פיתוח אפליקציה לאנדרואיד
-
liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
זה בדיוק עניין הסירבול שהמרצה דיבר עליו. מבחינתו זה הופך את העניין ללא פרקטי. הוא גם הדגיש שאנחנו לא אנשי חומרה אלא תוכנה ולכן לבנות משהו ייעודי משלנו לזה, זה לא כ"כ טוב.
אגב, אם אני בונה שלט כזה, אני בונה אותו בצורה מודולרית כך שהוא יוכל (בעתיד) לשלוט גם דרך IR, RF וגם WIFI.. זה לא דורש יותר מידי... אבל בתור התחלה אני צריך להראות שזה עובד על משהו.
אגב, אם אני בונה שלט כזה, אני בונה אותו בצורה מודולרית כך שהוא יוכל (בעתיד) לשלוט גם דרך IR, RF וגם WIFI.. זה לא דורש יותר מידי... אבל בתור התחלה אני צריך להראות שזה עובד על משהו.
לירן
-
liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

הזכויות ישארו בידים שלנו.Nissim כתב:liranmishani,
יש לי כמה רעיונות, האם הזכויות ישארו שלכם או יהיו של המוסד?...
לירן
-
liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

אלי חבוש עשה סקירה על מוצר שנמכר ברשת באג, שזו עינית IR המתחברת ליציאת האוזניות של האייפון ואפליקציה שולטת עליה והופכת למעשה את הסלולארי לשלט: http://www.htmobile.co.il/article01951. ... F-netcouch
כלומר, אם נחזור לרעיון של השלט לאנדרואיד, יש אפשרות טכנית לעשות דבר כזה. אני לא חושב לעשות אפליקציה כזו, אלא אפליקציה שתהווה נטו שלט חכם לאנדרואיד (לא כולל הכנסת רשת חברתית ומדריך טלויזיה).
המתקן הזה יכול לעבוד גם על מכשירי האנדרואיד למיניהם שיש להם (ונראה לי שלכולם יש) יציאת אוזניות, לא?
כלומר, אם נחזור לרעיון של השלט לאנדרואיד, יש אפשרות טכנית לעשות דבר כזה. אני לא חושב לעשות אפליקציה כזו, אלא אפליקציה שתהווה נטו שלט חכם לאנדרואיד (לא כולל הכנסת רשת חברתית ומדריך טלויזיה).
המתקן הזה יכול לעבוד גם על מכשירי האנדרואיד למיניהם שיש להם (ונראה לי שלכולם יש) יציאת אוזניות, לא?
לירן