קורא ספרים אלקטרוני Amazon Kindle 3
לא עובד... ישראל לא נכללת ברשימת המדינות המקבלות 3G חינם:Guy-P כתב:לפני שאני מחליט מה לקנות אני רוצה לאמת כמה דברים: ה-3G בחינם באמת עובד בארץ? ומישהו מהאנשים ששילמו לאמזון $70 כבר קיבל את המכשיר, ויודע להגיד אם החזירו לו חלק מה-$70 האלה או שחייבו אותו אחר כך עוד במכס?...
http://www.the-ebook-reader.com/kindle- ... ional.html
Batnun
.
יש לי את המכשיר מספטמבר
אני מאוד מרוצה המכשיר כיף לקרוא בו וזמן הסוללה ארוך אף יותר מחודש
בעיה יחידה היתה שאחרי חודשיים של שימוש המכשיר קפא והפסיק לעבוד שלחתי מייל לאמזון והם ביקשו שאתקשר אליהם טלפונית
לאחר שיחה של כ15 דקות לארה"ב על חשבוני(לא אהבתי את זה בכלל) נשלח לי מכשיר חלופי אמנם הייתי צריך לספק שוב אמצעי תשלום אבל כל הכסף הוחזר לי(מחיר+ מיסים+משלוח).
פרט לזה תענוג לחזור ולקרוא.
עוד דבר אמאזון גובים מחירים שונים לספרים בהתאם למאיפה אתם מזמינים בנוסף לכך יש מגבלות של זכויות יוצרים ויש ספרים שהם לא יאפשרו לכם לקנות אם אתם מהארץ.
אותי זה קצת עיצבן שגיליתי את זה אחרי שקניתי את הקינדל ומיד חיפשתי את הספרים האלה באינטרנט
אין שום בעיה להמיר כל עותק לא חוקי לפורמט MOBI ולקרוא אותו כראוי על הקינדל
בקיצור מכשיר נהדר
לא בדקתי את כל האחרים אבל מזה אני מאוד מרוצה
חשוב להגיד מי שחושב שהIPAD או כל מחשב טבלט אחר או מחשב נייד דומה לKINDLE טועה
אי אפשר להשוות את חווית הקריאה ממסך למסך LCD EINK
יש עוד כמה טעויות קטנות בכתבה אבל הן לא משמעותיות
בעיה יחידה היתה שאחרי חודשיים של שימוש המכשיר קפא והפסיק לעבוד שלחתי מייל לאמזון והם ביקשו שאתקשר אליהם טלפונית
לאחר שיחה של כ15 דקות לארה"ב על חשבוני(לא אהבתי את זה בכלל) נשלח לי מכשיר חלופי אמנם הייתי צריך לספק שוב אמצעי תשלום אבל כל הכסף הוחזר לי(מחיר+ מיסים+משלוח).
פרט לזה תענוג לחזור ולקרוא.
עוד דבר אמאזון גובים מחירים שונים לספרים בהתאם למאיפה אתם מזמינים בנוסף לכך יש מגבלות של זכויות יוצרים ויש ספרים שהם לא יאפשרו לכם לקנות אם אתם מהארץ.
אותי זה קצת עיצבן שגיליתי את זה אחרי שקניתי את הקינדל ומיד חיפשתי את הספרים האלה באינטרנט
אין שום בעיה להמיר כל עותק לא חוקי לפורמט MOBI ולקרוא אותו כראוי על הקינדל
בקיצור מכשיר נהדר
לא בדקתי את כל האחרים אבל מזה אני מאוד מרוצה
חשוב להגיד מי שחושב שהIPAD או כל מחשב טבלט אחר או מחשב נייד דומה לKINDLE טועה
אי אפשר להשוות את חווית הקריאה ממסך למסך LCD EINK
יש עוד כמה טעויות קטנות בכתבה אבל הן לא משמעותיות
- NetSkipper
- חבר פעיל

- תגובות: 68
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
ככה out of the box? או ע"י עדכון תוכנה מסויים?Pavelz כתב:קורא כמו גדולdetonate כתב:יש שאלה קינדל תומך ברוסית לא ב PDF?......
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
כן, יש גם אפשרות לעשות לו jailbreak ולהתקין תרגום של הממשק אבל הקבצים עצמם עובדים פיקס. אישית בדקתי TXTNetSkipper כתב:ככה out of the box? או ע"י עדכון תוכנה מסויים?Pavelz כתב:קורא כמו גדולdetonate כתב:יש שאלה קינדל תומך ברוסית לא ב PDF?.........
ו Mobi
Need more cowbell
3G עובד בארץ
3G עובד בארץ.
יש לי שני מכשירים וכל ההורדות מ-Amazon מתבצעות דרך התקשורת הסלולרית ללא כל בעיה.
אמנם ישראל לא מופיעה ברשימת המדינות הנתמכות, אבל במפה המצורפת יש כיסוי ברוב האזורים.
יש לי שני מכשירים וכל ההורדות מ-Amazon מתבצעות דרך התקשורת הסלולרית ללא כל בעיה.
אמנם ישראל לא מופיעה ברשימת המדינות הנתמכות, אבל במפה המצורפת יש כיסוי ברוב האזורים.
Re: 3G עובד בארץ
superel כתב:3G עובד בארץ.
אמנם ישראל לא מופיעה ברשימת המדינות הנתמכות, אבל במפה המצורפת יש כיסוי ברוב האזורים....
אכן צודק - אנחנו על המפה:
http://client0.cellmaps.com/viewer.html?cov=1
Batnun
.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אמזון הודיעו היום בהודעה לעיתונות כי הקינדל החדש (דור שלישי) הוא המוצר הנמכר ביותר בתולדות אמזון, בזה הוא עבר את הספר השביעי בסדרת הארי פוטר.
http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zht ... highlight=
יש בהודעה הזו עוד כל מיני עובדות ומספרים מעניינים, אני ממליץ לסקרנים להשקיע כמה דק' (למשל - ה 29.11 היה יום השיא במכירות באמזון, 158 מכירות כל שניה, או בסה"כ 13.7 מיליון מכירות ביום אחד!)
http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zht ... highlight=
יש בהודעה הזו עוד כל מיני עובדות ומספרים מעניינים, אני ממליץ לסקרנים להשקיע כמה דק' (למשל - ה 29.11 היה יום השיא במכירות באמזון, 158 מכירות כל שניה, או בסה"כ 13.7 מיליון מכירות ביום אחד!)
תודה. גם לי יש קינדל ומאד מרוצה. חבל רק שכל ספר עולה לי 2$ יותר מלאמריקאי. לא ממש ברור לי למה (הרי ספר פיזי מאמאזון יעלה לי כמו לאמריקאי) אבל שיהיה.
3 הערות -
- KINDLE עם 3G יש גם בלבן.
- הכבל USB הוא דווקא הכבל שהופך לאט לאט לסטנדרטי ואני רואה אותו כמעט בכל מכשיר סלולארי חדש.
- היתרון בהזמנה דרך מאסטופ ודומיו זה שמקבלים גם את המתאם לחשמל שלא נשלח לישראל (אני מניח שמקבלים, אני קניתי בארה"ב וקיבלתי, סביר להניח שגם כשהוא נשלח דרך מאסטופ).
3 הערות -
- הכבל USB הוא דווקא הכבל שהופך לאט לאט לסטנדרטי ואני רואה אותו כמעט בכל מכשיר סלולארי חדש.
- היתרון בהזמנה דרך מאסטופ ודומיו זה שמקבלים גם את המתאם לחשמל שלא נשלח לישראל (אני מניח שמקבלים, אני קניתי בארה"ב וקיבלתי, סביר להניח שגם כשהוא נשלח דרך מאסטופ).
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
כאמור למעלה, לך לדף קינדל באמזון ותחליף את כתובתך הרשומה שם לכתובת אמריקאית.shemsha כתב:תודה. גם לי יש קינדל ומאד מרוצה. חבל רק שכל ספר עולה לי 2$ יותר מלאמריקאי. לא ממש ברור לי למה (הרי ספר פיזי מאמאזון יעלה לי כמו לאמריקאי) אבל שיהיה.
3 הערות -
- היתרון בהזמנה דרך מאסטופ ודומיו זה שמקבלים גם את המתאם לחשמל שלא נשלח לישראל (אני מניח שמקבלים, אני קניתי בארה"ב וקיבלתי, סביר להניח שגם כשהוא נשלח דרך מאסטופ)....
Need more cowbell
אני לא יודע אולי זה רק אני.....Pavelz כתב:כאמור למעלה, לך לדף קינדל באמזון ותחליף את כתובתך הרשומה שם לכתובת אמריקאית.shemsha כתב:תודה. גם לי יש קינדל ומאד מרוצה. חבל רק שכל ספר עולה לי 2$ יותר מלאמריקאי. לא ממש ברור לי למה (הרי ספר פיזי מאמאזון יעלה לי כמו לאמריקאי) אבל שיהיה.
3 הערות -
- היתרון בהזמנה דרך מאסטופ ודומיו זה שמקבלים גם את המתאם לחשמל שלא נשלח לישראל (אני מניח שמקבלים, אני קניתי בארה"ב וקיבלתי, סביר להניח שגם כשהוא נשלח דרך מאסטופ).......
אבל אם אמאזון מכריחים אותי לשקר "ולגנוב" בכדי לקבל מחיר הוגן
אז אני מעדיף כבר לגנוב גנבה מלאה ולהוריד את הספרים דרך EMULE או כל תוכנת שיתוף אחרת הרי אין בעיה למצוא ספרים בפורמט PDF או אחר ולשים אותם אחר כך על הקינדל.
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
grifin,
אני מסכים שזה קצת עקום אבל תבדיל בין תשלום לאמזון עבור הרשת הסלולרית ובין התשלום לסופר.
לשנות מדינה מונע מאמזון לגבות ממך תשלום עבור העברת המידע ב-3G אבל עדיין דואג שהסופר יקבל כסף עבור הספר שלו.
אני מנסה (כל עוד יש את הספר באמזון) לקנות ספרים על מנת לדאוג שהסופרים יקבלו את המגיע להם על הספר.
סופרים (פרט למעטים) הם לא עם עשיר.
אני מסכים שזה קצת עקום אבל תבדיל בין תשלום לאמזון עבור הרשת הסלולרית ובין התשלום לסופר.
לשנות מדינה מונע מאמזון לגבות ממך תשלום עבור העברת המידע ב-3G אבל עדיין דואג שהסופר יקבל כסף עבור הספר שלו.
אני מנסה (כל עוד יש את הספר באמזון) לקנות ספרים על מנת לדאוג שהסופרים יקבלו את המגיע להם על הספר.
סופרים (פרט למעטים) הם לא עם עשיר.
פשוט לא נכון אמאזון גובים תשלומים שונים בלי קשר לאיך המידע מועבר או לאן.mta194 כתב:grifin,
סופרים (פרט למעטים) הם לא עם עשיר....
אתה יכול להוריד את הספר למחשב שלך ועדיין תשלם יותר אם אתה מוגדר כתושב ישראל
סתם מעצבן אותי ש"מכריחים" אותי לגנוב.
קניתי קינדל כי רציתי לשלם מחיר הוגן על ספרים(ולא לשלם דמי משלוח בדואר כל הזמן) לא כי רציתי לגנוב (אם הייתי רוצה לגנוב הייתי קונה מכשיר אחר שקורא בצורה טבעית PDF).
אמאזון לא אומרים שיש ספרים שלא יהיו זמינים ושהמחירים שונים זה מה שלא בסדר.
- mta194
- חבר ותיק

grifin,
כנראה שלא הבנת את כוונתי.
נניח שאמזון מעבירה לסופר דולר אחד ממחיר הספר.
הדולר יועבר לא משנה מאיזו מדינה קנית את הספר (הרי ההבדל במחיר הולך לאמזון, לא לסופר).
כוונתי הייתה שאם תוריד את הספר, אתה תמנע מהסופר את הדולר.
לגבי תוספת המחיר שאמזון דורשת עבור ספרים ממדינה שאינה ארה"ב, אני מסכים איתך.
כנראה שלא הבנת את כוונתי.
נניח שאמזון מעבירה לסופר דולר אחד ממחיר הספר.
הדולר יועבר לא משנה מאיזו מדינה קנית את הספר (הרי ההבדל במחיר הולך לאמזון, לא לסופר).
כוונתי הייתה שאם תוריד את הספר, אתה תמנע מהסופר את הדולר.
לגבי תוספת המחיר שאמזון דורשת עבור ספרים ממדינה שאינה ארה"ב, אני מסכים איתך.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
רוב הסיכויים שהתוספת הכספית מועברת לגוף שהוא בעל זכויות ההפצה באותה מדינה ממנה נרכש הספר.
העולם של הפצת ספרים וזכויות הדפסה ומכירה הוא מאוד מסובך. ישנם מקרים מטופשים שבהם בעל זכויות ההפצה לא מימש את אותן זכויות מעולם כך שהלקוח תקוע באמצע: הוא לא יכול לרכוש מחנות מכוונת בארה"ב כי לאותה חנות אסור למכור למישהו שאינו גר בארה"ב ומצד שני הוא אינו יכול לבצע קניה במדינה שלו כי בעל הזכויות לא הקים שם חנות מכוונת משל עצמו. מי שניסה בשנה שעברה לרכוש ספר מאמזון נתקל ברוב הפעמים בהודעה שאותו ספר אינו זמין למכירה מחוץ לארה"ב.
אין לי בעיה אם תוספת המחיר משמשת לתשלום לאותו בעל זכויות שיקבל את הכסף הזה בתמורה שישתוק, ישב בשקט ולא יעשה כלום, כי תאמינו לי שאם הוא היה ממש את הזכויות שלו זה היה עולה לנו יותר.
ואין לי שום בעיה לשלם עבור ספרים כי מגיע לסופרים להתפרנס. הם זקוקים לכל גרוש שהם יקבלו מאיתנו הקוראים כי רובם מהווים ציבור שנעשק קשות על ידי בתי ההוצאה, המו"ל והסוכנים שלהם.
העולם של הפצת ספרים וזכויות הדפסה ומכירה הוא מאוד מסובך. ישנם מקרים מטופשים שבהם בעל זכויות ההפצה לא מימש את אותן זכויות מעולם כך שהלקוח תקוע באמצע: הוא לא יכול לרכוש מחנות מכוונת בארה"ב כי לאותה חנות אסור למכור למישהו שאינו גר בארה"ב ומצד שני הוא אינו יכול לבצע קניה במדינה שלו כי בעל הזכויות לא הקים שם חנות מכוונת משל עצמו. מי שניסה בשנה שעברה לרכוש ספר מאמזון נתקל ברוב הפעמים בהודעה שאותו ספר אינו זמין למכירה מחוץ לארה"ב.
אין לי בעיה אם תוספת המחיר משמשת לתשלום לאותו בעל זכויות שיקבל את הכסף הזה בתמורה שישתוק, ישב בשקט ולא יעשה כלום, כי תאמינו לי שאם הוא היה ממש את הזכויות שלו זה היה עולה לנו יותר.
ואין לי שום בעיה לשלם עבור ספרים כי מגיע לסופרים להתפרנס. הם זקוקים לכל גרוש שהם יקבלו מאיתנו הקוראים כי רובם מהווים ציבור שנעשק קשות על ידי בתי ההוצאה, המו"ל והסוכנים שלהם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- mta194
- חבר ותיק

אני מסכים איתך במאת האחוזים.Catskinner כתב:ואין לי שום בעיה לשלם עבור ספרים כי מגיע לסופרים להתפרנס. הם זקוקים לכל גרוש שהם יקבלו מאיתנו הקוראים כי רובם מהווים ציבור שנעשק קשות על ידי בתי ההוצאה, המו"ל והסוכנים שלהם....
אחת הסיבות שרציתי קורא ספרים אלקטרוני היא שאז משלמים פחות פר ספר והסופר מקבל יותר.
שאלה בנוגע לקינדל -
האם הוא יכול להציג עברית כאשר מעברים בפורמט PDF? האם כאשר מעבירים קובץ WORD זה יעבוד? ושאלה אחרונה, האם אפשר לקנות ספר שמיועד ל"עברית" בE-PUB ואז להמיר אותו בקאליבר לMOBI וכך לקרוא עברית?
באופן אישי זה לא מאוד קריטי כי אני קורא לרוב באנגלית אבל אני רוצה לדעת לגבי העתיד.
תודה,
אבי
האם הוא יכול להציג עברית כאשר מעברים בפורמט PDF? האם כאשר מעבירים קובץ WORD זה יעבוד? ושאלה אחרונה, האם אפשר לקנות ספר שמיועד ל"עברית" בE-PUB ואז להמיר אותו בקאליבר לMOBI וכך לקרוא עברית?
באופן אישי זה לא מאוד קריטי כי אני קורא לרוב באנגלית אבל אני רוצה לדעת לגבי העתיד.
תודה,
אבי
Avi Merkado - www.filma.co.il