הסרה אוטומטית של הצפנת הרשת האלחוטית - באג בבזק או בראוטר D-Link 2650U?
- yonim
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: yoni Michaeli
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
- יצירת קשר:
אגב, יצא לי להתקין ראוטרק netgear dgn 1000 שהגיע מבזק, ומשום מה האלחוט שלו היה רק 54MG בתקן G, בעוד שהראוטר תומך בתקן . N
בנתוני האלחוט בראוטר לא מופיעה כלל האפרות של תקן N ללא קשר למצב האבטחה האלחוטי.
בנתוני האלחוט בראוטר לא מופיעה כלל האפרות של תקן N ללא קשר למצב האבטחה האלחוטי.
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
ביצענו את הבדיקה היום במעבדה על ה- DSL-2650U ואכן הצלחנו "לסמלץ" את הנושא כפי שציין Oreach
כעת נבדוק אם מקור הבעיה בפקודה ששרת ה- TR-069 נותן או בקבלת הפקודה בממשק הניהול של הנתב
מחר נבצע בדיקה דומה בנתב DSL-2760U ומיד נעדכן את בזק בתוצאות הבדיקה שלנו.
שוב מודה לכם על שהארתם את תשומת לבנו לנושא זה. אנו בהחלט מודעים לחשיבותו
כעת נבדוק אם מקור הבעיה בפקודה ששרת ה- TR-069 נותן או בקבלת הפקודה בממשק הניהול של הנתב
מחר נבצע בדיקה דומה בנתב DSL-2760U ומיד נעדכן את בזק בתוצאות הבדיקה שלנו.
שוב מודה לכם על שהארתם את תשומת לבנו לנושא זה. אנו בהחלט מודעים לחשיבותו
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 962
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני שמח לשמוע שD-LINK ISRAEL מתייחסים לבעייה, מגיבים ללקוחות בתרד הזה ובפורומים שלהם ונותנים לוחות זמנים. זה בדיוק מה שביקשתי מבזק עמוד או שניים לפני כשעד עכשיו הם אפילו לא טרחו להגיב או לתת קצת יחס והרגשה טובה.
אני חייב לציין שהביטול "הרנדומאלי" של ההצפנה האלחוטית הוא משהו מתיש וכל העננה השחורה סביב המוצר הקשורה לאבטחה ופרטיות השימוש והניהול של השירות+מוצר די מפחידה. זה ראוטר נפוץ מאוד שבזק מספקת בכמויות (מי יודע כמה אנשים שלא מתמצאים בתחום יושבים עכשיו עם רשת גלוייה כשהם חושבים שהם עם רשת מוצפנת).
מהמידע הראשוני אני יכול לנחש עכשיו שכל פעם שילד או שכן משועמם ניסו באופן יזום להכנס לחשבון דרך הBNET וקצת לשחק שם - האינטרנט האלחוטי שהוצפן הפך לגלוי וזמין לשימוש כל. גם היכולת לשתק עם כוונה זדונית את האינטרנט ופעילות הראוטר בצורה כל כך קלה וזמינה גם כן מפחידה (פשוט לשחק עם הגדרות הספק וכדומה). על המכונית שלך שחונה למטה אף אחד לא יכול להגן מפני שכן זועם\מציק אבל כשזה נוגע לרשת ולאינטרנט זה לא אמור לקרות כלכך בקלות.
מזל שלפחות DLINK מתייחסת בצורה נאותה ללקוחות וככל הנראה עד עכשיו - גם לוקחת ברצינות את חומרת הבעייה ואת הטיפול בה.
אני הייתי שמח לראות גם את בזק מגיבים, הם אלו שקבעו את אסטרטגיית השימוש במוצר ובשירות שהם מספקים והם הראשונים שארצה לראות מטפלים בבעייה\מוצר ומגיבים ללקוחות. הנושא הזה יכול בקלות להפוך לשדה קוצים בוער מבחינתה של בזק, אני ממש לא מבין אותם. אולי הם מחכים שאנחנו הלקוחות נעשה את הצעד הראשון, כנראה שהפורום של HT הוא לא שדה קוצים מבחינתם (לעומת רשתות העיתונות הגדולות).
אני חייב לציין שהביטול "הרנדומאלי" של ההצפנה האלחוטית הוא משהו מתיש וכל העננה השחורה סביב המוצר הקשורה לאבטחה ופרטיות השימוש והניהול של השירות+מוצר די מפחידה. זה ראוטר נפוץ מאוד שבזק מספקת בכמויות (מי יודע כמה אנשים שלא מתמצאים בתחום יושבים עכשיו עם רשת גלוייה כשהם חושבים שהם עם רשת מוצפנת).
מהמידע הראשוני אני יכול לנחש עכשיו שכל פעם שילד או שכן משועמם ניסו באופן יזום להכנס לחשבון דרך הBNET וקצת לשחק שם - האינטרנט האלחוטי שהוצפן הפך לגלוי וזמין לשימוש כל. גם היכולת לשתק עם כוונה זדונית את האינטרנט ופעילות הראוטר בצורה כל כך קלה וזמינה גם כן מפחידה (פשוט לשחק עם הגדרות הספק וכדומה). על המכונית שלך שחונה למטה אף אחד לא יכול להגן מפני שכן זועם\מציק אבל כשזה נוגע לרשת ולאינטרנט זה לא אמור לקרות כלכך בקלות.
מזל שלפחות DLINK מתייחסת בצורה נאותה ללקוחות וככל הנראה עד עכשיו - גם לוקחת ברצינות את חומרת הבעייה ואת הטיפול בה.
אני הייתי שמח לראות גם את בזק מגיבים, הם אלו שקבעו את אסטרטגיית השימוש במוצר ובשירות שהם מספקים והם הראשונים שארצה לראות מטפלים בבעייה\מוצר ומגיבים ללקוחות. הנושא הזה יכול בקלות להפוך לשדה קוצים בוער מבחינתה של בזק, אני ממש לא מבין אותם. אולי הם מחכים שאנחנו הלקוחות נעשה את הצעד הראשון, כנראה שהפורום של HT הוא לא שדה קוצים מבחינתם (לעומת רשתות העיתונות הגדולות).
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
ice2k,
א. תודה.
ב. אני חייב להדגיש כי בבדיקה שעשינו לא ניתן לבטל את ההצפנה האלחוטית בקישור אלחוטי. איפוס ההצפנה מתרחשת רק כאשר המשתמש עצמו, מתוך הרשת מבצע פעולה מסויימת בפורטל BNET. כך שהתרחיש שאדם מבחוץ יכול לאפס לך את ההצפנה לא קיים כל זמן שלא הגדרת הרשאה לכך באופן יזום.
כאמור איתרנו את הגורם לכך, תיקנו אותו וכעת אנו בוחנים את הפתרון
א. תודה.
ב. אני חייב להדגיש כי בבדיקה שעשינו לא ניתן לבטל את ההצפנה האלחוטית בקישור אלחוטי. איפוס ההצפנה מתרחשת רק כאשר המשתמש עצמו, מתוך הרשת מבצע פעולה מסויימת בפורטל BNET. כך שהתרחיש שאדם מבחוץ יכול לאפס לך את ההצפנה לא קיים כל זמן שלא הגדרת הרשאה לכך באופן יזום.
כאמור איתרנו את הגורם לכך, תיקנו אותו וכעת אנו בוחנים את הפתרון
עדכון סטטוס:
בשעה טובה זיהינו את מקור ההבעיה,
אכן מדובר בפירוש שגוי של פקודה שהנתב מקבל משרת ה- TR-069
הנושא סודר , נבדק ושחררנו תיקון שמסדר את הנושא.
ביום ראשון נדאג לעדכן את בזק בבאג שנמצא ובפתרון שלנו
וכן את ההשלכות של כל העבודה בפורטל BNET
תודה ל- oreach על הסיוע הרב באיתור הבאג
בשעה טובה זיהינו את מקור ההבעיה,
אכן מדובר בפירוש שגוי של פקודה שהנתב מקבל משרת ה- TR-069
הנושא סודר , נבדק ושחררנו תיקון שמסדר את הנושא.
ביום ראשון נדאג לעדכן את בזק בבאג שנמצא ובפתרון שלנו
וכן את ההשלכות של כל העבודה בפורטל BNET
תודה ל- oreach על הסיוע הרב באיתור הבאג
תשמעו חברים, אני חייב לציין כאן לטובה את ההתנהלות של D-Link ישראל. מהרגע שהעליתי את הבעיה בפורום שלהם, הם לא ביזבזו זמן, וניכר היה שהם משתדלים מאוד להתמקד בבעיה, והראייה היא, שיש כבר תיקון.
אם אני משווה זאת להתנהלות של בזק (חודש עבר מאז שדיווחתי להם על הבעיה), יש כאן הבדל של שמיים וארץ.
בכל מקרה מגיע להם מילה טובה בעניין!
עכשיו נשאר רק לחכות לבזק שישחררו את התיקון
אם אני משווה זאת להתנהלות של בזק (חודש עבר מאז שדיווחתי להם על הבעיה), יש כאן הבדל של שמיים וארץ.
בכל מקרה מגיע להם מילה טובה בעניין!
עכשיו נשאר רק לחכות לבזק שישחררו את התיקון
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
אין ספק אורח, שלך מגיע את הסחטיין הכי גדול
.
אבל מה אתה משווה את הטיפול של בזק לדילינק? הרי לדילינק יש את הידע והמניע לפיתרון הבאג
מבחינת בזק זה סתם עוד עקיצת יתוש בתוך שלל הבעיות שהם צריכים לפתור במערכות שלהם....
אבל מה אתה משווה את הטיפול של בזק לדילינק? הרי לדילינק יש את הידע והמניע לפיתרון הבאג
מבחינת בזק זה סתם עוד עקיצת יתוש בתוך שלל הבעיות שהם צריכים לפתור במערכות שלהם....
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
זורו44,
ברגע ששוחזר הבאג, יש לחברה דרך לגלות את הסיבה לכך, ולתקן בהתאם, ולכן אני סבור שבסבירות גבוהה זה יפתור את הבעיה.
בפועל לא באמת נדע, אלא אם הבאג יחזור - וכאן הפרדוקס - אם הבאג פתאום יופיע, נדע ב-100% שהוא קיים, אבל אם הוא באמת תוקן כראוי, הוא לא יופיע אף פעם, ולכן לא נוכל להיות בטוחים אם באמת תוקן ב-100%
מספיקלי,
נכון שלבזק כחברה מאוד גדולה, יש הרבה דברים להתעסק איתם, אבל,
1. כיוון שהם גדולים, יש להם כח אדם בהתאם.
2. לשחזר את הבאג כפי שעשיתי, ולהעביר את העניין ל-D-Link, בכלל לא דורש משאבים גדולים.
הייתי אומר שדרך ההתנהלות שלהם היא כזאת, וזה נכון כמעט לכל חברות התקשורת הגדולות בארץ, בעיקר מכיוון שנושא שירות הלקוחות נלקח כגורם משני בחשיבותו יחסית לשיווק, מכירות, ופרסום (בחלק מהמקומות הייתי אומר שאף משני ביחס ליישום "שיטת מצליח" הכל כך מוצלחת מבחינתם).
ברגע ששוחזר הבאג, יש לחברה דרך לגלות את הסיבה לכך, ולתקן בהתאם, ולכן אני סבור שבסבירות גבוהה זה יפתור את הבעיה.
בפועל לא באמת נדע, אלא אם הבאג יחזור - וכאן הפרדוקס - אם הבאג פתאום יופיע, נדע ב-100% שהוא קיים, אבל אם הוא באמת תוקן כראוי, הוא לא יופיע אף פעם, ולכן לא נוכל להיות בטוחים אם באמת תוקן ב-100%
מספיקלי,
נכון שלבזק כחברה מאוד גדולה, יש הרבה דברים להתעסק איתם, אבל,
1. כיוון שהם גדולים, יש להם כח אדם בהתאם.
2. לשחזר את הבאג כפי שעשיתי, ולהעביר את העניין ל-D-Link, בכלל לא דורש משאבים גדולים.
הייתי אומר שדרך ההתנהלות שלהם היא כזאת, וזה נכון כמעט לכל חברות התקשורת הגדולות בארץ, בעיקר מכיוון שנושא שירות הלקוחות נלקח כגורם משני בחשיבותו יחסית לשיווק, מכירות, ופרסום (בחלק מהמקומות הייתי אומר שאף משני ביחס ליישום "שיטת מצליח" הכל כך מוצלחת מבחינתם).
מאשר, גם לי זה קורה עם הראוטר הזה
מדי פעם ההצפנה נעלמת...
מישהו יכול להמליץ על ראוטר נורמלי עם ג'יגה לאן ?

מישהו יכול להמליץ על ראוטר נורמלי עם ג'יגה לאן ?