סרטון הסברה מדהים על ישראל

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

detailer כתב:הסרטון בהחלט עושה שירות טוב לישראל בהסברת הסיכסוך,אבל טוב ככל שיהיה, הוא לא יוכל להסביר את מפעל הכיבוש וההתנחלויות שזו האיוולת הגדולה ביותר בתולדות הציונות.
אפשר להתבכיין כל הזמן על אנטישימיות ואני ממש לא מכחיש שהיא קיימת ויש לה השפעה על דעת הקהל בעולם, אבל אי אפשר להסביר שכל ביקורת על ישראל, כולל מידידיה הטובים ביותר, נובעת ממניעים אנטישמיים.
ישראל מצד אחד מצהירה שהיא רוצה שלום ומעוניינת בפתרון של שתי מדינות, מצד שני היא ממשיכה לבנות התנחלויות בעלויות של מיליארדים כדי למנוע כל הסדר עתידי אפשרי, איך בדיוק היא מצפה שהעולם יאמין שהיא בעד שלום?
...
עם כול הכבוד' , אם מהרשות הפלשטינית יוצאים אנשים שעשו את איתמר , כי הם לא קיבלו הקפאה (למרות שלפני כן הם קיבלו למשך כשנתיים אבל לא היגיעו למשא ומתן בגלל כול מיני סיבות משלהם ), אזי אני לא רואה שום סיבה שלא יגידו להם שאם הם מסיתים לרצח תינוקות רק בגלל שהם יהודים , אנחנו נעבה את ההתנחלויות .
אם אתה רוצה שלום , תלמד את אנשיך שמותר גם לנו לחיות כאן , ושבמלחמה לחופש נלחמים נגד חיילים ולא נגד תינוקות ונשים .
כשאנו נלחמנו במנדט הבריטי ואח"כ בכול מדינות ערב שבאו לחסל את כולנו , עד כמה שידיעתי מגעת לא חלמו אפילו על הרג נערים
גוש עציון נפל כי נזהרו להזיק לנער בין 14 , שניצל את טוב ליבם של הלוחמים כדי להזעיק את כפרו שיהרוג אותם .
כול מלחמת חופש לא מתנהלת על גבם של תינוקות , רק היצורים הרצחניים האלו עם הגיהאד שלהם , מסוגלים לזה , ואח"כ לגלגל עניים שלוקחים להם, שותים להם, ושולטים בהם

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052

שליחה

giladl כתב:
איתי_הגיתי כתב: כל מה שצריך זה מנהיג טוב בצד שלהם כדי שיהיה למי ללחוץ את היד.
כמו סאדת וכמו חוסיין. ולגמור את המצב הזה, שבניגוד אליך, אני לא מעוניין שישאר לנצח.
...
איתי, אני חושב שכמעט כל הישראלים היו רוצים שלום ורובנו גם כואב את כאבו של האזרח הפלסטיני התמים
אבל מה שכתבת קצת מצחיק...אתה מאמין שהעובדה שאין שם מנהיגות מתאימה להסכם שלום תלויה בנו?

הרי אם היתה שם מנהיגות כזו כבר מזמן היה שלום...
...
איפה כתבתי שזה תלוי בנו?

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

truejoker כתב:
איתי_הגיתי כתב:
אתה מחזיק עם אחר בתנאי כיבוש, וטוען שהעולם אנטישמי.
...
נו באמת ?!! אני מבין שכשהמנדט הבריטי היה כאן , אנו לימדנו את הילדים שצריך לרצוח בריטים קטנים כי הם שגרירי השטן ?
כי צריך להרוג את כולם ?
אתה יכול לטעון שזה מגמתי , אבל למה בדיוק היום הפתח והחמאס מתאגדים יחד ? חשבתי הרי שהם אוייבים ? הרי הרשות הפלשטינית רוצה שלןם, ןאם תפסיק את ההתנחלויות היא תעשה שלום בר קיימא נכון ?!! :roll:

אז בחייך , אתה יכול עדיין לנסות להצדיק את השקפת עולמך ע"י הצמדות לרעיונות שכמעט כול אחד אחר רואה שהם לא ראליים. אבל GIV ME A BREAK כולם יודעים שאם מישהו שם יעשה שלום , הוא לא יגמור את שנתו .
אף אחד לא יעשה שלום בלי זכות השיבה ובלי לקבל את כול מה שהם רוצים , ואם מישהו ינסה, הוא יחשב בוגד שדמו מותר
אז לא, אין לנו פרטנר שם , אלא אם כן כמובן אתה מעוניין אולי בהתאבדות קולקטיבית
...
בשביל מה הטון דיבור המתנשא הזה?
אין לי "השקפת עולם". ברור שהחמאס זה סרטן והם חולארות. ברו שהם אויב, מה גרם לך לחשוב אחרת בטקסט שלי.
תפסיקו לתקוף, אני אתכם באותו הצד.
כל מה שכתבתי, ואתם מנתחים את האופי שלי, את השקפת עולמי ושאר שטויות, זה שישראל מחזיקה בשטחים עם אוכלוסייה וזה מצב לא טוב לנו. זו הבעיה, ושאר הדברים נגזרים ממנה. זה הכל.
לא אמרתי שום דבר מעבר לזה אז אל תכניסו לי מילים לפה ותמציאו עלי תאוריות ותשייכו אותי למחנה שקיים בדמיון שלכם...

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

איתי , אני לא מנסה להכניס לך דברים , ויתכן והבנתי לא נכון , אבל מי שטוען שאנו מחזיקים עם תחת כיבוש , ובגלל זה השנאה אלינו אינה אנטישמית , כשכולם יודעים שאנו מוכנים למו"מ , וכולם גם שמעו מה נתן להם ראש הממשלה הקודם (כי זה התפרסם בתקשורת ), והצד השני לא קיבל , אזי יש בעיה עם ההבנה לגבי שיוכו .
כי רק שמאלן יבוא ויגיד לנו היום " אתם אשמים כי אתם מחזיקים עם תחת כיבוש " , כי אחרת השאלה הראשונה היא ולמה הם תחת כיבוש?
ואם הם לא עושים דבר ו/או לא מוכנים לעשות שום דבר לצאת מהכיבוש ו/או רוצים לקבל את זה שאנו נהיה כבושים , אזי ע"ס מה מאשימים אותנו ? למה לא רואים את זה ?
אתה חייב להודות שאם מישהו מנסה תמיד לטמון את הראש בחול כשהצדק עם מישהו , אבל צורח בקולי קולות כשיש סימוכין לדיעה אחרת , אנו לא טוענים שהוא מאוזן . ואם הוא לא מאוזן , ובמיוחד במקרה של יהודים שחלק לא קטן מהעולם כולל הערבים רוצה אותם מתים , אין ברירה אלא להבין שמדובר באנטישמיות

מכול מקום אם נפגעת מדברי אני מתנצל (f)

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4894

שליחה

תכל'ס, מושג הכיבוש לא תקף מבחינה חוקית בינ"ל.
אנו נחזיקים בשטחים שקיבלנו בא כוחו של הסכם שלום עם ירדן.
שאר השטחים בראשות אוטונומית של הפלסטינים.
כך שהמושג "כיבוש" פס מן העולם, באוסלו וכשנה אח"כ בחתימת ההסכם עם ירדן, ושם הוא נולד תעמולתית.
תאמין או לא - אסופת פלסטין חופשייה וריבונית יותר משהיתה רוצה.
הסיט הגדול ביותר של האסופה הזו היא היום בו יהיה שלום עם ישראל, על אף שזה חלק מתוכנית השלבים של ערפאת (ואבו מאזן),
זהו השלב הכי רגיש מבחינתם.
כדי שיהיה שלום (לתפפיסת הצד השני) יש לסיים את שלב הדה-לגיטימציה עד תומו (כפי שעושים בהצלחה כלפי אנשים מחוץ מביתינו),
ורק אז השלום לתפיסתם הוא בר קיימה, כשלב ביניים לקראת מלחמת יום הדין.
כל הביטויים והתפיסות הנ"ל הם בסיס אמנת הפת"ח. לא (רק) החמאס.
זה בסיס החינוכי והערכי של מערכת ההסתה הפנימית והחיצונית שלהם.
גם אם מחר יחתם הסם "שלום", מערכת ההסתה לא תשנה את עורה, הטון והתוכן שלה ישארו זהים.
כפי שהיה כשערפאת שלט, וכפי שלא השתנה מאומה עם עלייתו של ה"פרגמט" וה"מתון" (בפי התקשורת) אבו מאזן.

השאיפה לשלום היא דבר הירואי וערך חשוב מאוד בתרבות המערבית,
כדאי מידי פעם לבדוק שערכה לפחות דומה בשיח בין אויבים.
כיום, אין שום דימיון בין מה שאנו קוראים לו שלום, למה שהצד השני מכנה שלום (ע"ע ההסכם שעקב את קרב חייבר שבו על פי ההלכה יהודים ונוצרים רשאים לחיות בין מוסלמים בתנאי שיכירו בעליונותם - יש סיבה טובה שהצד השני משווה כל הסם עתידי עם ישראל אל הרפרנס הזה).

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629

שליחה

לטעמי, כל הדיון שנסוב סביב השלום הוא מיותר לחלוטין בתקופה הזאת. בזמן שאין פרטנר לשלום, אין טעם לשאוף לעשות שלום. כל ניסיון כזה נידון לכשלון צורם.
לפעמים צריך להשלים עם מציאות כואבת. זו המציאות שאנו חיים בה.
צריך להבין - אנו חיים בכיבוש מלית ברירה ולא מבחירה. בדיוק כמו בטבע, החזק שורד והרצון לשרוד גובר על הכל.
אולם, לא הכל שחור. יש אור בקצה המנהרה. ההתעוררות של העם המצרי, הלובי והסורי מוכיחה שהרוב המכריע של הציבור הערבי מעוניין בשינוי.
הרוב כבר לא מוכן לקבל משטרים אפלים שרומסים את זכויות האזרח ויוצרים אי צדק מקומם על בסיס יומי. ההרוב מעוניין בצדק מתקן, במשכורת סבירה, בחיים ללא פחד ובחופש. את זה אפשר לעשות רק ע"י כינון ממשלה דמוקרטית אמיתית.

אם, ורק אם, המהפכה הזאת תבשיל לכדי דמוקרטיה של ממש, ניתן יהיה לשבת סביב שולחן הדיונים ולפתור אחת ולתמיד את הסכסוך הזה.
אם תשאלו אותי - אני לא אופטימי.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

https://

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629

שליחה

איתי_הגיתי כתב:https://
...
צדיק בסדום (Y)

giladl
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 964

שליחה

נראה שדברים מתחילים לזוז...

Ynet מהבוקר :
ד"ר אלכסנדר משקביץ הודיע על הקמתו של ערוץ חדשות פרו-ישראלי, במסגרת הכנס השנתי למנהיגות יהודית בוושינגטון. "לא ערוץ תעמולה, אלא ערוץ שבסך הכל אומר את האמת", אמר ל-ynet והבטיח: "תוך 3-4 חודשים תיערך פרזנטציה בישראל"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4053070,00.html

חזור אל “ללא קשר”