אם זה ייצא באותה איכות אז לצערי אני צריך להגיד חבלז
הסאגה השלמה של Star Wars מגיעה סוף סוף ב Blu-ray
- agent__smith
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
זה MKV אבל מכיל M2TS שזה וידאו בפורמט בלוריי לא דחוס.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
מכמה סיבות:romanch כתב:למה לא 4-6 ואז 1-3? כלומר עפ"י סדר יציאת הסרטים לקולנוע?Malcontent כתב:אוריאל, אל תעשה טעות - לא מתחילים מפרק 1 ומתקדמים לפרק 6!
הדרך הכי טובה לראות את הסרטים בפעם הראשונה, אחרי שכבר כולם קיימים, למי שלא מוכן לוותר על פרקים 1-3, היא: 4-5, אחר כך 1-3, בסוף 6.
אם תראה את 1-3 קודם זה יעשה לך המון ספויילרים.......
1) הטרילוגיה המקורית הרבה יותר טובה. חבל לראות אותה, ואז לקלקל עם החדשה.
2) לטרילוגיה המקורית סוף טוב, לחדשה סוף רע. לא עדיף לסיים עם סוף טוב?
יש גם כל מיני דברים שקשורים בערכי הפקה, אבל זה כבר משפיע על הסדר הספציפי של הסרטים, ולא על סדר הטרילוגיות.
- agent__smith
-
- חבר מכור קשה

אני אישית אוהב לראות לפי כרונולוגית העלילה.... 1-6
יש 3 דרכים לראות וכל אחת עם יתרונות וחסרונות.
יש 3 דרכים לראות וכל אחת עם יתרונות וחסרונות.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
שמעתי שמומלץ לצפות 4,5,1,2,3,6
- agent__smith
-
- חבר מכור קשה

בצפייה של 4-6 ו1-3 דרת ווידר הוא דמות רעה.
בצפייה של 1-6 הוא דמות טראגית.
אני אוהב כאלה דיונים !
בצפייה של 1-6 הוא דמות טראגית.
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
היו הרבה דיונים כאלה
אבל באחד מהם ראיתי הפניה ללינק ל-4 הדרכים הטובות לראות את הסרטים -
http://www.fanpop.com/spots/star-wars/a ... s-marathon
ולדעתי הדרך הכי מעניינת היא ה-3, כמו ש - Malcontent כתב כאן קודם:
http://www.fanpop.com/spots/star-wars/a ... s-marathon
ולדעתי הדרך הכי מעניינת היא ה-3, כמו ש - Malcontent כתב כאן קודם:
Malcontent כתב:אוריאל, אל תעשה טעות - לא מתחילים מפרק 1 ומתקדמים לפרק 6!
הדרך הכי טובה לראות את הסרטים בפעם הראשונה, אחרי שכבר כולם קיימים, למי שלא מוכן לוותר על פרקים 1-3, היא: 4-5, אחר כך 1-3, בסוף 6.
אם תראה את 1-3 קודם זה יעשה לך המון ספויילרים....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
הוא דמות טראגית בכל מקרה.
אבל לראות את 1-3 קודם זה פשוט לעשות לעצמך ספויילרים לכל תפנית הכי קטנה שיש בסדרה, ובטח שלתפניות הגדולות.
אבל לראות את 1-3 קודם זה פשוט לעשות לעצמך ספויילרים לכל תפנית הכי קטנה שיש בסדרה, ובטח שלתפניות הגדולות.
- rwg1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1630
לקראת היציאה של הסאגה המלאה בחודש הבא
פרסמו אתמול באתר THE DIGITAL BITS מאמר
שמפרט את מה שיהיה בהוצאה הזו
http://www.thedigitalbits.com/articles/ ... eview.html
ובקיצור
החדשות הטובות הן שבדיסקים יהיו מצורפות
הרבה תוספות חדשות ומעניינות
וגם בניגוד לפירסומים הקודמים האודיו הולך להיות ב 6.1 DTS-HD MA
החדשות הפחות טובות
בדיוק כמו שכתבתי כבר בתחילת השירשור
שעברו תיקונים ושיפורים
וגם לפני מה שהם כותבים נעשו עוד כמה שינויים בסרטים
או כמו שהם כותבים את זה
צפויות לנו כמה הפתעות חדשות.
פרסמו אתמול באתר THE DIGITAL BITS מאמר
שמפרט את מה שיהיה בהוצאה הזו
http://www.thedigitalbits.com/articles/ ... eview.html
ובקיצור
החדשות הטובות הן שבדיסקים יהיו מצורפות
הרבה תוספות חדשות ומעניינות
וגם בניגוד לפירסומים הקודמים האודיו הולך להיות ב 6.1 DTS-HD MA
החדשות הפחות טובות
בדיוק כמו שכתבתי כבר בתחילת השירשור
אז לדיסקים של הטרילוגיה המקורית באמת עושים שימוש במאסטרים מ 2004rwg1 כתב: אני מקווה בעיקר שיכינו מאסטרים דיגיטליים חדשים לטרילוגיה המקורית
ולא ישתמשו במאסטרים הדיגיטליים הקיימים מ 2004
אני גם מקווה שלוקאס לא ימשיך ויבצע עוד שינויים בטרילוגיה המקורית
מה שרוב הסיכויים שהוא יעשה....
שעברו תיקונים ושיפורים
וגם לפני מה שהם כותבים נעשו עוד כמה שינויים בסרטים
או כמו שהם כותבים את זה
צפויות לנו כמה הפתעות חדשות.
- TheWolf
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
סדרת הסרטים הכי אוברייטד בהיסטוריה (אחרי שר הטבעות כמובן)
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

שר הטבעות אוברייטד?
שלושת הסרטים הותיקים של מלחמת הכוכבים אוברייטד?
שלושת הסרטים הותיקים של מלחמת הכוכבים אוברייטד?
- TheWolf
-
- חבר שרק התחיל

כן.guyezra כתב:שר הטבעות אוברייטד?
שלושת הסרטים הותיקים של מלחמת הכוכבים אוברייטד?...
נערך לאחרונה על ידי TheWolf ב 23/08/2011 22:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

זכותך לחשוב כך, רק לדעתי אתה במיעוט... 
- TheWolf
-
- חבר שרק התחיל

לא תנסה לשכנע אותי?guyezra כתב:זכותך לחשוב כך, רק לדעתי אתה במיעוט......
כנראה הם היו פופלארים בשנות השמונים והשבעים בגלל האפקטים שלהם והחדשנות אבל איך עדיין מחשיבים אותם ליצירות מופת!?
איך קווין סמית עשה על זה סרט? , איך כל בדיחה שנייה במפץ הגדול על זה?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

שר הטבעות זו אחת ההעברות המוצלחות ביותר של ספרי פנטזיה קלאסיים לקולנוע/טלויזיה.
- TheWolf
-
- חבר שרק התחיל

אתה באמת חושה שזה משהו שאמור לשכנע אותי? 
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73415
- שם מלא: ערן
מכיוון ששניהם גיקים (או פונים לגיקים) במהותם והסרטים הללו במהותם פונים לקהל הזה. אני לא מכיר הרבה גיקים שלא אהבו את הסאגות הללו. תראה לי גיק אמיתי ואראה לך אדם שמשתייך לאחת המחנות הללו (מעריצי סטאר טרק, מעריצי סטאר ווארס, מעריצי שר הטבעות, או מעריצים של שתיים או יותר מאלו).TheWolf כתב:לא תנסה לשכנע אותי?guyezra כתב:זכותך לחשוב כך, רק לדעתי אתה במיעוט......, נכון שכל אחד ודעתו , אבל אני כל כך רוצה לדעת למה מזכרים לפעמים אותם באותו משפט כמו עם סרטים הסנדק , ספרות זולה , נהג מונית ועוד הרבה יותר טובים אחרים.
כנראה הם היו פופלארים בשנות השמונים והשבעים בגלל האפקטים שלהם והחדשנות אבל איך עדיין מחשיבים אותם ליצירות מופת!?
איך קווין סמית עשה על זה סרט? , איך כל בדיחה שנייה במפץ הגדול על זה?...
אני חושב שגיקים נמשכים לסרטים הללו מכיון שרב הגיקים אוהבים פאנטזיה ו/או מדע בדיוני, ולמרות שאף אחד מהפראנצייז' הללו לא מושלם, הם הדבר הכי קרוב לזה כיום בז'אנרים הללו, כך שלהשוות אותם ל"נהג מונית", "הסנדק" או כל סרט מופת אחר באותה הנשמה פשוט לא רלוונטי.
אז כמו שגיא אמר, כל אחד וטעמו וכל אחד זכאי לדעתו, אז בהחלט תוכל למצוא גיקים שלא מתחברים או אוהבים/מעריכים אף אחד מאלו, אבל הם יהיו המיעוט המוחץ.
BTW - קווין סמית ROCK!
למה מישהו אמור "לשכנע" אותך במשהו? To Each His Own, חיה ותן לחיות, זכותך לדיעה עצמאית וזכותנו לכזו גם כן. אוהב? סבבה. לא אוהב? קבל את העובדה שאחרים כן ולא רואים איתך עין בעיןTheWolf כתב:אתה באמת חושה שזה משהו שאמור לשכנע אותי?...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

זה די חסר תוחלת לנסות לשכנע אותך כי כבר יש לך דעה מוצקה ובלי קשר אתה יכול לרשום את זה על כל טיעון שאעלה.TheWolf כתב:אתה באמת חושה שזה משהו שאמור לשכנע אותי?...
- TheWolf
-
- חבר שרק התחיל

באמת שלא. זה כמובן מה שקורה ברוב הדיונים ברוב הפורומים , אבל במצב הזה לא , כי אני מנסה לאהוב את הסרט כל כך.guyezra כתב:זה די חסר תוחלת לנסות לשכנע אותך כי כבר יש לך דעה מוצקה ובלי קשר אתה יכול לרשום את זה על כל טיעון שאעלה.TheWolf כתב:אתה באמת חושה שזה משהו שאמור לשכנע אותי?......
ול-huber , גם אני גיק לא קטן.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73415
- שם מלא: ערן
הנחתי כך
אבל כפי שאמרתי, לא כל הגיקים נולדו שווים ועצם היותך גיק לא מחייב אותך לאהוב כל מה שרובנו אוהבים. ד"א, התאפקתי ואני מקווה שלא תיקח את זה אישית, אבל אני למשל חושב שספרות זולה אוברייטד. אז נכון, זה סרט טוב ואפילו ראיתי אותו פעמיים (ויש מעט מאוד סרטים שזוכים אצלי לכבוד הזה), אבל מפה ועד ליצירת מופת בעיניי הדרך רחוקה. לשם הבהרה, אני גם לא חושב שסאגת סטאר ווארס זכאית להיקרא יצירת מופת - לא מונע ממני לאהוב אותה ולראות גם אותה לפחות פעמיים
אבל כפי שאמרתי, לא כל הגיקים נולדו שווים ועצם היותך גיק לא מחייב אותך לאהוב כל מה שרובנו אוהבים. ד"א, התאפקתי ואני מקווה שלא תיקח את זה אישית, אבל אני למשל חושב שספרות זולה אוברייטד. אז נכון, זה סרט טוב ואפילו ראיתי אותו פעמיים (ויש מעט מאוד סרטים שזוכים אצלי לכבוד הזה), אבל מפה ועד ליצירת מופת בעיניי הדרך רחוקה. לשם הבהרה, אני גם לא חושב שסאגת סטאר ווארס זכאית להיקרא יצירת מופת - לא מונע ממני לאהוב אותה ולראות גם אותה לפחות פעמיים
- TheWolf
-
- חבר שרק התחיל

אז בניגוד אליך , אני ינסה לשכנע אותךHuber כתב:הנחתי כך![]()
אבל כפי שאמרתי, לא כל הגיקים נולדו שווים ועצם היותך גיק לא מחייב אותך לאהוב כל מה שרובנו אוהבים. ד"א, התאפקתי ואני מקווה שלא תיקח את זה אישית, אבל אני למשל חושב שספרות זולה אוברייטד. אז נכון, זה סרט טוב ואפילו ראיתי אותו פעמיים (ויש מעט מאוד סרטים שזוכים אצלי לכבוד הזה), אבל מפה ועד ליצירת מופת בעיניי הדרך רחוקה. לשם הבהרה, אני גם לא חושב שסאגת סטאר ווארס זכאית להיקרא יצירת מופת - לא מונע ממני לאהוב אותה ולראות גם אותה לפחות פעמיים...
תגובה של מנהל פורום קולנוע וסרטים בתפוז:
"לעולם הקולנוע יש חוקים משלו. כל מיני דברים שאנחנו מקבלים כמובן מאליו בסרט. למשל, מישהו בסרט לעולם לא ינעל את האוטו. במציאות אם לא תנעל את האוטו, יגנבו לך אותו. בעולם הקולנוע אין צורך לנעול כי זה לא רלוונטי לעלילה. מה שטרנטינו עשה בספרות זולה זה גרם לדמויות פלקטיות מסרט גנגסטרים להתמודד עם מצבים מהעולם האמיתי.
לדוגמה, בתחילת הסרט יורים על שני הגיבורים וינסנט וג'ולס אבל אף כדור לא פוגע. בסרט סטנדרטי יתעלמו מהנקודה הזאת בחינניות. אבל ג'ולס לא מניח לזה. הוא אומר שמבחינתו זה נס וזה גורם לו לעבור חוויה דתית שגורמת לו לפרוש מחיי הגנגסטרים.
עוד דוגמה היא הסצנה עם המכונית. וינסנט מדבר עם מרווין שיושב במושב האחורי בזמן שהוא מנפנף באקדח טעון כמו גנגסטר בסרט סטנדרטי. אבל אז יש מהמורה בכביש ובטעות הוא יורה למרווין בראש כי זה מה שיקרה במציאות אם תעשה דבר כזה. אם זה לא מספיק הם אחר כך צריכים להביא את המכונית לחבר שלהם ואז הם מתעמקים בכל הפרטים הקטנים של ניקוי המכונית מחלקי מוח בלחץ זמן לפני שאישתו של החבר תחזור מהעבודה ותראה את הבלאגן.
הסרט כל הזמן משחק על הגבול הזה בין סרט גנגסטרים סטנדרטי לבין הסיטואציות מהעולם האמיתי שהוא מעמת את הדמויות שלו איתן. מעבר לזה, הדיאלוגים בסרט מושחזים ובלתי נשכחים. גם הסרט משופע ברמיזות וקריצות לסרטים ותקופות אחרות כמו שרק טרנטינו אוהב. לכן הסרט הזה הוא באמת יצירה קולנועית גאונית."
אם עדיין לא שוכנעת , אני ממליץ לך לקרוא את זה:
http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums ... %9C%D7%94/
תגלגל למטה ותמצא את זה...
ואני מוסיף ואומר שהרבה אנשים אמרו שהם לא אהבו את הסרט מכיוון שהוא "לא מוסרי" למעשה , הסרט הוא הכי מוסרי שבעולם.
ג'ולס ,איש חכם שמאמין בתנ"ך וגם לומד ממצבים כאלה ואחרים,נשאר חי. בניגוד אליו , וינסט שקורא ספרות זולה ושכל הדברים החשובים בחייו קורים כשהוא יוצר מהשירותים(שמיה לוקחת מנת יצר הוא בשירותים.בשוד במסעדה הוא בשירותים.ולפני שבוטצ' הורג אותו ,הוא נמצא בשירותים.) מקבל עונש ומת.
גם מרווין ,שבוגד בחבריו מקבל כדור לתוך הראש.
המאפיונר מקבל בתחת
האנסים מתים.
בוטצ היא הדמות המוסרים בסרט , הוא מחליט לשמור על הכבוד ולא להפסיד בקרב , מציל את מרסלוס וגם הורג את הדמות הלא מוסרית ,עממה הוא מקבל מעין "עונש" על אותה מוסריות ובעצם הורג את ההכי הרבה אנשים בסרט - 3.