בכמה אפשר למכור USER ב-TorrentLeech ?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

dima_vy כתב:אגב, אני הדגשתי שתוכל לקבל רק תוכן מבוקש במהירות המקסימלית, וממש לא כל תוכן. אני אישית כמעט ולא מוריד מ-thepiratebay
...
מאיזה אתרים אתה כן מוריד אם אפשר לשאול?

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5920

שליחה

truejoker כתב:
dima_vy כתב:אגב, אני הדגשתי שתוכל לקבל רק תוכן מבוקש במהירות המקסימלית, וממש לא כל תוכן. אני אישית כמעט ולא מוריד מ-thepiratebay
...
מאיזה אתרים אתה כן מוריד אם אפשר לשאול?
...
אפשר, רק בפרטי, אם אתה לא רוצה שיזרקו את שנינו מהפורום וגם אתה לא נציג של אלי"ס:)

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1144

שליחה

אלי"ס!!! לא שמעתי את השם הזה מאז שהם דפקו את ליונוורק
תכלס אני לא מבין למה להם הם עשו את זה ולכל האתרי הורדות פופולאריים האחרונים לא עושים כלום

RUJI
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816

שליחה

אני מוכן לקנות בשנקל אבל רק ב Paypal כי אני לא בטוח בך...

מי יקנה ממך יוזר ועוד לאתר הארור הזה....
כאילו כזה כזה לקבל הזמנה. או לחלופין להיכנס לחדר ה IRC לדבר עם מנהל לתת תרומה חד פעמית של כמה דולרים לאתר ולהתחיל להשתמש.

no_alone
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127

שליחה

תכלס ממש ממש לא בעיה לעבור את 60 גיגה בחודש...
רק בלראות דברים ב youtube ב hd סרט אחד של 10 דקות ב 1080 ב youtube זה משהו כמו 700 מגה.. מאה סירטונים כאלה בחודש ואתה כבר ב 70 גיגה...
לא ממש הגיוני החסימה הזתא בכל מקרה.!

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202

שליחה

RUJI כתב:אני מוכן לקנות בשנקל אבל רק ב Paypal כי אני לא בטוח בך...

מי יקנה ממך יוזר ועוד לאתר הארור הזה....
כאילו כזה כזה לקבל הזמנה. או לחלופין להיכנס לחדר ה IRC לדבר עם מנהל לתת תרומה חד פעמית של כמה דולרים לאתר ולהתחיל להשתמש.
...
ארור?
לא קשה לקבל הזמנה?

אתה בטוח שאתה מדבר על torrentleech?

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

מי שמגיע מתוך התחום ומכיר אנשים יכול להשיג הזמנה בקלות... הבעיה היא להתחיל להיכנס לטראקרים שווים, ברגע שהתקבלת לאחד אין בעיה להגיע גם לכל השאר.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

no_alone כתב:תכלס ממש ממש לא בעיה לעבור את 60 גיגה בחודש...
רק בלראות דברים ב youtube ב hd סרט אחד של 10 דקות ב 1080 ב youtube זה משהו כמו 700 מגה.. מאה סירטונים כאלה בחודש ואתה כבר ב 70 גיגה...
...
הbitrate ביוטיוב גרוע ביותר, הלוואי וזה היה המשקל שציינת... סרטון ממוצע ב1080P לוקח להערכתי 300MB ל10 דקות.

אני חושב שהיום כל מי שמוריד מהאינטרנט ולו מעט עובר את ה60GB, גם בשימוש רגיל בלי הורדות אפשר לעקוף את זה.
אני מגיע כרגע לבערך 1100GB הורדה בחודש האחרון ועוד איזה 300GB העלאה ואני עולה בקצב של כמעט 10% בחודש, כשGB אחסון עולה 20 אג' וב100 ש"ח אפשר לעשות חיבור אינטרנט של 12mbps שלא יתפלאו אם מגיעים לתעבורה כזאת.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

Nunatak כתב: ועוד איזה 300GB העלאה ואני עולה בקצב של כמעט 10% בחודש, כשGB אחסון עולה 20 אג' וב100 ש"ח אפשר לעשות חיבור אינטרנט של 12mbps שלא יתפלאו אם מגיעים לתעבורה כזאת.
...
איך בדיוק אתה מצליח להעלות 300GB ?
על טורנט ליץ' אני בכלל לא מדבר כי מה שאני יכול עכשיו להוריד משם ממש לא כ"כ רצוי , כך שאני אפילו עדיין לא ממש השתמשתי בחשבון , אבל בטראקר אחר שבו אני חבר , ובו יש נקודות בונוס על להשאיר את הטורנט , ואז אני משאיר אותם כול השבוע (חוץ משבת כמובן), אני לא מגיע לעשירית מזה

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2338

שליחה

משקיעים ב UPLOAD כל השנה, בונים אותו לאט לאט...
ואז מגיע חג-המולד עם סנטה קלאוס ומקבלים או נקודות בונוס ואו הזמנות
את נקודות הבונוס אפשר להמיר להעלאה...

סתם דוגמא משניים שלושה אתרים מובילים...

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

truejoker כתב:
Nunatak כתב: ועוד איזה 300GB העלאה ואני עולה בקצב של כמעט 10% בחודש, כשGB אחסון עולה 20 אג' וב100 ש"ח אפשר לעשות חיבור אינטרנט של 12mbps שלא יתפלאו אם מגיעים לתעבורה כזאת.
...
על טורנט ליץ' אני בכלל לא מדבר כי מה שאני יכול עכשיו להוריד משם ממש לא כ"כ רצוי , כך שאני אפילו עדיין לא ממש השתמשתי בחשבון , אבל בטראקר אחר שבו אני חבר , ובו יש נקודות בונוס על להשאיר את הטורנט , ואז אני משאיר אותם כול השבוע (חוץ משבת כמובן), אני לא מגיע לעשירית מזה
...
מעלה כמעט 24/7, חוץ מזה שאמרתי שזה בערך ככה שבהחלט יכול להיות שזה נוטה קצת לכיוון ה200. בכל אופן חישוב זריז מראה שעם 1mbps העלאה אפשר להגיע למקסימום 335GB בחודש.

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202

שליחה

Nunatak כתב:
truejoker כתב:
...
...
מעלה כמעט 24/7, חוץ מזה שאמרתי שזה בערך ככה שבהחלט יכול להיות שזה נוטה קצת לכיוון ה200. בכל אופן חישוב זריז מראה שעם 1mbps העלאה אפשר להגיע למקסימום 335GB בחודש.
...
תיאורטית

זה כמו להגיד שאם מת"א לחיפה זה 95 ק"מ תגיע לחיפה בפחות משעה.

no_alone
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127

שליחה

Nunatak כתב:
no_alone כתב:תכלס ממש ממש לא בעיה לעבור את 60 גיגה בחודש...
...
הbitrate ביוטיוב גרוע ביותר, הלוואי וזה היה המשקל שציינת... סרטון ממוצע ב1080P לוקח להערכתי 300MB ל10 דקות.

אני חושב שהיום כל מי שמוריד מהאינטרנט ולו מעט עובר את ה60GB, גם בשימוש רגיל בלי הורדות אפשר לעקוף את זה.
אני מגיע כרגע לבערך 1100GB הורדה בחודש האחרון ועוד איזה 300GB העלאה ואני עולה בקצב של כמעט 10% בחודש, כשGB אחסון עולה 20 אג' וב100 ש"ח אפשר לעשות חיבור אינטרנט של 12mbps שלא יתפלאו אם מגיעים לתעבורה כזאת.
...
לא...
עשר דקות זה 470 מגה
שתמש ב
http://graphicmaniacs.com/videograb-goo ... one-click/
ותנסה להוריד איזה אחד

בכל מקרה, זה עדיין קל מאוד להגיע ל 65 גיגה

האמת שזה תלוי בסרט.. רוב הסרטים שאני ראיתי זה startcraft 2
ושם אני זוכר שזה היה איזה 600 מגה לסרטון של 10 דקות

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”