טוב חברים , מצטער שאני משתלט על השרשור , אבל היי עד עונה 6 באוקטובר אני כבר אסיים את כל חמשת העונות .
התחלתי לצפות בתחילת יולי , והנה הרגע לאחר חודש וחצי בערך סיימנו לצפות בעונה השלישית
uris כתב:טוב חברים , מצטער שאני משתלט על השרשור , אבל היי עד עונה 6 באוקטובר אני כבר אסיים את כל חמשת העונות .
התחלתי לצפות בתחילת יולי , והנה הרגע לאחר חודש וחצי בערך סיימנו לצפות בעונה השלישית
עונה ארבע הנה אני בא.....
...
תחזיק חזק, העונה הכי טובה שראית.
תמשיך לעדכן, אני מקנא בך שאתה חווה את הסדרה הזו בפעם הראשונה.
uris
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
שליחה
erezsolan כתב:
uris כתב:טוב חברים , מצטער שאני משתלט על השרשור , אבל היי עד עונה 6 באוקטובר אני כבר אסיים את כל חמשת העונות .
עונה ארבע הנה אני בא.....
...
תחזיק חזק, העונה הכי טובה שראית.
תמשיך לעדכן, אני מקנא בך שאתה חווה את הסדרה הזו בפעם הראשונה.
...
הצלחתי למכר עוד שני חברים ....שמתקדמים בקצב מהיר .
באופן יחסי, לדעתי, כל מה שהיה לפני או אחרי סוף העונה הרביעית, פחות טוב.
אבל שוב - הכל יחסי. זה עדיין לא רואה ממטר את רוב הטארש שמסתובב בחוץ.
אגב, כשתסיים את דקסטר - עבור ל Breaking Bad. כרגע הסדרה באמצע העונה הרביעית. לוקח זמן להתרגל ולהתחבר לדמויות (חצי עונה ראשונה בערך) אבל אח"כ זה הופך לממתק טלוויזיוני, מצחיק, מרגש וטארגי.
אם כבר פורסם, אז אני מתנצל מראש. שימו לב שיתכן ותתקלו בפרסומת בהתחלה. פשוט תמתינו בסבלנות לטיזר. הנאה מובטחת
אגב, למעריצים האמיתיים מבינכם, נראה אותכם אם אתם יודעים איך וכיצד הניק שלי קשור לסדרה (ולא רק מהקונוטציה)
אגב האתר הזה חכם. אם יש לכם AD BLOCKER הוא יסרב להציג את הוידאו. פשוט השתמשו בפדפך חלופי ללא AD Block. אגב אם מישהו יצליך לבצע RIP לוידאו ולעלות ל YOUTUBE תבוא עליו ברכה..
erezsolan כתב:באופן יחסי, לדעתי, כל מה שהיה לפני או אחרי סוף העונה הרביעית, פחות טוב.
אבל שוב - הכל יחסי. זה עדיין לא רואה ממטר את רוב הטארש שמסתובב בחוץ.
אגב, כשתסיים את דקסטר - עבור ל Breaking Bad. כרגע הסדרה באמצע העונה הרביעית. לוקח זמן להתרגל ולהתחבר לדמויות (חצי עונה ראשונה בערך) אבל אח"כ זה הופך לממתק טלוויזיוני, מצחיק, מרגש וטארגי.
...
גם אני ממליץ לעבור מדקסטר אלייה
שתיהן הסדרות היחדות שמצליחות להתקרב לסדרות הHBO השונות.