התחדשתי בפיוניר LX-83 ויש גם כמה שאלות
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
שוב - ל-LX83 יש דור חדש לגמרי של צ'יפים ופרוססורים - כולם 32 ביט בעלי כח חישוב יותר חזק מה-LX90 בעל הדואל פרוססורים.
ולגבי האיכות בסטריאו - למה להקשיב לי או לכל אחד אחר - לכו, הקשיבו והחליטו בעצמכם....... 9000ES ניסה ורץ להחליף. SUFGI123 ניסה ורץ להחליף....אולי אתם תחשבו אחרת אבל לפחות ניסיתם ותהיו שלמים עם החלטתכם.
ולגבי האיכות בסטריאו - למה להקשיב לי או לכל אחד אחר - לכו, הקשיבו והחליטו בעצמכם....... 9000ES ניסה ורץ להחליף. SUFGI123 ניסה ורץ להחליף....אולי אתם תחשבו אחרת אבל לפחות ניסיתם ותהיו שלמים עם החלטתכם.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- danlior
- חבר מכור קשה

אני נכנסתי ראשון לפסים אישיים? מי התקיף את מי ומי ביקר את סגנונו ואת דרכו של השני? אני כתבתי את דעתי המקצועית על מוצר כחלק מברכה לחבר בפורום ופתאום חטפתי ממך מקלחת של ביקורת ואיבחון פסיכולוגי.avilior כתב:9000es,
לא טענתי שלא בוצע שינוי בין הדגמים, אלא תהיתי לגבי השינוי הדרסטי שגרם למוצר "***" להיות מוצר "דגל".
danlior,
כרגיל, מה שאתה עושה זה תוקף. הפעם התעלת על עצמך והחלטת גם להכניס לי באופן אישי ועוד לרשום דברים שמעולם לא רשמתי.
אז ככה,
אין לי עניין באיך שאתה מתבטא מול חברים שלך - מאיפה הבאת את זה?
לגבי חוסר הסבלנות שלי לשמוע דעות של אחרים - עוד יותר לא ברור.
ואם בסובלנות עסקינן - צר לי, זה לא הצד החזק שלך.
הייתי בטוח שמאז הפעם האחרונה שקיבלת "כרטיס אדום" למדת לקח.
ולסיום, הקנייה שלי לא רלוונטית בכלל לשרשור הזה, זו הדרך שלך להתגונן?...
אתה גם ביקרת איך התנסחתי מול 9000ES לגבי שני רכיבים שלו או שאתה בכלל לא קורא מה שאתה כותב?
אני כתבתי:
אתה כתבת:לגבי 9000ES ידידי, הוא יעיד שלא פעם הסתכלתי לו בפנים ואמרתי לו "חביבי, הרכיב הזה אצלך הוא *** - תעיף אותו מהר כי הוא החוליה החלשה אצלך היום", עשיתי לו את זה לא פעם ,אלא פעמיים....
עזוב, אם אתה יורד לפסים אישיים אני סיימתי - עשה וכתוב מה שאתה רוצה.כשאתה מתבטא בצורה כמו "הרכיב הזה הוא ***" ........אתה מושך אליך אש....
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
חבל שלא המשכת את המשפט שלי, הוא התייחס דווקא למישהו אחר שלא חבר שלך.danlior כתב:אני נכנסתי ראשון לפסים אישיים? מי התקיף את מי ומי ביקר את סגנונו ואת דרכו של השני? אני כתבתי את דעתי המקצועית על מוצר כחלק מברכה לחבר בפורום ופתאום חטפתי ממך מקלחת של ביקורת ואיבחון פסיכולוגי.avilior כתב:9000es,
לא טענתי שלא בוצע שינוי בין הדגמים, אלא תהיתי לגבי השינוי הדרסטי שגרם למוצר "***" להיות מוצר "דגל".
danlior,
כרגיל, מה שאתה עושה זה תוקף. הפעם התעלת על עצמך והחלטת גם להכניס לי באופן אישי ועוד לרשום דברים שמעולם לא רשמתי.
אז ככה,
אין לי עניין באיך שאתה מתבטא מול חברים שלך - מאיפה הבאת את זה?
לגבי חוסר הסבלנות שלי לשמוע דעות של אחרים - עוד יותר לא ברור.
ואם בסובלנות עסקינן - צר לי, זה לא הצד החזק שלך.
הייתי בטוח שמאז הפעם האחרונה שקיבלת "כרטיס אדום" למדת לקח.
ולסיום, הקנייה שלי לא רלוונטית בכלל לשרשור הזה, זו הדרך שלך להתגונן?...
אתה גם ביקרת איך התנסחתי מול 9000ES לגבי שני רכיבים שלו או שאתה בכלל לא קורא מה שאתה כותב?
אני כתבתי:
אתה כתבת:לגבי 9000ES ידידי, הוא יעיד שלא פעם הסתכלתי לו בפנים ואמרתי לו "חביבי, הרכיב הזה אצלך הוא *** - תעיף אותו מהר כי הוא החוליה החלשה אצלך היום", עשיתי לו את זה לא פעם ,אלא פעמיים....
עזוב, אם אתה יורד לפסים אישיים אני סיימתי - עשה וכתוב מה שאתה רוצה.כשאתה מתבטא בצורה כמו "הרכיב הזה הוא ***" ........אתה מושך אליך אש.......
אז די, מספיק עם הקטנוניות, לא קשה להבין שהערתי לך על הסגנון ועל הדרך ולא ממש איכפת לי עם מי אתה מדבר. אם אתה לא מבין את זה - הרמתי ידיים.
אתה לא האוטוריטה בפורום הזה וכל עוד תמשיך עם הקביעות החד משמעיות שלך מה נכון ומה לא, איזה מוצר *** ואיזה מוצר מושלם ועוד בלי הסבר מניח את הדעת, אתה תמשיך לקבל ביקורת כזאת. אם לא ממני, אז ממישהו אחר.
- danlior
- חבר מכור קשה

avilior
אם פגעתי בך, אני מתנצל. פעם הבא אייעץ לך להעיר למשתמשים אחרים לא על סגנונם ולא על דרכם אלא רק על תוכן דבריהם. לא נראה לי שמקומך הוא לנהוג אחרת.
ולגבי הקביעות החד משמעיות שלי לכאורה - אפנה אותך פעם שניה לחתימה שלי. היא נכתבה במיוחד עבור אנשים שלא מסוגלים להבין שבפורום שכזה כל דבר שנכתב הוא תמיד נכתב באופן סובייקטיבי בלבד.
אם פגעתי בך, אני מתנצל. פעם הבא אייעץ לך להעיר למשתמשים אחרים לא על סגנונם ולא על דרכם אלא רק על תוכן דבריהם. לא נראה לי שמקומך הוא לנהוג אחרת.
ולגבי הקביעות החד משמעיות שלי לכאורה - אפנה אותך פעם שניה לחתימה שלי. היא נכתבה במיוחד עבור אנשים שלא מסוגלים להבין שבפורום שכזה כל דבר שנכתב הוא תמיד נכתב באופן סובייקטיבי בלבד.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
איתי,
סתם מתוך סקרנות, האם בסט שלך קיים מרחק הגון בין הסראונד לסראונד אחורי, או שגם אצלך יש בעיה של מיקום?
כפי שכתבתי קודם, עדיין לא יצא לי להפעיל את המערכת מאז שהותקנה בבוקר. אני יודע שזה נשמע קצת הזוי, ואנשים אחרים היו "מתנפלים" מיד על "הצעצוע" החדש, אבל אצלי יש כל מיני אילוצים אחרים.
אשתדל לענות על שאלתך בימים הקרובים, אבל תצטרך לקחת את הדברים בעירבון מוגבל, בגלל שיכולת האבחנה העצמית שלי היא די ירודה.
אני בטוח שחוות הדעת של דני ואיציק היא הרבה יותר אמינה ומקצועית משלי
דני,
כמובן שאני מכיר את סיפור האתונות
פשוט תענוג לקרוא את דבריך, מה גם שאני מאוד מעריך את הידע והניסיון שלך
קצת חבל שלא בחנת את איכות ההגברה של ה-83, כי זה הדבר שהכי מעניין אותי (וגם אחרים)
אני יודע שאיציק משתמש בהגברה של ה-9000 המפורסם שלו, השאלה אם גם אני זקוק לפאוור חיצוני, או שהרמקולים שלי (FOCAL 816) לא זקוקים כלל לדחיפה נוספת מעבר לרסיבר, ולמעשה פאוור/פרה למערכת שלי זה כמו לטחון מים?
ליאור תודה,
סוף סוף קיבלתי את התשובה לשאלה שבגינה טרחתי לפתוח שרשור זה
סתם מתוך סקרנות, האם בסט שלך קיים מרחק הגון בין הסראונד לסראונד אחורי, או שגם אצלך יש בעיה של מיקום?
כפי שכתבתי קודם, עדיין לא יצא לי להפעיל את המערכת מאז שהותקנה בבוקר. אני יודע שזה נשמע קצת הזוי, ואנשים אחרים היו "מתנפלים" מיד על "הצעצוע" החדש, אבל אצלי יש כל מיני אילוצים אחרים.
אשתדל לענות על שאלתך בימים הקרובים, אבל תצטרך לקחת את הדברים בעירבון מוגבל, בגלל שיכולת האבחנה העצמית שלי היא די ירודה.
אני בטוח שחוות הדעת של דני ואיציק היא הרבה יותר אמינה ומקצועית משלי
דני,
כמובן שאני מכיר את סיפור האתונות
פשוט תענוג לקרוא את דבריך, מה גם שאני מאוד מעריך את הידע והניסיון שלך
קצת חבל שלא בחנת את איכות ההגברה של ה-83, כי זה הדבר שהכי מעניין אותי (וגם אחרים)
אני יודע שאיציק משתמש בהגברה של ה-9000 המפורסם שלו, השאלה אם גם אני זקוק לפאוור חיצוני, או שהרמקולים שלי (FOCAL 816) לא זקוקים כלל לדחיפה נוספת מעבר לרסיבר, ולמעשה פאוור/פרה למערכת שלי זה כמו לטחון מים?
ליאור תודה,
סוף סוף קיבלתי את התשובה לשאלה שבגינה טרחתי לפתוח שרשור זה
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
דני,danlior כתב:avilior
ולגבי הקביעות החד משמעיות שלי לכאורה - אפנה אותך פעם שניה לחתימה שלי. היא נכתבה במיוחד עבור אנשים שלא מסוגלים להבין שבפורום שכזה כל דבר שנכתב הוא תמיד נכתב באופן סובייקטיבי בלבד....
אז קדימה, כל אחד יכתוב את מה שעולה על רוחו.
אני ארשום שהימאהה יותר טוב מהפיוניר, אתה תרשום שה-83 לא רואה ממטר את ה-81 וככה נעלה את הרמה בפורום.
אבל אולי במקום זה תתנסח בצורה קצת מסתייגת, תשאיר מקום לדעות אחרות ותתן רציונאל?
מה אתה אומר? נשמע יותר טוב?
קח לדוגמא את 9000es. גם הוא רשם את דעתו הסובייקטיבית, אבל הדעה הזו לא משכה אש בגלל שהיא נכתבה בצורה הרבה יותר נעימה.
ורק למען הסר ספק, אין לי בעיה עם הדעה שלך שה-83 יותר טוב מה-81. זה אפילו נראה הגיוני מאוד שבכל דגם שופר משהו, בין אם מדובר בפונקציות ופיצ'רים (שעליהם אין עוררין) ובין אם מדובר בסאונד (כאן צריך כבר לעשות בדיקה יותר רצינית). הבעיה היחידה היא, שוב, הדרך.
- danlior
- חבר מכור קשה

avilior
אני עונה לך בהנחה שאתה באמת מעוניין בדיון בונה ולא על מנת למשוך אש:
כן, אני חושב שבהחלט כל אחד יכול לכתוב כל העולה על רוחו - ימאהה יותר טוב מפיוניר. פיוניר 83 יותר טוב מ-81 . או אפילו שהרסיבר שסקאל מוכר ב-$200 הרבה יותר טוב מהפיוניר LX-83. בנוסף כל אחד רשאי לכתוב מדוע הוא חושב זאת וכל קורא יחליט אם הנימוק מספיק משכנע או לא.
אני חושב שכל מה שכתבתי (דרך אגב, כברכה למישהו שרכש את אותו המכשיר) נכתב בליווי של נימוקים מאוד רציונאלים, מקצועיים אבל עדיין סובייקטיבים. ולאילו שמתקשים לראות זאת, אני מצרף את החתימה שלי.
אני באמת חושב שלו היית קורא את מה שכתבתי היום לפני רכישה של רסיבר ולא כבר עם LX-82 בבית, היית מקבל את אותה הנחרצות המפורסמת שלי אחרת מאשר שקיבלת היום וזאת בהמשך לאותו סיבוב ראשון שעברת בסטריאו. זו הסיבה היחידה שהעלתי זאת. לא התכונתי לנגח אותך בשום אופן.
אני עונה לך בהנחה שאתה באמת מעוניין בדיון בונה ולא על מנת למשוך אש:
כן, אני חושב שבהחלט כל אחד יכול לכתוב כל העולה על רוחו - ימאהה יותר טוב מפיוניר. פיוניר 83 יותר טוב מ-81 . או אפילו שהרסיבר שסקאל מוכר ב-$200 הרבה יותר טוב מהפיוניר LX-83. בנוסף כל אחד רשאי לכתוב מדוע הוא חושב זאת וכל קורא יחליט אם הנימוק מספיק משכנע או לא.
אני חושב שכל מה שכתבתי (דרך אגב, כברכה למישהו שרכש את אותו המכשיר) נכתב בליווי של נימוקים מאוד רציונאלים, מקצועיים אבל עדיין סובייקטיבים. ולאילו שמתקשים לראות זאת, אני מצרף את החתימה שלי.
אני באמת חושב שלו היית קורא את מה שכתבתי היום לפני רכישה של רסיבר ולא כבר עם LX-82 בבית, היית מקבל את אותה הנחרצות המפורסמת שלי אחרת מאשר שקיבלת היום וזאת בהמשך לאותו סיבוב ראשון שעברת בסטריאו. זו הסיבה היחידה שהעלתי זאת. לא התכונתי לנגח אותך בשום אופן.
- danlior
- חבר מכור קשה

bariko
לגבי יכולת הדחיפה אתה יכול להיות רגוע. לא חסר לך כח ועוצמה. כל העניין הוא סביב איכות הסאונד והתאמתו למוסיקה בסטריאו. הדור הראשון של הגברת ה-ICE POWER שהיתה ב-LX81 היתה לטעמי מאוד יבשה ולא מוסיקאלית. לא רק אני חשתי בכך ואכן פיוניר התאימו ושינו אותה פעמיים. כיום יש לך את הדור השלישי שלה שאמור להיות יותר מעודן ומוסיקאלי.
האם אתה נהנה ממוסיקה? אם כן אז אתה במקום טוב. תמיד יש מקום לשיפור.
אני מציע לך כסיבוב הבא, קח מגבר אינטגרייטד סטריאו יעודי והשווה אותו לסאונד שאתה מקבל בסטריאו מה-LX83. אם תרגיש שיפור מהותי אז עצתי לך היא רכוש אותו ושרשר אותו כהגברה לקדמיים וחבר אליו באופן ישיר את המקור בסטריאו.
לגבי יכולת הדחיפה אתה יכול להיות רגוע. לא חסר לך כח ועוצמה. כל העניין הוא סביב איכות הסאונד והתאמתו למוסיקה בסטריאו. הדור הראשון של הגברת ה-ICE POWER שהיתה ב-LX81 היתה לטעמי מאוד יבשה ולא מוסיקאלית. לא רק אני חשתי בכך ואכן פיוניר התאימו ושינו אותה פעמיים. כיום יש לך את הדור השלישי שלה שאמור להיות יותר מעודן ומוסיקאלי.
האם אתה נהנה ממוסיקה? אם כן אז אתה במקום טוב. תמיד יש מקום לשיפור.
אני מציע לך כסיבוב הבא, קח מגבר אינטגרייטד סטריאו יעודי והשווה אותו לסאונד שאתה מקבל בסטריאו מה-LX83. אם תרגיש שיפור מהותי אז עצתי לך היא רכוש אותו ושרשר אותו כהגברה לקדמיים וחבר אליו באופן ישיר את המקור בסטריאו.
- danlior
- חבר מכור קשה

avilior9000es כתב:avilior
אני אנסח לך את זה בצורה עדינה יותר ה 83 בכל פראמטר איכותי בכמה דרגות מה 82 ....... ובטח ובטח מה 81 ....
אתה צודק, הרבה יותר נעים ובכלל לא נחרץ
גם אני מחזיק היום ב lx83 לאחר שהיה ברשותי אונקיו 3007 ו lx82 .
בין האונקיו 3007 ל lx82 יש הבדלים רבים, ראשית ה lx82 בעל דחיפה חזקה יותר,ועיבוד הסאונד שלו טוב יותר.
לעומתו לאוקיו 3007 צליל חם יותר ועיבוד וידאו טוב יותר.
ב lx83 שיפרו את עיבוד הסאונד בצורה משמעותית, וכן חל שיפור בעיבוד הוידאו.
ה lx81 פחות טוב לדעתי מכל הרסיברים שהזכרתי עד עתה.
איך אני יודע? פשוט נזכרתי שכשרכשתי את האונקיו 3007 בחנתי גם את ה lx81 והוא נפסל על הסף (אפילו לעומת האונקיו 807).
ראו הודעה אחרונה בשרשור http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 104#984104
בין האונקיו 3007 ל lx82 יש הבדלים רבים, ראשית ה lx82 בעל דחיפה חזקה יותר,ועיבוד הסאונד שלו טוב יותר.
לעומתו לאוקיו 3007 צליל חם יותר ועיבוד וידאו טוב יותר.
ב lx83 שיפרו את עיבוד הסאונד בצורה משמעותית, וכן חל שיפור בעיבוד הוידאו.
ה lx81 פחות טוב לדעתי מכל הרסיברים שהזכרתי עד עתה.
איך אני יודע? פשוט נזכרתי שכשרכשתי את האונקיו 3007 בחנתי גם את ה lx81 והוא נפסל על הסף (אפילו לעומת האונקיו 807).
ראו הודעה אחרונה בשרשור http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 104#984104
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
השוואה יותר מעניינת היא בין האונקיו 3008 לפיוניר lx83 , ולא פיוניר 82 ל 83
האונקיו גם עודכן עם מעבד 32 ביט, ודאק 32 ביט בדיוק כמו ה 83 , ובתוספת גם קיבל אודיסי מעודכנת ומשודרגת
זה נשמע מפתיע , האונקיו ידועים בהגברה כצד החזק שלהם , וזה שהגברת האייס דוחפת טוב יותר מרסיבר שתמיד ההגברה שלו נשחבת כטובה ביותר זה ממש חידוש . לא שאני שולל את דבריך, חלילה .
האונקיו גם עודכן עם מעבד 32 ביט, ודאק 32 ביט בדיוק כמו ה 83 , ובתוספת גם קיבל אודיסי מעודכנת ומשודרגת
בין האונקיו 3007 ל lx82 יש הבדלים רבים, ראשית ה lx82 בעל דחיפה חזקה יותר...
זה נשמע מפתיע , האונקיו ידועים בהגברה כצד החזק שלהם , וזה שהגברת האייס דוחפת טוב יותר מרסיבר שתמיד ההגברה שלו נשחבת כטובה ביותר זה ממש חידוש . לא שאני שולל את דבריך, חלילה .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
sufgi ידידי מאוד מעניין מה שאתה אומר, כלומר זה זכותך המלאה ולגיטימי מבחינתך שתאמר את דבריך ועל כן לא אתווכח, פשוט אני עשיתי השוואה דומה בין האונקיו 875 לבין הימאהה 3800 בזמנו...וה-70 לקח באפן סוחף.[ה lx81 פחות טוב לדעתי מכל הרסיברים שהזכרתי עד עתה.
איך אני יודע? פשוט נזכרתי שכשרכשתי את האונקיו 3007 בחנתי גם את ה lx81 והוא נפסל על הסף (אפילו לעומת האונקיו 807)....
לאחר מכן השוואתי בין ה-70 ל-81 וה-81 היה נשמע לי עדיף בהרבה.
מכמה סיבות:
א.סאונד מפורט ונקי יותר גם בסטיראו ובמיוחד בקולנוע הביתי-צריך לשמוע את הווקליות ב-AVATAR בהתחלה בין שני הרסיברים בכדי להבין כמה ה-81 נשמע עדיף.
ב.כיול איכותי יותר וכיול משתנה הנשמע במירחב באופן מובהק ובולט יותר.
ג.בחיבור עם הגברה חיצונית, הפרוססור ב-81 נשמע עשיר יותר-ה-70 היה נשמע לי "רזה", כאשר שני הרסיברים חוברו ישירות ל-ADA, הסאונד שבקע מה-81 היה נשמע משכנע ומספק והביס אצלי pre איכותי של סאנפייר, באפן גורף על הסף, באותה השעה פירסמתי את הסאנפייר למכירה.
ה-3800 וה-3900 הם אותו רסיבר עם עדכונים, ה-807 תאמת יצא לי לשמוע הוא נשמע נהדר וכאמור לא יצא לי להאזין לו ישירות בהשוואה ל-81 ולכן לא אוכל לומר אחרת...אבל באופן אישי קשה לי להאמין שיש עילוי פרוססורי באונקיו שעדיף] על ה-81 (אם כל הכבוד שיש לי ל-אונקיו הנכבד).
כבר אני טוען ואומר כמה וכמה פעמים, אני אשמח להדגים אצלי ב-SETUP שלי את ה-81 מול ה-82 ואף מול ה-83 ואני מוכן להתערב על הון לא מבוטל, שלא קיים הבדל קיצוני אחד כפי שאחדים מגדירים פה, לא בין ה-81 , לא בין ה-82 ולא בין ה-83 פרט לחדשנות וגימיקים למינהם.
אני בעיקרון פנוי בשבת הזו, sufgi אני אשמח אם תקפוץ עם ה-83 אלי, ואשמח למתנדבר עבור ה-82...
אפילו בשביל הספורט ולמען הסר ספק...
ואגב אני ממש לא תופס מה-81 כפי שאחדים תופסים מה-83, אני כמובן אשדרג באיזה שלב, והשדרוג שלי יהיה "חכם" יותר עבורי כאשר אשדרג לפרוססור ייעודי, במיוחד כאשר אני עובד עם הגברה חיצונית, מתי ואיזה פרוססור לזה אני אכנס בשלב יותר מאוחר...
לילה טוב לכולם
כתבתי את זה מתוך נסיון.bossgt6 כתב: זה נשמע מפתיע , האונקיו ידועים בהגברה כצד החזק שלהם , וזה שהגברת האייס דוחפת טוב יותר מרסיבר שתמיד ההגברה שלו נשחבת כטובה ביותר זה ממש חידוש . לא שאני שולל את דבריך, חלילה ....
בתחילה היה לי את האונקיו 3007 וחייתי איתו בשלום עד שהחלפתי את הרמקולים הקדמיים שלי.
רכשתי רמקולים jbl ti5000 והאונקיו לא הצליח להזיז אותם, לעומתו ה lx82 התמודד איתם בהצלחה (למרות שהיתה חסרה לו במה בסטריאו) .
Itay123,
מבחינת עיבוד האודיו גם אני חושב שהפיוניר (כולל ה lx81) עדיפים על האונקיו, אך במכלול לא אהבתי את הסאונד שיצא מה lx81. ב lx82 היה שיפור בסאונד .
sufgi123 כתב:כתבתי את זה מתוך נסיון.bossgt6 כתב: זה נשמע מפתיע , האונקיו ידועים בהגברה כצד החזק שלהם , וזה שהגברת האייס דוחפת טוב יותר מרסיבר שתמיד ההגברה שלו נשחבת כטובה ביותר זה ממש חידוש . לא שאני שולל את דבריך, חלילה ....
בתחילה היה לי את האונקיו 3007 וחייתי איתו בשלום עד שהחלפתי את הרמקולים הקדמיים שלי.
רכשתי רמקולים jbl ti5000 והאונקיו לא הצליח להזיז אותם, לעומתו ה lx82 התמודד איתם בהצלחה (למרות שהיתה חסרה לו במה בסטריאו) ....
לא הצליח להזיז אותם במובן של חברת הובלות
- danlior
- חבר מכור קשה

אכן! ה-LX81 לימון מעין התחלה לא מוצלחת של ליין חדש שהלך והשתפר.sufgi123 כתב:כתבתי את זה מתוך נסיון.bossgt6 כתב: זה נשמע מפתיע , האונקיו ידועים בהגברה כצד החזק שלהם , וזה שהגברת האייס דוחפת טוב יותר מרסיבר שתמיד ההגברה שלו נשחבת כטובה ביותר זה ממש חידוש . לא שאני שולל את דבריך, חלילה ....
רכשתי רמקולים jbl ti5000 והאונקיו לא הצליח להזיז אותם, לעומתו ה lx82 התמודד איתם בהצלחה (למרות שהיתה חסרה לו במה בסטריאו) .
Itay123,
מבחינת עיבוד האודיו גם אני חושב שהפיוניר (כולל ה lx81) עדיפים על האונקיו, אך במכלול לא אהבתי את הסאונד שיצא מה lx81. ב lx82 היה שיפור בסאונד ....