שרשור המדריכים, הטיפים והשאלות עבור Popcorn Hour - NMJ
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
זה לוקח כמה שעות טובות.arikbh כתב:עשיתי עדכון למכשיר והתחלתי להריץ את הסריקה של ה NMJ , כמה זמן זה אמור לקחת ? כבר קרוב לשלוש שעות רץ , ובקושי הגיע ל10 אחוז מהקו שמתמלא...(יש לי באיזור ב100 סרטים ו8 סדרות סה"כ...)
תודה....
מומלץ להריץ את זה בלילה ולתת לזה לסיים (כה אמר werner
Re: הפעלת הג'וקבוקס
אוקיי , ניסיתי את זה ולא הולך ,אני לא מקבל שום הודעה לסריקה ,עשיתי ריסטרט למכשיר וגם זה לא עבד.Irus כתב:פשוט כנס לדיסק שבו התוכן נמצא, ותלחץ על הכפתור האדום בשלט (או אחד הצבעים), תעלה שאלה האם לבצע סריקה, תאשר וזהו.kobi_lo כתב:לא הצלחתי להבין איך להפעיל את הJB בC200 ,הסתכלתי במדריך שרשום בנעוץ אבל לא הבנתי/הצלחתי
אשמח אם תדריכו אותי איך להפעיל , אגב עדכנתי לגירסה מאתמול......
מה שכן ,המכשיר מפנה אותי לתיקיות סרטים/אודי ותמונות
כמובן , ציינתי את זה בהודעה הראשונה שלי.theAman כתב:kobi_lo,
שאלה מתבקשת, האם שדרגת לגירסה הקושחה החדשה?...
עליתי על משהו ,אולי זה בגלל שכל הסרטים/תוכניות שלי בתיקיות נפרדות ?
למשל יש לי את כל הפרקים של איש משפחה ,כל עונה נמצאת בתיקייה נפרדת (אבל לא הפרקים)
בסרטים לכל סרט יש תיקייה משל עצמו
- esloan
- חבר ותיק

כך זה בדיוק אצלי, ואין בעיה עם ה NMJ.kobi_lo כתב:כמובן , ציינתי את זה בהודעה הראשונה שלי.theAman כתב:kobi_lo,
למשל יש לי את כל הפרקים של איש משפחה ,כל עונה נמצאת בתיקייה נפרדת (אבל לא הפרקים)
בסרטים לכל סרט יש תיקייה משל עצמו...
kobi_lo
שלח צילום של מבנה הספריות שלך. לדעתי אתה לא מריץ את ה NMJ מספריית השורש שלך.
לשם הבהרה, אם אתה מנסה להפעיל את ה NMJ מתת ספריה (נאמר של אחד הסרטים) תתקבל בדיוק התופעה שאתה חווה.
נערך לאחרונה על ידי esloan ב 11/11/2010 16:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
erezsolan כתב:כך זה בדיוק אצלי, ואין בעיה עם ה NMJ.[/quotekobi_lo כתב:כמובן , ציינתי את זה בהודעה הראשונה שלי.theAman כתב:kobi_lo,
בסרטים לכל סרט יש תיקייה משל עצמו...
כן , בדקתי את זה עכשיו (ע"י העברה של הקבצים) ואכן זה לא קשור ,הבעיה נמשכת...
היי , תודה , אבל אני משתמש מתיקיית השורש שליerezsolan כתב:קרא את ההודעה האחרונה שלי....
אני משתף את כונן D: שהוא תיקיית דטה ומשם אני מנסה לסרוק את הקבצים לJB
אבל בכל פעם שאני מנסה ללחוץ על האדום הוא מחזיר אותי לD אם אני לוחץ על כחול הוא מעביר אותי לאפליקציות שאפשר להוריד
מה שמוזר הוא שאני מכניס DOK הפופרוקן מאפשר לי לסרוק אבל רק את הקבצים הנמצאים בDOK
אולי זה בגלל הMYIHOME ?
סתם עדכון , עד עכשיו זה מריץ לי את זה מ11 בבוקר , הגיע אולי ל70 אחוזerezsolan כתב:זה לוקח כמה שעות טובות.arikbh כתב:עשיתי עדכון למכשיר והתחלתי להריץ את הסריקה של ה NMJ , כמה זמן זה אמור לקחת ? כבר קרוב לשלוש שעות רץ , ובקושי הגיע ל10 אחוז מהקו שמתמלא...(יש לי באיזור ב100 סרטים ו8 סדרות סה"כ...)
תודה....
מומלץ להריץ את זה בלילה ולתת לזה לסיים (כה אמר werner)
...
- esloan
- חבר ותיק

כנראה ה utorrent שלך עבד שעות נוספות בזמן האחרוןarikbh כתב:סתם עדכון , עד עכשיו זה מריץ לי את זה מ11 בבוקר , הגיע אולי ל70 אחוזerezsolan כתב:זה לוקח כמה שעות טובות.arikbh כתב:עשיתי עדכון למכשיר והתחלתי להריץ את הסריקה של ה NMJ , כמה זמן זה אמור לקחת ? כבר קרוב לשלוש שעות רץ , ובקושי הגיע ל10 אחוז מהקו שמתמלא...(יש לי באיזור ב100 סרטים ו8 סדרות סה"כ...)
תודה....
......
בהחלט יכול להיות. ראיתי תלונה כזו באתר של NMT בדיוק.kobi_lo כתב:היי , תודה , אבל אני משתמש מתיקיית השורש שליerezsolan כתב:קרא את ההודעה האחרונה שלי....
אבל בכל פעם שאני מנסה ללחוץ על האדום הוא מחזיר אותי לD אם אני לוחץ על כחול הוא מעביר אותי לאפליקציות שאפשר להוריד
מה שמוזר הוא שאני מכניס DOK הפופרוקן מאפשר לי לסרוק אבל רק את הקבצים הנמצאים בDOK
אולי זה בגלל הMYIHOME ?...
מה שעשה שם המשתמש זה לשתף את הכונן ב SMB ולמפות את השיתוף דרך מסך השיתוף בהגדרות הפופקורן.
erezsolan כתב:כנראה ה utorrent שלך עבד שעות נוספות בזמן האחרוןarikbh כתב:סתם עדכון , עד עכשיו זה מריץ לי את זה מ11 בבוקר , הגיע אולי ל70 אחוזerezsolan כתב:זה לוקח כמה שעות טובות.arikbh כתב:עשיתי עדכון למכשיר והתחלתי להריץ את הסריקה של ה NMJ , כמה זמן זה אמור לקחת ? כבר קרוב לשלוש שעות רץ , ובקושי הגיע ל10 אחוז מהקו שמתמלא...(יש לי באיזור ב100 סרטים ו8 סדרות סה"כ...)
תודה....
......![]()
חחח האמת שלא , ואני על 8 מגה , ניסיתי לבדוק אולי יש לי בעיה כלשהי באינטרנט אבל גם בהורדה ישירה וגם בהורדה מ TL הוריד על 1000.
נחכה עוד כמה שעות :...
התיקייה משותפת , אבל אני לא מצליח לקרוא אותה מהפופקורן אני רק רואה אותה ולא מצליח להכנסerezsolan כתב:כנראה ה utorrent שלך עבד שעות נוספות בזמן האחרוןarikbh כתב:סתם עדכון , עד עכשיו זה מריץ לי את זה מ11 בבוקר , הגיע אולי ל70 אחוזerezsolan כתב:זה לוקח כמה שעות טובות.arikbh כתב:עשיתי עדכון למכשיר והתחלתי להריץ את הסריקה של ה NMJ , כמה זמן זה אמור לקחת ? כבר קרוב לשלוש שעות רץ , ובקושי הגיע ל10 אחוז מהקו שמתמלא...(יש לי באיזור ב100 סרטים ו8 סדרות סה"כ...)
תודה....
......![]()
בהחלט יכול להיות. ראיתי תלונה כזו באתר של NMT בדיוק.kobi_lo כתב:היי , תודה , אבל אני משתמש מתיקיית השורש שליerezsolan כתב:קרא את ההודעה האחרונה שלי....
אולי זה בגלל הMYIHOME ?...
מה שעשה שם המשתמש זה לשתף את הכונן ב SMB ולמפות את השיתוף דרך מסך השיתוף בהגדרות הפופקורן....
בגלל זה אני משתמש בMYIHOME
אבל איך אתם הצלחתם להפעיל את הJB ואני לא ?
נראה לכם הגיוני???
הי לכולם
קודם כל כאחד שלא כל כך ( האמת שבככל לא ) הצליח להפעיל את ה JUKEBOX בפופקורן, המהלך של החברה ממש במקום ואני מברך על זה. סוף סוף אוכל להנות מתפריטים ומידע מעבר לרשימה שמית...
נראה הגיוני שכבר למעלה מ 20 שעות הפופקורן סורק את החומר על הדיסק הקשיח החיצוני מבלי שנראה שיהיה לזה סוף? האם משהו השתבש?
תודה
קודם כל כאחד שלא כל כך ( האמת שבככל לא ) הצליח להפעיל את ה JUKEBOX בפופקורן, המהלך של החברה ממש במקום ואני מברך על זה. סוף סוף אוכל להנות מתפריטים ומידע מעבר לרשימה שמית...
נראה הגיוני שכבר למעלה מ 20 שעות הפופקורן סורק את החומר על הדיסק הקשיח החיצוני מבלי שנראה שיהיה לזה סוף? האם משהו השתבש?
תודה
Re: נראה לכם הגיוני???
חח אני מבין שיש לי עוד זמן אם כך , אני כבר מ11 בבוקר מריץdcube64 כתב:הי לכולם
תודה...
בשעה טובה הC200 סיים לסרוק הכל , כמה שאלות:
1.כשאני מחלק לפי ז'אנר אני מעוניין שיופיעו רק הסרטים , יש אפשרות כזו ? כי כל הסדרות שלי מופעיות שם וזה מבלבל את ההורים.
2.במידה ואני בתפריט הראשי , איך אני נכנס ישירות ל NMJ משם?
3.כאשר אני מדפדף כלפי מטה הדפדוף מהיר בצורה מעולה אך כאשר אני עובר ימינה לז'אנר אחר זה די איטי ,האם זה אמור להיות ככה?
תודה
1.כשאני מחלק לפי ז'אנר אני מעוניין שיופיעו רק הסרטים , יש אפשרות כזו ? כי כל הסדרות שלי מופעיות שם וזה מבלבל את ההורים.
2.במידה ואני בתפריט הראשי , איך אני נכנס ישירות ל NMJ משם?
3.כאשר אני מדפדף כלפי מטה הדפדוף מהיר בצורה מעולה אך כאשר אני עובר ימינה לז'אנר אחר זה די איטי ,האם זה אמור להיות ככה?
תודה
Re: נראה לכם הגיוני???
12 שעות והגעתי ל-20%. דיכאון כי אי אפשר להשתמש במכשיר. יש אפשרות לעצור את הסריקה ולהמשיך אח"כ?arikbh כתב:חח אני מבין שיש לי עוד זמן אם כך , אני כבר מ11 בבוקר מריץdcube64 כתב:הי לכולם
תודה......