רשמים ראשונים מהסמסונג D8000 בגירסה האירופאית .

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617

שליחה

עיצוב המסך היפה ביותר שראיתי... לגמריי 10\10.

תתחדש!!!
Utopia

mikelt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132

שליחה

kipikipod כתב:עיצוב המסך היפה ביותר שראיתי... לגמריי 10\10.

תתחדש!!!
...
עיצוב?
הלו,זו לא ספה לסלון. :lol:
זהו המסך עם היכולות הטכנולוגיות וסה"כ הביצועים הטוב בעולם כיום (Y)

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori

שליחה

dor8,

תתחדש!! (Y)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

תתחדש.
פנית ליבואן לגבי העננות?
כשאני קניתי את המסך שלי ולא הייתי מרוצה מהעננות, ביקשתי שיחליפו לי. הלכתי לחנות פתחתי מסך חדש שם ורק כשהייתי מרוצה, הביאו אותה אלי הביתה והחליפו עם הקודמת.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

mikelt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

MartinHSabag כתב:תתחדש.
פנית ליבואן לגבי העננות?
כשאני קניתי את המסך שלי ולא הייתי מרוצה מהעננות, ביקשתי שיחליפו לי. הלכתי לחנות פתחתי מסך חדש שם ורק כשהייתי מרוצה, הביאו אותה אלי הביתה והחליפו עם הקודמת.
...
שווה בדיקה (Y)
למרות שהבנתי שמדובר על עננות מינורית שמאפיינת מסכי לד.
שווה גם בדיקה ראש בראש מול הדגם האמריקאי ואולי גם האסייאתי,אם יגיע ארצה

dor8 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

MartinHSabag כתב:תתחדש.
פנית ליבואן לגבי העננות?
...
מרטין ,

עדיין לא יצא לי לראות מסך בטכנולגיית EDGE LED ללא עננות לגמרי ! זאת אחת המגבלות של
שיטת ההארה הזו לצערי. זה גם החסרון העיקרי כנראה מול מסכי הLOCAL DIMMING .
אז כמו ש mike טען זה עדיין אחד המאפיינים כנראה.
שוב אציין שהדבר לא נראה כלל בצפיה בתכנים רגילים אלא רק כששמים לוגו כלשהו על רקע שחור
אז ניתן להבחין בזה קצת וגם אז לא בצורה רצינית מדי.

כמו כן מהבחינה הזאת המצב יותר טוב מבדגם הקודם ואחד ההסברים לכך זה השינוי והוספת הלדים
במסך ( נוספו לדים בצידי המסך בניגוד לסידרה C שם הם היו ממוקמים רק בדופן העליונה והתחתונה )
וכך בשילוב עם מנגנון פיזור תאורה משופר - micro dimming המצב טוב יותר מהבחינה הזו.
שמעתי שבדגם האמריקאי זה עובד יותר טוב אך עדיין לא השוויתי או ראיתי זאת במו עיני.

lirn8
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449

שליחה

נשמע שכדאי לקחת את האמריקאי (כמו במקרה שלי)

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777

שליחה

דור מברוק על המסך ועל הנגן (f)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78970
שם מלא: עפר לאור

שליחה

dor8

ראיתי גם ראיתי מסכים שהעננות בהן זניחה. זה אפשרי, אם כי כמו שאמרת זה מאפיין מסכי LCD ו-LED.

אגב, עם תאורה מקומית (Full LED או Local dimming התופעה יורדת מאוד).

עוד נקודה, למרות שסמסונג לא ממש נתנה הסברים מדוייקים מה זה micro dimming, לפי כל העדויות, מה שבעצם נעשה בזה הוא שילוב של תאורה צידית לוקאלית יותר (קרי: לא uniform) בשילוב עם עיבוד תמונה שעושה contrast enhancement מקומי יותר מבעבר. טושיבה הציגה טכניקה דומה באירוע ברומא, שבה הם הציגו 16X2 איזורים עם Edgelit (להערכתי השלב הבא יהיה 16X4 או 32X4).

MovieBit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398

שליחה

דור, אם היה לך מסך תלת מימד מסדרה C, אני מניח שנשארו לך כמה משקפי תלת מימד שעובדות דרך אינפרה אדום.
אולי תתעניין לדעת שייתכן שיש דרך לגרום להן לפעול עם מסכים מהסדרה החדשה.
נתקלתי במקרה בדיון בAVSForum שנאמר בו שיש אפשרות להפעיל את משדר הIR בטלוויזיה (נשמע לי קצת מוזר שיש אחד) דרך הservice menu.
בדיון הזה מתוארת דרך לגשת לService menu

לא הייתה לי אפשרות לבדוק את זה בעצמי.

דבר נוסף שנחמד לדעת - אני קיבלתי את שלט הQWERTY עם הטלוויזיה (אני מניח שגם גרסת הLED מגיעה איתו?), ובפעם הראשונה שנכנסתי לWeb browser דרך Smart Hub, התבאסתי לגלות שהניווט בכל דף אינטרנט מתבצע במעין חיווי בחירה שנע בין הפקדים כאילו אתה לוחץ על טאב. מה ש"גיליתי" לאחר מכן הוא שאפשר לעבור לPointer mode שפוטר אותך מהניווט המסורבל, ולא רק זה, מקש ה"אנטר" המבריק הוא בעצם משטח עקיבה של עכבר!!!
זה פיצ'ר יפה שלא ראיתי תיעוד שלו, או דיונים שמזכירים אותו (כלומר, בפורומים אחרים).

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464

שליחה

דור,
לפי מה שהבנתי מהפורומים של avforums (רוב הרוכשים הינם בריטים, ולכן זה מתאים למסך שלך) העדכון firmware האחרון מקטין את השפעת החסרונות שציינת.

שווה לנסות. תודיע לנו אם יש שיפור באמת.

אגב, תוכל להמחיש את העננות ואת חוסר האחידות בתמונות?

עופר
אפרופו local edge, האם יצא לך לראות את הפיליפס 9705? איך הוא בהשוואה לפלזמות?

MovieBit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

oferlaor כתב:dor8

ראיתי גם ראיתי מסכים שהעננות בהן זניחה. זה אפשרי, אם כי כמו שאמרת זה מאפיין מסכי LCD ו-LED.

אגב, עם תאורה מקומית (Full LED או Local dimming התופעה יורדת מאוד).

עוד נקודה, למרות שסמסונג לא ממש נתנה הסברים מדוייקים מה זה micro dimming, לפי כל העדויות, מה שבעצם נעשה בזה הוא שילוב של תאורה צידית לוקאלית יותר (קרי: לא uniform) בשילוב עם עיבוד תמונה שעושה contrast enhancement מקומי יותר מבעבר. טושיבה הציגה טכניקה דומה באירוע ברומא, שבה הם הציגו 16X2 איזורים עם Edgelit (להערכתי השלב הבא יהיה 16X4 או 32X4).
...
אני הבנתי מדיונים בפורומים אחרים שהcontrast enhancement המקומי (או LCE) הוא בעצם מנגנון משלים לDynamic Contrast שפעיל רק כשבאמת משתמשים בDynamic Contrast ועושה אפקט דומה, רק שהוא מפעיל אותו על איזורים שונים בתמונה בצורה נפרדת, ולא על כל התמונה בבת אחת.

עריכה: מכאן המקור, אחרי קריאה נוספת, אני לא מצליח להבין אם הLCE רלוונטי למסך LED.

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

הנה תמונות שמצאתי בפורומים שממחישות את חוסר האחידות. הראשונה זו הפלזמה D7000, והשניה זה ה-D8000 LED:

PND7000

תמונה

UND8000

תמונה

ההבדלים ברורים. דור, האם גם אתה שם לב לכזאת חוסר אחידות? או שאצלך זה פחות מורגש?
נערך לאחרונה על ידי LinkMattan ב 04/05/2011 12:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

mikelt
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

LinkMattan כתב:הנה תמונות שמצאתי בפורומים שממחישות את חוסר האחידות. הראשונה זו הפלזמה D7000, והשניה זה ה-D8000 LED:

PND7000

ההבדלים ברורים. דור, האם גם אתה שם לב לכזאת חוסר אחידות? או שאצלך זה פחות מורגש?[/b]
...
אתה באמת מאמין לכך שהתמונה במסך לד מודל 2011 נראית כך? :roll:
מסכים מ 48' כבר נראים טוב יותר..

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

mikelt כתב:
LinkMattan כתב:הנה תמונות שמצאתי בפורומים שממחישות את חוסר האחידות. הראשונה זו הפלזמה D7000, והשניה זה ה-D8000 LED:

PND7000

ההבדלים ברורים. דור, האם גם אתה שם לב לכזאת חוסר אחידות? או שאצלך זה פחות מורגש?[/b]
...
אתה באמת מאמין לכך שהתמונה במסך לד מודל 2011 נראית כך? :roll:
מסכים מ 48' כבר נראים טוב יותר..
...
למה הסקפטיות? הנה הדיון בפורום מאד ידוע, תשפוט בעצמך. זה בחור שיש בידו את שתי הטלוויזיות:

http://www.highdefjunkies.com/showthrea ... 000-Review

dor8 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

linkmattan ,

יש לי עצה בשבילך :

גש ותראה לכמה דקות את המסך במו עיניך ! כל הלינקים והתמונות האלה שאתה מביא כאן
אחרי חפירה ארוכה בנבכי הרשת לא שוות הרבה...
לדעתי קצת נתפסת חזק מדי לכל העניין של בעיית העננות במסך שאינה קיימת בכלל במידה
ובצורה שאתה מתאר אותה ללא הרף.
אני רק יכול להגיד לך שאם הייתי רואה רמת עננות כפי שרואים באחת התמונות שהבאת אז המסך
לא היה נשאר אצלי יותר מחצי דקה בבית !!

אני חוזר שוב ומדגיש , בצפיה רגילה קרי סרטים תכניות טלוויזיה וכו' לא רואים שום עננות !
ניתן לראות אותה ממש בקטנה מאוד אם שמים לוגו כמו של נגן בלו ריי או של די וי די על רקע שחור.

לגבי עדכון הגירסה האחרון דאגתי לבצע זאת עוד לפני שהתחלתי בכלל להתעסק עם המסך ומסכים
איתך שזה יכול לשפר את העניין וזה היה נכון גם לסידרה הקודמת.

moviebit ,

בהחלט לא הייתי מודע לאופציית השימוש עם המשקפיים הקודמות ואכן יש לי שני זוגות של XPAND103
לאחר שאת המקוריות של סמסונג מכרתי עם המסך הקודם.
אבל לדעתי זה לא כל כך רלוונטי מהסיבה שהמשקפיים החדשות הן כל כך נוחות וטובות שאין סיכוי שאוכל
לחזור למשקף הXPAND. מעבר לזה יש את עניין העדיפות של סנכרון המסך עם בלוטות' שנותן תקשורת
יציבה הרבה יותר בין המסך למשקפיים. ה3D בD8000 פשוט מטורף !
לגבי השלט QWERTY אז לצערי לא קיבלתי אותו כי הוא מגיע רק עם המסך האמריקאי. אני מחפש
כרגע כזה שלט לרכישה באינטרנט כי הדפדפן שקיים במסך וגם הSMART HUB הם באמת פיצ'רים
מעניינים ומהנים.
אם למישהו יש איזה לינק לרכישת השלט הנ"ל אז אשמח לשמוע.

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תודה דור.

באמת עדיף שאלך לראות את המסך בעיניים. חבל על הזמן שלי 8)

lirn8
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 449

שליחה

ניסית לחפש את השלט באיביי?

MovieBit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ראיתי שיש הרבה מוכרים קוריאנים באיביי שמוכרים אביזרים לסמסונג במחירים מאוד טובים.
אני קניתי שני זוגות משקפיים 3700CR (כולל משלוח) ב249 דולר ממוכר כזה. אם אני לא טועה, זה נמוך משמעותית מהמחיר הרשמי שלהן.

dor8 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

lirn8 כתב:ניסית לחפש את השלט באיביי?
...
ברור . מצאתי שם רק מוכר אחד ( עם הסטוריה של רק 8 עסקאות...) וגם הוא מוכר רק לארה"ב.

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”