ברוכים הבאים לתערוכת האלקטרוניקה הבידורית הגדולה בישראל - HT SHOW 2011
לא בהכרח.itsik123 כתב:כל הכבוד,
חבל רק שזה בהאנגר, אני מניח שלא נוכל להתרשם ממערכות שמע....
כבר דיברו על זה שההאנגר משנה עכשיו את האקוסטיקה אצלו (הביאו איזה מומחה מיפן במיוחד לדברים האלו) ובמיוחד לדברים כאלו.
מגם כמו שהוא, אם היית בדברים כאלו קודמים שהיו שם, היית יודע שהחלוקה לחחלים שם מצוינת ושומעים מצוין בכל איזור. אני מסכים שזה לא המקום הכי טוב מבחינת הסאונד אבל אפשר להבין למה בחרו בו...מקום שמתאים מצוין לכל דבר...וכל אירוע בו שונה ולא קרוב אפילו קצת למראה של אירוע אחר...
נקווה שלא נתאכזב!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אודיו מתרשמים בחדרים סגורים, שום חלוקה ושום יפני לא יעזור במקרה הזה,Scanner כתב:לא בהכרח.itsik123 כתב:כל הכבוד,
כבר דיברו על זה שההאנגר משנה עכשיו את האקוסטיקה אצלו (הביאו איזה מומחה מיפן במיוחד לדברים האלו) ובמיוחד לדברים כאלו.
מגם כמו שהוא, אם היית בדברים כאלו קודמים שהיו שם, היית יודע שהחלוקה לחחלים שם מצוינת ושומעים מצוין בכל איזור. אני מסכים שזה לא המקום הכי טוב מבחינת הסאונד אבל אפשר להבין למה בחרו בו...מקום שמתאים מצוין לכל דבר...וכל אירוע בו שונה ולא קרוב אפילו קצת למראה של אירוע אחר...
נקווה שלא נתאכזב!...
מה שכן טוב בהאנגר זה שיש הרבה מקום למציגים ואולי נוכל לראות יותר (לא לשמוע).
כמובן. אבל נורא ברמה שכל איזור יפריע לשני זה לא יהיה..כמו שאמרתי, מבחינת הסאונד זה לא המקום נכי טוב אבל אני מאמין שכל שאר התכונות שלו יתעלו על הקטע של הסאונד.itsik123 כתב:אודיו מתרשמים בחדרים סגורים, שום חלוקה ושום יפני לא יעזור במקרה הזה,Scanner כתב:לא בהכרח.itsik123 כתב:כל הכבוד,
נקווה שלא נתאכזב!...
מה שכן טוב בהאנגר זה שיש הרבה מקום למציגים ואולי נוכל לראות יותר (לא לשמוע)....
צוות האתר-סומך עליכם:)
התערוכה בעוד חודש וקצת.
ידוע לי כבר שיש לי בגרות בהיסטוריה ב16.6
לכן הייתי שמח לדעת אם ידוע כבר אם הכניסה תיהיה כרוכה בתשלום?
במידה והכניסה תיהיה כרוכה בתשלום האם לאחר התשלום אני אוכל לחזור גם למחרת ולהינות מהתערוכה יותר מיום אחד?
ידוע לי כבר שיש לי בגרות בהיסטוריה ב16.6
לכן הייתי שמח לדעת אם ידוע כבר אם הכניסה תיהיה כרוכה בתשלום?
במידה והכניסה תיהיה כרוכה בתשלום האם לאחר התשלום אני אוכל לחזור גם למחרת ולהינות מהתערוכה יותר מיום אחד?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מבחינה עקרונית , האם חברות במועדון ht friends מקנה הנחה בכניסה / ברכישת מוצר בתערוכה ?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
1. מידע למבקר.knazi כתב:יכול להיות שפספסתי אבל ידוע מה יהיה המחיר לכניסה ליום?
והאם יש הבדלים בין הימים זאת אומרת האם מוצרים מסויימים מוצגים ביום מסויים ולא ביום אחר?...
2. זה תלוי במציגים עצמם. יש מציגים שיציגו תצוגות סטטיות ויהיו מציגים שיחליפו תצוגות במהלך התערוכה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
תעקוב אחרי רשימת המציגים והמותגים, אנחנו מפרסמים ומשחררים מידע כל הזמן...ronen61 כתב:יש מצב שמסכי טושיבה החדשים (האלה מההשקה) יהיו גם בתערוכה?...