Giliboy כתב:אגב,
כולכם פה צועקים NFC NFC...
עד שזה יעבוד בארץ, אני אחליף 8 סמארטפונים...
...
זה לא משנה.
זו מילת באז וכולם צריכים שיהיה להם את זה, אז זה ייכנס. חוץ מזה, ממתי מישהו מתחשב בלוחות הזמנים של ישראל?
...
אבי,
זה שבחרת לגור מחוץ לגבולות המדינה, זה עניין שלך..
אנחנו בוחנים את הדברים לפי תחומי הקו הירוק, וכאן, לפחות, זה ייקח שנים, אם בכלל..
...
Huber
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן
שליחה
Giliboy כתב:מתי בכלל הולכים להציג אותו..?
...
יש תאריך רישמי או רק ניחושים?
לדעתי הניחוש היחיד שדי וודאי הוא המעבר למעבר כפול ליבה. הם לא יכולים להרשות לעצמם להישאר עם מעבד דור קודם במכשיר חדש כשכל השוקק השנה עובר למעבדי A9. כל השאר יותר משאלות לב מניחושים מלומדים.
AviBiton
גורו HTmobile
תגובות: 17346
שליחה
Huber כתב:
Giliboy כתב:מתי בכלל הולכים להציג אותו..?
...
יש תאריך רישמי או רק ניחושים?
לדעתי הניחוש היחיד שדי וודאי הוא המעבר למעבר כפול ליבה. הם לא יכולים להרשות לעצמם להישאר עם מעבד דור קודם במכשיר חדש כשכל השוקק השנה עובר למעבדי A9. כל השאר יותר משאלות לב מניחושים מלומדים.
סורי שאני כותב את זה
אבל מדהים לראות איך כולכם מכורים לאייפון ובו זמנית מודעים לזה שחוץ מהאפליקציות הפלאפון בזה ברמה נמוכה ומאוד לא נח.
עזבו את כל הדברים שיהיו בעתיד מבחינת שכלול, כל הדברים שאתם רוצעים שיהיה באייפון 5 זה דברים שיש היום בנוקיה N8.
אחרי 3 ימים שהייתי עם אייפון 4 אחותי כבר זכתה בו.
אני 13 שנים עם נוקיה ואחרי הרכישה מוצלחת ב N8 אני אמשיך שם עוד כמה שנים טובות.
C0rnFlex
חבר ותיק
תגובות: 1335
שליחה
מתן,
כנראה שיש אנשים שסימביאן מתאימה להם.
אני לא אחד מהם.. מת לצאת מהמערכת המעיקה הזאת.
riji
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
שליחה
לא ממש ברורה לי ההשוואה בין סימביאן לאייפון... אני לא חושב שמדובר באותה קטגוריה עם כל הכבוד לנוקיה
נ.ב. מצלמה של 12 מגה פיקסל עם פלאש מכובד וחיבור HDMI גם לא מכניסים אותה לקטגוריה, העולם היום נע לכיוון של מערכות הפעלה, תוכנה ואפליקציות ומכאן גם נגזרים האלמנטים הקובעים.
ariel-ro
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
שליחה
matan5165 כתב:
...
אני לא מבין איך אתה יכול.
אני עם SGS ואנדרואיד, ולא רואה את עצמי עובר לשום מכשיר אחר(גם לא אייפון), נוחות השימוש, האפליקציות, מהירות המכשיר וחווית הגלישה האדירה, לא הצלחתי לראות בשום מכשיר אחר.(להוציא אייפון)
matan5165 כתב:סורי שאני כותב את זה
אבל מדהים לראות איך כולכם מכורים לאייפון ובו זמנית מודעים לזה שחוץ מהאפליקציות הפלאפון בזה ברמה נמוכה ומאוד לא נח.
עזבו את כל הדברים שיהיו בעתיד מבחינת שכלול, כל הדברים שאתם רוצעים שיהיה באייפון 5 זה דברים שיש היום בנוקיה N8.
...
עם מסכים ברזולוציה נמוכה , מעבדי ARM11 ישנים ואיטים ,מאיצים גראפיים מדור קודם ומצלה טובה בתמונות וסבירה - בוידאו עושים לך את זה (הא וכמובן סימביאן ) אז תהנה .
למכשירים המתקדמים בשוק היום יש מעבדים Cortex A8 חדשים במהירות 1Ghz , מאיצים גראפיים מצויינים וכמובן מערכת הפעלה שבאמת אפשר להשתמש בא ולא כול פעולה בא זה סיוט.
חוץ מזה שאם לעזוב לרגע אתה תוכנה אז נוקיה משתמשת בחומרה מדור קודם (אפילו כמה .. ) השנה כשכולם יעברו למעבדים דו ליבתיים עוצמתיים נוקיה "רק" תגיע כנראה למעבדי הCortex A8 החדשים יחסית .
אדום88
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165
שליחה
באייפון דור 3, מצלמה 3.2 מגה פיקסל.
אייפון דור 4, מצלמה 5 מגה פיקסל.
כל הדרכים מובילות לכך שבאייפון 5 המצלמה תיהיה 8 מגה פיקסל.