דעתי בקשר להבדל בין הדילמה לבחור במכשיר אייפון לבין הבחירה במכשיר אנדרואיד
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אפילו ב Windows Mobile השם יקום דמו מערכת ה notifications הייתה יותר מוצלחת מ iOS. מע"ה של Palm היא אחת ה OSים הטובים שיש היום בשוק. לצערי חוץ מקהל פריקים שעדיין שומרים ל Palm כמעט אף אחד לא נחשף למערכת הזאת.
Need more cowbell
קרמריקה,
אני אגלה לך סוד קטן...השם האמיתי ל Jailbreak ול-Cydia של מכשיר האייפון הוא אנדרואיד
הדיקטטור לא רוצה שתבצעו JB על המכשיר שלו, לכן אני לא חושב שמגיע לו להנות מפירות הכסף של אלה שלוקחים את המכשיר שלו ופורצים אותו! (אתה לדוגמה)
אני אגלה לך סוד קטן...השם האמיתי ל Jailbreak ול-Cydia של מכשיר האייפון הוא אנדרואיד
הדיקטטור לא רוצה שתבצעו JB על המכשיר שלו, לכן אני לא חושב שמגיע לו להנות מפירות הכסף של אלה שלוקחים את המכשיר שלו ופורצים אותו! (אתה לדוגמה)
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אריה , ה"דיקטטור" הזה לא רוצה שתבצע JB כי הוא יודע שרוב הסיכויים אתה תתקין APPSYNC מהסידיה כדי להעביר תכנים פרוצים ,לא באמת אכפת לו שבניתה ערכת נושא מעולה לWinterBoard או שהתקתה SBSETTINGS .osherov כתב:קרמריקה,
אני אגלה לך סוד קטן...השם האמיתי ל Jailbreak ול-Cydia של מכשיר האייפון הוא אנדרואיד![]()
הדיקטטור לא רוצה שתבצעו JB על המכשיר שלו, לכן אני לא חושב שמגיע לו להנות מפירות הכסף של אלה שלוקחים את המכשיר שלו ופורצים אותו! (אתה לדוגמה)...
באנדרואיד כדי לעשות שינויים במערכת ולא סתם להתקין מקלדת נוספת / לאצ'ר אתה צריך root , הroot הזה נותן לך הרשאות כדי לעשות כול מה שאתה רק רוצה , בiOS הJB נותן לך בדיוק אותו דבר ,גישה לכול דבר קטן במערכת ,
אז נכון שאתה יכול להתקין APK כאלו ואחרים ,אבל שום חברה שיש לה חנות אפליקציות כמו הapp store ומרוויחה ממנה לא מעט (למרות שזה כלום ביחס לרווחים שלה -זה עדיין כסף ואתה יודע איך זה חברה מסחרית .. ) לא רוצה שכול אחד יוכל לקחת את הAPI של האפליקציה הפרוצה שלו ולהעביר אותה כול כך בקלות .
IamEzio,
כבר רשמתי לך בעבר שאתה לפעמים מעוות דברים רק כדי להוכיח טענה. אתה יכול לעשות הרבה-הרבה-הרבה מאוד דברים באנדרואיד בלי הצורך לקבל הרשאות רוט (רוב האנשים לא עושים רוט למכשיר האנדרואיד שלהם כי אין להם צורך בכך). היכולות שאתה מקבל כאשר שיש לך רוט הi הדובדבן שבקצפת של הגלידה. להשוות מכשיר אנדרואיד לא פתוח למכשיר אייפון סגור זה בערך כמו להשוות בין סין לבין ארה"ב. להשוות מכשיר אנדרואיד בעל הרשאות רוט למכשיר אייפון פרוץ זה כמו להשוות בין הסרט מטריקס הראשון לעומת הסרט השלישי בסידרה!!
אגב טוב לדעת שלהחליף לאנצ'ר בשבילך זה סתאם פעולה סטאמית ופשוטה ולא משהו שנוגע בלא מעט חלקים במערכת (תקרא קצת על תוכנה Setting Profiles שלא דורשת הרשאות רוט באנדרואיד כדי להבין מה ניתן לעשות ב OS הזה ואז אולי תחזור עם כמה תובנות)
אבל הכי אהבתי זה את הנימוק שלך לסגירות של ה app store ושל החוסר הנגישות למכשיר הזה. מזל שאפל לא דרשו מהלקוחות שלהם להגיע פיסית לבסיס החברה בקליפורניה וזה על מנת לקבל ביד את האפליקציות שהם רכשו וזה רק כדי למנוע התקנה של אפליקציות פרוצות.......מלאכים ממש
כבר רשמתי לך בעבר שאתה לפעמים מעוות דברים רק כדי להוכיח טענה. אתה יכול לעשות הרבה-הרבה-הרבה מאוד דברים באנדרואיד בלי הצורך לקבל הרשאות רוט (רוב האנשים לא עושים רוט למכשיר האנדרואיד שלהם כי אין להם צורך בכך). היכולות שאתה מקבל כאשר שיש לך רוט הi הדובדבן שבקצפת של הגלידה. להשוות מכשיר אנדרואיד לא פתוח למכשיר אייפון סגור זה בערך כמו להשוות בין סין לבין ארה"ב. להשוות מכשיר אנדרואיד בעל הרשאות רוט למכשיר אייפון פרוץ זה כמו להשוות בין הסרט מטריקס הראשון לעומת הסרט השלישי בסידרה!!
אגב טוב לדעת שלהחליף לאנצ'ר בשבילך זה סתאם פעולה סטאמית ופשוטה ולא משהו שנוגע בלא מעט חלקים במערכת (תקרא קצת על תוכנה Setting Profiles שלא דורשת הרשאות רוט באנדרואיד כדי להבין מה ניתן לעשות ב OS הזה ואז אולי תחזור עם כמה תובנות)
אבל הכי אהבתי זה את הנימוק שלך לסגירות של ה app store ושל החוסר הנגישות למכשיר הזה. מזל שאפל לא דרשו מהלקוחות שלהם להגיע פיסית לבסיס החברה בקליפורניה וזה על מנת לקבל ביד את האפליקציות שהם רכשו וזה רק כדי למנוע התקנה של אפליקציות פרוצות.......מלאכים ממש
האמת שהדיקטטור לא מעניין אותי. גם לא מעניין אותי מה הוא רוצה ומה הוא לא רוצה שאני אעשה עם המכשיר וממש לא מעניין אותי כמה הוא מרוויח ממני.
אני רוצה את המכשיר הטוב ביותר עבורי. אחרי ניסיון של 6 שנים עם סמארטפונים, אני גם יודע טוב מאוד מה אני מחפש, ומה היתרונות והחסרונות של כל פלטפורמה. העובדה היא, שהמכשיר הטוב ביותר עבורי כיום זה אייפון שעבר JB, ולכן זהו המכשיר שלי.
התחרות הקשה היא על המקום השני עבורי. מצד אחד, אייפון לא פרוץ הוא מכשיר שיהיה לי קשה להתמודד איתו לאורך זמן. מצד שני, אנדרואיד על אף היותה מערכת לא רעה בפני עצמה, עושה רושם שמתפתחת בכיוונים שליליים מבחינתי (ככה זה נראה בינתיים ממה שקראתי על Honeycomb). כנראה שבסופו של דבר כיום הייתי הולך על אנדרואיד, אבל בצער רב. אולי דווקא ממיקרוסופט תבוא איזו בשורה. אני רואה פוטנציאל גדול ב-WP7 ואם מיקרוסופט ישכילו ללמוד מהטעויות של עצמם, אולי יצא להם בסוף משהו מעניין.
אני רוצה את המכשיר הטוב ביותר עבורי. אחרי ניסיון של 6 שנים עם סמארטפונים, אני גם יודע טוב מאוד מה אני מחפש, ומה היתרונות והחסרונות של כל פלטפורמה. העובדה היא, שהמכשיר הטוב ביותר עבורי כיום זה אייפון שעבר JB, ולכן זהו המכשיר שלי.
התחרות הקשה היא על המקום השני עבורי. מצד אחד, אייפון לא פרוץ הוא מכשיר שיהיה לי קשה להתמודד איתו לאורך זמן. מצד שני, אנדרואיד על אף היותה מערכת לא רעה בפני עצמה, עושה רושם שמתפתחת בכיוונים שליליים מבחינתי (ככה זה נראה בינתיים ממה שקראתי על Honeycomb). כנראה שבסופו של דבר כיום הייתי הולך על אנדרואיד, אבל בצער רב. אולי דווקא ממיקרוסופט תבוא איזו בשורה. אני רואה פוטנציאל גדול ב-WP7 ואם מיקרוסופט ישכילו ללמוד מהטעויות של עצמם, אולי יצא להם בסוף משהו מעניין.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הפוטנציאל ב WP7 מזכיר לי את ההגדרה שלו במכניקה שהיא סך האנרגיה שיש במערכת עד שהיא נופלת לרצפה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה משחק ילדים רק כי מישהו יצר בשבילך GUI ושלחיצת כפתור אחרי שהכנסתה את המכשיר לDFU עושה את העבודה .mp3lll כתב:לפרוץ אייפון זה משחק ילדים לעומת לבצע ROOT לאנדרויד.
איך מכשיר עם קוד פתוח כל כך מסובך לבצע תהליך......
אם זה היה כזה משחק ילדים אז לא היה לוקח להם כמה שבועות ליצור פריצה לא קשורה ל4.2.1
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ב-X10 mini זה פשוט מאוד. מורידים תוכנה, מחברים USB ולוחצים על כפתור בתוכנה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
ביינתים אני ממש לא מרוצה מאנדרויד.
אפילו האייפון שלי 2g לא מתנהג ככה.
כל כמהפעמים תוכנה מחליטה לקרוס לה, "כפה סגירה"
כל מיני בעיות מפגרות שמזכירות לי את wm2003 .
אני מרגיש שאני צריך לעבוד בשביל המכשיר, חיבור ל 3g מלא פעמים אני מקבל No apn ורק הפעלה מחדש.
חיבור לרשת אלחוטית לפעמים נתקע ורק ריסט של המכשיר פותר את זה.
מה זה העתק הדבק הנכה הזה? הוא כל כך גרוע.
כמה באגים במערכת אחת? כפי שהבנתי מה "שמדליק" את האנשים זה widget אז אותי לא! לינוקס? אותי לא.
מה שגם מגוון התוכנות רחוק מלהיות קרוב לאייפון באיכות, דוגמה לתוכנה הכי פופולרית פייסבוק באנדרוייד היא "נכה" עד מאוד.
באיפון היא מושלמת.
כל פעם צריך להתחשב בזיכרון ( כן כן הבנתי בגלל שהוא לא פרוץ) אבל עדיין.
ביינתים אחרי שבוע לא מצאתי דבר אחד קטן שיש באנדרויד שטוב יותר מה ios.
תתקפו כמה שאתם רוצים, לדעתי אנדוייד לא כזו שוס.
אז היא ממש לא כזו.
זוהי דעתי בכל אופן.
אפילו האייפון שלי 2g לא מתנהג ככה.
כל כמהפעמים תוכנה מחליטה לקרוס לה, "כפה סגירה"
כל מיני בעיות מפגרות שמזכירות לי את wm2003 .
אני מרגיש שאני צריך לעבוד בשביל המכשיר, חיבור ל 3g מלא פעמים אני מקבל No apn ורק הפעלה מחדש.
חיבור לרשת אלחוטית לפעמים נתקע ורק ריסט של המכשיר פותר את זה.
מה זה העתק הדבק הנכה הזה? הוא כל כך גרוע.
כמה באגים במערכת אחת? כפי שהבנתי מה "שמדליק" את האנשים זה widget אז אותי לא! לינוקס? אותי לא.
מה שגם מגוון התוכנות רחוק מלהיות קרוב לאייפון באיכות, דוגמה לתוכנה הכי פופולרית פייסבוק באנדרוייד היא "נכה" עד מאוד.
באיפון היא מושלמת.
כל פעם צריך להתחשב בזיכרון ( כן כן הבנתי בגלל שהוא לא פרוץ) אבל עדיין.
ביינתים אחרי שבוע לא מצאתי דבר אחד קטן שיש באנדרויד שטוב יותר מה ios.
תתקפו כמה שאתם רוצים, לדעתי אנדוייד לא כזו שוס.
אז היא ממש לא כזו.
זוהי דעתי בכל אופן.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אמרתי לך כבר בהתחלה שאם עוברים כמה ימים ואתה עדיין לא מרגיש שזה "זה" אז זה אף פעם לא יהיה "זה" בשבילך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
mp3lll,
אין צורך לתקוף את הדברים שלך, כי אתה לא באמת מקבל חוויה של מכשיר אנדרואיד שעובד כמו שצריץ ולכן הטענות המוצדקות שלך, קשורות בעיקר למכשיר ולמערכת שהותקנה עליו (של יצרן הסלולאר הישראלי שלך). לא רוצה לבאס אותך, אבל החוויה הזאת היא שונה מהותית אצל רובנו. אנחנו לא נתקלים בבעיות כאלה (גם כל מכשירים ישנים כמו הדיזייר Hero)...
אין צורך לתקוף את הדברים שלך, כי אתה לא באמת מקבל חוויה של מכשיר אנדרואיד שעובד כמו שצריץ ולכן הטענות המוצדקות שלך, קשורות בעיקר למכשיר ולמערכת שהותקנה עליו (של יצרן הסלולאר הישראלי שלך). לא רוצה לבאס אותך, אבל החוויה הזאת היא שונה מהותית אצל רובנו. אנחנו לא נתקלים בבעיות כאלה (גם כל מכשירים ישנים כמו הדיזייר Hero)...
mp3lll, גם אני כשהייתי עם הרום של פלאפון על ה-SGS לא הייתי מרוצה בכלל.
לאחר שהחלפתי אותו ברום נקי המצב השתפר פלאים והרבה דברים שלא עבדו לי לפני כן עובדים לי כמו שצריך כרגע.
אני לא יכול להגיד שאנדרואיד מושלמת, ממש לא.
אבל לפחות היא נותנת לי ולמפתחי האפליקציות את החופש לעשות הרבה דברים שבעלי אייפון כולל אייפונים פרוצים רק יכולים להזיל עליהם ריר.
תעשה את המאמץ הזה ותנסה להחליף רום, אתה תראה שתקבל מכשיר חדש לחלוטין.
ורק לידע הכללי, הרשאות ROOT במכשירים רבים מבוססי אנדרואיד אתה משיג על ידי שימוש באפליקציה דרך GUI פשוט במחשב או במכשיר שלך.
אין בכלל שום דרך להשוות בין זה לבין JB שבעלי האייפון צריכים לחכות חודשים לגרסה האחרונה שלו בכל פעם.
לאחר שהחלפתי אותו ברום נקי המצב השתפר פלאים והרבה דברים שלא עבדו לי לפני כן עובדים לי כמו שצריך כרגע.
אני לא יכול להגיד שאנדרואיד מושלמת, ממש לא.
אבל לפחות היא נותנת לי ולמפתחי האפליקציות את החופש לעשות הרבה דברים שבעלי אייפון כולל אייפונים פרוצים רק יכולים להזיל עליהם ריר.
תעשה את המאמץ הזה ותנסה להחליף רום, אתה תראה שתקבל מכשיר חדש לחלוטין.
ורק לידע הכללי, הרשאות ROOT במכשירים רבים מבוססי אנדרואיד אתה משיג על ידי שימוש באפליקציה דרך GUI פשוט במחשב או במכשיר שלך.
אין בכלל שום דרך להשוות בין זה לבין JB שבעלי האייפון צריכים לחכות חודשים לגרסה האחרונה שלו בכל פעם.
קובי