בקשר לבעיה של תו ' בשם הסרט.
אני לא בטוח מה הבעיה ואיך לפתור אותה... יצרתי קשר גם עם אתר סרטים וגם עם XBMC ואני הולך לקחת יותר ברצינות את אימוץ הaddon.
לאתר סרטים יש ככל הנראה איזשהו API שהם עובדים עליו ואני אנסה להשתמש בו מה שאמור לפתור סופית את כל הבעיות שהיו עד עכשיו.
בנוסף, אני עובד עם XBMC בשביל לקבל כלים שיוכלו לעזור לי לתקן בעיות בADDON יותר בקלות.
אני אשמח אם תוכל להסביר לי בדיוק מה היא בעיית הז'אנרים בשביל שאוכל לפתור אותה.
אני רואה את הז'אנרים בסדר גמור.
תן לי פירוט של סרט, איזה ז'אנרים אתה מצפה לראות, ואיזה אתה רואה בפועל (עדיף עם צילום מסך).
...
צפיתי בו ומחקתי אותו.
אתה יכול לראות בתמונות שלך שהז'אנרים רשום כמה פעמים כל ז'אנר וזה חוזר על עצמו.
בדף הקודם אחד המשתמשים עשה תיקון שהיה יותר בעייתי מבחינת תקצירים אבל ז'אנר הסרט הופיע פעם אחת ולא חזר על עצמו.
הבעיה עם הסרטים שמתחילים או כוללים ' (כמו 22 קליעים) הייתה כאן בעבר ומצאתי לה פתרון, לחפש רק לפי הID.. אני תכף אחפש את זה ואשים פה.
עוד כמה בעיות שיש כרגע בתיקון שלכם זה הז'אנרים, למשל בבלאק הוק דאון, הז'אנר הוא "דרמה | מלחמה | פעולה" וזה מציג רק "דרמה".
"בדרך לחתונה עוצרים בוגאס" זה לוקח רק את ה"פשע" והז'אנר הוא "פשע | קומדיה"
בקיצור הז'אנר מושך רק את הראשון..
חוץ מזה כרגע הכל נראה לי בסדר, מומלץ מאוד שמישהו ירים את הכפפה ויעשה איזשהו WIKI או אתר חופשי שבו אפשר להעלות תיקונים, ושם תמיד יהיה את הסקרפר המעודכן ביותר.. כי לפעמים אני עושה תיקונים באופן ידני לעצמי ורוצה לשתף וזה סתם מבלבל אנשים בפורום שיש 100 שרשורים עם 100 קבצים על 100 שרתים זמניים...
טוב, הצלחתי לפתור את בעיית הסרטים עם הגרש ואת בעיית הזאנרים.
הקובץ מעודכן ונמצא באותו מקום.
tomer953, אם תוכל ליצור עמוד וויקי כזה, אני אשמח להשתמש בו.
כפי שציינתי, אני ביקשתי מXBMC לקחת אחריות על התוסף כך שכל תיקון ייצא באופן רשמי וכך אנשים לא יתבלבלו עם התיקונים...
levwais כתב:tomer953, אני אבדוק את עניין הזאנרים. בשביל לפתור את הבעיה של החזרה, ביטלתי את הrepeat וככה יצא שהוא לוקח רק את הזאנר הראשון.
אשמח לשמוע על ההצעה שלך עם הID בשביל לפתור את בעיית הגרש.
אם תוכל ליצור עמוד וויקי כזה, אני אשמח להשתמש בו.
כפי שציינתי, אני ביקשתי מXBMC לקחת אחריות על התוסף כך שכל תיקון ייצא באופן רשמי וכך אנשים לא יתבלבלו עם התיקונים...
...
הנה התיקון לבעיית ה ' המפורסמת..
תחליף בXML את השורות לזה:
tomer953 כתב:אין פאן ארט אין טריילר והקובר (העטיפה) גם לא תמיד עובד... למשל בסרט המכונאי, לא משך לי טריילר לא משך לי עטיפה ולא פאןארט
...
גם אצלי,
אין פאן ארט בכל הסרטים שאני מערכן. הגרסה החדשה למשיכת מידע מאתר סרטים היא 1.1.0 ?
אצלי הוא יושב בנתיב הבא:
C:\Program Files\XBMC\system\scrapers\video
האם זה בגלל שמדובר בשידרוג מגרסה 9 ולא התקנה נקיה של גרסה 10 ?