ניר,nir11 כתב:אולי אני מצחיק אותך, אתה בכלל לא מצחיק אותי.Irus כתב:לגבי האתר השני, אל תצחיק אותי, מה שהולך שם גובל בחובבנות משולבת באינטרסים...
הכותב הראשי שלהם פרסם כתבה ב-YNET שנתנה סקירה על הסטרימרים המובילים בארץ, PopcornHour ו-DVICO לא הוזכרו שם... דגמים הזויים אחרים כן הוזכרו...
שלחתי לו מייל (קישור מהכתבה) עדין ורגוע בכדי להבין איך אפשר לשכוח מותגים מובילים בתחום, תשובה לא קיבלתי עד היום......
אני לא אתייחס למהימנותו של האתר השני, וגם לא למהימנותו של האתר הזה. כל אחד יכול לשפוט בעצמו. אני הייתי נמנע מהשמצות פרועות.
לגבי הטיה,אתה יודע לציין את היתרונות של הפופקורן, אבל שוכח לציין את המגרעות שלו. הפכת את בעיית היציבות שלו ליתרון ( כי אפשר לא לכבות אותו לגמרי). שים לב למה שזיו אומר על היציבות של הפופקורן בטבלה שלו. הדברים נכתבו על ה C200, אבל כולנו יודעים ששני המכשירים מריצים קושחות דומות מאוד עד זהות.
אתה בכלל לא מזכיר את זה.
"המכשיר סובל מבעיות חוסר יציבות אשר מתגברות ככל שהזמן מהתאחול האחרון מתרחק."
אם הקורא יתלהב מהאופציה שאתה משבח - להעביר רק ל STANDBY - הוא יסבול מהבעיה הזו. היה רצוי שלפחות תסביר לו איך מכבים את המכשיר לגמרי, שהרי לא מדובר על לחיצה פשוטה על כפתור בשלט....
1. הציטוט שהבאת מחולק לשלושה חלקים, משפט קטן בהתחלה ועוד שני חלקים מפורטים יותר. אני מניח שמה שהקפיץ אותך היה החלק הראשון, אך זאת התחושה שלי כלפי מי שמוציא כתבה כזאת:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3958313,00.html
ובעצם מתעלם מ-3 מותגים מובילים, DVICO, POPCORN ו-DUNE.
לגבי שני החלקים האחרים, אני עומד מאחוריהם במאה אחוז.
2. לגבי הטענה שלך, אני לא מביא שום חיסרון כיתרון, אני מצביע על הנושא ומסביר. מה לעשות שבפופקורן יש שני מצבים, ניתן להשאירו בסטנד-ביי (וזה בהחלט נוח, כי בנוסף לחזרה לתפריט האחרון, ניתן גם להעביר כך תכנים בין המחשב לסטרימר), וניתן לבצע כיבוי מלא, אשר ידרוש אתחול בהדלקה הבאה, כמו שקורה באקסטרימר בכל פעם.
אני לא יודע על איזו הטיה אתה מדבר, אבל הסברתי את המצב במדויק, ותדע, לא צריך להיות פרופסור, לחיצה קצרה תביא למצב סטנד-ביי ולחיצה ארוכה תביא לכיבוי מלא (בנוסף לעוד שילובים בשלט שמביאים לאותו מצב).
שוב, אני אצטט את עצמי מהעמוד הראשון, בכדי שתראה שאכן הסברתי את הנושא:
3.Irus כתב:אתה צריך להבין שיש הבדל, הפופקורן יכול להיכנס למצב סטנד-ביי שממנו הוא מתעורר בשנייה וחוזר לתפריט האחרון שהיית בו, לפעמים מומלץ לעשות כיבוי מוחלט ואתחול לריענון. האקסטרימר מבצע אתחול מחדש בכל הפעלה (שבשני המכשירים לוקח זמן). אני גם הייתי ממליץ להיכנס לשרשור עדכוני הקושחה של המכשירים, אתה יכול להיכנס לעמודים האחרונים שמתייחסים לקושחות האחרונות של המכשירים, אולי תקבל שם רושם שונה....
קודם כל, יפה שאתה רושם את זה, אבל תזכיר לפותח השרשור שאין לך לא A200 ולא A210, אז בעצם אתה קובע פה דברים שאתה לא חווית אותם.nir11 כתב: למה לבחור בפופקורן? אם חשוב לך ניגון סרטי בלו ריי - יש לו יתרון. אם לא - אז אנילא רואה סיבה לבחור בו על פני סטרימרים אחרים. הוא יקר, וסובל מבעיות יציבות. בעיות יציבות זה אומר שמדי פעם הוא יתקע לך....
שנית, יפה שהזכרת את נושא הבלו-ריי, אבל מה אם חשובה הזרמה של תכנים טובעניים? פתרונות JB מלאים? שלט איכותי ומואר? אם המשתמש רוצה גם את הדברים האלה, הפופקורן ייתן יתרון גם בפרמטרים האלה.
אתה גם קובע שהפופקורן יקר, יקר ביחס למה ולמי? ה-A210 עולה 990 ש"ח, אבל את ה-A200 היה ניתן להשיג בחודשים האחרונים בין 600 ל-800 ש"ח, זול יותר מה-PRO ודי זהה לאקסטרימר הרגיל. דרך אגב, אני כבר לא בטוח שניתן להשיג את ה-A200 במחירים האלה, מפני שהוא נחטף והמלאי אזל... (לפחות בחנות אחת שאני מכיר).
5. יפה שאתה מביא ציטוטים של זיו, אבל צריך לדייק ולהביא את הדברים במלואם ובהקשר הנכון:
6. לגבי בחירת הקהל, מדובר על מוצר השנה, לא על המוצר הטוב ביותר... יש פה הבדל גדול.ziv_r כתב:מידי פעם עולים רשמים בפורום כי מזרימדיה מסויים יותר יציב ממזרימדיה אחר.
חשוב מאוד לבדוק את הנושא הזה כאשר המכשירים המדוברים מנגנים אותם תכנים. בנוסף, אם מזרימדיה מסויים מבצע אתחול בכל פעם שהוא עולה, ראוי כי גם המזרימדיה השני יעבור אתחול דומה טרם הבחינה.
השרשור הזה נפתח מכיוון שראיתי הרבה איזכורים כי דגמי ה Xtreamer יציבים יותר מאלו של ה A-200/C-200. בדקתי את נושא היציבות בעצמי לפי 2 הכללים שהזכרתי בתחילת ההודעה, היציבות זהה לחלוטין....
אם תיכנס לשרשור הזה, למשל, תראה, שלמרות מחירם של מוצרים פופקורן, הם עדיין הכי נפוצים בפורום:
http://www.hometheater.co.il/vt118190.א ... -יש-ברשותך
אני הבאתי ציונים של סקירות והשוואות ישירות שהפופקורן ניצח בהם, גם מכשירים שעולים הרבה יותר.
7. בסופו של דבר, בלי הרבה דיבורים, זה היה הסיכום שלי, נראה לי שהוא מדבר בעד עצמו:
Irus כתב: כפי שרשמתי לך, לדעתי הפופקורן נותן יותר, אבל כפי שניר רשם לך ניתן להשיג את האקסטרימר במחיר זול יותר, אז אתה צריך לעשות שיקול לגבי הצרכים שלך ומה הכי משתלם לך....