בעיות עם MMS
אתה עם HERO אז זה לא רלבנטי, השמות שהזכרתי הם רומים וקרנלים של SGSeran_io כתב:שח_מט,
מה זה ה-HARDCORE וה-DOC שהזכרת? אלו רומים? לאיזה מכשיר?...
המלצה שלי - תחפש פה וב IANDROID אנשים עם מכשיר כמו שלך, ותבדוק איזה רום וקרנל יש להם, באיזו רשת הם והאם הם מצליחים לשלוח MMS כולל בדיקת ההגדרות שמוגדרות אצלם במכשיר
מצאתי כאן שרשור שמדבר על בעיה זהה. העניין הוא שקשה למצוא רום עם MMS עובד כנראה...
http://forum.htcaddicts.com/viewtopic.p ... 9&start=10
http://forum.htcaddicts.com/viewtopic.p ... 9&start=10
ערן,
חשבתי קצת על העניין הזה וההשערה שלי היא שהבעייה אצלך נובעת מאחד הדברים הבאים:
1. בעייה באחד הדרייברים של HTC מותקנים אצלך ברומים בהם אתה משתמש (אתה משתמש ברומים מקוסטמים של 2.2 ו 2.3)
2. בעייה ברדיו שמותקן אצלך במכשיר שלא תואם באופן מלא לרומים בהם אתה משתמש כיום
שתי הבעיות האלה קשורות לכך שכל הרומים (הקרנל) בגירסאות 2.2 ו 2.3 שיצאו ל Hero משתמשות בדרייברים וברדיו שיצאו למכשיר ה Hero ע"י חברת HTC לגירסת 2.1. כיוון ש HTC לא שיחררה Stock רום לפרויו (2.2), יצרני הרומים המקסוטמים ל 2.2\2.3 השתמשו במה שקיים ולכן לטעמי במקרה שלך, יש אי תאימות כלשהי ברכיב האחראי על קבלה ושליחת MMS (או ה APN) אי תאימות בין הרום לדרייבר (או הרדיו). לדעתי שווה לך לבדוק האם יש גירסת רדיו מעודכנת יותר למכשיר שלך ולשקול להתקין אותה:
ראה כאן: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=559622
בנוסף שווה לך להתקין גירסת רום (מקוסטם או סטוק) מבוסס 2.1 ולבדוק האם בעייה ה MMS נפתרה שם (לדעתי זה יעבוד)
זהירות:
צריבה לא נכונה של רדיו יכולה להרוס את המכשיר (להפוך אותו ללבנה)...לכן מומלץ לבדוק טוב-טוב שזאת גירסה שמתאימה לדגם המכשיר
חשבתי קצת על העניין הזה וההשערה שלי היא שהבעייה אצלך נובעת מאחד הדברים הבאים:
1. בעייה באחד הדרייברים של HTC מותקנים אצלך ברומים בהם אתה משתמש (אתה משתמש ברומים מקוסטמים של 2.2 ו 2.3)
2. בעייה ברדיו שמותקן אצלך במכשיר שלא תואם באופן מלא לרומים בהם אתה משתמש כיום
שתי הבעיות האלה קשורות לכך שכל הרומים (הקרנל) בגירסאות 2.2 ו 2.3 שיצאו ל Hero משתמשות בדרייברים וברדיו שיצאו למכשיר ה Hero ע"י חברת HTC לגירסת 2.1. כיוון ש HTC לא שיחררה Stock רום לפרויו (2.2), יצרני הרומים המקסוטמים ל 2.2\2.3 השתמשו במה שקיים ולכן לטעמי במקרה שלך, יש אי תאימות כלשהי ברכיב האחראי על קבלה ושליחת MMS (או ה APN) אי תאימות בין הרום לדרייבר (או הרדיו). לדעתי שווה לך לבדוק האם יש גירסת רדיו מעודכנת יותר למכשיר שלך ולשקול להתקין אותה:
ראה כאן: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=559622
בנוסף שווה לך להתקין גירסת רום (מקוסטם או סטוק) מבוסס 2.1 ולבדוק האם בעייה ה MMS נפתרה שם (לדעתי זה יעבוד)
זהירות:
צריבה לא נכונה של רדיו יכולה להרוס את המכשיר (להפוך אותו ללבנה)...לכן מומלץ לבדוק טוב-טוב שזאת גירסה שמתאימה לדגם המכשיר
מחליף בערך פעם בשבועdaveil כתב:שח_מט,
אתה אומר שאתה מחליף רומים כמו גרביים,
אז איך אתה מתגבר על אובדן מידע\אפליקציות\הודעות וכו' ?...
מגבה עם טיטניום, האנשי קשר והמיילים בענן בכל מקרה
הסטוריית SMS ושיחות לא מעניינת ואני לא משחזר אותם כל פעם
לא סיפור ארוך מדי
אז ניסיתם את זה או לא?nokobik כתב:ניסיתם את זה?
איתןאוהבקפה כתב:פתרון לענייני ה-MMS. כנסו ללינק המצורף!!!
ה-MMS עובד אצלי עם רום של פיילוט (סלקום). בלינק יש הוראות לכל החברות. למי שיש סלקום שימו לב שיש גם הגדרה לפרוקסי וגם לפרוקסי של MMS.
http://www.androidil.net/forum/%F4%E5%F ... E0%EC.html......
ניסיתי את זה לפני שחזרתי לרוםnokobik כתב:אז ניסיתם את זה או לא?nokobik כתב:ניסיתם את זה?
איתןאוהבקפה כתב:פתרון לענייני ה-MMS. כנסו ללינק המצורף!!!
ה-MMS עובד אצלי עם רום של פיילוט (סלקום). בלינק יש הוראות לכל החברות. למי שיש סלקום שימו לב שיש גם הגדרה לפרוקסי וגם לפרוקסי של MMS.
http://www.androidil.net/forum/%F4%E5%F ... E0%EC.html.........
אין שם שום דבר חדש
הכתובות של פלאפון למשל לא רלבנטיות, לגלישה יש כתובת חדשה של אנדרויד ול MMS זה שונה ממה שפלאפון אומרים
ברור שניסיתי... היה קטע שזה עבד לי לא זוכר אם בפיילוטX או DOC אבל שבוע שעבר ב DOC זה לא עבד ליnokobik כתב:אתה ברום של פלאפון כרגע?
אולי תנסה לגבות את הגדרות ה-APN בעזרת TB או APN BACKUP ותשחזר ברום מקוסטם....
הקטע שהיום ניסיתי לחשוב מה עוד היה שונה - נראה לי שיניתי את המודם ל JL2 לכן אני אומר אולי יש אי התאמה למודם
עדכון - אני, לצורך בדיקה, שמתי רום ישן, 1.5 !! והפלא ופלא - MMS עובד יופי.
המסקנה ברורה - הבעיה היא ברום. וזה התחיל מרומים של 2.1 .
עכשיו אני פשוט צריך למצוא רום ספציפי ( 2.3 ) שבו MMS כן עובד. עפ"י מה שקראתי ייתכן ויש כאלו.
או שאני פשוט אוותר על העניין..
המסקנה ברורה - הבעיה היא ברום. וזה התחיל מרומים של 2.1 .
עכשיו אני פשוט צריך למצוא רום ספציפי ( 2.3 ) שבו MMS כן עובד. עפ"י מה שקראתי ייתכן ויש כאלו.
או שאני פשוט אוותר על העניין..
ערן,
שלא תגלה בסוף שמכל משחקי הרומים האלה ה MMS אומנם יתחיל פתאום לעבוד, אבל אז המצלמה תפסיק לעבוד
ממש חוק מרפי...דווקא האחד הבודד שצריך את MMS הוא האחד שזה לא עובד אצלו
שלא תגלה בסוף שמכל משחקי הרומים האלה ה MMS אומנם יתחיל פתאום לעבוד, אבל אז המצלמה תפסיק לעבוד
ממש חוק מרפי...דווקא האחד הבודד שצריך את MMS הוא האחד שזה לא עובד אצלו
ייתכן שזאת לא אלטרנטיבה מספיק טובה בשבילך, אבל אתה מודע לזה שיש לך אלטרנטיבות כמו מייל ו-WHATSAPP שלרוב אפילו עדיפות על MMS?eran_io כתב:nokobik,nokobik כתב:מה שאתם מוכנים לעשות בשביל MMS......
זה כבר נהיה עניין עקרוני.. שפשוט זה מעצבן שזה לא עובד.![]()
אני משוכנע שגם כשה-MMS יתחיל לעבוד אצלי אני לא אשלח יותר מ-1 בחודש.. בקושי.....
כמובן שאני מכיר את אלטרנטיבות האלו, רק שאני לא מתיחס אליהן כאלטרנטיבות אלא כאל משהו אחר.nokobik כתב:ייתכן שזאת לא אלטרנטיבה מספיק טובה בשבילך, אבל אתה מודע לזה שיש לך אלטרנטיבות כמו מייל ו-WHATSAPP שלרוב אפילו עדיפות על MMS?eran_io כתב:nokobik,nokobik כתב:מה שאתם מוכנים לעשות בשביל MMS......
אני משוכנע שגם כשה-MMS יתחיל לעבוד אצלי אני לא אשלח יותר מ-1 בחודש.. בקושי........
למשל, לאבא שלי אין מצב לשלוח מייל ( בטח יפתח את הג'ימייל שלו מתישהו החודש)
ובטח שלא Whatsapp - רק לבעלי סמארטפון ( שחייבים להיות מחוברים לרשת)
לאשתי - אין סמארטפון וגם אימייל היא לא דוגמת בתדירות גבוהה.
היתרון של MMS פשוט מאוד - זה מיידי, זה קופץ לעיניים כמו SMS ונתמך במכשירים ממש ישנים.
נכון לגמריeran_io כתב:כמובן שאני מכיר את אלטרנטיבות האלו, רק שאני לא מתיחס אליהן כאלטרנטיבות אלא כאל משהו אחר.nokobik כתב:ייתכן שזאת לא אלטרנטיבה מספיק טובה בשבילך, אבל אתה מודע לזה שיש לך אלטרנטיבות כמו מייל ו-WHATSAPP שלרוב אפילו עדיפות על MMS?eran_io כתב:nokobik,nokobik כתב:מה שאתם מוכנים לעשות בשביל MMS......
אני משוכנע שגם כשה-MMS יתחיל לעבוד אצלי אני לא אשלח יותר מ-1 בחודש.. בקושי........
למשל, לאבא שלי אין מצב לשלוח מייל ( בטח יפתח את הג'ימייל שלו מתישהו החודש)
ובטח שלא Whatsapp - רק לבעלי סמארטפון ( שחייבים להיות מחוברים לרשת)
לאשתי - אין סמארטפון וגם אימייל היא לא דוגמת בתדירות גבוהה.
היתרון של MMS פשוט מאוד - זה מיידי, זה קופץ לעיניים כמו SMS ונתמך במכשירים ממש ישנים....
יש סביבי אנשים בלי חיבור לרשת ולפעמים MMS חשוב מאוד
דוגמא מהשבוע - תיקון/שיפוץ שאני צריך לעשות, שלחתי לשיפוצניק תמונות והוא החזיר תמונות
דוגמא מהיום - אשתי שלחה לי תמונה של משקפי שמש שרצתה לקנות (למזלי - לא קנתה)
אם הייתי ברום הקודם לא הייתי יכול לקבל אותם...