קניתי את הרסיבר פיוניר 920 בארה"ב
-
AmiEfroni
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
samag7 כתבת: נכון.
להפתעתי למרות חיפוש לא קטן בגוגל , לא עליתי על חברת TNT ומסתבר שחבל - כי הנימוקים שלך נכונים וקיבלו חיזוק משמעותי בשטח ובהתנסאות של שנינו במקרה על אותו מוצר.
גם קיבלת יותר מהר וגם יותר זול - מחיר ההובלה כמובן.
אין ספק שבמוצר הבא אתקשר ואבדוק גם אותם עם עדיפות ראשונה לאור הניסיון המוצלח שלך איתם.
להפתעתי למרות חיפוש לא קטן בגוגל , לא עליתי על חברת TNT ומסתבר שחבל - כי הנימוקים שלך נכונים וקיבלו חיזוק משמעותי בשטח ובהתנסאות של שנינו במקרה על אותו מוצר.
גם קיבלת יותר מהר וגם יותר זול - מחיר ההובלה כמובן.
אין ספק שבמוצר הבא אתקשר ואבדוק גם אותם עם עדיפות ראשונה לאור הניסיון המוצלח שלך איתם.
- orenP
-
- חבר פעיל

- תגובות: 83
הצטרפתי לחגיגת ההזמנות מארה"ב...
הייתי זקוק לכבל סאב כולל מפצל Y.
ראיתי כבלים טובים בארץ, באיזור ה 350 ש"ח, וכבלים פשוטים ב 200.
בדיקה פשוטה באמזון העלתה את הכבל הזה :
שאמור להיות קצת יותר רציני מהכבלים הפשוטים.
הקניה כולל המשלוח עלתה 46.4$ שזה פחות מהאפשרות הכי זולה לקניית כבל בארץ.
הכבל אתמול עלה על הטיסה לארץ ואמור להגיע אליי כנראה מחר או מחרתיים.
ההזמנה בוצעה בשבת בערב לפני שבוע וחצי
ההזמנה בוצעה בשבת בערב לפני שבוע וחצי
-
AmiEfroni
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
הרסיבר הגיע היום לביתי - שעה 10.00.ami9 כתב:זה יהיה השרשור של דיווח על כל שינוי בסטטוס החבילה ואני הוסיף בו את התאריכים של כל תנועה בזמן אמת.
תאריך הפעולה/עדכון הסטטוס ***************** מהות הסטטוס ************************************** תשלום
1. 3 במרץ 2011 *************** ביצוע ההזמנה הסופית בחברת מסטופ -רכישה באתר ********** מחיר הרסיבר+עמלה
2. 4 במרץ 2011 **************** נעשתה ההזמנה באתר+ מספר חבילה שנשלחה ל -NJ ********** אין תשלום נוסף
3. 11 במרץ 2011 ************** הרסיבר הגיע אתמול ל- NJ,עובר בדיקה ויזואלית וחשמלית ****** חיוב עבור ההובלה לישראל
4. 14 במרץ 2011 ******************* הרסיבר עבר את הבדיקות בהצלחה - נשלח לישראל-24 שעות בארץ****** אין חיוב נוסף
5. 17 במרץ 2011 ****************** החבילה בישראל משלשום-התחיל תהליך השחרור מהמכס.
6. 21 במרץ 2011 **************** שליח DHL הביא אלי הביתה את החבילה היום -שכחו רק שצריך לתאם ואף אחד לא היה בבית. מחר יביא אותה עוד פעם - אני מקווה.
7. 22 במרץ 2011 *************** שעה 10.00 סוף סוף הרסיבר הגיע אלי הבייתה. הקופסה נפתחה וצולמה. אכן הקןפסה האורגינלית של פיונייר הייתה פתוחה וכבל הכח היה פתוח - כלומר באמת נעשתה הבדיקה הויזואלית ובדיקת התקינות החשמלית במרכז הלוגיסטי ב- NJ והמכשיר באמת חדש לחלוטין ושאקנה את הממיר ל- 220V אבדוק אם הכל תקין תפקודית....
שאחבר אותו למערכת שלי - אפתח שרשור חדש להתרשמות ראשונית מהיכולות שלו.
- samag7
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
Re: הצטרפתי לחגיגת ההזמנות מארה"ב...
orenP כתב:הייתי זקוק לכבל סאב כולל מפצל Y.
ההזמנה בוצעה בשבת בערב לפני שבוע וחצי...
תתחדש!!!!
אני הייתי פועל טיפה שונה ממך, הכבל שראיתי שהזמנת עולה לבד כ 15$, המשלוח זה מה שמיקר את העסקה, הייתי ממליץ לך לפרסם אפילו הודעה כאן בפורום ולבדוק אולי יש כמה אנשים שגם מעניינים וע"י כך להוזיל את העסקה כולה.
אתה בכל מקרה משלם על משלוח של כ 4-5 ק"ג ככה שהיית יכול להזמין כמה יחידות מאותו מוצר ולשלם על משלוח אחד.
אני גם שוקל להזמין כמה כבלים משם ואז המחיר ליחידה ירד משמעותית.
אבל בכל מקרה עשית עסקה מצויינת וחסכת כסף שזאת בעצם המטרה של כל ההזמנות מחול
- samag7
-
- חבר שרק התחיל

ami9 כתב:הרסיבר הגיע היום לביתי - שעה 10.00.ami9 כתב:זה יהיה השרשור של דיווח על כל שינוי בסטטוס החבילה ואני הוסיף בו את התאריכים של כל תנועה בזמן אמת.
תאריך הפעולה/עדכון הסטטוס ***************** מהות הסטטוס ************************************** תשלום
1. 3 במרץ 2011 *************** ביצוע ההזמנה הסופית בחברת מסטופ -רכישה באתר ********** מחיר הרסיבר+עמלה
2. 4 במרץ 2011 **************** נעשתה ההזמנה באתר+ מספר חבילה שנשלחה ל -NJ ********** אין תשלום נוסף
3. 11 במרץ 2011 ************** הרסיבר הגיע אתמול ל- NJ,עובר בדיקה ויזואלית וחשמלית ****** חיוב עבור ההובלה לישראל
4. 14 במרץ 2011 ******************* הרסיבר עבר את הבדיקות בהצלחה - נשלח לישראל-24 שעות בארץ****** אין חיוב נוסף
5. 17 במרץ 2011 ****************** החבילה בישראל משלשום-התחיל תהליך השחרור מהמכס.
6. 21 במרץ 2011 **************** שליח DHL הביא אלי הביתה את החבילה היום -שכחו רק שצריך לתאם ואף אחד לא היה בבית. מחר יביא אותה עוד פעם - אני מקווה.
7. 22 במרץ 2011 *************** שעה 10.00 סוף סוף הרסיבר הגיע אלי הבייתה. הקופסה נפתחה וצולמה. אכן הקןפסה האורגינלית של פיונייר הייתה פתוחה וכבל הכח היה פתוח - כלומר באמת נעשתה הבדיקה הויזואלית ובדיקת התקינות החשמלית במרכז הלוגיסטי ב- NJ והמכשיר באמת חדש לחלוטין ושאקנה את הממיר ל- 220V אבדוק אם הכל תקין תפקודית....
שאחבר אותו למערכת שלי - אפתח שרשור חדש להתרשמות ראשונית מהיכולות שלו....
תתחדש!!!!
ותהנה ממנו כמה שיותר, בעיקר מעצם העובדה ששילמת את מחירו האמיתי ולא את מחיר העושר של היבואנים
נערך לאחרונה על ידי samag7 ב 22/03/2011 11:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
ת.ת.ת. 
- orenP
-
- חבר פעיל

samag7 כתב:orenP כתב:הייתי זקוק לכבל סאב כולל מפצל Y.
תתחדש!!!!
אני הייתי פועל טיפה שונה ממך, הכבל שראיתי שהזמנת עולה לבד כ 15$, המשלוח זה מה שמיקר את העסקה, הייתי ממליץ לך לפרסם אפילו הודעה כאן בפורום ולבדוק אולי יש כמה אנשים שגם מעניינים וע"י כך להוזיל את העסקה כולה.
אתה בכל מקרה משלם על משלוח של כ 4-5 ק"ג ככה שהיית יכול להזמין כמה יחידות מאותו מוצר ולשלם על משלוח אחד.
אבל בכל מקרה עשית עסקה מצויינת וחסכת כסף שזאת בעצם המטרה של כל ההזמנות מחול...
מה הכוונה "משלם על משלוח של כ 4-5 ק"ג"?
שילמתי על משלוח של 1.5 ק"ג (1.3 מעוגל למעלה).
באיחוד משלוחים, ה 15$ הבסיסיים היו מתחלקים בין המזמינים, ומצד שני יש 5$ עמלה על כל איחוד חבילה.
- samag7
-
- חבר שרק התחיל

orenP כתב:samag7 כתב:orenP כתב:הייתי זקוק לכבל סאב כולל מפצל Y.
תתחדש!!!!
באיחוד משלוחים, ה 15$ הבסיסיים היו מתחלקים בין המזמינים, ומצד שני יש 5$ עמלה על כל איחוד חבילה....
דרך מי עשית את המשלוח?
אם אני לא טועה יש מינמום משקל לשליחה, כי לפי מה שראיתי הכבל עולה 15$ (תקן אותי אם אני טועה) אז הנחתי ששילמת על המשלוח את ה30+ הנותרים.
ככל שתזמין יותר (גם מבחינת משקל) המחיר פר קילו יהיה נמוך יותר משמעותית
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
samag7 אתה יכול להסביר את התגובה שלך?
כשתקנה מחו"ל מוצר אירופאי תואם ב100% למוצר שהיבואן מוכר אז ההכפשה שלך תיהיה רלוונטית.
אתה לא יכול לצפות שהיבואן ימכור מוצר שמתאים לארץ במחיר של מוצר שלא מתאים לארץ וזה לא משנה שזה בעצם אותו מוצר אבל מיועד לקהל אחר.
אתה קנית מוצר אירופאי או אמריקאי? אמריקאי, היבואן מוכר מוצר אירופאי או אמריקאי? אירופאי.בעיקר מעצם העובדה ששילמת את מחירו האמיתי ולא את מחיר העושר של היבואנים...
כשתקנה מחו"ל מוצר אירופאי תואם ב100% למוצר שהיבואן מוכר אז ההכפשה שלך תיהיה רלוונטית.
אתה לא יכול לצפות שהיבואן ימכור מוצר שמתאים לארץ במחיר של מוצר שלא מתאים לארץ וזה לא משנה שזה בעצם אותו מוצר אבל מיועד לקהל אחר.
- samag7
-
- חבר שרק התחיל

אתקן את עצמי ואסביר בדיוק למה כוונתיDorM כתב:samag7 אתה יכול להסביר את התגובה שלך?
אתה קנית מוצר אירופאי או אמריקאי? אמריקאי, היבואן מוכר מוצר אירופאי או אמריקאי? אירופאי.בעיקר מעצם העובדה ששילמת את מחירו האמיתי ולא את מחיר העושר של היבואנים...
אתה לא יכול לצפות שהיבואן ימכור מוצר שמתאים לארץ במחיר של מוצר שלא מתאים לארץ וזה לא משנה שזה בעצם אותו מוצר אבל מיועד לקהל אחר....
מוצר אירופאי לדוגמא PIONEER 1020 עולה 500 פאונד * 5.7 = 2850 נוסיף מיסים של 34% הגענו בדיוק ל 3819 ש"ח
ובוא לא נשכח שמישהו כבר הרוויח עליי (המוכר בלונדון)
משלוח?! גם היבואן בלונדון משלם משלוח, הרסיברים לא מיוצרים בלונדון.
מה שאומר שהיבואן כאן + החנויות עושות מעל ל 1400 שקל רווח וזאת אחרי שכבר שילמתי פעם אחת רווח ליבואן ורווח לחנות בחול כך שבפועל הרווח גדול יותר משמעותית
- Trip
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
אני אשמח אם רוכשי הרסיברים יוכלו לעדכן לגבי 2 בעיות שהוזכרו בשרשורים אחרים, בעת רכישת רסיבר מחו"ל:
1. בעיות תצוגה מעומעמת עקב הבדלים בהספק העובר דרך השנאים.
2. בעיות טיונר עקב הבדלים בתדרי רדיו בארץ ובארה"ב.
(חושב לנסות משהו כזה בעצמי...)
(חושב לנסות משהו כזה בעצמי...)
- samag7
-
- חבר שרק התחיל

לגבי בעיה הראשונה לא נתקלתי בה עדיין אם היא קיימתTrip כתב:אני אשמח אם רוכשי הרסיברים יוכלו לעדכן לגבי 2 בעיות שהוזכרו בשרשורים אחרים, בעת רכישת רסיבר מחו"ל:
(חושב לנסות משהו כזה בעצמי...)...
לגבי הבעיה של הטיונר לא ניסיתי לשמוע רדיו דרך רסיבר, היום שאגיע הביתה אנסה ותן לך תשובה מדוייקת
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
אשמח מאוד לדעת מה המחיר שאתה מסתמך עליו וכמובן גם מאיפה יש לך את המחיר הזה, האם זה מחנות מתמחה או מהאינטרנט?samag7 כתב:אתקן את עצמי ואסביר בדיוק למה כוונתיDorM כתב:samag7 אתה יכול להסביר את התגובה שלך?
אתה לא יכול לצפות שהיבואן ימכור מוצר שמתאים לארץ במחיר של מוצר שלא מתאים לארץ וזה לא משנה שזה בעצם אותו מוצר אבל מיועד לקהל אחר....
מוצר אירופאי לדוגמא PIONEER 1020 עולה 500 פאונד * 5.7 = 2850 נוסיף מיסים של 34% הגענו בדיוק ל 3819 ש"ח
ובוא לא נשכח שמישהו כבר הרוויח עליי (המוכר בלונדון)
משלוח?! גם היבואן בלונדון משלם משלוח, הרסיברים לא מיוצרים בלונדון.
מה שאומר שהיבואן כאן + החנויות עושות מעל ל 1400 שקל רווח וזאת אחרי שכבר שילמתי פעם אחת רווח ליבואן ורווח לחנות בחול כך שבפועל הרווח גדול יותר משמעותית...
- orenP
-
- חבר פעיל

המשלוח בוצע דרך מסטופ.samag7 כתב:orenP כתב:samag7 כתב:orenP כתב:הייתי זקוק לכבל סאב כולל מפצל Y.
תתחדש!!!!
באיחוד משלוחים, ה 15$ הבסיסיים היו מתחלקים בין המזמינים, ומצד שני יש 5$ עמלה על כל איחוד חבילה....
דרך מי עשית את המשלוח?
אם אני לא טועה יש מינמום משקל לשליחה, כי לפי מה שראיתי הכבל עולה 15$ (תקן אותי אם אני טועה) אז הנחתי ששילמת על המשלוח את ה30+ הנותרים.
ככל שתזמין יותר (גם מבחינת משקל) המחיר פר קילו יהיה נמוך יותר משמעותית...
הכבל אמנם עולה רק 15$, אבל משלוח מקומי ברה"ב עלה 8.4$ והמשלוח של מסטופ לארץ עלה 23$ (15$ עמלה בסיסית + 1.5 ק"ג משלוח 18$ ובנוסף 10$ הנחה ממסטופ במסגרת מבצע אמזון)
- samag7
-
- חבר שרק התחיל

orenP כתב:המשלוח בוצע דרך מסטופ.samag7 כתב:orenP כתב:samag7 כתב:orenP כתב:הייתי זקוק לכבל סאב כולל מפצל Y.
תתחדש!!!!
דרך מי עשית את המשלוח?
ככל שתזמין יותר (גם מבחינת משקל) המחיר פר קילו יהיה נמוך יותר משמעותית...
הכבל אמנם עולה רק 15$, אבל משלוח מקומי ברה"ב עלה 8.4$ והמשלוח של מסטופ לארץ עלה 23$ (15$ עמלה בסיסית + 1.5 ק"ג משלוח 18$ ובנוסף 10$ הנחה ממסטופ במסגרת מבצע אמזון)...
הבנתי...
לא ידעתי שהם גובים עמלה בסיסית + משלוח
אני גם שוקל להזמין כמה "דברים קטנים" מאמזון ואז באמת אעשה משלוח אחד על כולם, כך זה יוזיל לי את המשלוח בתוך ארה"ב (יש לי חודשים של שליחויות מהירות של 2 ימי עסקים חינם) וכך גם אשלם פעם אחת משלוח אומנם על משקל יותר גדול, אני סבור שבסה"כ זה ישתל יותר
- orenP
-
- חבר פעיל

זה ישתלם יותר אם תדאג שכל הדברים הקטנים יישלחו מאמזון למחסני מסטופ בחבילה אחת, וכך תחסוך את דמי איחוד החבילות (5$ לכל חבילה נוספת שתאוחד לאותו משלוח).
- samag7
-
- חבר שרק התחיל

אני שולח דרך TNT והחבילות מגיעות כבר כחבילה אחת ישירות מאמזון ברגע שאתה מזמין כמה דברים ומסמן שישלחו את הכול יחד ולא כל דבר בנפרדorenP כתב:זה ישתלם יותר אם תדאג שכל הדברים הקטנים יישלחו מאמזון למחסני מסטופ בחבילה אחת, וכך תחסוך את דמי איחוד החבילות (5$ לכל חבילה נוספת שתאוחד לאותו משלוח)....
- samag7
-
- חבר שרק התחיל

לשאלתך לגבי בעיית הטיונר: בטיונר עובד מצויין הקפיצות הם ב 0.1 מגה הרץTrip כתב:אני אשמח אם רוכשי הרסיברים יוכלו לעדכן לגבי 2 בעיות שהוזכרו בשרשורים אחרים, בעת רכישת רסיבר מחו"ל:
(חושב לנסות משהו כזה בעצמי...)...
- Trip
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
תודה, האם הוא בטווח הנהוג בארץ (87.5-107.9 FM)?samag7 כתב:לשאלתך לגבי בעיית הטיונר: בטיונר עובד מצויין הקפיצות הם ב 0.1 מגה הרץTrip כתב:אני אשמח אם רוכשי הרסיברים יוכלו לעדכן לגבי 2 בעיות שהוזכרו בשרשורים אחרים, בעת רכישת רסיבר מחו"ל:
(חושב לנסות משהו כזה בעצמי...)......
- samag7
-
- חבר שרק התחיל

הטווח ברסיבר הוא 87.5 - 108 FMTrip כתב:תודה, האם הוא בטווח הנהוג בארץ (87.5-107.9 FM)?samag7 כתב:לשאלתך לגבי בעיית הטיונר: בטיונר עובד מצויין הקפיצות הם ב 0.1 מגה הרץTrip כתב:אני אשמח אם רוכשי הרסיברים יוכלו לעדכן לגבי 2 בעיות שהוזכרו בשרשורים אחרים, בעת רכישת רסיבר מחו"ל:
(חושב לנסות משהו כזה בעצמי...).........