מהיכן אתם משיגים את מקורות ה HD שלכם?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
crespo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

sheva23 כתב:החיים בטורנטים לא דבש כמו שאתה מתאר פה. גם בטראקרים הכי טובים ברשת כמו הHDBITS או הHD-BB חומר שאין לו מספיק מקורות יירד לך בקצב של 10KBPS
ומי שלא מזייף עם UPLOAD של 20-60KBPS קשה עד כמה וכמה לשרוד באתרי טורנטים איכותיים. סתם לדוגמא כדי להחזיר סרט של 8 ג'יגה לאתר טורנט צריך אפלואד 24 שעות על קצב 60KBPS ,ובתור אחד שמשתף לא מעט הקצב בד"כ לא מגיע למקסימום. כך שבישראל זה לא פיקניק וצריך להקריב לא מעט כדי לשרוד באתרים האלה

בראפידשר אין את ההגבלות האלה, יש הגבלות אחרות שקשורות לתעבורה...80GB לחודש

בUSENET החסרון הוא שדברים ישנים שאתה יכול למצוא בRS לא תמיד נמצאים שם, וגם 44 לחודש שהופכים ל500 בשנה זה שיקול כלכלי שיש להכניס בנוסף להוצאות אחרות.

אף על פי כן מי שרוצה לאכול גם את הדובדבן שבקצפת קרי HD ישנים וחדשים צריך להיות מחובר לכמה מקורות במקביל. אני ביינתים מסתדר עם RS וטורנטים אבל בקרוב נצטרך לחזור לUSENET
...
לזייף?
לא צריך שום דבר, אתה יכול להשיג שרת ואתה מסודר...
ואני מוריד דרך RS - פשוט יש שם הכל
וגם דרך אתרי טורנט שלאחורנה זנחתי אותם :lol:

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #42 

מצטרף להצעה - מוכן להחליף סרטים ב MKV באיזור רחובות -רשל"צ

yarivot26
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58

שליחה #43 

גם אני הייתי מעוניין להחליף "חוויות HD" - אזור הקריות

hananmori12
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #44 

יש לי משתמש Torrent Leech ואני חייב להגיד שלא נראה לי שאם אתר טורנטים כזה צריך משהו כמו Usenet,
יש כמעט הכל וכמובן כל מה שחדש יורד בדרך כלל על כל רוחב הפס, לשתף, כן אין מה לעשות השיתוף דלוק כמעט רוב היום ומתי שחייב מזייפים קצת בשביל לשרוד

בכל מקרה הרעיון של שיתוף תכני HD יכול להיות נחמד

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5074 פעמים

שליחה #45 

דווקא אתר TL כמעט ולא מכיל Blu-ray Rips ולכן הוא לא מהווה פתרון עבור מי שכן מחפש תכנים כאלו.

לגבי שיתוף והחלפת תכנים דרך האתר, איננו מאשרים שימוש בפלטפורמת האתר עבור החלפות מסוג זה בשל סוגית האי חוקיות שבנושא.
תודה מראש על ההבנה.

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1414
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 117 פעמים

שליחה #46 

ziv_r כתב:דווקא אתר TL כמעט ולא מכיל Blu-ray Rips ולכן הוא לא מהווה פתרון עבור מי שכן מחפש תכנים כאלו.

לגבי שיתוף והחלפת תכנים דרך האתר, איננו מאשרים שימוש בפלטפורמת האתר עבור החלפות מסוג זה בשל סוגית האי חוקיות שבנושא.
תודה מראש על ההבנה.
...
שאלת מינוחים: blu-ray rips מתייחס לקבצי הענק שבעצם מייצגים blu-ray מלא?
כי אני חשבתי שזה מתייחס לקבצי MKV של 1080P ושל 720p, כמו שDVDrip
הוא בעצם קובץ divx/xvid והקובץ של DVD מלא נקרא DVD-R.
אולי צריך לכנות אותם בשם BD-R?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #47 

Blu-ray Rip הינו כפי שהוא, ריפ מלא של כותר Blu-ray, ללא שום קידוד מחדש ולכן גודלו, כמה עשרות GB.
קבצי mkv שעליהם אתה מדבר, עברו הרבה עד שהגיעו לגודל זה ונחסר מהם קצב נתונים לוידאו, לאודיו, תוספות ועוד.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #48 

hananmori12 כתב:יש לי משתמש Torrent Leech ואני חייב להגיד שלא נראה לי שאם אתר טורנטים כזה צריך משהו כמו Usenet,
יש כמעט הכל וכמובן כל מה שחדש יורד בדרך כלל על כל רוחב הפס, לשתף, כן אין מה לעשות השיתוף דלוק כמעט רוב היום ומתי שחייב מזייפים קצת בשביל לשרוד

בכל מקרה הרעיון של שיתוף תכני HD יכול להיות נחמד
...
דווקא הTL אינו ידוע כאתר שמתמחה בתכני HD עד כמה שידוע לי. הם יותר חזקים בנושא סדרות,משחקים,תוכנות וכדומה...
כיום אתר טורנטים שמתמחה בHD ומכבד את עצמו צריך לכלול תכנים מכל סוגי הפורמטים כולל ריפים של BR , הופעות , קליפים, הדגמות HD , סרטי טבע וכו.
אתר אחד לא יספיק היום, צריך כמה מקורות ברמה גבוהה שסוגרים את האתר להזמנות בלבד.
אתרים חינמיים היום יכולים לספק רק תכנים חדשים.
toptracker org מרכז רשימת טראקרים מובילים בתחום, הטובים שבהם דורשים הזמנות.
בחלקם עובדים לפי שיטה של המקל והגזר. מי שמזמין "זייפן" מסתכן בהדחה מהאתר יחד עם זה שהוזמן, ובכלל כל הישראלים על הכוונת.
אבל אין מה להאשים אותנו, עם רוחב הפס העלוב שיש בארץ מאוד קשה לשמור על ראטיו שפוי.
צריך מחשב 24/7 שיעלה במהירות מקסימלית, והבעיה העיקרית היא שלא תמיד יש ביקוש למה שאתה מעלה, ואז לוקח פי 3 או 4 זמן להגיע לכמויות הדרושות.
מזל שבחלק מהאתרים יש שיטת בונוסים וככל שהמחשב יהיה פתוח יותר, ויהיו לכם יותר תכנים זמינים כך תקבלו יותר נקודות ותזוכו בTRAFFIC .

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #49 

sheva23 כתב:צריך להקריב זמן פנוי כדי לדאוג לטורנטים ולחשבונות שלך בטראקרים הפרטיים.
אם יש לך חשבון גם בRS ורוחב פס של 1.5-2.5 אז להפעיל את שניהם במקביל כמעט בלתי אפשרי, שלא לדבר על לגלוש במקביל.
אם היה לרובינו רוחב פס של 8 מגה אז היה יותר קל, אבל זה לא המצב. לכן אנשים פונים לUSENET שלא צורך CONNECTIONS כמו שהטורנט צורך
גם כשאתה משתף הרבה תכנים צריך לדאוג לנפח דיסק בהתאם, ולשמור את התכנים האלה זמינים לאפלואד.
כשאתה מוריד כבד אז כמות הסרטים שאתה צורך לא קשורה לעובדה שאתה שואף להגיע לספריית HD עשירה, לא רק בסרטים אלא בהופעות LIVE , הדגמות HD , סרטי SHOW OFF , IMAX ועוד. כל אחד ומה שהוא אוהב
במצב של היום הפורומים יכולים לשמש פלטפורמה להכיר אנשים שחולקים איתך את התחביבים ובמקום להוריד 2TB במשך מספר חודשים אפשר לקפוץ לחברים עם האוסף שלך בדיסקים חיצוניים ולחסוך זמן וכסף יקר, כמו גם להכיר דברים חדשים.
בכל אופן כל אחד עם מה שיש לו, אבל חשוב שנכיר את האופציות להשגת התוכן
...
לדעתי הצעה מעולה -לבצע שיתוף בין החברים (Y)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

rami12
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה #50 

*הצעת יעול*
אפשר לפתוח שרשור ובו יעלו החברים את רשימת התכנים שלהם בצורה מסודרת
(וורד/אקסל),ובהתאם לזה יהיה ניתן ליצור חבורות-שיתוף תכנים(מין ימצא את מינו)
מה דעתכם?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #51 

rami12 & yuria,
תקראו שוב את ההודעה שלי במעלה עמוד זה.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #52 

לצערי כל מי שאני מכיר פותח עיינים בגודל זוג תפוחים כשמעלים את נושא הHD והתכנים.
מרביתם עוד יושבים על הEMULE ומוריד גירסאות R5 או DVDRIP
התותחים הכבדים בארץ נמצאים בפורום הזה, בין אם USENET , RS,TR או דיסקים מקוריים של BR
נקווה שייצא לי להיות באחד המפגשים כדי להכיר אנשים ולהחשף לחידושים בעולם המולטימדיה והמזרימדיה.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1414
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 117 פעמים

שליחה #53 

ziv_r כתב:Blu-ray Rip הינו כפי שהוא, ריפ מלא של כותר Blu-ray, ללא שום קידוד מחדש ולכן גודלו, כמה עשרות GB.
קבצי mkv שעליהם אתה מדבר, עברו הרבה עד שהגיעו לגודל זה ונחסר מהם קצב נתונים לוידאו, לאודיו, תוספות ועוד.
...
חשבתי שזה כך, פשוט נראה לי מוזר שבעולם ה-DVD הביטוי לקובץ של כותר DVD מלא עם תפריטים ותוספות נקרא DVD-R והקידוד המכווץ שלו נקרא dvdrip, ואילו בעולם הבלו-ריי שינו את היוצרות וכותר מלא של בלו-ריי נקרא blu-ray rip, ולא למשל BD-R על המשקל של DVD-R. שהרי מהי המילה rip אם לא "קריעה"? כלומר, "קרעת" מהסרט המקורי משהו קטן יותר שמכיל נטו סרט, בלי כלום מסביב.
תעצרו אותי אם אני מתחיל להישמע כמו אבשלום קור של עולם ההורדות והקידודים... :)

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #54 

אוקי אני חושב שהסתדרתי על הEMULE...מוריד על סביבות ה150.
ההצעה של השיתוף סרטים זה אחלה רעיון [אבל איך אפשר להכניס 8 ג'יגה על דיסק?]
בגלל שאסור לדבר על זה פה אז אם מישהו מאזור חיפה מעוניין - לפרטי.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #55 

sheva23 כתב:
סלח לי שאני לא מבין אותך או לא בלבל שלך , אבל אין לי גרם של מושג על איזה חשבונות אתה מדבר, גם את עניין השיתוף אני לא מבין , אני משתף רק כשאני מוריד , כאשר התוכנה פועלת ואני מוריד סרט מסוים אנשים גם מושכים אותו ממני וזהו, אני כמעט לא שומר סרטים לאחר שראיתי אותם , כנראה שהכל נעוץ ברוחב הפס , אני מוריד סרט בערך בין 4-8 שעות וכמובן מס' סרטים במקביל ,אז כתבתי יום בממוצע על אף שזה פחות מכך

בקשר לזמן פנוי לטורנטים ? זה כמעט זמן אפסי - אני באמת לא מבין על מה אתה מדבר ,אני עובד עם שניים שלושה אתרים , רואה את הסרטים והגרסאות שיצאו , מעתיק לי את שם הגרסה מדביק אותה באתר החיפוש ותוך 10 שניות עולות לי כל האפשרויות, לחיצה על הלינק מורידה לי את הטורנט ומפעילה אותו
ובחלק מהאתרים יש קישור לטורנט ישר אחרי תאור הסרט....ואני משתמש פשוט ולא מבין גדול
...
הכל שאלה של רוחב פס, עד עכשיו היתי עם 20KBPS , כך שלשמור על ראטיו נורמלי באתרי טורנטים על גבול הבלתי אפשרי. עכשיו אני עם 40 אז קצת יותר קל.
אתה בטח מנפח את הראטיו ע"י טורנטים חדשים שיוצאים, כי לישנים אין ביקוש כל כך וצריך לחכות שבוע עד שמישהו יתחיל להוריד את הקובץ.
באתר כמו HDBITS אתה מקבל נקודות על זה שאתה משתף יותר קבצים, גם אם אף אחד לא מוריד אותם אתה עדיין מקבל בונוסים, ולכן שווה להשאיר אותם על המחשב.
אני לא יודע באיזה אתרים אתה רשום אבל בד"כ מי שמוריד ומוחק זה אלה שלא משתפים מספיק. ברגע שאתה לא משתף אין לך RATIO נורמלי באתר. אולי בגלל זה הכל נראה לך קלי קלות. ואם אתה מזייף אז בכלל אני יכול לעשות רוחב פס עם UPLOAD של 1MBPS
ולדבר כמוך "מוריד טורנט ומוחק" הרי זה אותה מהירות כמו של הDL שלך
סלח לי שאני לא מבין אותך או לא בלבל שלך , אבל אין לי גרם של מושג על איזה חשבונות אתה מדבר, גם את עניין השיתוף אני לא מבין
...
יש דברים בעולם חוץ מטורנטים, אם יש סרט ישן בHD שאני מחפש ואין לו מקורות בטורנטים אז מה? נחכה שנתיים שיירד? יש את RAPIDSHARE בוקר טוב ועוד רבים וטובים.
הפלא ופלא, יש גם דברים הרבה יותר יעילים מטורנטים...ו-2-3 חשבונות בחברות אחסון שונות זה ממש לא חדש
...
ראה , אני בטוח שיש עוד דברים יעילים מלבד הטורנטים , רק לי אישית אין צורך בהם
אני לא רשום בשום אתר ואין לי חשבון בשום אתר , ועדיין לא נתקלתי במשהו שחיפשתי ולא מצאתי , וגם כל מי שאני מכיר כאן מוריד רק הורדה רגילה וחינם .

נתחיל מכך שממשלות פינלנד ושוודיה לפני מס' שנים עמדו לפני החלטת תקצוב רשת האינטרנט או רשת לשידורים דיגיטלים . פינלנד בחרה שידורים דיגיטלים, שוודיה הלכה על האינטרנט , ולכן הרשת בשוודיה מפותחת בטירוף בזמן שבהלסינקי ופרבריה { 100 ק''מ מחוץ להלסינקי} גולשים עכשיו על קו של 100 מגה , בסטוקהולם ופרבריה כבר מזמן גולשים על מהירות זו , עכשיו הם מדברים על אפגרייד ל - 40 ג'יגה קו !!!
וכמובן שהמחירים שם זולים יותר מפינלנד כי הם בחרו בכיוון הזה ואלפים גולשים במהירויות האלו .
עכשיו מבחינת חוק, בפינלנד להוריד מותר , להעלות {שרינג} אסור , לא שזה משנה הרבה אבל זה החוק .
בשוודיה כל עניין השרינג חוקי למהדרין , לפחות היה כך אם זה לא השתנה מאז , ולכן כשהחוק מאפשר , והתשתית מפותחת מאוד יש חגיגת תעבורה .כשאני עוקב אחר ההורדות שלי ואני רואה מהירות של KBS 500-600 תמיד אבל תמיד זה משוודיה .
לכן אני מוריד מ PIRATE BAY האתר השוודי ,וזה גם עונה לך במה אני משתמש

עד כה הכל השגתי מישם ויחסית די מהר , למרות ה8 מגה העלובים שיש לי ,וללא בונוסים בשיתוף ,וללא חשבונות , וזה מה שהייתי ממליץ לחברים בישראל , לכו למי שמספק לכם את התוכן הכי מהר ובחינם כמובן , על תשלום אני לא מדבר יש בטח אין ספור אופציות

לגבי זיוף אין לי צורך לזייף כלום כי ההורדות מתבצעות כשאני לא גולש בדד''כ וגם שאני גולש אני לא מרגיש שהקו נחנק , אז תחשוב מה קורה אצל אלו שמחזיקים ב24 מגה או ב 100 מגה ורוב החברה הצעירים שמעלים ומורידים בשוודיה מחזיקים את הקווים האלו

2- כל עניין השיתוף לא רלוונטי

אני משתמש בעוד כמה אתרים אבל פירט ביי נותן הכל
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #56 

ziv_r כתב:rami12 & yuria,
תקראו שוב את ההודעה שלי במעלה עמוד זה.
...
מסכים עם כל מילה ,נאמר רק לצורך הדיון :מספר1:
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #57 

BOSSG6 אני מסכים איתך במרבית הדברים אבל מה שדיברתי עליו מכליל את כל התכנים ברשת ואתה מדבר על הורדות נקודתיות.
כיום אם תיקח הופעה ישנה, סרט ישן ללא מקורות ששוקל 8 ג'יגה, על איזה מהירות וכמה זמן הוא יירד בשבדיה או בפילנד? אם יש לו 5-12 SEEDERS לכל היותר?
אני שמח שאתה מצליח למצוא שם את התכנים שאתה מחפש, אבל כאחד שעוסק בתחום ההורדות שנים, יש יותר דברים שיורדים בקצב צב בטורנטים/טראקרים חינמיים כPIRATEBAY או MININOVA למיניהם מאשר תכנים שיורדים על מהירויות גבוהות.
הרי לשם כך הקימו את הטראקרים הפרטיים, בכדי שאנשים לא יורידו וימחקו את החומר מהמחשב כמו שאתה תיארתה בהודעות הקודמות שלך. (ומה שאתה עושה זה לגיטימי, כי אין שום חובה או טעם, חוץ מהרצון הטוב לשתף )...אבל כקהילת טורנטים המהירות יורדת לריצפה..לא ממש שוס לחכות שסרט יירד יותר משבועיים
לכן לא ברור לי איך מלבדך אף אחד פה בפורום לא ציין שהוא מבסוט ומוצא כל מה שהוא צריך ועוד בHD בטראקרים החינמיים האלה.
שלא לדבר על ריפים של BR

אני יכול להגיד לך בפירוש ורבים יסכימו איתי שכדי למצוא כמעט כל דבר שאתה מחפש אתה חייב להיות רשום למספר טראקרים פרטיים או RAPIDSHARE או USENET אחרת תסתפק רק בתכנים החדשים שיוצאים, כל עוד הSEEDERS לא הספיקו להתנתק ויש גל כבד של מורידים.
ההסבר שלי רק מכניס לפרופורציות אנשים שלא ממש מבינים בתחום וקוראים את ההודעות שלך ומחפשים טורנטים חינם.
כמו שאחרים תיארו פה, יש היום תוכנות כמו RAPIDSHARE PLUS שמאפשרים לך להוריד כ-5-6 ג'יגה ל24 שעות וכל זה ללא חשבון PREMIUM (ששם אתה מקבל רק 2.66 ליום אך עם מהירות מקסימלית)
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #58 

אם יש לו 5 -12 סיידרס אבל הסיידרס האלה יושבים על 100 מגה קו עם אפלואד אדיר -אתה תקבל את הסרט מהר מאוד . כמובן אם גם לך יש מהירות הורדה נורמלית ולא 1.5 מגה שזה צחוק מהבידור ,

הם מדברים על 40 ג'יגה קו ושידרוג עתידי ל 100 ג'יגה, ואנחנו מתעסקים עם 1.5-8 מגה קו , אתה מבין איזה קו עייף זה .

אם אני חוזר לשאלה הראשונה בכותרת הפוסט , דובר על מהירות ועל מציאת התכנים,
מהירות - זה עניין של רוחב פס לא יעזור כלום .

תוכן אני דברתי על סרטים , ולא על הופעות חיות או דוקיומנטים של ה -BBC מלפני 10 שנים . שזו היתה למעשה השאלה

כמובן שבשביל תוכן ישן או נישה צריך יותר מקורות /אופציות ומי שרוצה להשיג דברים כאלה כנראה יצטרך להירשם באמת לאתרי התוכן בתשלום

אני לא יודע איזה חומר אתה מחפש ברשת ולא מוצא , וכמה ישן ואחורה אתה הולך אבל תן לי סתם דוגמא של משהו שחיפשת או בלו ריי ריפ שאתה רוצה ולא מצאת .

אגב אני כן משתף , כמו שכתבתי יש לי איזה 15-20 סרטים ואני לא מוצא שום טעם בלהחזיק יותר גם מבחינת מקום בהארד דיסק וגם כי אני לא ארכיון , סרטים בשבילי זה תוכן עכשווי , הורדתי , ראיתי , מחקתי להיתראות .
מוסיקה זה timeless , ותוכן כזה לעולם אני לא מוחק .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

hananmori12
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #59 

sheva23 כתב:BOSSG6 אני מסכים איתך במרבית הדברים אבל מה שדיברתי עליו מכליל את כל התכנים ברשת ואתה מדבר על הורדות נקודתיות.
כיום אם תיקח הופעה ישנה, סרט ישן ללא מקורות ששוקל 8 ג'יגה, על איזה מהירות וכמה זמן הוא יירד בשבדיה או בפילנד? אם יש לו 5-12 SEEDERS לכל היותר?
אני שמח שאתה מצליח למצוא שם את התכנים שאתה מחפש, אבל כאחד שעוסק בתחום ההורדות שנים, יש יותר דברים שיורדים בקצב צב בטורנטים/טראקרים חינמיים כPIRATEBAY או MININOVA למיניהם מאשר תכנים שיורדים על מהירויות גבוהות.
הרי לשם כך הקימו את הטראקרים הפרטיים, בכדי שאנשים לא יורידו וימחקו את החומר מהמחשב כמו שאתה תיארתה בהודעות הקודמות שלך. (ומה שאתה עושה זה לגיטימי, כי אין שום חובה או טעם, חוץ מהרצון הטוב לשתף )...אבל כקהילת טורנטים המהירות יורדת לריצפה..לא ממש שוס לחכות שסרט יירד יותר משבועיים
לכן לא ברור לי איך מלבדך אף אחד פה בפורום לא ציין שהוא מבסוט ומוצא כל מה שהוא צריך ועוד בHD בטראקרים החינמיים האלה.
שלא לדבר על ריפים של BR

אני יכול להגיד לך בפירוש ורבים יסכימו איתי שכדי למצוא כמעט כל דבר שאתה מחפש אתה חייב להיות רשום למספר טראקרים פרטיים או RAPIDSHARE או USENET אחרת תסתפק רק בתכנים החדשים שיוצאים, כל עוד הSEEDERS לא הספיקו להתנתק ויש גל כבד של מורידים.
ההסבר שלי רק מכניס לפרופורציות אנשים שלא ממש מבינים בתחום וקוראים את ההודעות שלך ומחפשים טורנטים חינם.
כמו שאחרים תיארו פה, יש היום תוכנות כמו RAPIDSHARE PLUS שמאפשרים לך להוריד כ-5-6 ג'יגה ל24 שעות וכל זה ללא חשבון PREMIUM (ששם אתה מקבל רק 2.66 ליום אך עם מהירות מקסימלית)
...
אשמח לקבל בפרטי כתובת של אתר Warez כלשהו שנותן קישורי RS לBluRayRIP

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #60 

חבר'ה, אם אתם רוצים שהודעה כלשהי תעבור אליכם בפרטי, תפנו לאדם הספציפי הזה בפרטי, אל תיידעו את כל חברי הפורום על הדבר.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”