אחי , נראה לי שאתה מניע את האוטו בבוקר הוא כבר נוסע לבד לפיוצ'ר9000es כתב:רינו .... זה כל העניין זה פשוט עוזר כל פעם שאתה אומר לי תתחדש אתה מוביל אותי לשדרוג הבא .Rino כתב:תגיד מה זה יעזור אם אני אומר לך שוב תתחדש שעוד שעתיים תפתח עוד שרשור התחדשות ב LX99...
עכשיו אני בכיוון של ה LX- 90...
התחדשתי..... ברסיבר פיוניר דגם PIONEER LX-83 התרשמות ראשונית + תמונות .
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
-
9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
כל אחד נוסע לאן שטוב לו . ובטוח היכן שהוא מקבל את היחס הטוב ביותר בכול המובנים .Rino כתב:אחי , נראה לי שאתה מניע את האוטו בבוקר הוא כבר נוסע לבד לפיוצ'ר9000es כתב:רינו .... זה כל העניין זה פשוט עוזר כל פעם שאתה אומר לי תתחדש אתה מוביל אותי לשדרוג הבא .Rino כתב:תגיד מה זה יעזור אם אני אומר לך שוב תתחדש שעוד שעתיים תפתח עוד שרשור התחדשות ב LX99...
עכשיו אני בכיוון של ה LX- 90......
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
אחלה קניה איציק
טוב היה לך ממי ללמוד
טוב היה לך ממי ללמוד
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9621
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
חיים כתב:אחלה קניה איציק
טוב היה לך ממי ללמוד...
אחלה איציק
תתחדש ומאחל לך הרבה שעות הנראה ממנו
לפחות כמו ה82
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
9000es כתב:ה 90 יושב אצלי בתוכנית כבר הרבה זמן ....... אל תדאג הכול בעבודה .bariko כתב:איציק תתחדש![]()
תגיד אתה עושה איתי תחרות או מה?
בסוף תכניס לי מט ותקנה גם את ה-90![]()
אגב, קראתי בשקיקה את הסקירה שלך ושמתי לב שלפי דבריך בחלק מהפרמטרים המכשיר זהה ל-90.
אם כך, איפה בכל זאת באה לידי ביטוי העליונות של ה-90 כרסיבר על?
בתחום ההגברה?...
לגבי היכולת של ה 90 ...ראשית הוא לא רסיבר .. הוא פרה פאוור איכותי ביותר .
קשה להשוות את ה 83 לעומת ה 90 .במכלול שלם ה 90 הוא מושלם כיחידה אחת גם מביחנת הגברה והלאה .
כאשר אני משדך את ה 83 למגבר חיצוני 5 ערוצים הוא כבר מתחרה ראוי ל 90 .
בבוא היום שה 90 ינחת אצלי בסלון .גם הוא ישודך למגבר איכותי ביותר שיחווט לרמקולים הקדמיים .
עד אז אני רק יכול להצדיע ל90 . ולברך את המהנדסים של פיוניר שבראו יצירת מופת כמו ה 83 ....
כל הכבוד על הרצון והנחישות לשדרג ללא הרף. גם לי יש כל הזמן את הדחף הזה, אלא שלמטרה זו צריך גם המון כסף, ובזה כנראה שאין לי את היכולת להתחרות בך
אבל ברצינות, כעת עם ה-83 ומגבר כל כך איכותי, האם ה-90 כבר לא יהיה אוברקיל עבורך? האם לא עדיף יותר להשקיע ברמקולים? (לא שהרמקולים שלך חלשים כמובן
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
תתחדש
קראתי קצת על ה-83 ובאמת עושה רושם שהתשומת לב לפרטים במכשיר הזה היא משהו מיוחד.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
קראתי את כל הביקורות שרצות ברשת על המכשיר, המבקרים בהתלהבות!!! נראה שהעגלה הזו משהו משהו , לא כמו שאר העגלות , כנראה שארכוש אותה לזוג הסוסים שלי
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
bossgt6
הרסת אותי.
כבר אי אפשר לדעת ,מתי הדברים שלך נאמרים בציניות, ומתי אתה באמת מתכוון לכך....
הרסת אותי.
כבר אי אפשר לדעת ,מתי הדברים שלך נאמרים בציניות, ומתי אתה באמת מתכוון לכך....
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

לא נשמה , אני רק משתמש בדימויים אחרים, הקטע של חיות לא בא לי טוב עם אלקטרוניקה וקופסאות, , ההקבלה לעגלות מתיישבת אצלי הרבה יותר טוב
יש לי רסיבר ישן , אני באמת מתכוון לרכוש את ה 83 , אני לא אתן רק לך וליאצק להנות מהחאפלה הזו לבד .
אני גם רוצה
הבעיה שלי כשזה מגיע לשידרוגים אני חתיכת ע''ר !!!
יש לי רסיבר ישן , אני באמת מתכוון לרכוש את ה 83 , אני לא אתן רק לך וליאצק להנות מהחאפלה הזו לבד .
אני גם רוצה
הבעיה שלי כשזה מגיע לשידרוגים אני חתיכת ע''ר !!!
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

איזה רסיוור מקביל לו בחברות האחרות של ימההה ודנון
ולמה קולם נדם................
ולמה קולם נדם................
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

כי ימהה 3067 / RXA-3000 לא מזמן יצא לשוק, כנראה לא הספיק לעבור מבחן דרכים בטופ גיר .
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

האם ה 83 מנגן FLAC דרך ה USB ?
- eitan-z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 668
תתחדש - אכן מכשיר מרשים...
השלב הבא - מצלמה איכותית ?
איתן.
השלב הבא - מצלמה איכותית ?
איתן.
- roee7777
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 809
תתחדש ותהנה!
-
9000es
-
- חבר במועדון 10K

bariko כתב:9000es כתב:ה 90 יושב אצלי בתוכנית כבר הרבה זמן ....... אל תדאג הכול בעבודה .bariko כתב:איציק תתחדש![]()
תגיד אתה עושה איתי תחרות או מה?
בסוף תכניס לי מט ותקנה גם את ה-90![]()
אגב, קראתי בשקיקה את הסקירה שלך ושמתי לב שלפי דבריך בחלק מהפרמטרים המכשיר זהה ל-90.
אם כך, איפה בכל זאת באה לידי ביטוי העליונות של ה-90 כרסיבר על?
בתחום ההגברה?...
לגבי היכולת של ה 90 ...ראשית הוא לא רסיבר .. הוא פרה פאוור איכותי ביותר .
קשה להשוות את ה 83 לעומת ה 90 .במכלול שלם ה 90 הוא מושלם כיחידה אחת גם מביחנת הגברה והלאה .
כאשר אני משדך את ה 83 למגבר חיצוני 5 ערוצים הוא כבר מתחרה ראוי ל 90 .
בבוא היום שה 90 ינחת אצלי בסלון .גם הוא ישודך למגבר איכותי ביותר שיחווט לרמקולים הקדמיים .
עד אז אני רק יכול להצדיע ל90 . ולברך את המהנדסים של פיוניר שבראו יצירת מופת כמו ה 83 ....
כל הכבוד על הרצון והנחישות לשדרג ללא הרף. גם לי יש כל הזמן את הדחף הזה, אלא שלמטרה זו צריך גם המון כסף, ובזה כנראה שאין לי את היכולת להתחרות בך![]()
אבל ברצינות, כעת עם ה-83 ומגבר כל כך איכותי, האם ה-90 כבר לא יהיה אוברקיל עבורך? האם לא עדיף יותר להשקיע ברמקולים? (לא שהרמקולים שלך חלשים כמובן)
...
bariko
הכול בהומור ה -90 לא יכול להתחרות בהגברה שיש ברשותי ... ולכן ה 83 וההגברה שיש ברשותי איכותיים יותר מה -90 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
9000es
-
- חבר במועדון 10K

RF
במארז של ה 83 תוספת RF איכותי ביותר . לחיבור לשני מכשירים . 
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

נראה אימפריה של רסיבר ה - 83
אגב בביקורת ש ADICT העלה הם כותבים שיש לו יותר פיצ'רים מה 90 !!! ואם זה אותו פרוססור מה נשאר ? גם ההגברה שלו הותירה רושם לא רע
אגב בביקורת ש ADICT העלה הם כותבים שיש לו יותר פיצ'רים מה 90 !!! ואם זה אותו פרוססור מה נשאר ? גם ההגברה שלו הותירה רושם לא רע
- LiorDrZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
אולי כבר די להשוות את הרסיבר הזה ל LX-90 אלו לא רסיברים שנועדו להתחרות ראש בראש כלל וכלל והם לא חולקים מרכיבים זהים. זה כמו שתשוו מרצדס S Class למרצדס A Class רק בגלל השם מרצדס או בגלל שהמצית לסיגריות בתוך האוטו זהה... ה LX 90 מייצג עבור פיוניר את ה TOP ולכן אין לו רכיב אחד משותף (סקיילר, DAC, בניה, הגברה - הכל שונה!) עם הדגמים ה"נחותים" יותר. הדבר היחידי המשותף הוא השם. הבניה של ה LX90 טובה יותר זה נכון. ספק הכח שלו טוב יותר גם זה נכון, כמות החיבורים שלו גדולה גם זה נכון, הוא גדול ומרשים יותר גם זה נכון. אבל... אין לו HDMI 1.4, אין לו DPL IIz, אין לו ממשק GUI חדש ואופציות כיול משופרות, אין לו שלט RF, אין לו DAC 32bit, אין לו מעבד תמונה של ABT (הטוב מסוגו) ועוד... אין מה לעשות, זה המחיר של 3 שנים בשוק ואורך החיים של רכיבים כאלו קצר מידי גם אם אתה LX90...
עד כמה שה LX90 יהיה טוב, היום אחרי 3 שנים בשוק הוא כבר נחשב למכשיר יחסית מבוגר ואני דיי בטוח שהמחליף שלו יצא בקרוב ואני גם בטוח שבמחליף של ה 90 לא ימצא רכיב דומה למה שיש ב 83 כי אין מה לעשות צריך לעשות מיצוב בין מכשירים.
ובתכלס אם הייתי בשוק לרכישת רסיבר ברמת מחיר של ה LX-90 הייתי קונה את ה 83 ללא היסוס ובעודף קונה פאוור או אינטגרייטד איכותי להשלמה בדו ערוצי.
ליאור
עד כמה שה LX90 יהיה טוב, היום אחרי 3 שנים בשוק הוא כבר נחשב למכשיר יחסית מבוגר ואני דיי בטוח שהמחליף שלו יצא בקרוב ואני גם בטוח שבמחליף של ה 90 לא ימצא רכיב דומה למה שיש ב 83 כי אין מה לעשות צריך לעשות מיצוב בין מכשירים.
ובתכלס אם הייתי בשוק לרכישת רסיבר ברמת מחיר של ה LX-90 הייתי קונה את ה 83 ללא היסוס ובעודף קונה פאוור או אינטגרייטד איכותי להשלמה בדו ערוצי.
ליאור