אנונימוס מכריזה מלחמה על סוני!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
איך אפשר, אפילו בצחוק, לקרוא להוץ משתמש רגיל? סוני לא הולכים ותובעים כל מי שפרץ את הקונסולה שלו. הם תובעים את האיש שלקח את החלק הכי בסיסי במערכת האבטחה של הקונסולה ושם אותו בדף אינטרנט, במקום שבו כל אחד יכול לקחת אותו (וכל אחד אכן לקח אותו). ואל תגיד שזאת אחריותו כהאקר - המפתח הזה היה בידיים של קבוצת failoverflow והם בחרו שלא לפרסם אותו. כנראה שהוץ רצה עוד קרדיט - לא הספיק לו מה שהוא קיבל בעקבות פריצת האייפון.
אגב, גם בשוק הקונסולות סוני הרבה יותר "נכנעת ללחץ החברתי" מכל חברה אחרת. סוני משתמשת בפרוטוקולים פתוחים, מאפשר להחליף חלקים במערכת - פעם היא אפילו איפשרה לינוקס עם גישה למעבד, שלא ברור לי למה בדיוק ההאקרים רצו יותר מזה, אבל הם רצו יותר והתגאו בכך שהם ישיגו יותר בזכות האפשרות הזאת שסוני נתנה.
כנראה שחוקי המוסר לא חלים על האקרים. מותר להם לירוק לבאר ממנה הם שותים, ואחר כך גם מותר להם להשתין על כל מי שמגיע לשתות מהבאר, כי בעל הבאר שם מכסה בשביל שיפסיקו לירוק לתוכה.
אגב, גם בשוק הקונסולות סוני הרבה יותר "נכנעת ללחץ החברתי" מכל חברה אחרת. סוני משתמשת בפרוטוקולים פתוחים, מאפשר להחליף חלקים במערכת - פעם היא אפילו איפשרה לינוקס עם גישה למעבד, שלא ברור לי למה בדיוק ההאקרים רצו יותר מזה, אבל הם רצו יותר והתגאו בכך שהם ישיגו יותר בזכות האפשרות הזאת שסוני נתנה.
כנראה שחוקי המוסר לא חלים על האקרים. מותר להם לירוק לבאר ממנה הם שותים, ואחר כך גם מותר להם להשתין על כל מי שמגיע לשתות מהבאר, כי בעל הבאר שם מכסה בשביל שיפסיקו לירוק לתוכה.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
זאת הבעיה, היא איפשרה לינוקס... היא ביטלה את זה בסוף
זה כמו שתקנה מחשב עם חלונות 7 ויגידו לך שזהו... אי אפשר לשים מערכת הפעלה אחרת
לחלק מהמשתמשים זה יהיה די ויותר אבל חלק יגידו שאין לאף אחד זכות להגיד לי מה לעשות עם המחשב שלי שקניתי במיטב כספי
סוני צריכה להגיד תודה רבה ולעמוד בגאווה די גדולה בעקבות זה שלקח כמה שנים בכלל לפרוץ את הPS3 ולדעת מתי להתקפל
זה כמו שתקנה מחשב עם חלונות 7 ויגידו לך שזהו... אי אפשר לשים מערכת הפעלה אחרת
לחלק מהמשתמשים זה יהיה די ויותר אבל חלק יגידו שאין לאף אחד זכות להגיד לי מה לעשות עם המחשב שלי שקניתי במיטב כספי
סוני צריכה להגיד תודה רבה ולעמוד בגאווה די גדולה בעקבות זה שלקח כמה שנים בכלל לפרוץ את הPS3 ולדעת מתי להתקפל
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אתה מתעלם מהעובדות בכוונה? סוני איפשרה לינוקס. ההאקרים סיפרו בגאווה שהם משתמשים בתכונה הזאת שסוני שמו בשביל לפרוץ את הקונסולה. למה הם היו צריכים לפרוץ את הקונסולה אם כבר היה לינוקס? סוני, בניסיון נואש להגן על עצמה, ביטלה את האופציה הזאת. עכשיו ההאקרים טוענים שהם רוצים לפרוץ את הקונסולה בשביל להחזיר את האפשרות להתקין לינוקס.
זה מזכיר לי את הקטע ב1984, שהממשלה מודיעה בבוקר שמפחיתים את קצבאות השוקולד, ובערב מראים בטלויזיה אנשים יוצאים לחגוג ברחוב בגלל שהעלו את קצבאות השוקולד. קשה להאמין, אבל הגענו למצב שההאקרים מתנהגים כמו הממשלה ב1984.
זה מזכיר לי את הקטע ב1984, שהממשלה מודיעה בבוקר שמפחיתים את קצבאות השוקולד, ובערב מראים בטלויזיה אנשים יוצאים לחגוג ברחוב בגלל שהעלו את קצבאות השוקולד. קשה להאמין, אבל הגענו למצב שההאקרים מתנהגים כמו הממשלה ב1984.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אז מה אם זה היה נסיון נואש להגן על הקונסולה .
כשהכוננים של בXbox360 נפרצים פעם אחר פעם אז $M פשוט מעדכנת את הFW לכזה שלא ניתן עדיין לפריצה או כזה שמקשה עליה ,היא לא מוציאה עידכון למערכת ההפעלה כדי לבטל את כונן הדיסקים ושכולם יהיו חייבים לקנות אותם דרך הLive .
כשהכוננים של בXbox360 נפרצים פעם אחר פעם אז $M פשוט מעדכנת את הFW לכזה שלא ניתן עדיין לפריצה או כזה שמקשה עליה ,היא לא מוציאה עידכון למערכת ההפעלה כדי לבטל את כונן הדיסקים ושכולם יהיו חייבים לקנות אותם דרך הLive .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

נעזוב לרגע בצד את זה שמיקרוסופט גם חסמו מיליוני שחקנים מלהתחבר לרשת ופגעו בפונקציונליות של הקונסולה שלהם (חסמו את היכולת להתקין משחקים לדיסק הקשיח) - אם מיקרוסופט היו יכולים לבטל את הכונן האופטי, הם היו עושים את זה. כמו שכשיצא האקסבוקס הדק, לא היו בו חריצים לכרטיסי זיכרון, שנחשבו למשהו שמאפשר צ'יטים במשחקים.
אני אומר שנעזוב את זה בצד, כי זה לא באמת משנה - רוב בעלי הפלייסטיישן לא מעוניינים לפרוץ את הקונסולה שלהם. אז למה הם צריכים לשלם את המחיר בשביל המעטים שכן רוצים? למה הם כפויי טובה כשהם בסך הכל רוצים להשתמש במכשיר באופן שבו אמורים להשתמש בו, ולא ממש מעניין אותם אם הוא גם יכין קפה או יריץ משחקים של קונסולות בנות עשרים שנה מלבד זה?
אני אומר שנעזוב את זה בצד, כי זה לא באמת משנה - רוב בעלי הפלייסטיישן לא מעוניינים לפרוץ את הקונסולה שלהם. אז למה הם צריכים לשלם את המחיר בשביל המעטים שכן רוצים? למה הם כפויי טובה כשהם בסך הכל רוצים להשתמש במכשיר באופן שבו אמורים להשתמש בו, ולא ממש מעניין אותם אם הוא גם יכין קפה או יריץ משחקים של קונסולות בנות עשרים שנה מלבד זה?
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אתה לא צודק, היכולת להתקין משחקים חזרה בעדכון אחרי חודשיים.ו הם ביטלו כרטיסי זכרון כי הם אפשרו שימוש ב USB FLASH רגיל.Malcontent כתב:נעזוב לרגע בצד את זה שמיקרוסופט גם חסמו מיליוני שחקנים מלהתחבר לרשת ופגעו בפונקציונליות של הקונסולה שלהם (חסמו את היכולת להתקין משחקים לדיסק הקשיח) - אם מיקרוסופט היו יכולים לבטל את הכונן האופטי, הם היו עושים את זה. כמו שכשיצא האקסבוקס הדק, לא היו בו חריצים לכרטיסי זיכרון, שנחשבו למשהו שמאפשר צ'יטים במשחקים.
אני אומר שנעזוב את זה בצד, כי זה לא באמת משנה - רוב בעלי הפלייסטיישן לא מעוניינים לפרוץ את הקונסולה שלהם. אז למה הם צריכים לשלם את המחיר בשביל המעטים שכן רוצים? למה הם כפויי טובה כשהם בסך הכל רוצים להשתמש במכשיר באופן שבו אמורים להשתמש בו, ולא ממש מעניין אותם אם הוא גם יכין קפה או יריץ משחקים של קונסולות בנות עשרים שנה מלבד זה?...
הPS3 שלי לא פרוץ, והיה לי פרוץ מכרתי אותו כדי לקנות לא פרוץ אבל חדש, ואני עדיין תומך ב אנונימוס.
אני חושב שזכותי לעשות מה שאני רוצה במוצרים שקניתי נקודה. לא מעניין אותי החוקים של בעלי הון, שילמתי כסף והמוצר שייך לי.
בלי שום קשר לסוני כל פגיע ב Mega Corporations עושה לי טוב בנשמה ולא אני לא אנרכיסט או סמולני (כן כן סמולני ב "ס")
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

זאת בדיוק הבעיה שעליה אני מנסה להצביע - לא מדובר כאן בפגיעה בסוני. כל נזק שנגרם להם מכוסה על ידי ביטוח. אבל כן נגרם כאן נזק למשתמשים. המשתמשים שילמו על מוצר, ועכשיו אנונימוס, בשם חופש השימוש במוצר הזה, מונעים מהם שימוש בחלק עיקרי מהמוצר.ViruzZ כתב: בלי שום קשר לסוני כל פגיע ב Mega Corporations עושה לי טוב בנשמה ולא אני לא אנרכיסט או סמולני (כן כן סמולני ב "ס")
...
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

PSN בחינם, זא לא שירות בתשלום. anyway היום הם אמרו שהם לי יפגעו ב PSN כי משתמשים סובלים, והם הפסיקו לתקוף תPSN.Malcontent כתב:זאת בדיוק הבעיה שעליה אני מנסה להצביע - לא מדובר כאן בפגיעה בסוני. כל נזק שנגרם להם מכוסה על ידי ביטוח. אבל כן נגרם כאן נזק למשתמשים. המשתמשים שילמו על מוצר, ועכשיו אנונימוס, בשם חופש השימוש במוצר הזה, מונעים מהם שימוש בחלק עיקרי מהמוצר.ViruzZ כתב: בלי שום קשר לסוני כל פגיע ב Mega Corporations עושה לי טוב בנשמה ולא אני לא אנרכיסט או סמולני (כן כן סמולני ב "ס")
......
לסוני יש עוד מלה אתרים ושרותים שהפשר להוריד ולפגוע חוץ מPSN
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני לא ראיתי שהם אמרו שהם לא יפגעו ב PSN. להיפך, אני ראיתי שהם אמרו שאין מה לעשות, ומשתמשים עומדים להיפגע, והם מקווים שהמשתמשים יבינו את המטרה שלהם ויסכימו לסבול.
PSN בחינם רק למי ששילם על הקונסולה שלו. בנוסף, ישנם שירותים בתשלום דרך PSN. האם כל שחקני DC Universe Online יקבלו פיצוי על הזמן שלא הייתה רשת? כי הם שילמו על הזמן הזה. מה עם בעלי פלייסטיישן פלוס? מה עם אנשים שקנו את הקונסולה רק בשביל לשחק ברשת, אפילו אם מדובר במשחקים שהמשחק ברשת בהם לא עולה כסף?
PSN בחינם רק למי ששילם על הקונסולה שלו. בנוסף, ישנם שירותים בתשלום דרך PSN. האם כל שחקני DC Universe Online יקבלו פיצוי על הזמן שלא הייתה רשת? כי הם שילמו על הזמן הזה. מה עם בעלי פלייסטיישן פלוס? מה עם אנשים שקנו את הקונסולה רק בשביל לשחק ברשת, אפילו אם מדובר במשחקים שהמשחק ברשת בהם לא עולה כסף?
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
לא יותר קל?
[left]OpSony Update, to all
Greetings, Sony Customers And PS3 Users. We are Anonymous.
During the last few days, Anonymous has been targeting Sony for their outrageous treatment of not only PS3 users and jailbreakers, but also of the general public. Their propaganda regarding jailbreaking implies that it encourages piracy and thereby makes people lose their jobs, whereas jailbreaking actually just means you are making YOUR device do what it should do. Imagine if Microsoft forced you to use Internet Explorer instead of Firefox or Chrome. Imagine if they denied users from using any other web browser than their own. Many people would obviously be pissed... but then, why aren't you pissed at Sony?
The fact that their litigation demanded information on everyone who had viewed the material, was completely unacceptable. This is a threat not only to the gaming community, but to freedom of information in general. The fact that the privacy of individuals can be violated, simply for accessing information, and legal action can be taken for doing something with something you own, are steps far beyond the line. Anonymous decided it could not allow this to stand. If jailbreaking a phone for use of legal (unsigned) apps is found legal, why would this be any different for the Geohot case, seeing as Geohot explicitly states he does not support piracy?
Anonymous is not attacking the PSN at this time. Sony's official position is that the PSN is undergoing maintenance. We realize that targeting the PSN is not a good idea. We have therefore temporarily suspended our action, until a method is found that will not severely impact Sony customers.
Anonymous is on your side, standing up for your rights. We are not aiming to attack customers of Sony. This attack is aimed solely at Sony, and we will try our best to not affect the gamers, as this would defeat the purpose of our actions. If we did inconvenience users, please know that this was not our goal.
This operation is a response to Sony's attempt to deprive their customers of products they bought and therefore own, wholly and completely. Anonymous will not attempt to fight this by following the exact same course of action. We have plenty of tricks up our sleeves.
As a last point, we would like to point out that different operations are "run" by different people. Those who are involved in the organisation of OpSony, are not necessarily those involved in that of SonyRecon. Anonymous Operations are generally independent efforts, and it would be a mistake to assume that the same individuals are responsible for every action taken. Anonymous is comprised of people with diverse points of view, of which not all coincide with one another.
That being said, our campaign against Sony and others that would trample on the idea of free information will continue, until we are satisfied with the outcome.
We are Anonymous,
We are legion,
We never forgive,
We never forget,
Expect us.[/left]
[left]OpSony Update, to all
Greetings, Sony Customers And PS3 Users. We are Anonymous.
During the last few days, Anonymous has been targeting Sony for their outrageous treatment of not only PS3 users and jailbreakers, but also of the general public. Their propaganda regarding jailbreaking implies that it encourages piracy and thereby makes people lose their jobs, whereas jailbreaking actually just means you are making YOUR device do what it should do. Imagine if Microsoft forced you to use Internet Explorer instead of Firefox or Chrome. Imagine if they denied users from using any other web browser than their own. Many people would obviously be pissed... but then, why aren't you pissed at Sony?
The fact that their litigation demanded information on everyone who had viewed the material, was completely unacceptable. This is a threat not only to the gaming community, but to freedom of information in general. The fact that the privacy of individuals can be violated, simply for accessing information, and legal action can be taken for doing something with something you own, are steps far beyond the line. Anonymous decided it could not allow this to stand. If jailbreaking a phone for use of legal (unsigned) apps is found legal, why would this be any different for the Geohot case, seeing as Geohot explicitly states he does not support piracy?
Anonymous is not attacking the PSN at this time. Sony's official position is that the PSN is undergoing maintenance. We realize that targeting the PSN is not a good idea. We have therefore temporarily suspended our action, until a method is found that will not severely impact Sony customers.
Anonymous is on your side, standing up for your rights. We are not aiming to attack customers of Sony. This attack is aimed solely at Sony, and we will try our best to not affect the gamers, as this would defeat the purpose of our actions. If we did inconvenience users, please know that this was not our goal.
This operation is a response to Sony's attempt to deprive their customers of products they bought and therefore own, wholly and completely. Anonymous will not attempt to fight this by following the exact same course of action. We have plenty of tricks up our sleeves.
As a last point, we would like to point out that different operations are "run" by different people. Those who are involved in the organisation of OpSony, are not necessarily those involved in that of SonyRecon. Anonymous Operations are generally independent efforts, and it would be a mistake to assume that the same individuals are responsible for every action taken. Anonymous is comprised of people with diverse points of view, of which not all coincide with one another.
That being said, our campaign against Sony and others that would trample on the idea of free information will continue, until we are satisfied with the outcome.
We are Anonymous,
We are legion,
We never forgive,
We never forget,
Expect us.[/left]
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

מה שיש כאן הוא הכרזה של OpSony. הם בעצמם מתייחסים לזה שיש קבוצה נוספת (שהיא, אגב, אלימה יותר. הם אלו שאמרו שמותר להתקיף גם את עורכי הדין של סוני ואת השופט שדן בתיק) בשם SonyRecon, ושייתכן שיש קבוצות נוספות. אני הייתי ממתין כמה שעות לפחות לראות מה מצב ה PSN לפני שהייתי ממהר להצהיר שאין בכלל התקפות של אנונימוס עליה.
אגב, מעניין שOpSony הבינו את מה שאנשים כאן לא הבינו - התקפה על ה PSN פוגעת במשתמשים והיא לא לגיטימית.
אגב, מעניין שOpSony הבינו את מה שאנשים כאן לא הבינו - התקפה על ה PSN פוגעת במשתמשים והיא לא לגיטימית.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
Malcontent, זה חבורה של מטומטמים, יורים קודם וחושבים אחר כך: בוא נדפוק את סוני ונוריד להם את שרתי הPSN. אה, רגע - זה גם שולל מהשחקנים את הזכויות שלהם... אה, נגיד שיש עוד קבוצה ושזה לא אנחנו. טמבלים.
אני מודע לזה שאלו האקרים, לא טיפשים ברמה השכלית, אבל הפתולוגיה שלהם אומרת שהם לא חושבים על התוצאות, אלא להראות מה הם יכולים - ברמה הזאת הם הרבה יותר קרובים להוץ מאשר נדמה להם. אגב - כמעט כל פגיעה בשרתים של סוני תהווה פגיעה בלקוחות - הם נותנים נשק לסוני: אנונימוס דפקו לנו, הרסו לנו. זו לא בושה, גם מערך אבטחה כבד כמו שמישהו ציין כאן - נפל.
אני מודע לזה שאלו האקרים, לא טיפשים ברמה השכלית, אבל הפתולוגיה שלהם אומרת שהם לא חושבים על התוצאות, אלא להראות מה הם יכולים - ברמה הזאת הם הרבה יותר קרובים להוץ מאשר נדמה להם. אגב - כמעט כל פגיעה בשרתים של סוני תהווה פגיעה בלקוחות - הם נותנים נשק לסוני: אנונימוס דפקו לנו, הרסו לנו. זו לא בושה, גם מערך אבטחה כבד כמו שמישהו ציין כאן - נפל.
Vocare Ad Regnum
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

בבקשה הודעה מאתר של אנונימוס:Malcontent כתב:אני לא ראיתי שהם אמרו שהם לא יפגעו ב PSN. להיפך, אני ראיתי שהם אמרו שאין מה לעשות, ומשתמשים עומדים להיפגע, והם מקווים שהמשתמשים יבינו את המטרה שלהם ויסכימו לסבול.
PSN בחינם רק למי ששילם על הקונסולה שלו. בנוסף, ישנם שירותים בתשלום דרך PSN. האם כל שחקני DC Universe Online יקבלו פיצוי על הזמן שלא הייתה רשת? כי הם שילמו על הזמן הזה. מה עם בעלי פלייסטיישן פלוס? מה עם אנשים שקנו את הקונסולה רק בשביל לשחק ברשת, אפילו אם מדובר במשחקים שהמשחק ברשת בהם לא עולה כסף?...
[
http://anonnews.org/?p=press&a=item&i=797[left]Anonymous is not attacking the PSN at this time. Sony's official position is that the PSN is undergoing maintenance. We realize that targeting the PSN is not a good idea. We have therefore temporarily suspended our action, until a method is found that will not severely impact Sony customers[/left]....
הם גם כתבו רשימה של דרישות לסוני:
[left] 1. Sony must allow for end-user modification of the PS3, as was available prior to the 3.21 firmware update.
2. Sony must end any attempts to bring legal action to alter a product they own.
3. Sony must not pursue legal action against any collected IP address[/left]...
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
רשימת דרישות מגוכחת - לפחות סעיפים 2 ו3.
לגבי סעיף 1 - למשתמשים מותר שתהיה להם אפשרות שימוש בOtherOS, אבל בוא לא נשכח מי ניסה לעשות מה עם הOtherOS, זה התחיל משם.
לגבי סעיף 2 - really ? אם מישהו חושף את כל הקרביים של המכונה שלי, מאפשר לאנשים להוריד את זה ואז מקבל כסף על זה, בין אם במישרין או בעקיפין, אני לא יכול לתבוע אותו ?
לגבי סעיף 3 - תלוי, אם אתה אחד המפיצים של הקוד של התוכנה שלי, למה לא ? אם אתה משתמש שמעוניין לעשות מה שהוא רוצה למכשיר שלו ולא מפיץ הלאה - תבלה עם משחקים שלא שילמת עליהם, או שתעלה תוכנות מיוחדות ומתוחכמות...
ואם הם לא יסכימו מחר עם פסיקה של שופטים על זכוות הפצת סרטים ? נניח שהם חושבים שסרט שיוצא בכבלים צריך להיות משודר חינם ? לא מובן לי נטילת החוק לידיים וקיצור תהליכי משפט, ועוד התגאות בכך, זו עבריינות בוטה במקרה הטוב.
לגבי סעיף 1 - למשתמשים מותר שתהיה להם אפשרות שימוש בOtherOS, אבל בוא לא נשכח מי ניסה לעשות מה עם הOtherOS, זה התחיל משם.
לגבי סעיף 2 - really ? אם מישהו חושף את כל הקרביים של המכונה שלי, מאפשר לאנשים להוריד את זה ואז מקבל כסף על זה, בין אם במישרין או בעקיפין, אני לא יכול לתבוע אותו ?
לגבי סעיף 3 - תלוי, אם אתה אחד המפיצים של הקוד של התוכנה שלי, למה לא ? אם אתה משתמש שמעוניין לעשות מה שהוא רוצה למכשיר שלו ולא מפיץ הלאה - תבלה עם משחקים שלא שילמת עליהם, או שתעלה תוכנות מיוחדות ומתוחכמות...
ואם הם לא יסכימו מחר עם פסיקה של שופטים על זכוות הפצת סרטים ? נניח שהם חושבים שסרט שיוצא בכבלים צריך להיות משודר חינם ? לא מובן לי נטילת החוק לידיים וקיצור תהליכי משפט, ועוד התגאות בכך, זו עבריינות בוטה במקרה הטוב.
Vocare Ad Regnum
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

מעניין מאוד. בתחילת השירשור נאמר כאן ש
צר לי, זה לא באמת עובד ככה. אם עכשיו יושב בן ארבע עשרה מחוצ'קן ומארגן את החברים שלו למתקפת DDOS על שרתי סוני בשם אנונימוס, אז אנונימוס מתקיפים את שרתי סוני. למה שנכתב באתר אין שום משמעות.
, אבל עכשיו פתאום הם גוף מאורגן עם אתר שבו הם יכולים להכריז הכרזות, ולהכרזות האלה באמת תהיה משמעות?אי אפשר לנתק אותם מהסיבה הפשוטה שאין אותם...
צר לי, זה לא באמת עובד ככה. אם עכשיו יושב בן ארבע עשרה מחוצ'קן ומארגן את החברים שלו למתקפת DDOS על שרתי סוני בשם אנונימוס, אז אנונימוס מתקיפים את שרתי סוני. למה שנכתב באתר אין שום משמעות.