ביקור אצל itay123

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #41 

istarmini

עוד דבר אחד.
אתה טוען שרמת הסראונד אצל איתי פשוט מהממת, בהשוואה למה שאתה רגיל לשמוע אצלך.
לי יש כרגע את הפיוניר 82 (יוחלף בקרוב ל-83) ,סט 5 רמקולים של FOCAL סדרה 800 וסאב של POLK

השאלה שמסקרנת אותי- בכדי להגיע לרמת סאונד כזו (או לפחות דומה) האם התוספת המשמעותית שתקרב אותי לכך, תהיה בהוספת זוג רמקולים להשלמת תצורה של 7.1 ,או הוספת מגבר ( כזה שידחוף רק את הסנטר והסראונד, או 5 ערוצים), ואולי פשוט אין הנחות וזה חייב להיות גם זה וגם זה?

מספר הערות:
1. כמובן שמדובר ברמת העיקרון, כי מדובר בחדרים שונים עם אקוסטיקה אחרת, וגם ה- B&W של איתי איכותיים ועוצמתיים יותר מה-FOCAL שלי.

2. נקודת ההשקפה היא רק לגבי סרטים. לא מוסיקה

3. צריך לקחת בחשבון שלפחות בינתיים, מספר הכותרים שמגיע עם 7.1 הינו מועט ביותר

אשמח לשמוע חוות דעת של החברים :)

תודה

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #42 

bariko כתב:istarmini

עוד דבר אחד.
אתה טוען שרמת הסראונד אצל איתי פשוט מהממת, בהשוואה למה שאתה רגיל לשמוע אצלך.
לי יש כרגע את הפיוניר 82 (יוחלף בקרוב ל-83) ,סט 5 רמקולים של FOCAL סדרה 800 וסאב של POLK

השאלה שמסקרנת אותי- בכדי להגיע לרמת סאונד כזו (או לפחות דומה) האם התוספת המשמעותית שתקרב אותי לכך, תהיה בהוספת זוג רמקולים להשלמת תצורה של 7.1 ,או הוספת מגבר ( כזה שידחוף רק את הסנטר והסראונד, או 5 ערוצים), ואולי פשוט אין הנחות וזה חייב להיות גם זה וגם זה?

מספר הערות:
1. כמובן שמדובר ברמת העיקרון, כי מדובר בחדרים שונים עם אקוסטיקה אחרת, וגם ה- B&W של איתי איכותיים ועוצמתיים יותר מה-FOCAL שלי.

2. נקודת ההשקפה היא רק לגבי סרטים. לא מוסיקה

3. צריך לקחת בחשבון שלפחות בינתיים, מספר הכותרים שמגיע עם 7.1 הינו מועט ביותר

אשמח לשמוע חוות דעת של החברים :)

תודה
...
אבי ידידי

אין מנוס...
איכות ללא פשרות מתחילה ברמקולים, עוברת בהגברה איכותית ועד פרוססור איכותי אם אפשרות התאמה לחלל..
הציוד אצלך הוא טוב...
אך בכדי להגיע לדימיקה, כוח, פתיחות, צלילות, אינפורמציה אין סופית, במה ע-נ-ק-י-ת, depth סינרגיה בין הרכיבים...צריך הגברה טובה ורמקולים איכותיים...וכמובן איש מקצוע לכיוון וכיול...

ה-82 כמו ה-81 ניחנים בפרוסורים מאוד איכותיים (לאחר כיול)...והגברה רזה מאוד אמנם מפורטת מאד, אך צווחנית בווליומים גבוהים..שעם הגברה שכזו, יהיה קשה לצערי להגיע לאידיאל...אך זה אפשרי..אך עדיין ייפול מהגברות ייעודית...באותו השידוח.

אבי, 7.1 זה יותר מפורמט, THX ULTRA 2, "מתלבשת" על כל פורמט רב ערוצי...החל מ-4.1 ופשוט מצליחה בעיבוד חכם וייחודי, להפוך את הסראוונד ל-2 עד 4 ערוצים מופרדים לחלוטין!!
ל-THX ULTRA 2, יש עוד 1001 פרמטרים(סגורים) שעוזרים לחוויה להיות איכותית ונעימה לאוזן...

אגב כשה-81 מזהה סיגנל של 7.1, במצב THX ULTRA 2, העיבוד חוזר חזרה ל-THX CINEMA סטנדרטי ללא (עיבוד ULTRA 2)...כי הסיגנל מטבעו כבר 7.1
בדוק זאת אצלך...TOY STORY 3 ו-ICE AGE 3 בבלוריי עם פורמט מוקלט של 7.1

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

שליחה #43 

bariko,
גם אני עשיתי כמה ניסויים להבין אם 7.1 זו התקדמות או בלוף.
בקצרה אומר לך ש 7.1 טוב רק במידה ויש לך מפענח THX (כמו זה שאיתי דיבר עליו) או שיש לך כותר שהוא 7.1 במקור.

לכל שאר המקרים, זה לא מוסיף מאומה, אפילו גורע !

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #44 

טלHD כתב:bariko,
בקצרה אומר לך ש 7.1 טוב רק במידה ויש לך מפענח THX (כמו זה שאיתי דיבר עליו) או שיש לך כותר שהוא 7.1 במקור.

...
טל אני מצטער אבל אני חולק על דעתך. אני ממש לא צריך THX בשביל להנות מסראונד של 7.1 ערוצים גם אם זה מגיע במקור וגם אם זה נעשה ע"י אינטרפולציה עם Dolby Pro Logic IIx או עם DTS NEO.
ברגע שיש לך מקודד טוב קרי (Dolby Pro Logic IIx, DTS NEO, THX ועוד...) ולא סתם איזה DSP מעפן. אז אתה יכול להנות ולקבל צליל תלת מימדי גדול יותר מאשר עם 5.1. אני היום נמצא עם 9.1 ערוצים ומנצל אותם עם Dolby Pro Logic IIz ו Audyssey DSX והאמן לי שיש הבדל בין 5.1 ל 7.1 וכמובן ל 9.1.

ליאור

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #45 

LiorDrZ כתב:
טלHD כתב:bariko,

...
טל אני מצטער אבל אני חולק על דעתך. אני ממש לא צריך THX בשביל להנות מסראונד של 7.1 ערוצים גם אם זה מגיע במקור וגם אם זה נעשה ע"י אינטרפולציה עם Dolby Pro Logic IIx או עם DTS NEO.
ברגע שיש לך מקודד טוב קרי (Dolby Pro Logic IIx, DTS NEO, THX ועוד...) ולא סתם איזה DSP מעפן. אז אתה יכול להנות ולקבל צליל תלת מימדי גדול יותר מאשר עם 5.1. אני היום נמצא עם 9.1 ערוצים ומנצל אותם עם Dolby Pro Logic IIz ו Audyssey DSX והאמן לי שיש הבדל בין 5.1 ל 7.1 וכמובן ל 9.1.

ליאור
...
לגבי 9.1
זה בא לידי ביטוי רק בפורמטים אנאלוגים, הכוונה מסטיראו ל-3.1 (קרי פרולוגיק בכל תצורותיו, DTS NEO בכל תצורתיו, וכמובן מצבי DSP "מעפנים" כאילו ואחרים)..
לא בפורמטים דיגיטליים (קרי DTS 5.1, DTS ES, DTS MASTER, DD 5.1, EX, Drue HD ו-PCM רב ערוצי)
THX ULTRA 2 הוא לא פורמט אלא עיבוד חכם, שיוצר 7.1 אמיתי מכל פורמט רב ערוצי דיגיטלי עד 7.1 ערוצים.

ואת ה-9.1 שמעתי ב-ONKYO 3007 ותאמת, חוץ מ-"לצבוע" את הצליל או כמו שטלHD אמר על 7.1 כאשר הוא לא מנוצל נכון, , זה לא מוסיף מאומה, אפילו גורע!

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #46 

איתי,
הטענה שלך לגבי 9.1 רק אם סיגנל אנלוגי היא ממש לא נכונה... אתה יכול לקבל סיגנל 9.1 גם עם הפורמטים החדשים + DPL IIz או עם DSX. כמו שה THX ULTRA 2 הוא עיבוד חכם גם Audyssey DSX עושה בדיוק את אותה עבודה רק שה Audyssey DSX יכול לקחת 7.1 ערוצים דיגיטלי [מקור] ולמקסם אותם עד ל 11.1 ערוצים.
תוכל לקרוא על הטכנולוגיה הזו פה.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #47 

איתי,
אין וויכוח על זה שככל שציוד איכותי יותר , כך יהיה גם הסאונד שיופק ממנו. בכך לא חידשת לי כלום :D
כרגע אני לא הולך להחליף רמקולים שלא מזמן רכשתי, וגם לא דירה.
לכן השאלה היא, בנתונים הקיימים, מה יותר יקדם אותי מבחינת חווית הסאונד. זוג רמקולים נוסף, או תוספת של הגברה ייעודית, או שניהם גם יחד.
ואם מדובר בהגברה יעודית, אז מגבר שידחוף רק את הסראונד והסנטר או עדיף מגבר 5 ערווצים?

טל
ברסיבר שלי יש אמנם מפענח THX, אבל לא הבנתי בדיוק את הפעולה שלו.
האם כשמקור הוא 5.1, המפענח הזה הופך אותו ל-7.1?
האמת שאני ממש לא אוהב את הפיצ'רים המלאכותיים האלה.
אם הסאונד המקורי הוקלט ב-5.1 אז לדעתי עדיף כבר לשמוע אותו כמו שהוא, מבלי לעוות .

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #48 

bariko,
אני חושב שרמת הציוד שלך מספיקה דיי והותר לק"ב ואני ממש לא חושב שאתה צריך להשקיע בהגברה נוספת. לדעתי יש כאן בעיה של חוסר ידע או בעיית הפעלה של הציוד שלך שמונעת ממך לנצל את מלא הפוטנציאל של הציוד שלך. אני ממליץ לך לבקש את עזרת אחד החברים שיש לו מכשיר של פיוניר. מישהו שגר יחסית קרוב אליך ע"מ שיעזור לך לכייל את הרסיבר ולקבל חוויית סאונד שמתאימה לרמת הציוד שיש לך - ורמת הציוד שלך גבוהה (Y) .
עוד רעיון שעולה לי לראש, הוא לבקש מהחנות שרכשת ממנה את הרסיבר החדש שלך לבוא ולהתקין אותו אצלך בבית + כיול ופתרון בעיית הרמקולים האחוריים. תתחדש ותהנה מהרסיבר החדש (Y)
ליאור

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #49 

ליאור,
שמחתי לקרוא את הדברים שלך, הם בהחלט מעודדים (Y)

רכשתי את כל הציוד אצל שרגי מ"לגאסי אודיו", והוא גם עשה אצלי את ההתקנה, כולל כיול אוטומטי ואחר כך תיקון ידני (בהתאם להעדפות שלי) וכיוון הקרוס.
הידע המקצועי שלו ברמה גבוהה, אבל יכול להיות באמת שבכדי להגיע לכיול האופטימאלי, יש להקדיש לנושא הרבה יותר זמן ממה שהוא היה יכול היה להקדיש במסגרת הביקור שלו אצלי.
הייתי מאוד רוצה שמישהו מהמומחים של הפורום, יבקר פעם אצלי ויבצע כיול בצורה הטובה ביותר, אפילו בתשלום.
אולי אז, אחרי הכיול ובהתחשב בנתוני האקוסטיקה של הסלון, הוא יוכל להגיד לי, מהו "צוואר הבקבוק" של המערכת שאותו הכי חשוב לשפר.

הבעיה היא שבין של הקליברים שאני מכיר פה, אף אחד מהם לא מאזור חיפה :)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #50 

אבי שלום (f)
כמו שנאמר, בתנאים שאצלך...
אני לא חושב שצריך להוסיף או לשנות משהו ב-SETUP...
הרסיבר שלך (82) ומה שאתה עתיד לקבל (83) הם בהחלט מפלצות של איכות קולנועית פנומנאלית, מה שכן כפי שכתבת חייבים לטפל כיולית במערכת...
אני לא יודע מי כיוון לך את המערכת, אך אם התוצאה הסופית לא לטעמך, אז הוא רק גרע מאשר הוסיף...
אני בטוח, שמצב DIRECT ישמע טבעי ונכון יותר אצלך..
אם מצב מכויל הוא לא לטעמך...
סה"כ ההגברה ב-ICE POWER נהדרת עבור קוןלנוע ביתי, מאוד דינאמית, מפורטת ואנליטית, והיא יכולה בהחלט לספק את צרכי הקולנוע...
המוזיקת סטיראו במיוחד אנאלוגית, ההומוגניות היא קריטית יותר, נתונים של גודל במה ועומק, רזולוציה ופירוט שלא יעלה לטונים צווחניים, רכות של מיד ו-depth משני רמקולים בודדים כאשר הם נמצאים קיצונית אחד מהשני, מהווה אתגר לא פשוט...
אני לא יודע כמה אתה מעריך ואוהב לשמוע סטיראו נטו 2channel, ולכן יכול להיות שהוספת הגברה מוזיקלית מתאימה-בכלל לא רלוונטית עבורך...

מה שלא יהיה עקב אכילס אולי בחוסר ההתאמה ב-SETUP בין הרכיבים, מה שכיול מקצועי ופרטני יכול לשפר ולפתור, לטיייח ולהחליק...

מה שכן, אולי אוכל לעזור לך טלפונית ולתת לך טיפים שונים אך להתמודד ולמה לשים לב...
ברסיבר שלי יש אמנם מפענח THX, אבל לא הבנתי בדיוק את הפעולה שלו.
האם כשמקור הוא 5.1, המפענח הזה הופך אותו ל-7.1?
האמת שאני ממש לא אוהב את הפיצ'רים המלאכותיים האלה.
אם הסאונד המקורי הוקלט ב-5.1 אז לדעתי עדיף כבר לשמוע אותו כמו שהוא, מבלי לעוות
...
THX הוא עיבוד חכם (כמו מערכת כיול עצמאית) אשר "מתלבשת" על כל פורמט רב ערוצי...ופשוט מתאימה אותו לחלל טוב יותר, כאשר היא חותכת קצוות (בטונים הגבוהים)..בהתאמה ובהדרגה..בכדי להתאים את הסאונד לסלון בייתי, היא הופכת את הסאונד לפורפורציונאלי וטבעי יותר.
צריך להבין שפסקול קולנועי לא פותח עבור home cinema אלא עבור MOVIE THEATER, כאשר האקוסטיקה וגודל המקום יוצר פורפורציה והכוונה נכונה יותר של הצליל, אין טונים מוגזמים הכל בה FLAT יותר וטבעי.
מה שבסלון ביתי ממוצע אין אפשרות למצב שכזה מבחינת אקוסטיקה מתאימה או גודל פיזי שפשוט קטן בכדי להכיל כ"כ הרבה אינפורמציה בו זמנית מ-5-7 רמקולים.
ה-THX נכנס לפעולה בכדי למתן ולהתאים ולהחליק smooth יותר את הטונים והחיבור בין הערוצים,
מעניק dialog normalization טוב יותר, CROSS TALK הרבה יותר מוצלח, RE-EQUALIZATION, עם חיתוך תדרים (שיכולים "להציק" באוזן) ועוד 1001 פרמטרים שניתן להבין יותר בכל פורום או אתר הבית העוסק במהות ה-THX..
ה-"קאץ" פה, הוא בכדי שתהנה באמת מהעיבוד של THX, ופיזור הסראוונד הטבעי יותר, חייבים להצטייד ברמקולי סראוונד בעלי ריבוי פאות לפזר את הצליל בצורה אחרת...וכמה שיותר "קרובה" לאולם קולנוע, שם הפיזור הוא אין סופי, ולא מגיע ממקור אחד. אלא מכמה איזורים בקיר...

שיהיה שבת שלום לכולנו...ויום מקסים.. (f)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #51 

LiorDrZ כתב:איתי,
הטענה שלך לגבי 9.1 רק אם סיגנל אנלוגי היא ממש לא נכונה... אתה יכול לקבל סיגנל 9.1 גם עם הפורמטים החדשים + DPL IIz או עם DSX. כמו שה THX ULTRA 2 הוא עיבוד חכם גם Audyssey DSX עושה בדיוק את אותה עבודה רק שה Audyssey DSX יכול לקחת 7.1 ערוצים דיגיטלי [מקור] ולמקסם אותם עד ל 11.1 ערוצים.
תוכל לקרוא על הטכנולוגיה הזו פה.
...
מעניין מאוד...
החכמתי... (Y) (f)

שמע, זה בהחלט קדמה טכנולוגית...כי אם הערוצים האילו באים לידי ביטוי בכל פורמט רב ערוצי דיגיטלי(קרי DTS,DD,PCM), זה בהחלט יכול להוסיף חוויה מדהימה של סביבה תלת מימדית קולנועית אמיתית... (Y)

ולא עוד איזה "fronteffect" כזה או אחר מזוייף כמו ש-YAMAHA אוהבים לשים...שרק צובע את הצליל וגורע...

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #52 

איתי,
תודה רבה על ההסבר המקיף והמפורט (Y)
למען ההגינות, לא אמרתי שהתוצאה הסופית אינה לטעמי.
פשוט ליאור העלה כאן את האפשרות שאולי אין אצלי ניצול של מלוא הפוטנציאל אליו הציוד שלי מאפשר להגיע. ויכול להיות שהוא באמת צודק בהשערה זו.

חשוב להדגיש שהמערכת שלי משמשת אך ורק לצורך קולנוע ביתי, קרי סרטים, ובכלל לא למוסיקה דו ערוצית (אם כי סרטים מוסיקליים מאוד אהובים עליי)
יכול להיות שזה המזל שלי, אחרת היה באמת נדרש ממני להשקיע הרבה יותר בציוד איכותי, בכדי ליהנות מחוות סאונד מושלמת :wink:

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #53 

ולא עוד איזה "fronteffect" כזה או אחר מזוייף כמו ש-YAMAHA אוהבים לשים...
...
עוד כשהיה לי את ה 2095 זצ"ל. חיברתי לו שני רמקולים בשביל לקבל את ה Front Effect והתוצאה היתה קרובה למשהו שאפשר לקרוא לו *** עופות... מה שמדהים אותי יותר, יותר מ 12 שנה אחרי ה 2095 עדיין יאמהה מטמיעה את היכולת הזו ברסיברים שלה ולא מאמצת את התקן החדש DPL IIz גם ברסיברים החדשים שלה (1000,2000,3000).
היום ראיתי את הסרט Inception ובתחילת הסרט בסצנה הראשונה כשליאו מוטל בחוף הים ויש והמצלמה עוברת לגלים הסאונד של הגלים התחיל ב Front Height עבר לקדמיים משם ל Surround וסיים ב Surround Back. - תענוג ! אם היה לי עוד מקום בסלון הייתי משלים את הסטאפ ל 11.1 אבל חסרים לי 2 קירות...

bariko,
הפוקל שלך למרות שהוא נחשב לרמקול קל להנעה הוא גם רמקול קצת מפונק... הגברה טובה יותר תוציא ממנו את המיטב. אבל מכיוון שאתה מייעד את המערכת שלך רק לק"ב אני יותר מבטוח שה 83 מספיק טוב בשביל להניע את כל הרמקולים שלך בצורה כזו שתהיה מרוצה מאד. כל מה שצריך לעשות הוא לראות איך המערכת שלך מכויילת ואיך הרמקולים מוגדרים כי אני יותר מבטוח שיש שם טעות בהפעלה.

ליאור

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #54 

נכון ליאור, אני גם חושב שהציוד של אבי טוב מאוד , זה משהו בכיול /הגדרות
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #55 

istarmini

אם יורשה לי לחוות דעה, הבעיה אצלך טמונה אך ורק ברסיבר. משום מה החלטת לשים בחדר המושקע שלך רסיבר סוג ד' שהיתרון היחידי שיש לו (ויש לו) טמון באיכות ההגברה שלו, שזה הדבר היחיד שלו בו אתה לא משתמש.

איכות הפרוססינג של HK היא הבסיסית ביותר שיש בשוק וכל רסיבר מקביל היום נותן פתרון טוב יותר. אני לא יודע מה התקציב שלך, אבל אין צורך ללכת ישר על הפיוניר 83. גם אם תשקיע בפיוניר 1020 החדש תקבל תמיכה מלאה בפורמטים החדשים, 3D, HDMI 1.4 והתוצאה תשאיר אותך פעור פה. את ה-HK שלך תוכל למכור ללוחות ומישהו שצריך מגבר טוב לסטריאו שעל הדרך נותן גם פתרון בסיסי לק"ב, יהנה ממנו מאוד.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #56 

שוב, אינני טוען שלא שומעים אצלי טוב.
כפי שכתבתי באחד ההודעות הקודמות, יכולת האבחון העצמית שלי לוקה מאוד בחסר.
יכול להיות שאחד המומחים יבוא אליי הביתה, יאזין למספר קטעים ובסופו של דבר יגיד - מה אתה מבלבל את המוח, הסאונד אצלך נהדר. לא צריך לגעת בשום דבר.
אני פשוט צריך את החותם הזה, כדי לדעת שאכן הצלחתי להוציא את המקסימום מהציוד.

נאמר לי פעם שבכדי לכייל את המערכת בצורה האופטימאלית, צריך לבצע את הכיול האוטומטי מספר פעמים, כאשר המיקרופון נמצא בכל פעם בנקודה אחרת, ואחר כך לחשב את הממוצע בין הערכים ולתקן ידנית לפי העדפה אישית.
אצלי הכיול האוטומטי התבצע פעם אחת בלבד, שבמהלכה המיקרופון הונח בנקודה שממנה אני בד"כ יושב. לאחר מכן נעשה תיקון ידני וכיוון הקרוס.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #57 

נאמר לי פעם שבכדי לכייל את המערכת בצורה האופטימאלית, צריך לבצע את הכיול האוטומטי מספר פעמים, כאשר המיקרופון נמצא בכל פעם בנקודה אחרת, ואחר כך לחשב את הממוצע בין הערכים ולתקן ידנית לפי העדפה אישית.
...
אני מאמין שאני אמרתי לך זאת... :wink:
וזה בהחלט נכון... (Y) (Y)

מישהו כבר אמר לי שעל בסיס זה מערכת כיול האודיסיי, כך בעצם עובדת...
מחשבת מסספר מקומות של ישיבה ומתחילה לעשות אנליזה(ממוצע אידיאלי)...
ולכן מערכת האודיסיי נשמעת הרבה יותר טוב באופן אוטומטי מכיול רגיל אוטומטי על בסיס מקום ישיבה אחד..

האידיאל עבורי עדיין רחוק מהמצב האוטומטי...ועל כן אני מתערב ידנית ו"משפץ" את הצליל טוב יותר...לפחות לאוזניי...

אבי, אני ארשום לך יותר מאוחר בפרטי..כמה טיפים...צריך לשבת על זה ולתת לך כלים שתוכל להפנים ולשנות אצלך ב-SETUP...

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #58 

כן כנראה שזה היית אתה.
אני קצת נוטה להתבלבל בינך לבין ADICT. שניכם ניחנים בידע מקצועי רב, וציוד חבל"ז 8)

תודה מראש על הטיפים (Y)
עם הרסיבר הקודם (דנון) דני עזר לי, וההמלצות שלו בהחלט שיפרו אצלי את הסאונד.

קח את הזמן, זה לא בוער כי ממילא עוד לא קיבלתי את ה-83, למרות שאפשר כבר להתחיל ליישם את הדברים עם ה-82 :)

שבוע טוב לכולם !

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #59 

danlior כתב:istarmini

אם יורשה לי לחוות דעה, הבעיה אצלך טמונה אך ורק ברסיבר. משום מה החלטת לשים בחדר המושקע שלך רסיבר סוג ד' שהיתרון היחידי שיש לו (ויש לו) טמון באיכות ההגברה שלו, שזה הדבר היחיד שלו בו אתה לא משתמש.

איכות הפרוססינג של HK היא הבסיסית ביותר שיש בשוק וכל רסיבר מקביל היום נותן פתרון טוב יותר. אני לא יודע מה התקציב שלך, אבל אין צורך ללכת ישר על הפיוניר 83. גם אם תשקיע בפיוניר 1020 החדש תקבל תמיכה מלאה בפורמטים החדשים, 3D, HDMI 1.4 והתוצאה תשאיר אותך פעור פה. את ה-HK שלך תוכל למכור ללוחות ומישהו שצריך מגבר טוב לסטריאו שעל הדרך נותן גם פתרון בסיסי לק"ב, יהנה ממנו מאוד.
...
מסכים אבל בסיסי או לא בסיסי שומעים מעולה רק שאני רוצה קצת יותר ומתכוון לשדרג ל 7.1 בהמשך.

אני לא מתכוון לרכוש לא 1020 ולא משהו בסגנון. או 83 או פרוססור אינטגרה או פרוססור אונקיו. הפרוססור החדש של מרנץ גם על הכוונת אבל פחות קורץ לי אין לו THX ואין לו את האודסי XT32 החדש.

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

איתי

שליחה #60 

כיף לקרוא על המערכת והניסויים שלך.
כל הכבוד על הסבלנות לכל הכיולים. אני נהנה מהמערכת שלי,
אבל ברור לי שכיול רציני היה משדרג אותה, פשוט אין לי סבלנות לזה.

כבר מחכה לסקירה החדשה עם ה- 83. נראה לי רק עניין של זמן :)
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”