מה אנשי בוקסי חייבים למאקו שהם עושים כבקשתה? מאוד תמוה.....
מקווה מאוד שאין בכך היבטים לא ראויים (מבהיר למען הסר ספק, כי אין לי שום ידיעה על כך)
מעבר לזה המשמעות עגומה - בישראל אנשי תוכן טלביזיה מונעים לכאורה זליגה של תכנים אינטרנטיים לצפיה בטלביזיה. מישהו רוצה לשמר את ההפרדה הברורה שהיתה עד עכשיו בין אינטרנט לטלביזיה, למרות שהקידמה היא בכלל בכיוון ההפוך....
אני אנסה להסביר - כל החדשנות בפלטפורמה שלהם זה להביא גם תכנים שאינם טלביזיה או קבצים אצלך לצפייה במסך שלך בבית. כשהם לא מאפשרים זליגת תכני אינטרנט לטלביזיה, שזה מה שהמוצר שלהם עושה, הם לדעתי יורים לעצמם ברגל....
בסוף הם צריכים להחליט אם הם מעבירים הכול כולל הכול שזה אומר מרדף של חתול ועכבר עם יצרני התוכן (אם הם לא מוכנים לשתף פעולה) או שהפלטפורמה הזאת תשאר נישה קטנה ותעביר רק "שאריות" תוכן לפחות בישראל.
האופצה האחרת היא להעביר את הפיתוח לקהילה בדומה לאקסטרימר שם יש VOD שהכשרות שלו לא גדולה מחזיר בחלב אימו והחברה עצמה מנקה מעצמה אחריות
אישית אני לא מבין את האינטרס של לחסום את השידורים האלו הרי פרסומות הם דוחפים הרבה יותר מאשר בטלויזיה וזהו ערוץ חופשי שמתפרנס מפרסומות
רכשתי את הבוקסי לפני שבוע ויש לי שתי בעיות בתפעול, קודם כל אני אף פעם לא מצליח להפעיל אותו בפעמים הראשונות
כל פעם הןא נתקע לי בפתיחה של הקוביות כשהקוביה הצהובה מתחילה לעלות. יש למישהו פתרון לבעיה הזו?
דבר שני אני מחבר לבוקסי כונן חיצוני עם סרטי HD והתמונה מקרטעת ונמרחת מדי כמה שניות. אני מחובר גם עם apple tv
החדש ומעולם לא נתקלתי בשום בעיה טכנית דומה,מהירות האינטרנט שלי 15 מגה בייט.
אשמח להיעזר כאן במתן תשובות שיפתרו את התקלות.
shlomore כתב:רכשתי את הבוקסי לפני שבוע ויש לי שתי בעיות בתפעול, קודם כל אני אף פעם לא מצליח להפעיל אותו בפעמים הראשונות
כל פעם הןא נתקע לי בפתיחה של הקוביות כשהקוביה הצהובה מתחילה לעלות. יש למישהו פתרון לבעיה הזו?
דבר שני אני מחבר לבוקסי כונן חיצוני עם סרטי HD והתמונה מקרטעת ונמרחת מדי כמה שניות. אני מחובר גם עם apple tv
החדש ומעולם לא נתקלתי בשום בעיה טכנית דומה,מהירות האינטרנט שלי 15 מגה בייט.
אשמח להיעזר כאן במתן תשובות שיפתרו את התקלות.
...
הי שלמה,
תוכל לפרט בקשר ל"תקיעה" בזמן סרטון הפתיחה? האם הסרט נעצר באמצע?
לגבי הכונן החיצוני - האם כל סרט נתקע או רק סרטים מסוימים? אני מניח שלא חיברת את הכונן ל apple tv.
תוכל להעביר את התשובה לשרשור המיוחד שנפתח עבור בעיות בבוקסי בוקס.
אשמח לדעת איזה אפליקציות מולצות יש?
אני יותר מחפש אפליקציות שמציגות תכנים ישראלים.
כרגע מצאתי את חדשות ערוץ 2 ואת וואלה - יס, עובד לי מצויין ואני מנוי של הוט.
הבוקסי מותקן על המחשב.
זה מוזר לצטט את עצמך אבל אף אחד לא בדק אז אני בדקתי. האפליקציה נקראת navi-x במקור של XMBC אני חושב. זה פשוט מעולה, יש המון דברים ולא ממש הצלחתי להבין את הכל אבל הכי חשוב זה שיש איזה שלושה מנועי חיפוש לווידאו שהעיקרי זה כמובן navi-x search. מוצא כל סדרה או סרט גם באיכות HD ממש תענוג מומלץ מאוד.
משהו יודע מה קרה לדף של האפליקציה של הוט? http://boxee.hometheater.co.il
לא נפתח לי הדף רשום כניסה אסורה או משהו