U) (U)

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396

שליחה

עוד מישהו רוצה לסכם את הנושא ?!
ת ת ק ד מ ו ...

RamLevine
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87

שליחה

itay123 כתב:

...

שיהיה לך יום מקסים (f)

8O (n)
...
לא ברור לי מי אתה חושב שרודף אחריך אבל אם תקרא את דברי שוב תראה שלא רמזתי שאתה שייך לאילו. אם כבר התגובה שלך מראה שעל ראש הגנב בוער הכובע.

ודרך אגב, "בבקשה" עבור ההסבר המפורט שרשמתי עבורך לגבי המקרן שלך, ממש לא הייתי חייב.......

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

חבר'ה, אין לי זמן להתגוששויות וירטואליות.
מעכשיו אני מבקש כי תפתחו דף חדש, תפסיקו להגיב על הודעות קנטרניות אשר נאמרו מוקדם יותר.
זוהי אזהרה אחרונה.

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621

שליחה

אולי נעשה תעריף להסברים :idea: (b)

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו

שליחה

טלHD כתב:
sam22 כתב:
...
ותשלחו הזמנות לפני....

באמת.. מה נסגר איתכם?

...
(Y) כל מילה בסלע.
של ziv_r ושל sam22.
...

(Y)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784