אפליקציות חובה לאייפד
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
התאהבתי באפליקציית McIntosh שהינה מעין נגן עם תצוגה ייחודית של החברה האמריקאית הידועה
http://itunes.apple.com/il/app/mcintosh ... 63894?mt=8

Uploaded with ImageShack.us
http://itunes.apple.com/il/app/mcintosh ... 63894?mt=8

Uploaded with ImageShack.us
מיותר לדעתי.elrik כתב:Downloads HD + cinexplayer מאפשר להוריד סרטים וסדרות ישר למכשיר וחוסך את הכאב ראש של itunes ניתן להוריד מכל אתר אינטרנט סרטים וסדרות לדוגמא idown.me וכו׳...
יש פתרונות מעולים של הזרמה מהמחשב ללא אייטונס באיכות מעולה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אני חושב שbuzz player hd הוא הנגן הכי טוב שיש שגם כרגע , גם תומך בSMB 
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
יש תוכנה שכן הריצה לך 720P , בתוך הקונטיינר MKV ?
הסיבה שזה מקרטע לך היא שאפל לא מרשה לאפלקציות לגשת להאצת החומרה לכול פורמט שהוא לא אחד הפורמטים של Quicktime ,זה למה תוכן של 1080P עובד בלי בעיה כמו טריילים מהאיטונס ,אבל MKV ב720P ומעלה לא ,המעבד פשוט לא מצליח להסתדר עם תכני הHD ..בדיוק כמו שכול מעבדי הAtom מתקשים עם תכני HD בלי האצת חומרה .
אני דיי בטוח שכאשר יוציאו את הפריצה XBMC יעדכנו את האפלקציה שלהם סוף סוף כי XBMC בגלל שהיא נמצת בסידיה כן יכולה לגשת להאצת החומרה של המכשיר ולהריץ גם 1080P מהרשת .
הסיבה שזה מקרטע לך היא שאפל לא מרשה לאפלקציות לגשת להאצת החומרה לכול פורמט שהוא לא אחד הפורמטים של Quicktime ,זה למה תוכן של 1080P עובד בלי בעיה כמו טריילים מהאיטונס ,אבל MKV ב720P ומעלה לא ,המעבד פשוט לא מצליח להסתדר עם תכני הHD ..בדיוק כמו שכול מעבדי הAtom מתקשים עם תכני HD בלי האצת חומרה .
אני דיי בטוח שכאשר יוציאו את הפריצה XBMC יעדכנו את האפלקציה שלהם סוף סוף כי XBMC בגלל שהיא נמצת בסידיה כן יכולה לגשת להאצת החומרה של המכשיר ולהריץ גם 1080P מהרשת .
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 07/05/2011 17:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
שוב,elrik כתב:Nati-va מי דיבר על הזרמת מדיה ? אני מדבר על הורדת תכנים למכשיר... אני אוהב לראות גם סרטים וסדרות לא בבית.......
למה להוריד תכנים למכשיר שגם ככה מקום האכסון קטן,
תוריד למחשב באופן רגיל כל סוג קובץ כולל mkv 720p הפופולרי ותזרים אותו מכל מקום בעזרת תוכנה כמו air video.
עובד נהדר עם 720p +כתוביות בעברית.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
ואיך תזרים למקומות בהם אין לך רשת?nati-va כתב:שוב,elrik כתב:Nati-va מי דיבר על הזרמת מדיה ? אני מדבר על הורדת תכנים למכשיר... אני אוהב לראות גם סרטים וסדרות לא בבית.......
תוריד למחשב באופן רגיל כל סוג קובץ כולל mkv 720p הפופולרי ותזרים אותו מכל מקום בעזרת תוכנה כמו air video.
עובד נהדר עם 720p +כתוביות בעברית....
למשל, מכשיר שהוא רק עם WIFI וכרגע אין רשת זמינה?
או שאתה נמצא במטוס, או בחו"ל ללא רשת?
theAman כתב:ואיך תזרים למקומות בהם אין לך רשת?nati-va כתב:שוב,elrik כתב:Nati-va מי דיבר על הזרמת מדיה ? אני מדבר על הורדת תכנים למכשיר... אני אוהב לראות גם סרטים וסדרות לא בבית.......
עובד נהדר עם 720p +כתוביות בעברית....
למשל, מכשיר שהוא רק עם WIFI וכרגע אין רשת זמינה?
או שאתה נמצא במטוס, או בחו"ל ללא רשת?...
לך נוח דרך אחת, לאחרים דרך אחרת זה לא דיקטטורה פהnati-va כתב:לי יש 3g אז אין לי בעיה כזו.
אם מתוכננת טיסה אז פשוט להעביר את הסרטים לאייפד.
ליום יום נראה לי יותר הגיוני להזרים מאשר להוריד למכשיר....
בסך הכל עוד פתרון לצפייה בתכני מדיה במכשיר. ללא התעסקות בitunes
elrik כתב:לך נוח דרך אחת, לאחרים דרך אחרת זה לא דיקטטורה פהnati-va כתב:לי יש 3g אז אין לי בעיה כזו.
אם מתוכננת טיסה אז פשוט להעביר את הסרטים לאייפד.
ליום יום נראה לי יותר הגיוני להזרים מאשר להוריד למכשיר....![]()
בסך הכל עוד פתרון לצפייה בתכני מדיה במכשיר. ללא התעסקות בitunes...