מיקום רמקול סנטר
- creed
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 955
מה הרוחב של הסנטר וכמה הוא שוקל?
אני תליתי את הרמקולים סראונד שלי על זרוע ברקן יעודית לרמקול, היא יכולה לשאת עד 11 ק"ג, ולהחזיק רמקול שרוחבו עד כ50 ס"מ.
היא גם מאפשרת כיפוף של עד 15 מעלות. אם מיקום הסנטר נוח לך עכשיו, אתה יכול לתלות אותו מעל הטלפון והשקע עם מעמד כזה
אני תליתי את הרמקולים סראונד שלי על זרוע ברקן יעודית לרמקול, היא יכולה לשאת עד 11 ק"ג, ולהחזיק רמקול שרוחבו עד כ50 ס"מ.
היא גם מאפשרת כיפוף של עד 15 מעלות. אם מיקום הסנטר נוח לך עכשיו, אתה יכול לתלות אותו מעל הטלפון והשקע עם מעמד כזה
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
אני לא חושב שיש מספיק מקום גם בשביל הפלזמה וגם בשביל הסטנדים הגם שזה לא יהיה יציב ויכול להיות מסוכן.ofir-harlev כתב:מלך, לדעתי שתי ההצעות הכי הגיוניות הן או שתזיז ת'פלאזמה קדימה טיפה, תשים מעמדים מאחוריה, ועליהם ת'סנטר, או שבאמת תסתום את החלון הזה, שבאמת אין בו שום הגיון, ועל הקיר תשים ת'פלאזמה.
לדעתי סתימת החלון הזה היא דבר שצריך להעשות במוקדם או במאוחר...אתה לא חושב?...
שנית לגבי החלון אפשר לומר שהוא משמש אותי גם לחיבור הפלזמה למחשב וגם בשביל האינטרנט כי אין לי בחדר מחשב נקודת טלפון.
אולי בסוף אני אסגור את החלון אבל אין לי ממש עצבים בשביל זה כרגע.
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

הרמקול שוקל בערך 7.5 קילו ורוחבו הוא בערך 50 ס"מ ומבחינה זו אין בעיה,אבל הרמקול עדיין ימוקם יותר מידי ימינה.creed כתב:מה הרוחב של הסנטר וכמה הוא שוקל?
היא גם מאפשרת כיפוף של עד 15 מעלות. אם מיקום הסנטר נוח לך עכשיו, אתה יכול לתלות אותו מעל הטלפון והשקע עם מעמד כזה...
זה אמנם יכול לפתור לי את הבעיה של מקום לפטיפון אבל לא את הבעיה השניה.
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

לא,אבל זו אינה הבעיה.MartinHSabag כתב:for running two cables you need a full $£"$^ window...
- creed
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 955
אני לא יודע אם מישהו ניסה את זה , אבל אולי לתלות אותו על התקרה עם זרוע, ולתת לו זווית כלפי מטה
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
וואלה אחרי מחשבה על זה....לא מצאתי סיבה למה לא...אבל לא הייתי עושה את זה, לא יודע לא מה.creed כתב:אני לא יודע אם מישהו ניסה את זה , אבל אולי לתלות אותו על התקרה עם זרוע, ולתת לו זווית כלפי מטה...
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

זה פתרון לא אסתטי בדיוק כמו לשים אותו על סטנד לפני המזנון.creed כתב:אני לא יודע אם מישהו ניסה את זה , אבל אולי לתלות אותו על התקרה עם זרוע, ולתת לו זווית כלפי מטה...
חוץ מזה שזה גבוה מידי.
דרך אגב מה דעתכם על זרוע דו מפרקית בשביל לתלות את הפלזמה.
אמנם זה קצת יקר אבל האם זה אפשרי ואסתטתי לדעתכם?
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

אם כבר בשביל הסנטר....אני לא הייתי מפקיד את הפלזמה שלי בידי שום זרוע. במיוחד לא דו מפרקית.המלך כתב:זה פתרון לא אסתטי בדיוק כמו לשים אותו על סטנד לפני המזנון.creed כתב:אני לא יודע אם מישהו ניסה את זה , אבל אולי לתלות אותו על התקרה עם זרוע, ולתת לו זווית כלפי מטה...
חוץ מזה שזה גבוה מידי.
אמנם זה קצת יקר אבל האם זה אפשרי ואסתטתי לדעתכם?...
אבל, שוב, זה רק אני.
אבל מלך, בחיית מלך, באמת באמת באמת באמת שאתה לא רואה בסתימת החלון פתרון אולטימטיבי?
תחשוב על זה! זה גם הרבה יותר אסטתי שאין לך חלון שמשקיף אל תוך הבית, זה גם הרבה יותר יפה ונוח שהפלזמה על הקיר, וזה גם פותר לך את הבעיה הספציפית הזאת.
מה עוד אתה צריך בשביל להשתכנע לסתום את החלון הזה? שזה יביא שלום עולמי?
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

לחלון הזה יש גם יתרונות כגון חסכון בקניית עוד מזגן לחדר מחשב.ofir-harlev כתב:אם כבר בשביל הסנטר....אני לא הייתי מפקיד את הפלזמה שלי בידי שום זרוע. במיוחד לא דו מפרקית.המלך כתב:זה פתרון לא אסתטי בדיוק כמו לשים אותו על סטנד לפני המזנון.creed כתב:אני לא יודע אם מישהו ניסה את זה , אבל אולי לתלות אותו על התקרה עם זרוע, ולתת לו זווית כלפי מטה...
חוץ מזה שזה גבוה מידי.
אבל, שוב, זה רק אני.
אבל מלך, בחיית מלך, באמת באמת באמת באמת שאתה לא רואה בסתימת החלון פתרון אולטימטיבי?
תחשוב על זה! זה גם הרבה יותר אסטתי שאין לך חלון שמשקיף אל תוך הבית, זה גם הרבה יותר יפה ונוח שהפלזמה על הקיר, וזה גם פותר לך את הבעיה הספציפית הזאת.
מה עוד אתה צריך בשביל להשתכנע לסתום את החלון הזה? שזה יביא שלום עולמי?...
זה יכול להיות פתרון עתידי אבל לא כרגע.
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

נראה לי שהפתרון האידיאלי שאינו מצריך שינויים דראסטיים יהיה פלטת הגבהה לפלזמה.
השאלה איך עושים את זה?
אשמח אם יש מישהו מחברי הפורום שיכול לעשות לי דבר כזה ואני אשלם כמובן.
האם בכלל יש אפשרות כזו?
השאלה איך עושים את זה?
אשמח אם יש מישהו מחברי הפורום שיכול לעשות לי דבר כזה ואני אשלם כמובן.
האם בכלל יש אפשרות כזו?
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
היי,לדעתי זרוע דו מפרקית תעלה לך יותר מסגירת החלון...המלך כתב:זה פתרון לא אסתטי בדיוק כמו לשים אותו על סטנד לפני המזנון.creed כתב:אני לא יודע אם מישהו ניסה את זה , אבל אולי לתלות אותו על התקרה עם זרוע, ולתת לו זווית כלפי מטה...
חוץ מזה שזה גבוה מידי.
וזרוע מעוצבת של אומני מאונט תעלה בסביבות 2500 ש"ח
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

למה?
כמה לדעתך יעלה לי לסגור את החלון בהתחשב בזה שצריך להוריד משקופים ומסגרת פלוס חתיכת שיש?
זה יכול לעלות לדעתי יותר מזרוע.
הרי זה לא רק סתם כמה בלוקים.
יש טיח ויש צבע.
וכל זאת מבלי להתחשב בבלגן.
כמה לדעתך יעלה לי לסגור את החלון בהתחשב בזה שצריך להוריד משקופים ומסגרת פלוס חתיכת שיש?
זה יכול לעלות לדעתי יותר מזרוע.
הרי זה לא רק סתם כמה בלוקים.
יש טיח ויש צבע.
וכל זאת מבלי להתחשב בבלגן.
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

זה סוג של פתרון אבל לא אסתטי.MartinHSabag כתב:אולי לתלות את הרמקול מהתיקרה?
זרוע דו מפרקית כזו תעלה כ-350-400 ש"ח....
איזו זרוע תעלה כמו שאמרת? למסך או לרמקול?
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

וואלה מלך זה לא פתרון מכוער כל כך, תבדוק בגלריה של עופר ותווכח שזה באמת לא כזה מכוער. זה אפילו חמוד לאללה!MartinHSabag כתב: הקידמיים של עפר ככה תלויים.......
אני אומר לך על זה, זה הפתרון הכי טוב שיש לך כרגע.
-
המלך
-
- חבר מכור קשה

אני אבדוק
- ramkol
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3075
סליחה
ניסיתי להעלות תמונה לכאן ואין לי מושג איך עושים את זה.
[/img]
ניסיתי להעלות תמונה לכאן ואין לי מושג איך עושים את זה.
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10128
במקום להגיב ישר, תלחץ על הכפתור "פרסם תגובה" הוא נמצא למטה ולמעלה..