MakoVOD במדיה פורטל

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202

שליחה

pixies כתב:אה, שכחתי: איך ממירים באופן מהיר? תקיש מילת חיפוש בעברית בגוגל, ותראה איזה URL נוצר.
מניח שיש ברשת טבלאות המרה מוכנות שאפשר להעתיק ולתרגם לסקריפטים.
...
אני יודע שהבעיה כבר סודרה אבל לידע כללי. התווים שאתה מדבר עליהם הם encoding של URL.

אפשר לבדוק את זה פה: http://coderstoolbox.net/string/

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

כן, זה המרת URL ל- UTF-8.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202

שליחה

לא בדיוק.
יש כמה דרכים להמיר URL. הרוב משתמשים בUTF-8 בגלל שהוא גדול מספיק בשביל להכיל את רוב השפות, סינית לא תראה שם. :)

sking
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138

שליחה

oshri8 כתב:אני הלכתי ראש בקיר, לא יודע איך זה עובד ב xbmc
מה עושה בדיוק xbmcplugin?

העניין הוא שאם אתה מגיע פיזית לסטרים ולא לקישור אליו אז אין בעיה.
...
הוא לא עושה כלום, ז"א הרבה, אבל לא בהקשר הזה.
מה שקורה בXBMC שבכלפעולה הקוד בסקריפט רץ שוב, כך שצריך לשמור את המצב הנוכחי. הוא נשמר כ"כתובת" העמוד (בפלאגין).

בסופו של דבר הניגון מתבצע ע"י לינק ישיר לסטרים או הפקודה play עם נתיב מדויק לסטרים.

oshri8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 794

שליחה

sking כתב:

...
מה שקורה בXBMC שבכלפעולה הקוד בסקריפט רץ שוב, כך שצריך לשמור את המצב הנוכחי. הוא נשמר כ"כתובת" העמוד (בפלאגין).

בסופו של דבר הניגון מתבצע ע"י לינק ישיר לסטרים או הפקודה play עם נתיב מדויק לסטרים.
...
אוקיי אז אפשר לעשות את מה שעשיתי.
אגב
איך מגיעים לסטרים בוואלה? אני לא מוצא איפה זה נמצא.

sking
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138

שליחה

oshri8 כתב:
sking כתב:

...

...
אגב
...
תוסיף בסוף הכתובת של העמוד "/@@/video/flv_pl"
שם יש <src>mp4:(.*?)</src> קח את הראשון.
הסטרים הוא RTMP, כך שלXBMC אני מכניס את הכתובת בצורה הזו:
[left]rtmp://waflaWBE.walla.co.il/ app=vod/ swfvfy=true swfUrl=http://i.walla.co.il/w9/swf/video_swf/v ... player.swf tcurl=rtmp://waflaWBE.walla.co.il/vod/ pageurl=http://walla.co.il/ playpath=mp4:#######[/left]
במקום הסולמיות שים את מה שמצאת מקודם.

לקח לי הרבה זמן (יחסית) לגלות את הפרטים של הRTMP.

בהצלחה!

oshri8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

sking כתב:
oshri8 כתב:
sking כתב:

...

...
אגב
...
תוסיף בסוף הכתובת של העמוד "/@@/video/flv_pl"
שם יש <src>mp4:(.*?)</src> קח את הראשון.
הסטרים הוא RTMP, כך שלXBMC אני מכניס את הכתובת בצורה הזו:
[left]rtmp://waflaWBE.walla.co.il/ app=vod/ swfvfy=true swfUrl=http://i.walla.co.il/w9/swf/video_swf/v ... player.swf tcurl=rtmp://waflaWBE.walla.co.il/vod/ pageurl=http://walla.co.il/ playpath=mp4:#######[/left]
במקום הסולמיות שים את מה שמצאת מקודם.

לקח לי הרבה זמן (יחסית) לגלות את הפרטים של הRTMP.

בהצלחה!
...
מעולה!! תודה רבה
בתקווה שעד מחר יהיה וואלה :)

RonenM פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498

שליחה

מה הצפי ?
מתי הסקריפט יהיה מוכן ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

בדקתי, ומאקו עובד יפה והסרטונים מתנגנים באיכות טובה מאוד יחסית לתכני אונליין ב-SD (למשל, יוטיוב מתנגן באיכות די גרועה לעומת מאקו). כל הכבוד! (Y)

אגב, אין צורך להתקין wmv9. אצלי מותקן Shark007 וזה כנראה היה מספיק כדי שסרטוני מאקו יעבדו.

2 בעיות קטנות (אבל לא ממש מהותיות) שנתקלתי בהן:

1. כשנכנסים לתיקיית MakoVOD, מופיעה רשימה ארוכה שבתחילתה מופיעות כ-15 קטגוריות (דרמה, קומדיה, ריאליטי וכו) שאם נכנסים אליהן מופיעה הודעת שגיאה. בהמשך הרשימה מופיעות התוכניות עצמן (רמזור, עבודה ערבית וכו) ושם אפשר להיכנס, לראות את רשימת התוכניות/פרקים ולצפות בלי שום בעייה. זה נראה לי כמו סידור לא נכון של ה-XML, אבל אולי אני טועה.

2. הרשימה הראשית של התיקיות מופיעה באופן תקין, אבל כשנכנסים לתיקיות, שמות הפרקים/תוכניות מופיעים בכיתוב הפוך, למשל "1 קרפ" במקום "פרק 1".

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

עדכון לגבי 2 (כיתוב הפוך) - זאת כנראה בעייה בסקין Black Glass Nova במדיה פורטל 1.2.0A ולא בעייה ב-XML. אפשר להתעלם מזה בינתיים.

RonenM פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

יש כבר את הסקריפט ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

pixies כתב:עדכון לגבי 2 (כיתוב הפוך) - זאת כנראה בעייה בסקין Black Glass Nova במדיה פורטל 1.2.0A ולא בעייה ב-XML. אפשר להתעלם מזה בינתיים.
...
הסבר למי שמעוניין: אחרי הוספת שורת הגדרה מיוחדת לפתרון העברית כפי שמוסבר כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 962#790962
רואים בכל התיקיות עברית תקינה. (Y)

RonenM פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

pixies כתב:בדקתי, ומאקו עובד יפה והסרטונים מתנגנים באיכות טובה מאוד יחסית לתכני אונליין ב-SD (למשל, יוטיוב מתנגן באיכות די גרועה לעומת מאקו). כל הכבוד! (Y)

אגב, אין צורך להתקין wmv9. אצלי מותקן Shark007 וזה כנראה היה מספיק כדי שסרטוני מאקו יעבדו.

1. כשנכנסים לתיקיית MakoVOD, מופיעה רשימה ארוכה שבתחילתה מופיעות כ-15 קטגוריות (דרמה, קומדיה, ריאליטי וכו) שאם נכנסים אליהן מופיעה הודעת שגיאה. בהמשך הרשימה מופיעות התוכניות עצמן (רמזור, עבודה ערבית וכו) ושם אפשר להיכנס, לראות את רשימת התוכניות/פרקים ולצפות בלי שום בעייה. זה נראה לי כמו סידור לא נכון של ה-XML, אבל אולי אני טועה.

2. הרשימה הראשית של התיקיות מופיעה באופן תקין, אבל כשנכנסים לתיקיות, שמות הפרקים/תוכניות מופיעים בכיתוב הפוך, למשל "1 קרפ" במקום "פרק 1".
...
איך מוסיפים את מאקו ?

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

RonenM עדיין לא שוחרר סובלנות.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה

מתקינים את הפלאגין onlinevideos.
מריצים אותו עם עדכון תכני אונליין בתוך המדיה פורטל ורואים שהוא עובד. בעדכון נוצר הקובץ OnlineVideos.xml.
אחרי זה, סוגרים מדיה פורטל, פותחים את ה-XML שלו ומוסיפים לו את הטקסט שאושרי8 הביא לינק אליו, בסוף ה-section המתאים (לא סתם בסוף הקובץ).
ואז מפעילים מדיה פורטל ונהנים. ככל הנראה אחרי הוספת הטקסט לא מומלץ לעשות עדכון תכני אונליין כי הוא עלול למחוק את התוספת הידנית בתוך קובץ ה-XML, אבל לא בדקתי.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

איך הוא כתב "הכל עובד נהדר עכשיו, הבעיה היתה עם הסימן | שהייתי צריך להחליף ב %7C בקיצור עוד יום יומיים יש מאקו למדיה פורטל!!!!!!!! "

oshri8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

pixies כתב:בדקתי, ומאקו עובד יפה והסרטונים מתנגנים באיכות טובה מאוד יחסית לתכני אונליין ב-SD (למשל, יוטיוב מתנגן באיכות די גרועה לעומת מאקו). כל הכבוד! (Y)

...
אני יכול להעלות xml חדש בלי הקטגוריות האלה אבל bם אתה רוצה אפשר פשוט להעיף אותם ידנית בconfig של Online Videos
נכנסים ל tab של sites ומגיעים לאתר makoVOD
שם יש רשימה של כל הקטגוריות ופשוט צריך למחוק את ה 15 הראשונות.

יש עדיין כמה דברים שהייתי רוצה לסדר מבחינה ויזואלית אולי אחרי שאני אגיש הצעת מחקר יתפנה לי יותר זמן

oshri8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

mp3lll כתב:איך הוא כתב "הכל עובד נהדר עכשיו, הבעיה היתה עם הסימן | שהייתי צריך להחליף ב %7C בקיצור עוד יום יומיים יש מאקו למדיה פורטל!!!!!!!! "
...
כתבתי את זה לפני ששמתי לב שברגע שרמזור עובד אז 5 דקות אחרכך כל מאקו כבר עבד...

oshri8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

pixies כתב:מתקינים את הפלאגין onlinevideos.
מריצים אותו עם עדכון תכני אונליין בתוך המדיה פורטל ורואים שהוא עובד. בעדכון נוצר הקובץ OnlineVideos.xml.
אחרי זה, סוגרים מדיה פורטל, פותחים את ה-XML שלו ומוסיפים לו את הטקסט שאושרי8 הביא לינק אליו, בסוף ה-section המתאים (לא סתם בסוף הקובץ).
ואז מפעילים מדיה פורטל ונהנים. ככל הנראה אחרי הוספת הטקסט לא מומלץ לעשות עדכון תכני אונליין כי הוא עלול למחוק את התוספת הידנית בתוך קובץ ה-XML, אבל לא בדקתי.
...
תודה שאתה מסביר לכולם
הסבר נהדר, אני לא טוב כלכך בלהסביר :)

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

אז לא הבנתי הקובץ הקודם מוכן וגמור?

חזור אל “תוכנה - KODI”