Lior_M כתב:SHLOMIS1Z כתב:לא תמידamitvv כתב:לא מסובך.SHLOMIS1Z כתב:CtrlHD היא קבוצה איכותית , גם WIKI אפשר לקבל רשימה של מפיצי האיכות , כך אוכל להתמקד ולהשקיע בהורדה איכותית ולא ב "חארטה-בונה".amitvv כתב:כלומר, שאתה בא להוריד סרט/סדרה/מוזיקה/קליפים תמיד לחפש שחרורי nonsceneds123 כתב:פעם ראשונה שמעתי על NON SCENE --> מה זה?SHLOMIS1Z כתב:כשאתה אומר קבוצה איכותית, אני מאמין שאתה מתכוון לשחרורי non scene
......
איפה מוצאים אותם?, אם אתה מוריד בהורדות ישירות, או בNewsgroups
אז אתה יכול פשוט לחפש את שם הסרט - האיכות - וקבוצת הnonscene
לדוגמא: The illusionist 1080p CtrlHD , אחרי שאתה מוצא אתה מוריד ונהנה
בהצלחה...
תודה...
חיפוש מהיר בגוגל לשם הסרט והקבוצה, ככל שמספר התוצאות גדול יותר כך הקבוצה איכותית יותר ( ברוב המקרים ).
ליאור...
האמת שהדרך הכי טובה למצוא שחרורים טובים היא לחפש בHDBits/HDChina
אני ממליץ על הקבוצות : Wiki, CtrlHD, Don, Esir HiDT
xander קבוצה נחמדה מאוד
SiHD וKisHD גם הן ממש מצויינות
HDB, CHD גם טובות מאוד
THORA קבוצה לאנימות בFullHD - איכות מדהימה
PerfectionHD שהתחילו בסצינה ועברו לHDBits מוציאים שחרורים נחמדים מאוד
RAiCY יש מעט שחרורים אבל מאוד איכותיים
בכל מקרה פעם הייתה לי רשימה של כל הקבוצות (סצינה ולא סצינה) אתה צריך?......
Inception
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
ניתן לבצע מתיחה ולא לאבד פרטים, ישנן כל מיני סוגים של מתיחות.ds123 כתב:1. לא. אתה יכול רק למתוח כך שהתמונה תמלא את כל המסך אבל אז תפסיד פרטים בצדדים.SHLOMIS1Z כתב:תודה חברים על ההבהרה, שני שאלות אליכם:1)האם ניתן לבצע מתיחה לא דרך טלויזיה, אלא באמצעות תוכנה , ובשעת המתיחה שלא ילכו פרטים לאיבוד....?ds123 כתב:זה בסדר, הסרט צולם ביחס 1:2.35 (בשונה מאווטאר)...
2)דבר נוסף , יש לי את ה 1080P , וביצעתי עליו השוואה מול BLU-RAY המלא , תשמעו --> אין הבדל באיכות הסרט.
אז למה להחזיק עותק של 50 GB לעומת 15 GB --> ל 1080P. ? (אני לא מדבר על פורמטי האודיו החדשים )...
2. ההבדל בין 1080P שמקודד ע"י קבוצה איכותית לבין בלוריי מלא הוא זניח עד בלתי קיים. אני אישית לא מוריד בלוריי מלא בדיוק מהסיבה הזאת....
למשל בטלויזיות פנסוניק יש מצב מיוחד שנקרא JUST למתיחת תמונה 4:3 ל 16:9
התמונה נמתחת רק בקצוות מה שמשאיר את האמצע פחות מעוות, לא מתיחה ליניארית.
יש עוד מלא סוגי מתיחות.
התשובה הנכונה היא - כן, אפשר למתוח בלי לאבד תמונה אבל מתיחה מסוג זה תעוות את התמונה ולא תהיה נאמנה למקור (בד"כ לא מורגש שהאלגוריתם חכם)
אם לא רוצים עיוותים ועדיין רוצים מתיחה - אז במקרה זה בוודאות חייבים לאבד חלק מהתמונה.
לפני שבוע יצא גרסה CEE הכולל 2 תקליטורים וכולל גם תרגום בעברית.בגלל הנושא והעמק שמאחורי הסרט,לשם שינוי לא כיסחתי את הסרט,אבל מי שמבין "רק" עברית מחכה לו אכזבה קשה,כמו ביותר מ-90% של השיחרורים CEE שכוללים עברית,לתוספות אין תרגום בעבריתSHLOMIS1Z כתב: איך כיצד ומתי תצא הגרסא של ה FULL BLURAY - כ 50 GB?
...
amitvv כתב:Lior_M כתב:כן , אם לא קשה לך.SHLOMIS1Z כתב:בכל מקרה פעם הייתה לי רשימה של כל הקבוצות (סצינה ולא סצינה) אתה צריך?amitvv כתב:לא מסובך.SHLOMIS1Z כתב:CtrlHD היא קבוצה איכותית , גם WIKI אפשר לקבל רשימה של מפיצי האיכות , כך אוכל להתמקד ולהשקיע בהורדה איכותית ולא ב "חארטה-בונה".amitvv כתב:כלומר, שאתה בא להוריד סרט/סדרה/מוזיקה/קליפים תמיד לחפש שחרורי nonsceneds123 כתב:פעם ראשונה שמעתי על NON SCENE --> מה זה?SHLOMIS1Z כתב:כשאתה אומר קבוצה איכותית, אני מאמין שאתה מתכוון לשחרורי non scene
......
איפה מוצאים אותם?, אם אתה מוריד בהורדות ישירות, או בNewsgroups
אז אתה יכול פשוט לחפש את שם הסרט - האיכות - וקבוצת הnonscene
לדוגמא: The illusionist 1080p CtrlHD , אחרי שאתה מוצא אתה מוריד ונהנה
בהצלחה...
תודה...
חיפוש מהיר בגוגל לשם הסרט והקבוצה, ככל שמספר התוצאות גדול יותר כך הקבוצה איכותית יותר ( ברוב המקרים ).
ליאור......
תודה......
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
מצטרף. יכול להיות נהדר לדעת אילו תכנים מומלץ להוריד.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אוסקי, תודה על ההבהרה. אני מסתדר גם בלעדייך.
לא ביקשתי קישורים לאתרים, אלא הבהרה אילו קבוצות מומלצות להורדה על פני אחרות.
לא ביקשתי קישורים לאתרים, אלא הבהרה אילו קבוצות מומלצות להורדה על פני אחרות.