מותגי "מדבקה" שכדאי להיזהר מהם.

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46364
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #41 

kobb,
אני לא מצאתי שום מוצר מתוצרת westra או WESTRALOUDSPEAKER ברשת חוץ מבישראל.

גיאגיא
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #42 

speed-link גם נחשבים למוצרי מדבקה, למרות שיש להם אתר ומוצרים?

מישהו נתקל במוצרים שלהם?
חוות דעת?

wavelet
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

Koss

שליחה #43 

תוספת לרשימה (מצטער, cut&paste לא עובד מה-Mac שלי; איזושהי בעיית יוניקוד):

27. מוצר של "Koss" (פרט לאוזניות הידועות). יש אמנם מוצרים לגיטימיים תחת השם הזה (האתר הראשי של Koss מפנה לאתר www.koss-av.com -- נראה לי שהם פשוט מכרו את זכות השימוש בשם),
אך נתקלתי כבר מספר פעמים במבצעי רשתות השיווק ברכיבי DVD עם מספרי דגם שלא דומים לאף מוצר של koss-av בחו"ל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78860
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #44 

wavelet,

כיף לראות את חברי המאק גם בעסק!

גיאגיא
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה #45 

KOSS לא חברת מדבקה לדעתי,

יש להם טוויטרים, אוזניות, רמקולים וכל מיני דברים שנמכרים כאן בארץ.
עם גיבוי.

AVI_B
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #46 

ראיתי ש APEX מופיעה כמוצר מדבקה,ע"פ הדיון על המסך שלי צריך לתקן כי אין מדובר במוצר מדבקה.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #47 

יש הסבר לגבי חברת APEX באחד השירשורים מאחר ויש את חברת APEX DIGITAL.

israels
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 135

רמקולים של Pure Acoustics הם לא בדיוק מוצר מדבקה כמו שכתבת

שליחה #48 

שלום רב!

יש לי סט רמקולים של Pure Acoustics שנקנו לפניי 3 שנים וחצי באינטרנט אך בניגוד למה שאתה אומר יש להם אבא ואמא שיושבים בארה"ב .אומנם לא ראיתי יותר רמקולים מהסט הספציפי הזה אך עליי לחלוק עליך שכן הרמקולים הקדמיים שבנויים ממערך של 5 אלמנטים שלושה וופרים 8",6",4" ,מיד-טוויטר ,סופט-טוויטר ,עשויים מקוולאר איכותי ואמיתי שמנגן נפלא.מעבר לכך ייתכן כי כפי שאמרתם "מותגי מדבקה" אלו אינם זהים ברמתם למותגי HI-END ידועים אך הם עושים את עבודתם על הצד הטוב ביותר.מאז שנקנה סט רמקולים זה שבנוי משני רמקולים קדמיים כפי שנאמר לעיל בתוספת סנטר שבנוי משני אלמנטים 6" פוריפרופילן וסופט דום-טוויטר,ובנוסף שני רמקולים אחוריים B-POLAR המורכבים מ 4 אלמנטים כל אחד דהיינו בכל דופן של הרמקול ישנו אלמנט וופר6" פוריפרופילן ודום -טוויטר סך הכל 8 אלמנטים רק לרמקולים האחוריים ,לא ביו איתו בעיות למעט לאחר הרכישה שאחד הספייקים של הרמקולים הקידמיים סרב אחר כבוד להיכנס למקומו והוחלף ע"י הספק במהירות וביעילות(שים לב אין כאן פרסומת סמויה שכן אני איני מוסר את שם הספק כי איני זוכר אותו ),הרמקולים הללו נבדקו גם עם מגבריי HI-END של NAD מרנטץ ,אונקיו,דנון ואחרים ששייכים לחברים שלי מהעבודה ,ואף הם שלהם יש ציוד hi-end יוקרתי נדהמו מיכולת הנגינה של הרמקולים הללו בכול הפורמטים,סוגי המוזיקה והעוצמות.הרמקולים לא עיוותו את הצליל או מרחו אותו בשום דרך שנשמעת לאוזן האנושית.הצליל יוצא מהם מפורט ואיכותי על לניואנסים הזעירים ביותר כך שאל לך לקטול כל "מותג מדבקה" ומוטב כי תספק ביקורת שמיעה אישית ולא תעליב חצי מדינה שלה אין כסף לקנות רמקולים בחצי מיליון שקל בשביל להינות ממוסיקה .באותה מידה אני יכול לשאול אותך איך אחד כמוך שמחשיב עצמו למבין כל -כך גדול
ולא שלרגע אני מזלזל בזה,אינו מחזיק ברשותו רמקולים "נאטוליס" של B&W שנחשבים לרמקולים איכותיים ביותר ככול שזה אמור בציוד hi-end לאודיופילים כדוגמתך .זו אינה התקפה אישית אלא ביקורת בונה אז קבל אותה כך.

israels
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

APEX DIGITAL

שליחה #49 

אינו מוצר מדבקה כי אם חברה שבדית לגיטימית אשר יש לה אתר בנט שהמודלים שנמכרים בארץ זהים לחלוטין הן במספר הדגם והן במפרט הטכני לנאמר באתר החברה.אותו הדבר גם לגבי KOSS שהיא חברה אמריקאית ידועת שם שמתעסקת בציוד אודיו וידאו די וי די ומחשבים אך ידוע בעיקר בגלל אוזניות שהיא מייצרת זה כמו שתגידו למשל ש KISS כמותג היא המצאה ישראלית .דבר ידוע הוא שהחברות הגדולות ביותר שמוערכות על ידכם עברו לייצר במזרח ובסין בעיקר מאחר שזה יותר זול לדוגמא : סוני,פיוניר,מרנטץ,יאמהה,jvc,דנון,פיליפס,סימנס,סאמסונג,שארפ,סאניו וכיו"ב כך שיש להשלים עם העובדה שהמוצרים תוצרת japan נדירים מאוד היום כולל אצל היבואנים הרישמיים כגון ישפאר-שמייצגת את סוני,אלמור-שמייצגת את פיוניר ,מרנטץ והרמן-קרדון,ניואופן -שמייצגת את טושיבה וכיו"ב על טלווזיה סוני תוצרת יפן תשלמו היום 6000 ש"ח מינימום אך לעומת זאת טלווזיה סוני בעלת אותו מפרט וגודל צג שיוצרו במזרח
תשלמו בין 3000-1900 ש"ח ואוליי אף פחות וזה אצל היבואנים הרשמיים שאינם מסבירים לציבור את הסיבה לפער בין שתי טלוויזיות זהות מאותו מותג .

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #50 

israels,

1. אין פה שום עיניין של "העלבה אישית".
2. אם יש לך מידע ועובדות לסתור את מה שהועלה פה בשירשור, אתה מוזמן לעשות זאת.
זה שלך או לחברים שלך, הרמקולים נשמעים טוב או נותנים תמורה לכסף זה בסדר אבל לא קשור.
3. מאיפה הבאת את הדוגמא של הנאוטילוס ? ואם אני לא אוהב איך שהוא נשמע ? (לא שיצא לי לשמוע אותו עדיין)
ואם הוא לא מתאים לחדר שלי? (הוא בהחלט לא מתאים כי הוא ענק)
אגב, אם כבר מזכירים אותו, הבעיה איתו זה לא העלות של הרמקול אם כי ההגברה שכן הוא דורש 4 STEREO POWER AMPS או 8 מונובלוקים.
אגב 2, החוכמה היא לא לקנות את הכי יקר, אלא את הכי זול שנשמע לך הכי טוב.
מצטער, אבל לא שמעתי רמקול זול יותר מהרמקול שלי שנשמע טוב יותר. ברגע שזה ייקרה אני אשמח לשדרג מטה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

The-Trouble-Maker
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68

שליחה #51 

משהו כתב על COBY בכל מקרה אני לא יודע אם הוא התכוון למוצרים שלהם בארץ או בחו"ל אבל אני קניתי בארצות הברית והמוצר מצויין - קניתי DVD נייד

yzafrir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113

שליחה #52 

רוב החברות שהוזכרו מיוצרים ע"י חברה אמריקאית בשם GOLDSKY שמייצרת בסין....

מה לגביי ADVENT זו הייתה פעם חברה מפוארת לא ??

kobb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130

שליחה #53 

israels,

זה שמוצר הינו מוצר מדבקה עדיין אינו אומר שהוא מוצר גרוע. (לדוגמא: פלסמה טושיבה עשויה להחשב מוצר מדבקה אך זה לא אומר שהיא גרועה).
וגם להפך, זה שמוצר מסוים הינו איכותי עדיין לא אומר שאינו מוצר מדבקה.

יש חסרונות ויתרונות ברכישת מוצר מדבקה ומה שטוב בשרשור זה הוא שזה מאפשר לך לדעת. וידע שווה כסף, הרבה כסף !
אין לי תשובות וכל התקוות הלכו להן לכל הרוחות.

israels
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

kobb בו ננהל דיון קטן בסיידרררר

שליחה #54 

ראשית נצא מנקודת הנחה כי אתה מאמין שכל המוצרים שהזכרו לעיל הינם מוצריי מדבקה כלשונכם ,ושנית לפי רוח הדברים בשרשור הזה הם אינם שווים שיט.
אך בו נעבור רגע לדיון :
אם אתה אדם של מותגים ידועים או מישהו אחר שהגיב כאן בפורום ,אזי הוא צריך לשאול את עצמו מתי בפעם האחרונה שהוא קנה משהו שהוא מחשיב כמותג הוא שאל את עצמו או את המוכר ליתר דיוק היכן הוא יוצר .סיבוב קטן באינטרנט או בחנויות ייגלה לכם את האמת שאפילו החברות הגדולות : sony,toshiba,sanyo,sharp,jvc ועוד חברות רבות כיום מייצרות את מוצריהן במזרח הרחוק מאוד דהיינו :סין,מלזיה,הודו,אינדונזיה,קוריאה,טיוואן וכיו"ב.הן רק אחראיות לטיב הרכיבים עצמם שהן מביאות אל המפעלים שעוסקים בהרכבה חיווט וגימור.יתרה מזאת תעשה ניסוי בזמן אמת ותיגש אל חנות למוצריי חשמל תישאל על טלווזיה סוני או אחרת ותיראה שיש שני סוגים של מחירים שאחד גבוה יותר במידה ניכרת לדגם זה בגודלו וביכולותיו ,הסיבה לכך שאפילו היפנים עברו לייצר בסין ומלזיה,
מעבר לכך הסינים למעשה השכילו לרכוש מותגיי עבר אירופאים כגון גרונדינג,קנווד,לנקו,מטץ,פיילוט,מרפי ריצ'ארדס או את זכות השימוש בהם באופן חלקי(שכחתי את itt),כך שלמעשה רוב המוצרים היום שנושאים שמות של חברות גדולות וממותגות למעשה אינם אלא עבודה בעיניים על הקליינטים .כך גם לגבי יונדאי,lg ,כרומקס,פורד,פיאט,מיציבושי,קופרשלוטס,שאווב לורנץ,ואחרות שמייצרות כיום בטורקיה ובמזרח,אפילו חברת umi הבעלים של שברולט העבירה את הייצור לקוריאה כי העלויות שם יותר זולות מבחינת שכר ותנאים לפועלים וכדומה.אי לכך אני מערער על הקביעה שכל מוצריי המדבקה שווים שיט.יתרה מזאת מוצר שאינו מוצר מדבקה כפי שכינו פה אנשים את המוצרים הללו עולה הרבה יותר ממה שבן אדם ממוצע יכול להרשות לעצמו לדוגמא:רסיבר סביר של דנון עולה בישראל בין 2000-ל 8000 ש"ח בעוד בחו"ל רסיבר יחסית פשוט של דנון עולה בין 1800- ל5000 $ ארה"ב כך שאת החשבונות תעשו לב,
כמו כן לי יש כפי שהזכרתי כבר רמקולים של Pure Acoustics שכל חיפושיי אחריהם ברשת הובילו לאתר הבית בארה"ב הרמקולים עובדים מצויין ונשמעים נהדר והם נבחנו בעבר ע"י אנשים עם ציוד אודיו מטורף לגמריי ונמצאו מעולים ואיכותיים,אומנם אני יודע שכיום יש זן מיוחד של פירמה זאת שהם רמקולים שלדעתי היכולות והביצועים שלהם מתחת לכל ביקורת ואינם משתווים לאלו שאני קניתי לפניי שלוש שנים בערך כמעט ארבע,הרסיבר שלי הוא jvc 5022 rxav שלמרבה הפלא מיוצר במלזיה יש לי די וי די של jvc שהוא made in japan שעלה לפניי שנתיים לערך 945 ש"ח ודי וי די של יונדאי קורא די וי איקס שעלה 500 ש"ח לפניי שנתיים ופרוססר של ימאהה שעלה לי 149 ש"ח באינטרנט במכרז וגם הוא made in japan .סיור קצר באתריי הבית של היצרניים הסיניים יבהיר לך מי באמת מייצר את כל המותגים שאתה רואה בחנויות כגון,פיוניר,סוני,ודומיהם .מעבר לכך לסינים יש מקצוע ייחודי שנקרא מהנדס העתקה ,
שמגיע למפעל ורואה את המכונות שבו ומשחזר אותן בדיוק של 100% כך גם לגביי המוצרים שהם מייצרים.יתר על כן לפניי 4 שנים כבר מכרו בסין dvd-divx במחיר של 30$ כולל מערכת סראונד הבנויה סאטליטים ומגבר מובנה בסאב כפי שמוכרים כיום בארץ בכל מיני חנויות וברשת.כך שמי מעתיק ממי אם רק היום בשנה וקצת האחרונות הגיעו לארץ dvd-divx של החברות הגדולות .
ישראל

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #55 

המגברים של דנון בחול עולים פחות מהארץ ( תבדוק באתרים )
מה שחשוב זה הטכנולוגיה עצמה לא ארץ היצור.

leshets
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1241
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #56 

הן רק אחראיות לטיב הרכיבים עצמם שהן מביאות אל המפעלים שעוסקים בהרכבה חיווט וגימור
...
בקרת איכות שחכת.
יחסית פשוט של דנון עולה בין 1800- ל5000 $ ארה"ב כך שאת החשבונות תעשו לבד
...
אתה יכול לתת דוגמה לדגם "פשוט" במחיר הזה :roll: ?
מה שחשוב זה הטכנולוגיה עצמה לא ארץ היצור.
...
(Y) .
מיכאל .

israels
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

קח לך

שליחה #57 

AVR 3805 3 Zone A/V Receiver ,
Denon AVR-3801 ,
Denon AVR-5700 ,אם תרצה עוד תודיע כי אני מכיר גם אחד של 12000 $ ארה"ב.

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #58 

ישראל, כמות הטעויות שכתבת בתגובה שלך, אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל....

1. ארץ הייצור לא משנה, אלא ביקורת האיכות, הנהלים, התכנון והחומרים.
2. הסינים לא קנו את החברות הללו שציינת ואפילו לא את השמות. את ה"קומבינה" הזו המציאו הישראלים.
הישראלים מזמינים מכשירים נחותים לפי משקל ומדביקים את המדבקה ה"אירופאית" או "אמריקאית".
3. אני לא אומר ש"מוצרי מדבקה שווים שיט", אלא שמבחינת סאונד הם שווים מעט מאוד.
הטענה העיקרית שלי היא, חוסר ה"גב" שיש למוצרים הללו, רמת גימור וחומרים נמוכה, אמינות ירודה, שיטות שיווק שפונות לצרכנים שלא מבינים (טוויטר עם קירור שמן, 8 דרייברים לרמקול, מחיר מחירון מנופח מעבר לכל פרופורציה כשבמכרזים המוצר נמכר בכ-1/10 מהמחיר ה"מחירון" וכו').
4. UMI היא לא הבעלים של שברולט אלא היא חברה ישראלית שמייבאת את המותג.
5. לא הבנתי מהדוגמאות של הדנונים שלך כלום. תביא דוגמא למוצר שבחו"ל עולה יותר מבארץ בגלל שבארץ הוא מיוצר במקום אחר.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: קח לך

שליחה #59 

israels כתב:AVR 3805 3 Zone A/V Receiver ,
Denon AVR-3801 ,
Denon AVR-5700 ,אם תרצה עוד תודיע כי אני מכיר גם אחד של 12000 $ ארה"ב.
...
לידיעתך :

AVR 3805-בארהב עולה 750-800 דולר , בארץ בסביבות ה 7000 שח

AVR 3801 ( דגם ישן ) בארהב -400-500( יד שנייה ) דולר, בארץ ( יד שנייה ) 4000-5000 שח.

ואין טעם שאני אמשיך, אתה פשוט מציג דברים לא מבוססים ומוטעים.

israels
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

lironk

שליחה #60 

סתם שתדע לפני שהעתקתי והדבקתי את הדגמים האלו מהרשת למערכת, אז מחיריהם נבדקו כך שהדגם הראשון (בסדר יורד)עולה -
986$ ,
השני,1190$ ,
השלישי 2999 $ ארה"ב
כך שלפניי שאתה קובע עובדות ומשמיץ תבחן היטב את הדברים ,
ושים לב לעוד דבר מה כנס לוואלה שופס או לסקאל ותיראה בכמה הם מוכרים את הדנון ,
בסידרררררררררררררררררררר,
ישראל

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”