ניסיתי, מדפיס רק דף אחד שמכיל רק 2 סוגי מזרימדיה.ziv_r כתב:ניתן להדפיס את התמונה או את הטבלה המקוונת אשר קישור אליה קיים בגוף המאמר....
תגובות לכתבה: המדריך המהיר והמלוכלך לבחירת מזרימדיה
- Balance
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2621
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46461
yitzhak_k,
תוכל לספר מאיזה עדכון קושחה זה נכנס? אני רוצה לוודא את זה.
Balance,
אתה מתאר בעיה בהגדרות ההדפסה, לא בקובץ. חפש אפשרות "Fit to page" או הגדרה אחרת בסגנון. אני לא מאמין שהכל יכנס בדף אחד, זה יהיה צפוף מידי עבור קריאה.
תוכל לספר מאיזה עדכון קושחה זה נכנס? אני רוצה לוודא את זה.
Balance,
אתה מתאר בעיה בהגדרות ההדפסה, לא בקובץ. חפש אפשרות "Fit to page" או הגדרה אחרת בסגנון. אני לא מאמין שהכל יכנס בדף אחד, זה יהיה צפוף מידי עבור קריאה.
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
יופי של השוואה.
הייתי בטוח שההשואה תחסוך את מליון השרשורים בסגנון "איזה מזרימדיה לקנות"
להפתעתי כבר ראיתי שיש אחד חדש
הייתי בטוח שההשואה תחסוך את מליון השרשורים בסגנון "איזה מזרימדיה לקנות"
להפתעתי כבר ראיתי שיש אחד חדש
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- yitzhak_k
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
אני לא יודע מאיזה עדכון קושחה זה נכנס אבל יש שם תמיכה בעברית בצורה מאוד יפה.ziv_r כתב:yitzhak_k,
תוכל לספר מאיזה עדכון קושחה זה נכנס? אני רוצה לוודא את זה....
הנה קישור לעדכון האחרון אם תרצה לוודא זאת:
http://www.iamm.pl/wsparcie.html?1
לך לדגם המבוקש ותוריד את העדכון קושחה.
תוכל גם לבדוק את הepg בעברית אם הוא תקין.
רק שתדע שגם בהקלטות דרך scart הוא מקליט מעולה.
תבדוק גם אם הdvb-t עובד בצורה יפה.
נערך לאחרונה על ידי yitzhak_k ב 29/11/2010 11:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- the1wave
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
אחרי שחרשתי שוב ושוב את הטבלה הזאת יש לי עוד מספר הארות והערות :
1. את עמודת הקטגוריות ( מעבד, זיכרון ראשי ,FLASH ...) כדאי לשים גם בצד שמאל - מקל על מי שמתרכז באזור הפופקורן \ דביקו וחוסך את הסקרולינג ימינה כל הזמן .
2. עמודות ה "מחבר USB Slave" ו "אפשרות לכונן קשיח פנימי" מאזור ה N1CAFE ושמאלה כנראה התחלפו .
3. עבור מכשירי ה DVICO , מלבד ה N1 מצוין בעמודת ה "טיפול תקין ב Compressed Headers" שקיים ואילו ב 20 שניות למטה מצוין :
כמו שאר המכשירים של היצרן, אין פתרון ל Compressed Headers .
זה מבלבל - יש או אין ?
כמו שאתה מבין - חרשתי את הטבלה הזאת ... :מלך:
1. את עמודת הקטגוריות ( מעבד, זיכרון ראשי ,FLASH ...) כדאי לשים גם בצד שמאל - מקל על מי שמתרכז באזור הפופקורן \ דביקו וחוסך את הסקרולינג ימינה כל הזמן .
2. עמודות ה "מחבר USB Slave" ו "אפשרות לכונן קשיח פנימי" מאזור ה N1CAFE ושמאלה כנראה התחלפו .
3. עבור מכשירי ה DVICO , מלבד ה N1 מצוין בעמודת ה "טיפול תקין ב Compressed Headers" שקיים ואילו ב 20 שניות למטה מצוין :
כמו שאר המכשירים של היצרן, אין פתרון ל Compressed Headers .
זה מבלבל - יש או אין ?
כמו שאתה מבין - חרשתי את הטבלה הזאת ... :מלך:
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

the1wave,
הטבלה נבנתה לאורך זמן כפי שאתה יכול לתאר לעצמך. בזמנו לא היה פתרון עבור Compressed Headers. עכשיו עדכנתי אותה וגם הוספתי את העמודה מצד שמאל כפי שביקשת.
הטבלה נבנתה לאורך זמן כפי שאתה יכול לתאר לעצמך. בזמנו לא היה פתרון עבור Compressed Headers. עכשיו עדכנתי אותה וגם הוספתי את העמודה מצד שמאל כפי שביקשת.
- sBaB
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 705
מצוין, זיו. תודה 
- Corwin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
ziv_r,
תודה על הטבלה
יש טעות בשורה של ה-USB slave, לאורך השורה זה מתחלף עם התמיכה בדיסק קשיח פנימי (החל מה-N1 ושמאלה)
כמו כן, ב-C200 אין USB slave.
תודה על הטבלה
יש טעות בשורה של ה-USB slave, לאורך השורה זה מתחלף עם התמיכה בדיסק קשיח פנימי (החל מה-N1 ושמאלה)
כמו כן, ב-C200 אין USB slave.
- the1wave
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
תודה רבה , זיו !
- rafib65
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- שם מלא: רפי ב
תודה רבה, זיו! חסכתי לי הרבה התלבטויות.
האם אפשר רק לקבל הסבר מה זה בדיוק "דפדפן SRT"?
האם אפשר רק לקבל הסבר מה זה בדיוק "דפדפן SRT"?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

Corwin,
תוקן, תודה על הדיווח
rafib65,
דפדפן SRT מאפשר תוך כדי Playback, להפעיל מיני-דפדפן אשר מאפשר עיון בתיקיות השונות ובחירה ידנית של קובץ תרגום. זה שימושי כאשר קובץ התרגום בשם שונה מקובץ הוידאו, הטענת כתוביות עבור תכנים מקוונים, כותרי DVD או עבור ריפים של Blu-ray בהם אין תמיכה ב index.srt
תוקן, תודה על הדיווח
rafib65,
דפדפן SRT מאפשר תוך כדי Playback, להפעיל מיני-דפדפן אשר מאפשר עיון בתיקיות השונות ובחירה ידנית של קובץ תרגום. זה שימושי כאשר קובץ התרגום בשם שונה מקובץ הוידאו, הטענת כתוביות עבור תכנים מקוונים, כותרי DVD או עבור ריפים של Blu-ray בהם אין תמיכה ב index.srt
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
שאלה בנושא דפדפו SRT
אם יש כמה תרגומים מובנים בתוך ה MKV האם לכל המכשירים יש את היכולת לבחור באיזה תרגום להשתמש? ומה בדיון זה Index.srt
ושוב תודה רבה לזיו על היזמה הברוכה
אם יש כמה תרגומים מובנים בתוך ה MKV האם לכל המכשירים יש את היכולת לבחור באיזה תרגום להשתמש? ומה בדיון זה Index.srt
ושוב תודה רבה לזיו על היזמה הברוכה
- rafib65
-
- חבר פעיל מאוד

הי זיו,ziv_r כתב: rafib65,
דפדפן SRT מאפשר תוך כדי Playback, להפעיל מיני-דפדפן אשר מאפשר עיון בתיקיות השונות ובחירה ידנית של קובץ תרגום. זה שימושי כאשר קובץ התרגום בשם שונה מקובץ הוידאו, הטענת כתוביות עבור תכנים מקוונים, כותרי DVD או עבור ריפים של Blu-ray בהם אין תמיכה ב index.srt...
תודה על המידע. כותרי DVD - האם הכוונה לקבצי iso? האם יש גם אפשרות לסנכרון את הכתוביות לכותר במקרה זה?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

molvy,
לרוב המכשירים ברשימה (אני כמעט בטוח שלכולם) יש אפשרות של עיון ברשימת התרגומים המובנים כערוצים נוספים במעטפת mkv, אך רק למעטים מהם יש בכלל את היכולת להציג עברית בצורה הזאת בצורה תקינה. תרגום SRT מהווה עדיפות מבחינה זאת וחוץ מה- Bollo, לכולם יש תמיכה בזה.
היכולת שתיארתי למעלה לא מהווה דפדפן SRT, הסבר למושג הזה קיים בהודעה קודמת שלי.
יכולת index.srt כאופציה להטענת כתוביות מעל Blu-ray Rip. את קובץ התרגום מציבים במקום ספציפי בתוך מבנה ה Blu-ray ואז המזרימדיה מזהה את התרגום ומציג אותו בהתאם. ניתן בחלק מהמזרימי מדיה לתת לכתוביות שם זהה כמו שם התיקייה אשר תחתיה נמצא מבנה ה Blu-ray, אך אופציה זאת לא נוחה כאשר יש הרבה Blu-ray Rips באותה תיקייה.
rafib65,
"כותרי DVD" - גם DVD פרושים לתיקיות (VIDEO_TS) וגם DVD ISO.
סנכרון כתוביות איננו קשור לדפדפן כתוביות, אלו 2 תכונות נפרדות. סנכרון כתוביות קיים ברוב המזרימי מדיה שברשימה.
לרוב המכשירים ברשימה (אני כמעט בטוח שלכולם) יש אפשרות של עיון ברשימת התרגומים המובנים כערוצים נוספים במעטפת mkv, אך רק למעטים מהם יש בכלל את היכולת להציג עברית בצורה הזאת בצורה תקינה. תרגום SRT מהווה עדיפות מבחינה זאת וחוץ מה- Bollo, לכולם יש תמיכה בזה.
היכולת שתיארתי למעלה לא מהווה דפדפן SRT, הסבר למושג הזה קיים בהודעה קודמת שלי.
יכולת index.srt כאופציה להטענת כתוביות מעל Blu-ray Rip. את קובץ התרגום מציבים במקום ספציפי בתוך מבנה ה Blu-ray ואז המזרימדיה מזהה את התרגום ומציג אותו בהתאם. ניתן בחלק מהמזרימי מדיה לתת לכתוביות שם זהה כמו שם התיקייה אשר תחתיה נמצא מבנה ה Blu-ray, אך אופציה זאת לא נוחה כאשר יש הרבה Blu-ray Rips באותה תיקייה.
rafib65,
"כותרי DVD" - גם DVD פרושים לתיקיות (VIDEO_TS) וגם DVD ISO.
סנכרון כתוביות איננו קשור לדפדפן כתוביות, אלו 2 תכונות נפרדות. סנכרון כתוביות קיים ברוב המזרימי מדיה שברשימה.
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
Enjoy the Silence
- m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
לכל המעוניינים ניתן להמיר את הטבלה לקובץ אקסל באמצעות תוכנה שנקראת TOTAL HTML CONVERTER
אמנם נדרשת קצת עבודה ליישר ולסדר את העמודות אבל ככה אפשר להדפיס לפי חלוקה לעמודים נוחה יותר ולסנן דגמים כל אחד מה שרלוונטי אליו.
התוכנה חינמית.
אמנם נדרשת קצת עבודה ליישר ולסדר את העמודות אבל ככה אפשר להדפיס לפי חלוקה לעמודים נוחה יותר ולסנן דגמים כל אחד מה שרלוונטי אליו.
התוכנה חינמית.
It's Five O'Clock Somewhere
- ziblu
-
- חבר פעיל

- תגובות: 69
the1wave,
הטבלה נבנתה לאורך זמן כפי שאתה יכול לתאר לעצמך. בזמנו לא היה פתרון עבור Compressed Headers. עכשיו עדכנתי אותה וגם הוספתי את העמודה מצד שמאל כפי שביקשת....
ניתן לעשות בגוגל Docs שהעמודה השמאלית תוצג גם כאשר גוללים את המסך לרוחב, ואפשר לוותר על העמודה הימנית שהוספת.
בחלון העריכה של גוגל פתח את תפריט "כלים"Tools
ובחר הקפא עמודה Freeze columnes
(לא רציתי להקפיץ את השרשור בשביל זה, אך משתמש חדש לא יכול לשלוח הודעות פרטיות. מקווה שזה בסדר)
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- rafib65
-
- חבר פעיל מאוד

זיו שלום,ziv_r כתב:Corwin,
תוקן, תודה על הדיווח
rafib65,
דפדפן SRT מאפשר תוך כדי Playback, להפעיל מיני-דפדפן אשר מאפשר עיון בתיקיות השונות ובחירה ידנית של קובץ תרגום. זה שימושי כאשר קובץ התרגום בשם שונה מקובץ הוידאו, הטענת כתוביות עבור תכנים מקוונים, כותרי DVD או עבור ריפים של Blu-ray בהם אין תמיכה ב index.srt...
איך בדיוק אני בוחר כתוביות חיצוניות? בלחיצה על לחצן הכתוביות בשלט לא מופיעה אפשרות כזו.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag