sheva23 כתב:סלח לי שאני לא מבין אותך או לא בלבל שלך , אבל אין לי גרם של מושג על איזה חשבונות אתה מדבר, גם את עניין השיתוף אני לא מבין , אני משתף רק כשאני מוריד , כאשר התוכנה פועלת ואני מוריד סרט מסוים אנשים גם מושכים אותו ממני וזהו, אני כמעט לא שומר סרטים לאחר שראיתי אותם , כנראה שהכל נעוץ ברוחב הפס , אני מוריד סרט בערך בין 4-8 שעות וכמובן מס' סרטים במקביל ,אז כתבתי יום בממוצע על אף שזה פחות מכך
בקשר לזמן פנוי לטורנטים ? זה כמעט זמן אפסי - אני באמת לא מבין על מה אתה מדבר ,אני עובד עם שניים שלושה אתרים , רואה את הסרטים והגרסאות שיצאו , מעתיק לי את שם הגרסה מדביק אותה באתר החיפוש ותוך 10 שניות עולות לי כל האפשרויות, לחיצה על הלינק מורידה לי את הטורנט ומפעילה אותו
ובחלק מהאתרים יש קישור לטורנט ישר אחרי תאור הסרט....ואני משתמש פשוט ולא מבין גדול
...
הכל שאלה של רוחב פס, עד עכשיו היתי עם 20KBPS , כך שלשמור על ראטיו נורמלי באתרי טורנטים על גבול הבלתי אפשרי. עכשיו אני עם 40 אז קצת יותר קל.
אתה בטח מנפח את הראטיו ע"י טורנטים חדשים שיוצאים, כי לישנים אין ביקוש כל כך וצריך לחכות שבוע עד שמישהו יתחיל להוריד את הקובץ.
באתר כמו HDBITS אתה מקבל נקודות על זה שאתה משתף יותר קבצים, גם אם אף אחד לא מוריד אותם אתה עדיין מקבל בונוסים, ולכן שווה להשאיר אותם על המחשב.
אני לא יודע באיזה אתרים אתה רשום אבל בד"כ מי שמוריד ומוחק זה אלה שלא משתפים מספיק. ברגע שאתה לא משתף אין לך RATIO נורמלי באתר. אולי בגלל זה הכל נראה לך קלי קלות. ואם אתה מזייף אז בכלל אני יכול לעשות רוחב פס עם UPLOAD של 1MBPS
ולדבר כמוך "מוריד טורנט ומוחק" הרי זה אותה מהירות כמו של הDL שלך
סלח לי שאני לא מבין אותך או לא בלבל שלך , אבל אין לי גרם של מושג על איזה חשבונות אתה מדבר, גם את עניין השיתוף אני לא מבין
...
יש דברים בעולם חוץ מטורנטים, אם יש סרט ישן בHD שאני מחפש ואין לו מקורות בטורנטים אז מה? נחכה שנתיים שיירד? יש את RAPIDSHARE בוקר טוב ועוד רבים וטובים.
הפלא ופלא, יש גם דברים הרבה יותר יעילים מטורנטים...ו-2-3 חשבונות בחברות אחסון שונות זה ממש לא חדש
...
ראה , אני בטוח שיש עוד דברים יעילים מלבד הטורנטים , רק לי אישית אין צורך בהם
אני לא רשום בשום אתר ואין לי חשבון בשום אתר , ועדיין לא נתקלתי במשהו שחיפשתי ולא מצאתי , וגם כל מי שאני מכיר כאן מוריד רק הורדה רגילה וחינם .
נתחיל מכך שממשלות פינלנד ושוודיה לפני מס' שנים עמדו לפני החלטת תקצוב רשת האינטרנט או רשת לשידורים דיגיטלים . פינלנד בחרה שידורים דיגיטלים, שוודיה הלכה על האינטרנט , ולכן הרשת בשוודיה מפותחת בטירוף בזמן שבהלסינקי ופרבריה { 100 ק''מ מחוץ להלסינקי} גולשים עכשיו על קו של 100 מגה , בסטוקהולם ופרבריה כבר מזמן גולשים על מהירות זו , עכשיו הם מדברים על אפגרייד ל - 40 ג'יגה קו !!!
וכמובן שהמחירים שם זולים יותר מפינלנד כי הם בחרו בכיוון הזה ואלפים גולשים במהירויות האלו .
עכשיו מבחינת חוק, בפינלנד להוריד מותר , להעלות {שרינג} אסור , לא שזה משנה הרבה אבל זה החוק .
בשוודיה כל עניין השרינג חוקי למהדרין , לפחות היה כך אם זה לא השתנה מאז , ולכן כשהחוק מאפשר , והתשתית מפותחת מאוד יש חגיגת תעבורה .כשאני עוקב אחר ההורדות שלי ואני רואה מהירות של KBS 500-600 תמיד אבל תמיד זה משוודיה .
לכן אני מוריד מ PIRATE BAY האתר השוודי ,וזה גם עונה לך במה אני משתמש
עד כה הכל השגתי מישם ויחסית די מהר , למרות ה8 מגה העלובים שיש לי ,וללא בונוסים בשיתוף ,וללא חשבונות , וזה מה שהייתי ממליץ לחברים בישראל , לכו למי שמספק לכם את התוכן הכי מהר ובחינם כמובן , על תשלום אני לא מדבר יש בטח אין ספור אופציות
לגבי זיוף אין לי צורך לזייף כלום כי ההורדות מתבצעות כשאני לא גולש בדד''כ וגם שאני גולש אני לא מרגיש שהקו נחנק , אז תחשוב מה קורה אצל אלו שמחזיקים ב24 מגה או ב 100 מגה ורוב החברה הצעירים שמעלים ומורידים בשוודיה מחזיקים את הקווים האלו
2- כל עניין השיתוף לא רלוונטי
אני משתמש בעוד כמה אתרים אבל פירט ביי נותן הכל
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away