Gran Turismo 5 - ערב מירוצים מספר 3 - רשמים(+ניסיון לעזור לרינו)
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אני מנוי עסקי ואין לי שום בעיה איתם בכל נושא של download או חסימות פורטיםfirebird כתב:רינו לדעתי הבעיה שלך היא בכלל 012.
אם אין לך GAMER שם אז גם אם תקבל NAT-2 עדיין תקבל התנתקויות כל הזמן.
אני עזבתי אותם בגלל הPS3...
אני איתם בטלפון אבל לא רואה שם אור...
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מצאתי עוד מאמר לגבי פתרון בעיית NAT3 בדיוק במקרים ש-UPNP לא עובד.
פה כתוב שאתה צריך להגדיר ל-PS3 כתובת סטטית דרך הראוטר (SBOX) - וגם לפתוח פורטים.
http://www.ps3news.com/forums/ps3-guide ... 99013.html
אז אולי זה יעזור...
פה כתוב שאתה צריך להגדיר ל-PS3 כתובת סטטית דרך הראוטר (SBOX) - וגם לפתוח פורטים.
אז אולי זה יעזור...
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- קיבל תודות: 130 פעמים
מאוד רצוי להגדיר ל PS3 כתובת סטטית. גם ה DMZ עובד על כתובת IP מסויימת ואם לא מגדירים את ה PS3 ככתובת סטטית היא יכולה להשתנות כל פעם שיש חיבור.yossigab כתב:מצאתי עוד מאמר לגבי פתרון בעיית NAT3 בדיוק במקרים ש-UPNP לא עובד.
אז אולי זה יעזור......
בנוסף הייתי ממליץ לפתוח את הפורטים שיוסי נתן.
בזמנו היו לי גם בעיות חיבור שנפתרו אחרי פתיחת הפורטים בראוטר
- Rino
- חבר מכור קשה

שתי שאלות למומחים:
1
-האם אתה משמתשים בבלם היד בסיבובים או בכלל (מקש O)?
2-מה זה הסימוו ליד מד הדלק? מכונית באמצע ומסביב 4 ריבועים?
ברקסים? צמיגים?
לאחרונה זה יותר מדי אדום אצלי וממש מחליק לי בסיבובים
1
-האם אתה משמתשים בבלם היד בסיבובים או בכלל (מקש O)?
2-מה זה הסימוו ליד מד הדלק? מכונית באמצע ומסביב 4 ריבועים?
ברקסים? צמיגים?
לאחרונה זה יותר מדי אדום אצלי וממש מחליק לי בסיבובים
מעולם לא הרגשתי צורך להתמש בבלם היד בסיבוב. אני חושב שזה רק יאט אותך יותר מהדרוש.
הסימון ליד מד הדלק זה הסטאטוס של המכונית והצמיגים. הריבועים הם הצמיגים. כשהם כחולים - הם קרים. אדומים - חמים.
צמיגים שונים מתחממים במידה שונה. צמיג קצת חם יכול לתת אחיזה טובה יותר מצמיג קר. כשהריבועים מתחילים להתרוקן (בהתחלה הם מלאים) סימן שהצמיגים נשחקים ואולי כדאי להחליף אותם. על האייקון של האוטו באמצע אפשר לראות אם נגרם נזק מכני (רק בPractice, Arcade ו-Multiplayer).
הסימון ליד מד הדלק זה הסטאטוס של המכונית והצמיגים. הריבועים הם הצמיגים. כשהם כחולים - הם קרים. אדומים - חמים.
צמיגים שונים מתחממים במידה שונה. צמיג קצת חם יכול לתת אחיזה טובה יותר מצמיג קר. כשהריבועים מתחילים להתרוקן (בהתחלה הם מלאים) סימן שהצמיגים נשחקים ואולי כדאי להחליף אותם. על האייקון של האוטו באמצע אפשר לראות אם נגרם נזק מכני (רק בPractice, Arcade ו-Multiplayer).
- Rino
- חבר מכור קשה

אז אם הריבועים בצבע תכלת זה אומר שהצמיגים שחוקים?
אני מרגיש שהתגובה של הרכב ממש שונה , זה לא היה כך בהתחלה,
בכלל , איך הולך כל נושא הטיפולים ברכב, האם יש אפשרות לדעת מה שחוק , ומתי להחליף?
אני מרגיש שהתגובה של הרכב ממש שונה , זה לא היה כך בהתחלה,
בכלל , איך הולך כל נושא הטיפולים ברכב, האם יש אפשרות לדעת מה שחוק , ומתי להחליף?
תכלת זה בסדר. זה לא אומר שהצמיגים שחוקים.
אולי אלה פשוט צמיגים לא מספיק טובים לאוטו. נסה לקנות צמיגים טובים יותר.
אפשר גם לשחק עם שיפורים אחרים - הפחתת משקל האוטו, מתלים משופרים שמכויילים כמו שצריך, Rigidity Improvement (או איך שלא קוראים לזה), Aero parts - כל אלה יגרמו לאוטו להחליק פחות בפניות.
לגבי הטיפולים - אם האוטו נראה פחות מבריק ממקודם, כדאי לשטוף אותו (לא נתקלתי בזה יותר מדי) זה משפר את האווירודינמיות. שמן - אם השמן בהיר ואחיד לא צריך להחליף, כשהוא מתכהה צריך להחליף. אפשר לשים לב לזה עוד קודם לפי ההספק של המנוע - הוא מתחיל לרדת. בהרבה מקרים של קניית אוטו משומש, צריך להחליף שמן מיד. אם ההספק ירד והחלפת שמן לא החזירה אותו לרמה המקורית, כנראה שצריך לעשות טיפול למנוע (הבנתי שזה יכול לקרות רק אם באמת חרשת על המכונית). שיפוץ שלדה - צריך לעשות אם אתה שם לב שההיגוי והשליטה באוטו עובדים הרבה פחות טוב ממה שהיה בהתחלה. (גם את זה מעולם לא עשיתי בעצמי).
מעבר לטיפולים - שים לב שכשאתה קונה אוטו חדש, במשך שניים - שלושה מירוצים אתה תראה שהספק המנוע עולה לאחר כל אחד. הרעיון הוא שהמנוע כאילו "נפתח".
אולי אלה פשוט צמיגים לא מספיק טובים לאוטו. נסה לקנות צמיגים טובים יותר.
אפשר גם לשחק עם שיפורים אחרים - הפחתת משקל האוטו, מתלים משופרים שמכויילים כמו שצריך, Rigidity Improvement (או איך שלא קוראים לזה), Aero parts - כל אלה יגרמו לאוטו להחליק פחות בפניות.
לגבי הטיפולים - אם האוטו נראה פחות מבריק ממקודם, כדאי לשטוף אותו (לא נתקלתי בזה יותר מדי) זה משפר את האווירודינמיות. שמן - אם השמן בהיר ואחיד לא צריך להחליף, כשהוא מתכהה צריך להחליף. אפשר לשים לב לזה עוד קודם לפי ההספק של המנוע - הוא מתחיל לרדת. בהרבה מקרים של קניית אוטו משומש, צריך להחליף שמן מיד. אם ההספק ירד והחלפת שמן לא החזירה אותו לרמה המקורית, כנראה שצריך לעשות טיפול למנוע (הבנתי שזה יכול לקרות רק אם באמת חרשת על המכונית). שיפוץ שלדה - צריך לעשות אם אתה שם לב שההיגוי והשליטה באוטו עובדים הרבה פחות טוב ממה שהיה בהתחלה. (גם את זה מעולם לא עשיתי בעצמי).
מעבר לטיפולים - שים לב שכשאתה קונה אוטו חדש, במשך שניים - שלושה מירוצים אתה תראה שהספק המנוע עולה לאחר כל אחד. הרעיון הוא שהמנוע כאילו "נפתח".
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

1) לגבי הרשת - עכשיו שזה אולי מתחבר לך, תנסה להיכנס למירוץ אונליין פתוח בשביל לראות האם זה בכלל עובד
2) לגבי הצמיגים: כל צמיג מוצג כמלבן מלא המוקף בעוד מלבן חלול. המלבן הפנימי (המלא) הוא בעצם המד לשחיקת הצמיג, ככל שהצמיג נשחק גובה המלבן הולך ויורד, ואז גם האחיזה נחלשת. זה משמעותי במירוצים ארוכים שבהם הצמיגים לא מספיקים לכל המירוץ וצריך להיכנס ל-PITS במהלך המירוץ בשביל להחליף אותם.
המלבן החיצוני הוא קבוע. הצבעים של המלבנים (חיצוני+פנימי) נעים מכחול כהה (קר מאוד) לאדום חזק (חם מאוד). האחיזה המקסימלית זה כאשר הם תכלת עד אדום בהיר.
שים לב, בהתחלה הצמיגים קרים מאוד ולאחר זמן מה (תלוי במהירות/פניות וכו') הם הופכים לכחול בהיר, ובמיוחד בפניות הם הופכים לאדומים (לרוב רק גלגל אחד או שניים - החיצוניים). בד"כ בסיום הפנייה הם חוזרים לתכלת בחזרה - וזה תקין. אם הם על אדום חזק כל הזמן - האוטו יחליק עד שהם טיפה יתקררו.
3) טיפולים- בסיום מירוץ הגלגלים חוזרים להיות "חדשים", ההשפעה היא רק בתוך המירוץ. אבל אפשר מידי פעם להחליף שמן לרכב - אם נסעת בו הרבה ק"מ.
טיפ קטן: אם אתה קונה רכב "משומש" אז ללכת מייד ל-GT AUTO ולהחליף שמן מייד - זה כבר משפר את האוטו בכמה כ"ס.
2) לגבי הצמיגים: כל צמיג מוצג כמלבן מלא המוקף בעוד מלבן חלול. המלבן הפנימי (המלא) הוא בעצם המד לשחיקת הצמיג, ככל שהצמיג נשחק גובה המלבן הולך ויורד, ואז גם האחיזה נחלשת. זה משמעותי במירוצים ארוכים שבהם הצמיגים לא מספיקים לכל המירוץ וצריך להיכנס ל-PITS במהלך המירוץ בשביל להחליף אותם.
המלבן החיצוני הוא קבוע. הצבעים של המלבנים (חיצוני+פנימי) נעים מכחול כהה (קר מאוד) לאדום חזק (חם מאוד). האחיזה המקסימלית זה כאשר הם תכלת עד אדום בהיר.
שים לב, בהתחלה הצמיגים קרים מאוד ולאחר זמן מה (תלוי במהירות/פניות וכו') הם הופכים לכחול בהיר, ובמיוחד בפניות הם הופכים לאדומים (לרוב רק גלגל אחד או שניים - החיצוניים). בד"כ בסיום הפנייה הם חוזרים לתכלת בחזרה - וזה תקין. אם הם על אדום חזק כל הזמן - האוטו יחליק עד שהם טיפה יתקררו.
3) טיפולים- בסיום מירוץ הגלגלים חוזרים להיות "חדשים", ההשפעה היא רק בתוך המירוץ. אבל אפשר מידי פעם להחליף שמן לרכב - אם נסעת בו הרבה ק"מ.
טיפ קטן: אם אתה קונה רכב "משומש" אז ללכת מייד ל-GT AUTO ולהחליף שמן מייד - זה כבר משפר את האוטו בכמה כ"ס.
- Rino
- חבר מכור קשה

אחלה חברה , תודה רבה עם ההסברים
נראה שעם הרשת הכל בסדר , נקווה שישאר כך עד המרוץ הבא
לגבי הצמיגים , אם אני נכנס לgarage ואז settings אני רואה שלשה סוגים של צמיגים , איך אני בוחר?
אני לא מצליח לשנות את סוג הצמיג?
נראה שעם הרשת הכל בסדר , נקווה שישאר כך עד המרוץ הבא
לגבי הצמיגים , אם אני נכנס לgarage ואז settings אני רואה שלשה סוגים של צמיגים , איך אני בוחר?
אני לא מצליח לשנות את סוג הצמיג?
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

המחורצים הם צמיגי גשם וצמיגי עפר/שלג.
החלקים הם צמיגי אספלט/כביש.
לגבי להיות מכונאי - עוד לא הגעת ל"מכונאות" האמיתית במשחק - יש לכוון את תיבת ההילוכים, קפיצים, אווירודינמיקה ועוד.
החלקים הם צמיגי אספלט/כביש.
לגבי להיות מכונאי - עוד לא הגעת ל"מכונאות" האמיתית במשחק - יש לכוון את תיבת ההילוכים, קפיצים, אווירודינמיקה ועוד.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
חברה, תוסיפו אותי בתור user1efrat............משום מה נעלם לי היוזר השני.
מוכוניות מומלצות לדעתי:
מקלראן F1
פרארי 458
טויוטה מינולטה, מפלצת אמיתית
מזדה פיורי, מומלצת ביותר
הפתעה גמורה מבחינתי היא הלקסוס ISF, סאונד מטמטם, התנהגות למופת ומהנה ביותר.
המשך יבוא
מוכוניות מומלצות לדעתי:
מקלראן F1
פרארי 458
מזדה פיורי, מומלצת ביותר
המשך יבוא
נערך לאחרונה על ידי niko ב 19/02/2011 15:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

"user1 efrat" זה לא הגיוני - לא יכול להיות שיש רווח!!!niko כתב:חברה, תוסיפו אותי בתור user1 efrat............משום מה נעלם לי היוזר השני.
מוכוניות מומלצות לדעתי:
מקלראן F1
פרארי 458
מזדה פיורי, מומלצת ביותר
המשך יבוא...
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
תוקןyossigab כתב:"user1 efrat" זה לא הגיוני - לא יכול להיות שיש רווח!!!niko כתב:חברה, תוסיפו אותי בתור user1 efrat............משום מה נעלם לי היוזר השני.
מוכוניות מומלצות לדעתי:
מקלראן F1
פרארי 458
מזדה פיורי, מומלצת ביותר
המשך יבוא......
- H3avyM3tal
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני לא יודע למה אני לא יכול להתחבר אליכם. כל משחק אחר אין לי בעיה, וגם בGT5 כל סרבר אחר בסדר. תנסו פעם הבאה שמישהו אחר יפתח את החדר.