אלמוג, לדעתי ולצערי (בעצם לצערךAlmogc כתב:LX83 - יש לי את הדגם הנ"ל שבועיים בערך, אם יש משהו שהוא נופל בו לדעתי הינו נושא הכיול.
נכון לרגע זה ביצעתי כיול אוטומטי (כיוון שאני עדיין לא נמצא עם הסט רמקולים המבוקש אין לי את החשק\רצון להשקיע בכיול)
לאחר שנכנסתי לתפריט על מנת ללמוד את נושא הכיול אני יכול להגיד בפה מלא שעל מנת לכייל את הרסיבר הנ"ל צריך תואר אקדמי מטעם חברת פיוניר, לדעתי הרסיבר הנ"ל כלל לא סלחן לרמקולים שמשודכים אליו (האם זה נכון לגבי שאר הרסיברים?)
שורה תחתונה, על פי אנשי הפורום הנכבדים ועל פי בדיקה שעשיתי צריך בהחלט להשקיע שעות על גבי שעות בכיול על מנת להגיע לסאונד שהוא אכן מספק ומרשים (עד כמה שניתן מהגברה של רסיבר)
אציין שלדעתי הפיוניר נופל כאן בגדול (מסובך מידי עבור המשתמש הממוצע +)
מה שכן, עם כיול אוטומטי בקולנוע ביתי הדברים מקבלים תפנית עצומה, פשוט מדהים, כל כך מדהים שאם הייתי בעל חנות הייתי מדגים את הרסיבר הנ"ל אך ורק בקולנוע ביתי כי בסטריאו עם כל הכבוד לסדרה המכובדת הוא רחוק מלהשמע "טוב" (לדעתי כמובן)
ייתכן שזה עקב הרמקולים שלי, ייתכן שזה עקב הכיול הלקוי, ייתכן שזה עקב האקוסטיקה הגרועה אבל אני רק יכול לציין וזה אולי יעורר חיוך אצל חלקכם, עם הרסיבר הקודם שלי Yamaha rx-v800 רסיבר בן 9 שנים, שמעו יותר יפה בסטריאו - לא ציני.![]()
חג שמח חברים...
הגברת ה-ICE POWER לטעמי היא יותר מיועדת לקולנוע היא פאנצ'ית (אפשר לפרשה גם כאגרסיבית), מפורטת מאוד, ומאוד מאוד דינאמית..בחללים קטנים הגברה זו לדעתי לא תיצא באור יפה ומחמיא...בחללים גדולים היא תשתלב נהדר ותתן את הסחף שצריך בהגברת קולנוע ביתי...
במוזיקה למי שאוהב טרנסים/דאנס, רוק כסחיסטי ופרוגרסיב רוק ה-PURE בפיוניר בהחלט ישתלב נאה...
מי שרוצה לשמוע ג'אז מעודן, קלאסי, רוק ישן ורך, ובכלל