אידיגיטל- זו בדיחה מה שהיה בסניף חיפה
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
משה,
זה נכון שמי שרכש את האייפד 1 לא צריך ללכת ולהחליף את המכשיר שלו לאייפד 2 מכיוון שההבדלים הם לא שמיים וארץ, אבל לדעתי האייפד 2 הרבה יותר בשל ונכון לשוק הזה שנקרא טאבלטים. האייפד 1 לטעמי לא היה שווה רכישה של רוב האנשים. האייפד 2 מגיע בתקופה בו הנישה הזאת של טאבלטים היא באופן מוחלט וסופי כאן כדי להישאר וכל מי שרוצה ומבין שטאבלט זה דבר שמתאים לו וכל מי שאוהב את אפל והמוצרים שלה, צריך לשקול ברצינות רכישה של האייפד 2 כי הוא באמת בעל מפרט מאוד מרשים ובשל למכשיר טאבלט
זה נכון שמי שרכש את האייפד 1 לא צריך ללכת ולהחליף את המכשיר שלו לאייפד 2 מכיוון שההבדלים הם לא שמיים וארץ, אבל לדעתי האייפד 2 הרבה יותר בשל ונכון לשוק הזה שנקרא טאבלטים. האייפד 1 לטעמי לא היה שווה רכישה של רוב האנשים. האייפד 2 מגיע בתקופה בו הנישה הזאת של טאבלטים היא באופן מוחלט וסופי כאן כדי להישאר וכל מי שרוצה ומבין שטאבלט זה דבר שמתאים לו וכל מי שאוהב את אפל והמוצרים שלה, צריך לשקול ברצינות רכישה של האייפד 2 כי הוא באמת בעל מפרט מאוד מרשים ובשל למכשיר טאבלט
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
מסכים שהשוק עכשיו יותר בשל ואם אתה קונה עכשיו אז תקנה את ה2, אבל אם לא היה את ה 2, אז השוק עכשיו היה גם בשל להמשך מכירות של ה1.
"זכות ההמולה"
, בכל אופן, שמורה ל1 ולו בגלל הבכורה, שה2 לא יכול להאפיל עליה עם יכולתיו המוספות.
"זכות ההמולה"
משה
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
משה,
אני לא מתאר את המציאות, אני מתאר את דעתי לגבי ההשקה של אייפד 1 לבין ההשקה של האייפד הנוכחי
אני לא מתאר את המציאות, אני מתאר את דעתי לגבי ההשקה של אייפד 1 לבין ההשקה של האייפד הנוכחי
- eliel1010
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1559
עדכון מהשטח, רשימה 15 אנשים- בחוץ תור דליל למדי, מכניסים כבר אנשים ששלמו מראש.
דברי המוכרים בחנות: יש מלאי אל תדאגו.
דברי המוכרים בחנות: יש מלאי אל תדאגו.
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
לא מסכים לגבי שאייפד 1 לא היה בשל- אולי בגרסא 3, אבל מגרסה 4 ומעלה הוא מספק את הסחורה ובגדול גם שנה אחרי ההשקה שלו.osherov כתב:משה,
זה נכון שמי שרכש את האייפד 1 לא צריך ללכת ולהחליף את המכשיר שלו לאייפד 2 מכיוון שההבדלים הם לא שמיים וארץ, אבל לדעתי האייפד 2 הרבה יותר בשל ונכון לשוק הזה שנקרא טאבלטים. האייפד 1 לטעמי לא היה שווה רכישה של רוב האנשים. האייפד 2 מגיע בתקופה בו הנישה הזאת של טאבלטים היא באופן מוחלט וסופי כאן כדי להישאר וכל מי שרוצה ומבין שטאבלט זה דבר שמתאים לו וכל מי שאוהב את אפל והמוצרים שלה, צריך לשקול ברצינות רכישה של האייפד 2 כי הוא באמת בעל מפרט מאוד מרשים ובשל למכשיר טאבלט...
אם כבר האייפד 2 הוא מוצר ״לא בשר ולא חלב״ למה אני מתכוון:
מצלמות יש- אבל באיכות נוראית- לכמעט כל טאבלט מתחרה יש מצלמות יותר טובות. מה הבעיה היה לשים את המצלמות של האייפון 4??
מסך- הדבר הכי חשוב במוצר לא שודרג, (אם הוא היה משודרג הייתי מחליף את הדור הראשון שלי).
עובי ומשקל- לרוב המוחלט של האנשים זה לא מעניין אם המכשיר הוא בעובי 1ס״מ או 0.7 ס"מ.
512 mb זכרון- מגוחך, כל המתחרים הרציניים מגיעים עם 1gb.
בוא נסכם את זה ככה, חוץ מיישומי מצלמה וכמה משחקים כבדים- אין שום פעולה שהאייפד הראשון לא יכול לעשות ובאייפד השני כן יכול.
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
זיכרון - אז מה ש"כול" המתמודדים האחרים מגיעים עם 1GB , בטאבלט 512 זה מספק לגמרי ,256 זה קצת
למשקל ועובי - אז שתדע שלרוב האנשים זה כן אכפת ,כי -עובי לרוב שווה פחות משקל = יותר נוח להחזיק אותו בלי לעייף את העיידים אחרי עשר דקות .
מצלמות - אני רוצה לראות אותך עם הטאבלט לדוג' הPlayBook שיש לו מצלמות נהדרות מצלם תמונות של השפחה באירוע ..מצמות בטאבלטים משמשות נטו לוידאו ודווקא 720P המצלמה האחורית מצלמת יפה .
מסך- המסך באיפד הוא נהדר, נכון שאחרי שאתה מתרגל למסך עם 339PPI קשה להסתכל במסך של האיפד עם צפיפות פיקסלים נמוכה יחסית ,אבל שאר הפרמטרים שלו נהדרים , בהשוואה לטאבים אחרים ובאופו כללי יחס המסך שלו מתאים יותר לטאבלט מאשר 16:9/10
האיפד 2 הוא מכשיר נהדר ,אבל רוב הדברים הטובים שלו נעשו בפנים וכרגע כשהאיפד המקורי וה2 מריצינים שניהם את אותה מערכת ההפעלה ועם אותם הפיצ'רים זה מיותר לרוב האנשים לשדרג את המכשיר ,אבל כול מי שקונה מכשיר חדש אין טעם לקנות מכשיר ישן שהוחלף בחדש שטוב ממנו בכול פרמטר .
למשקל ועובי - אז שתדע שלרוב האנשים זה כן אכפת ,כי -עובי לרוב שווה פחות משקל = יותר נוח להחזיק אותו בלי לעייף את העיידים אחרי עשר דקות .
מצלמות - אני רוצה לראות אותך עם הטאבלט לדוג' הPlayBook שיש לו מצלמות נהדרות מצלם תמונות של השפחה באירוע ..מצמות בטאבלטים משמשות נטו לוידאו ודווקא 720P המצלמה האחורית מצלמת יפה .
מסך- המסך באיפד הוא נהדר, נכון שאחרי שאתה מתרגל למסך עם 339PPI קשה להסתכל במסך של האיפד עם צפיפות פיקסלים נמוכה יחסית ,אבל שאר הפרמטרים שלו נהדרים , בהשוואה לטאבים אחרים ובאופו כללי יחס המסך שלו מתאים יותר לטאבלט מאשר 16:9/10
האיפד 2 הוא מכשיר נהדר ,אבל רוב הדברים הטובים שלו נעשו בפנים וכרגע כשהאיפד המקורי וה2 מריצינים שניהם את אותה מערכת ההפעלה ועם אותם הפיצ'רים זה מיותר לרוב האנשים לשדרג את המכשיר ,אבל כול מי שקונה מכשיר חדש אין טעם לקנות מכשיר ישן שהוחלף בחדש שטוב ממנו בכול פרמטר .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- eliel1010
-
- חבר ותיק

-
geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
שמוליק..
זהו חזרתי עכשיו הביתה לחיפה.
הגעתי לאידיגיטל ברשל"צ להמלצתך רק שלא נשאר שם אפילו לא רבע איפאד (ברור)
מה שכן היה שם זה הרבה אנשים וערן תור (מנכ"ל אידיגיטל)
קפצתי על ההזדמנות וניגשתי לדון עימו על מצב המלאי העגום של הפאדים.
איש מאוד נחמד מסתבר.. אך אמר שהם לא ציפו לכזו התנפלות...
מממ... לא נראה לי.
בכל מקרה בדק עבורי מה נשאר ואיפה ואמר לי כי בדי סנטר נשארו עוד כמה בודדים של מה שרציתי 16GB לבן +3G והוא אפילו ישלח מייל לשמור לי את זה חצי שעה מפתיחת החנות... נחמד.
אבל צריך לחכות עכשיו 3 וחצי שעות.. טוב נו. אכלתי שתיתי.. הסתובבתי... פיפי.. הכל.
נסעתי לדי סנטר, הגעתי, תור לא כ"כ ארוך באזור שבע וחצי. הודעתי לאחראי המשמרת שמחכה עבורי מכשיר, הלך בדק, אכן כך!
בשעה שמונה נפתחו הקופות, אני ראשון.
אופס, תקלה ברשת.. אי אפשר להעביר את הויזה... נו באמת
מחכים.......................................................................
זהו, שמונה ורבע, אני בחוץ.

זהו חזרתי עכשיו הביתה לחיפה.
הגעתי לאידיגיטל ברשל"צ להמלצתך רק שלא נשאר שם אפילו לא רבע איפאד (ברור)
מה שכן היה שם זה הרבה אנשים וערן תור (מנכ"ל אידיגיטל)
קפצתי על ההזדמנות וניגשתי לדון עימו על מצב המלאי העגום של הפאדים.
איש מאוד נחמד מסתבר.. אך אמר שהם לא ציפו לכזו התנפלות...
בכל מקרה בדק עבורי מה נשאר ואיפה ואמר לי כי בדי סנטר נשארו עוד כמה בודדים של מה שרציתי 16GB לבן +3G והוא אפילו ישלח מייל לשמור לי את זה חצי שעה מפתיחת החנות... נחמד.
אבל צריך לחכות עכשיו 3 וחצי שעות.. טוב נו. אכלתי שתיתי.. הסתובבתי... פיפי.. הכל.
נסעתי לדי סנטר, הגעתי, תור לא כ"כ ארוך באזור שבע וחצי. הודעתי לאחראי המשמרת שמחכה עבורי מכשיר, הלך בדק, אכן כך!
בשעה שמונה נפתחו הקופות, אני ראשון.
אופס, תקלה ברשת.. אי אפשר להעביר את הויזה... נו באמת
זהו, שמונה ורבע, אני בחוץ.
איציק
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

תתחדש
!
אני עדיין מתלבט ,קצת מציק לי כרגע העניין שאין עדיין פריצה ,חוץ מזה גם ככה כמעט בשום מקום לא נשאר מלאי .
אני עדיין מתלבט ,קצת מציק לי כרגע העניין שאין עדיין פריצה ,חוץ מזה גם ככה כמעט בשום מקום לא נשאר מלאי .
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
תתחדשו
חייב לומר שזה מכשיר נהדר
לא יודע לגבי טבלטים אחרים, זה כיפי.
מסכים שאני לא רואה סיבה לשדרוג למי שיש לו את 1
חייב לומר שזה מכשיר נהדר
לא יודע לגבי טבלטים אחרים, זה כיפי.
מסכים שאני לא רואה סיבה לשדרוג למי שיש לו את 1
העם דורש..... כל מיני דברים
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

יש כאלו שלא צריכים סיבה מיוחדת כדי לשדרג
כמו לא מעט פה 
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

איציק, נסעת מחיפה לראשון?
-
geblig
-
- חבר ותיק

sam22 כתב:איציק, נסעת מחיפה לראשון?...
איציק
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

מה בן אדם לא יעשה בשביל איפד חדש 
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

וואלה
אם הייתי יודע הייתי עושה רשימה ודואג לכולם אתמול
אם הייתי יודע הייתי עושה רשימה ודואג לכולם אתמול
- eliel1010
-
- חבר ותיק

geblig- איך לא אמרת שאתה מחפש דגם אם 3G !!!! אני בבוקר ערכתי סבב טלפונים לסניפי אופיס דיפו בצפון על מנת לבדוק אם נשאר משהו במלאי ולכולם נשארו דגמי ה3g בכל הגדלים(לא שאלתי צבע) הייתי חוסך לך את כל הטיול שעשית היום
לא נורא לפחות נשארה לך חווית קניה מעניינת שכיף לספר עליה
אני הגעתי לגרנד ב 7:30 - הייתי מס 16 ברשימה אבל ידעתי שאצא אם הדגם שרציתי הבגלל שהיה לי מכר שעובד בחנות ששמר לי בצד את ה16 wifi שחור.
אבל בתור עמדתי כמו כולם- נכנסתי ב 9
מנהל החנות לא ידע להסתדר אם העומס- הוא פשוט נעל את הדלתות והכניס כל פעם 3-3 ובין לבין הכניס לקוחות שלא באו לקנות איפד.
טוב, העיקר שהחוויה הנוראית של הקניה נגמרה ואפשר להנות מהמכשיר המדהים הזה בכיף ובמחיר לא רע בכלל
נכתב מiPad שלי דרך האפליקציה של HT
-
geblig
-
- חבר ותיק

וואלה.... אם הייתי יודע.. לא נורא.
סה״כ חוויה
אגב,
נכתב מה-iPad שלי
סה״כ חוויה
אגב,
נכתב מה-iPad שלי
איציק
- rib
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 215
תתחדשו לכל מי שקנה
גם אני אקנה לי אחד בסוף...
אותי משעשע במיוחד להיזכר בכתבות ובדעות של אותם אלו שטענו שלאייפד 2 אין סיכוי מול התחרות היום בשוק וכו וכו...
והנה, פה בארץ אפילו בKSP כבר לא נשאר (לפחות לפי האתר שלהם...)
אותי משעשע במיוחד להיזכר בכתבות ובדעות של אותם אלו שטענו שלאייפד 2 אין סיכוי מול התחרות היום בשוק וכו וכו...
והנה, פה בארץ אפילו בKSP כבר לא נשאר (לפחות לפי האתר שלהם...)
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
אני לא זוכר שום כתבות בסגנון, אם כבר ההיפך רק משבחים את האייפד 2.. ובצדק- מכשיר מדהים כמו אחיו הבכור.rib כתב:תתחדשו לכל מי שקנה![]()
והנה, פה בארץ אפילו בKSP כבר לא נשאר (לפחות לפי האתר שלהם...)...