:הל: yes וטלעד גאות להשיק את ערוץ ההיסטוריה HD
- omrig
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
זה בדוק?
יש לי הרגשה שהמצב בישראל הוא הרבה פחות נוראי ממדינות אחרות על אף השוק המיניטורי שיש פה.
אם אתה באמת רוצה להנות מסרט אז לך עד הסוף עם בלו-ריי וככה יהיה גם 7.1 וגםFHD, מה יעזור לך 5.1 עם התמונה לא מספקת אותך בגלל רוחב פס זוועתי?
יש לי הרגשה שהמצב בישראל הוא הרבה פחות נוראי ממדינות אחרות על אף השוק המיניטורי שיש פה.
אם אתה באמת רוצה להנות מסרט אז לך עד הסוף עם בלו-ריי וככה יהיה גם 7.1 וגםFHD, מה יעזור לך 5.1 עם התמונה לא מספקת אותך בגלל רוחב פס זוועתי?
נערך לאחרונה על ידי omrig ב 16/05/2011 23:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
כמו שכתבתי קודם, יס מהווה אצלי לא יותר מ-30% מתצרוכת המסך, בדיוק בגלל הסיבות הללו.
אני יודע לקבל את מלוא התפוקה ממקורות אחרים.
תראה, גם אני מבין את הצד העסקי, בסופו של דבר מטרתה של החברה היא לעשות כסף.
אבל אני גם רואה את הצד שלי, שלא מוכן לשלם כסף בשביל כל גחמה של החברה ולכן, אני מוותר על הערוץ הזה (בדיוק כמו שבעוד שבוע וחצי אני מזדכה על 5HD).
אני יודע לקבל את מלוא התפוקה ממקורות אחרים.
תראה, גם אני מבין את הצד העסקי, בסופו של דבר מטרתה של החברה היא לעשות כסף.
אבל אני גם רואה את הצד שלי, שלא מוכן לשלם כסף בשביל כל גחמה של החברה ולכן, אני מוותר על הערוץ הזה (בדיוק כמו שבעוד שבוע וחצי אני מזדכה על 5HD).
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
שימו לב שלא דוחפים לכם ערוצי פרימיום בלי שביקשתם.
למשל לי דחפו ערוץ שנקרא "בית פלוס".
חשוב לבדוק היטב את החשבונית, הם עושים מה שהם רוצים עם הויזה שלי.
למשל לי דחפו ערוץ שנקרא "בית פלוס".
חשוב לבדוק היטב את החשבונית, הם עושים מה שהם רוצים עם הויזה שלי.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
היו לי כמה פעמים חיובים שלא קשורים אלי, זיכו אותי מיד.
לא יודע אם זו שיטת מצליח או טעות אמיתית, אבל מדי פעם אני בודק את החשבוניות.
לאן הגיע השרשור הזה
לא יודע אם זו שיטת מצליח או טעות אמיתית, אבל מדי פעם אני בודק את החשבוניות.
לאן הגיע השרשור הזה
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
זה לא טעות אמיתית, הנציג/טכנאי מקבל כנראה עמלה אם הוא מצליח למכור לך ערוץ או שירות של יס
אז מה איכפת לו, הוא ידפוק אותך, אולי תשים לב אחרי שנה.
אז מה איכפת לו, הוא ידפוק אותך, אולי תשים לב אחרי שנה.
- ocsi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1609
בשום מקום בעולם,לא מתיימרים לשדר 12 ערוצי HDtheAman כתב:כמעט כל מקום בעולם שמשדר ב-HD, משדר ב-5.1....
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
לכל מי שמתלונן על החיוב, דבר ראשון, תרגעו.
מי שקרא קצת לעומק את הכתבה, יגלה שהוא ימצא את הערוץ פתוח לנסיון לחודש וחצי (כמו כל ערוץ חדש), והרי מי יהיה לו ממיר מקליט HD בלי חבילת הסרטים?
אני לא צופה בערוץ כל כך, אבל במעט שיצא לי, HD יכול לשפר את המעמד של הערוץ לא מעט.
לא יעבור זמן רב ולאחר שיס בנו חבילת סרטים HD, סדרות HD וספורט HD, יבוא חבילת מדע ב-HD, הדבר היחיד שצריך לחכות לו עכשיו זה רק דיסקוברי HD, ואני חוזר לימים שבהם לפני שהלכתי לישון התענגתי מהמון סדרות של הערוץ.
לגבי ערוץ ההיסטוריה ב-SD, למי שאמר שהשידורים עם פסים למטה ולמעלה, הערוץ הוא לא ערוץ שמופק מיס אלא מופק על ידי טלעד, שמי זוכר, הייתה זכיינית נוספת בערוץ 2, עכשיו כשהם העלו ביס ערוץ HD, אולי לאחר שהכנסת תדון בחוק הרישיון הם יחזרו לאוויר (?) ויהיו הראשונים עם ערוץ מסחרי בHD (?).
מי שקרא קצת לעומק את הכתבה, יגלה שהוא ימצא את הערוץ פתוח לנסיון לחודש וחצי (כמו כל ערוץ חדש), והרי מי יהיה לו ממיר מקליט HD בלי חבילת הסרטים?
אני לא צופה בערוץ כל כך, אבל במעט שיצא לי, HD יכול לשפר את המעמד של הערוץ לא מעט.
לא יעבור זמן רב ולאחר שיס בנו חבילת סרטים HD, סדרות HD וספורט HD, יבוא חבילת מדע ב-HD, הדבר היחיד שצריך לחכות לו עכשיו זה רק דיסקוברי HD, ואני חוזר לימים שבהם לפני שהלכתי לישון התענגתי מהמון סדרות של הערוץ.
לגבי ערוץ ההיסטוריה ב-SD, למי שאמר שהשידורים עם פסים למטה ולמעלה, הערוץ הוא לא ערוץ שמופק מיס אלא מופק על ידי טלעד, שמי זוכר, הייתה זכיינית נוספת בערוץ 2, עכשיו כשהם העלו ביס ערוץ HD, אולי לאחר שהכנסת תדון בחוק הרישיון הם יחזרו לאוויר (?) ויהיו הראשונים עם ערוץ מסחרי בHD (?).
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
תתפלא, אבל יש כאלה שיש להם ממיר MAX HD ואין להם את חבילת הסרטים.
אני מניח שהם יסתדרו גם בלי הערוץ הזה.
ולגבי התחזית שלך לגבי טלעד, קשה לי להאמין. החברה לא האמינה שיש שוק ל-2 ערוצים מסחריים, אז היא תקים ערוץ שלישי או רביעי?
לא מאמין שיקרה.
אני מניח שהם יסתדרו גם בלי הערוץ הזה.
ולגבי התחזית שלך לגבי טלעד, קשה לי להאמין. החברה לא האמינה שיש שוק ל-2 ערוצים מסחריים, אז היא תקים ערוץ שלישי או רביעי?
לא מאמין שיקרה.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
מה לא נכון בזה?vic1234 כתב:זה לא נכוןjacko-il כתב:אחלה ערוץ. אני צופה ברגיל לא מעט, אך אני לא מוכן לשלם על תוספת עבור HD עוד 10 ש"ח.
דבר אחר שלא ברור לי (כבר שנים) זה למה המון ערוצים (בינהם גם ערוץ ההיסטוריה, דיסקברי, NG וכן הלאה..)
משדרים תכנים של 16:9 כ 4:3 ?? כל כך קשה להם להגדיר את אות השידור שלהם כמו שצריך ??
אז העיקר לקפוץ ולהקים ערוץ HD.. תתחילו אולי מזה שתשדרו את הערוץ הרגיל שלכם כמו שצריך..
חלמאות....
רק הגרסאות הישראליות של ערוצים אלה משדרים 4:3
רוב הגרסאות האחרות משדרים ש16:9...
עד כמה שידוע לי אנחנו מתגוררים בישראל. מה שרלוונטי עבורי זה מה שמשדרים לי בארץ.
(בין אם דרך YES או דרך HOT)
מה זה - "רוב הגרסאות האחרות.." ?? מה זה אומר בכלל ?
שורה תחתונה, ביס והוט מעבירים את הערוצים האלו (ורבים אחרים) בפורמט שגוי של 4:3..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
אני אמנם בהוט אבל זה אותו עקרון-
יוצא לי 400 שקל בחודש חשבונית- למה? על מה?
הם עושים לנו תרגיל, נותנים חבילת בסיס עם ערוצים מינימלים ביותר וכל אקסטרה תשלמו ותשלמו הרבה! אתה רוצה לראות כדורגל ישראלי תשלם לספורט 1 , ערוצי 5 עם כל נספחיהם, האישה רוצה ערוץ הבישול- תשלמו למה שניתן חינם? (לא חינם- הרי אתה משלם כבר על בסיס)
עכשיו לעניין- כל ערוץ חדש שמעלים הופ עולה כסף, אני לא רואה mtv תחליפו לי בערוץ החדש לדוגמא- למה אי אפשר לעשות את זה? יוצא שאתה משלם עבור מאות ערוצים שאתה לא צופה בהם, ועבור אלו שאתה כן רוצה לצפות- תשלם עוד (עוד הרבה!).
ואחר כך שאתה רוצה לקבל שירות על כל הגניבה הזו אתה צריך לחכות חצי שעה ויותר בטלפון...
בבקשה אל תרחמו על החברות האלו- המנטרה שלהם זה לדפוק את הצרכן!
מילא אני משלם הרבה אבל לפחות שהיה שירות טוב!
יוצא לי 400 שקל בחודש חשבונית- למה? על מה?
הם עושים לנו תרגיל, נותנים חבילת בסיס עם ערוצים מינימלים ביותר וכל אקסטרה תשלמו ותשלמו הרבה! אתה רוצה לראות כדורגל ישראלי תשלם לספורט 1 , ערוצי 5 עם כל נספחיהם, האישה רוצה ערוץ הבישול- תשלמו למה שניתן חינם? (לא חינם- הרי אתה משלם כבר על בסיס)
עכשיו לעניין- כל ערוץ חדש שמעלים הופ עולה כסף, אני לא רואה mtv תחליפו לי בערוץ החדש לדוגמא- למה אי אפשר לעשות את זה? יוצא שאתה משלם עבור מאות ערוצים שאתה לא צופה בהם, ועבור אלו שאתה כן רוצה לצפות- תשלם עוד (עוד הרבה!).
ואחר כך שאתה רוצה לקבל שירות על כל הגניבה הזו אתה צריך לחכות חצי שעה ויותר בטלפון...
בבקשה אל תרחמו על החברות האלו- המנטרה שלהם זה לדפוק את הצרכן!
מילא אני משלם הרבה אבל לפחות שהיה שירות טוב!
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
יס והוט לא קשורים לעניין של 16:9 כשערוץ עצמו הוא בשיטה של 4:3
הגרסאות האחרות הם גרסאות DISCOVERY וכל שאר הערוצים מאותו התוכן לאזורים אחרים בעולם למשל הגירסא באנגלית משודרת 16:9 עוד לפני ה HD
ב SKY ITALY גם משדרים 16:9 גרסאות גרמניות גם כן
שוב אני לא אומר שכולם משדרים 16:9 גם בשפה הרוסית ערוצים אלה משדרים 4:3
לכל מדינה יש גרסאות שונות של אותם ערוצים התוכן הוא לא תמיד אותו תוכן לכן אתה לא יכול לבוא בטענות אל הערוצים עצמם אלה המפיץ שלהם בארץ
הגרסאות האחרות הם גרסאות DISCOVERY וכל שאר הערוצים מאותו התוכן לאזורים אחרים בעולם למשל הגירסא באנגלית משודרת 16:9 עוד לפני ה HD
לכל מדינה יש גרסאות שונות של אותם ערוצים התוכן הוא לא תמיד אותו תוכן לכן אתה לא יכול לבוא בטענות אל הערוצים עצמם אלה המפיץ שלהם בארץ
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
יס והוט לא קשורים לעניין של 16:9 כשערוץ עצמו הוא בשיטה של 4:3jacko-il כתב:מה לא נכון בזה?vic1234 כתב:זה לא נכוןjacko-il כתב:אחלה ערוץ. אני צופה ברגיל לא מעט, אך אני לא מוכן לשלם על תוספת עבור HD עוד 10 ש"ח.
דבר אחר שלא ברור לי (כבר שנים) זה למה המון ערוצים (בינהם גם ערוץ ההיסטוריה, דיסקברי, NG וכן הלאה..)
משדרים תכנים של 16:9 כ 4:3 ?? כל כך קשה להם להגדיר את אות השידור שלהם כמו שצריך ??
אז העיקר לקפוץ ולהקים ערוץ HD.. תתחילו אולי מזה שתשדרו את הערוץ הרגיל שלכם כמו שצריך..
חלמאות....
רק הגרסאות הישראליות של ערוצים אלה משדרים 4:3
רוב הגרסאות האחרות משדרים ש16:9...
עד כמה שידוע לי אנחנו מתגוררים בישראל. מה שרלוונטי עבורי זה מה שמשדרים לי בארץ.
(בין אם דרך YES או דרך HOT)
מה זה - "רוב הגרסאות האחרות.." ?? מה זה אומר בכלל ?
שורה תחתונה, ביס והוט מעבירים את הערוצים האלו (ורבים אחרים) בפורמט שגוי של 4:3.....
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
צריך להבדיל בין שני דברים:
1. גביית כסף עבור הערוץ: הגבייה בהחלט מוצדקת, וזאת מכיוון שזה לא ערוץ של YES. זה ערוץ של טלעד, שהיא חברה חיצונית, והיא גובה כסף מיס עבור הערוץ. טלעד כנראה רכשו תכני HD, וגובים עליהם תשלום גבוה יותר. אתם לא באמת מצפים שיס תציע את הערוץ בחינם? כל ערוצי הפרימיום למיניהם הם של חברות חיצוניות, לכן הגבייה הנוספת.
2. איכות HD: כאן אתם בהחלט צודקים. יש מקום לתלונות, במיוחד לאור ריבוי ערוצי ה-HD על משדר אחד מסכן.
ואל תשכחו שאתם צרכנים ואף אחד לא מכריח אתכם לרכוש את הערוץ
1. גביית כסף עבור הערוץ: הגבייה בהחלט מוצדקת, וזאת מכיוון שזה לא ערוץ של YES. זה ערוץ של טלעד, שהיא חברה חיצונית, והיא גובה כסף מיס עבור הערוץ. טלעד כנראה רכשו תכני HD, וגובים עליהם תשלום גבוה יותר. אתם לא באמת מצפים שיס תציע את הערוץ בחינם? כל ערוצי הפרימיום למיניהם הם של חברות חיצוניות, לכן הגבייה הנוספת.
2. איכות HD: כאן אתם בהחלט צודקים. יש מקום לתלונות, במיוחד לאור ריבוי ערוצי ה-HD על משדר אחד מסכן.
ואל תשכחו שאתם צרכנים ואף אחד לא מכריח אתכם לרכוש את הערוץ
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

LinkMattan,
זה לא הערוץ הראשון וגם לא האחרון שמופק ע"י חברה חיצונית.
ערוץ ההיסטוריה ב-SD לא של טלעד? NGHD מופק ע"י yes?
יש כאן החלטה של טלעד ו-yes לגבות כסף, שזה כמובן לגיטימי אך חבל.
חוץ מזה שעושה רושם שבניגוד לערוץ ה-SD שאותו טלעד ממש משדרים, במקרה של הערוץ ה-HD זה נראה כאילו זה feed מחו"ל שרק מולבשים עליו כתוביות בעברית בזמן התוכניות.
חוץ מזה שעושה רושם שבניגוד לערוץ ה-SD שאותו טלעד ממש משדרים, במקרה של הערוץ ה-HD זה נראה כאילו זה feed מחו"ל שרק מולבשים עליו כתוביות בעברית בזמן התוכניות.
- UserName
-
- חבר ותיק

אם אני לא טועה, ערוץ ההיסטוריה הרגיל הוא כחלק מחבילת המדע והטבע, כך שהוא מוגדר כערוץ בתשלום (פרמיום בשפה הגבוהה), אז לתת אותו ב-HD גם כן בתשלום, אני לא מבין מה הבעיה.Mistoffelees כתב:LinkMattan,
חוץ מזה שעושה רושם שבניגוד לערוץ ה-SD שאותו טלעד ממש משדרים, במקרה של הערוץ ה-HD זה נראה כאילו זה feed מחו"ל שרק מולבשים עליו כתוביות בעברית בזמן התוכניות....
בנתיים הערוץ פתוח, אז בין אם הוא מעניין אותכם או לא, אפשר לראות אותו.
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
חוץ מזה, זוהי לא חברה ציבורית. היא חייבת למצוא אפיקים להרחיב את הרווח, במיוחד לאור הגזרות האחרונות של משרד התקשורת. אני לא מבין מה רע לגבות תשלום עבור שירות או ערוץ חדש. זה לגיטימי. מה שלא לגיטימי זה איכות השידור שלהם לאחרונה, שעל זה צריך להתלונן או להתנתק ללא קנס.
הטענות שעולות כאן עושות רושם כאילו היא חייבת לנו משהו. יש אלטרנטיבות - יש הוט, יש את העידן+, ויש גם netflix ו-hulu למבינים. אני אישית התנתקתי מיס (האמת בגלל בעיית תשתית), וזה לא חסר במיוחד.
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

יש הבדל בין ערוץ פרמיום לערוץ שנכלל בחבילה
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
vic1234 ,
בשורה תחתונה הערוצים משודרים בארץ בפורמט לא נכון. לא מעניין אותי למה ואיך - אכפת לי מהתוצאה הסופית.
אם הערוצים עצמם משדרים ב 4:3 במקום ב 16:9 זה פאק שלהם.
אם הם משדרים ב 16:9 וחברת הכבלים/לווין בארץ משנות את זה ל 4:3 (מה שלא קורה) זה גם פאק שלהם.
בכל מקרה, זו אחריות של מפעילות הערוץ לפעול לשיפור השידור שלהם ותקן את הבעיה.
בשורה תחתונה הערוצים משודרים בארץ בפורמט לא נכון. לא מעניין אותי למה ואיך - אכפת לי מהתוצאה הסופית.
אם הערוצים עצמם משדרים ב 4:3 במקום ב 16:9 זה פאק שלהם.
אם הם משדרים ב 16:9 וחברת הכבלים/לווין בארץ משנות את זה ל 4:3 (מה שלא קורה) זה גם פאק שלהם.
בכל מקרה, זו אחריות של מפעילות הערוץ לפעול לשיפור השידור שלהם ותקן את הבעיה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- UserName
-
- חבר ותיק

תגדיר.Mistoffelees כתב:יש הבדל בין ערוץ פרמיום לערוץ שנכלל בחבילה...
- assem
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
במקום להתווכח בלי סוף,
מישהו מעוניין להשוות את איכות הערוץ לערוצים אחרים?
בתור אחד שכבר צופה בערוץ יותר משבוע , אני יכול להגיד שהוא משדר באיכות "סבירה" , הביטריט לרוב מעל 5.5,
הכתובית יחסית גדולה וברורה,
התכנים באמת שונים מהערוץ הרגיל או מהערוץ האירופי ב HD (בניגוד לערוץ NAT GEO).
אם מישהו רוצה דגימות אשמח לספק
מישהו מעוניין להשוות את איכות הערוץ לערוצים אחרים?
בתור אחד שכבר צופה בערוץ יותר משבוע , אני יכול להגיד שהוא משדר באיכות "סבירה" , הביטריט לרוב מעל 5.5,
הכתובית יחסית גדולה וברורה,
התכנים באמת שונים מהערוץ הרגיל או מהערוץ האירופי ב HD (בניגוד לערוץ NAT GEO).
אם מישהו רוצה דגימות אשמח לספק